|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kupię w sobotę bilet na mecz z Polonią Bytom ?
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Stawiam na SE = mam i jestem bardzo zadowolona
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Leghorn to nazwa rasy kur, więc imię to będzie FOGHORN, można powiedzieć więc kurczak FOGHORN http://en.wikipedia.org/wiki/Foghorn_Leghorn
Ostatnio edytowane przez MatMario : 17.09.2009 o godz. 20:07.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
chciałbym ściagnać ten film na dysk http://www.atvn.pl/archiwum/ram_new2...D=2006-06-21/6
zna ktoś sposób na to ? PiLNE ![]() ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Jak zainstalujesz np. Real Playera to powinieneś bez trudu ściągnąć pojawi Ci się w prawym górnym rogu taka ikonka klikasz i już się pobiera. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli by ktoś miał krótki tekst po ANGIELSKU (10 str A4) z w miare łatwym słownictwem to prosiłbym o podesłanie. Tematyka obojętna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
behringer c1 lub jakimś w podobnej cenie - jednak nie mogę znaleść zbyt wielu opini o tym sprzęcie. Nie chcę pakować się w pojemnościówki za 500-1000 zł bo nie robie muzyki zawodowo a w domowych warunkach różnica między takim sprzętem a wcześniej wymienionym nie jest aż tak duża. No to chyba tyle w skrócie. ![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak dostać się jutro do Śledziejowic? Kursują w tamtą stronę jakieś busy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
elo,
nietypowe(raczej) pytanie. Co byście kupili tacie(42 lata) na imieniny ? tak do 10-15 zł. ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
pytałem,nic nie chce ale ja mu dawno nic nie kupowałem wiec teraz mnie tak ruszyło.Krawat odpada bo on nie chadza w garniaku
proszę o jeszcze jakieś propozycje..z góry dzieki ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Z Płaszowa przystanek np. Dworcowa , nr 243 Z Nowej Huty - zaczyna Szpital Rydygiera , Rondo Kocmyrzowskie , Plac Centralny , Szpital Żeromskiego . Cena busa 2,50 Z Krakowa z pod poczty Mat Bus - Kraków - Węgrzce , cena busa 2,50 lub 3 zł Wysiadasz na przystanku pod sklepem spożywczym Szeląg , i sorry że tak późno ale dopiero teraz odwiedziłem forum . Pzdr
Ostatnio edytowane przez mac251_251 : 18.09.2009 o godz. 19:42.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Pali ? To jakąś ciekawszą zapalniczkę. Pije piwo ? To jakiś kufel ładny. Kibic? Jakiś gadżet, może breloczek do kluczyków. Koszulkę z napisem "najfajniejszy tata na świecie". Tablicę rejesracyjną z imieniem (z kukartki) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Dokładnie czteropaka Perły lub Okocimia zielonego mu kup,albo wino,czasami do 15 zł są dobre
Żmika pomysł z koszulką też dobry,tylko jakość tych koszulek jest trochę niezbyt trwała,chyba że do ubierania okazyjnie ![]()
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 18.09.2009 o godz. 21:06.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Stadion Prokocimia - jak dojechać ? I MPK jakimś i autem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
może to Ci pomoże http://maps.google.com/maps?f=q&hl=p...819%20Krak%F3w
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak nazywa się auto z lat 90 może dopiero 2000. Charakteryzowało się przednimi kołami wyciągniętymi spod nadkoli, mniej więcej jak Ariel Atom
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Te 5500 to cena, która normalnie pojawia się w ogłoszeniach - od komisu/handlarza dostaniesz około 4000; na pewno nie dadzą więcej niż 4500. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam mam do Was ogromną prośbę jeżeli ktoś z Was pisał może pracę na poniższe tematy lub podobne to proszę o pomoc jakieś przydatne linki teksty itp. Może byś PRIV.
1. Scharakteryzuj stosunek do surogatek 2. Określ stosunek do klonowania 3. Określ stosunek do in - vitro -------------------------------------------------------------------- 1. Majątek i kapitał w przedsiębiorstwie charakterystyka. 2. Charakterystyka systemu podatków w Polsce 3. Zasady funkcjonowania w Unii Europejskiej ------------------------------------------------------------------- 1. Charakterystyka prawa cywilnego 2. Charakterystyka prawa handlowego 3. Charakterystyka prawa pracy. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Posiadam taki sprzęt
Procek E7300 2,6 ram 2 gb Hd 4850 512 mb Teraz mam pytanie odpalę na nim Win 7 Ultimate? i czy pogram w gierki typu Gta IV,Arma 2,Fifa 10 itp. |
|
|