|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jeśli za podupcony, mały (bo co to jest 8 X 3 cm?) napis gotykiem każą Wam płacić 450 zeta i jeszcze wmawiają, że to trudna czcionka, to poszukajcie innego studia zamiast dać robić z siebie jeleni.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
najlepiej ubrać się w dres, albo jakoś tak wiecie " po domu " i pójść wtedy do salonu, bez zegarka na ręce , bez białych czystych odpicowanych pum
![]() wtedy inaczej patrzą i chcą mniej kasy. ja za 3 litery na nadgarstku na grodzkiej uslyszałem, że taka czcionka gotyk - 200 zł... 3 litery - po 2 cm każda wysokości.. znalazłem coś znacznie tańszego. pzdr ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
dzięki wszystkim.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma sensu iść do "najlepszego studia" tylko po napis gotykiem.
Przecież to jest abc tatuowania- poważnie, nie ma nic prostszego i każdy rzetelny tatuator Wam to powie. Znajdź kogokolwiek, byle było czysto i się dziaraj. Targuj się i nie daj się obciąć na więcej niż 200- 250 zeta. Za 30 minut roboty to i tak dużo Taka moja rada.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
dokladnie Dudi, za 450-500zl to mozna sobie wydziarac pol plecow a nie 3-5 malych litertek..
![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No kolego trochę zaniżyłeś tą cene! Robię sobie obecnie ogromny projekt na całe plecy (tatuaż WIŚLACKI) i koszt całego przedsięwzięcia to około 2500-3000 złotych! Tyle że projekt strasznie skompliowany!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pochwal się zdjęciem tego projektu. może być na priv. dzięki ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
gdzie to taka dobra cena? ja planuje zrobic na przedramieniu napis po hebrajsku, jakie to mniej wiecej koszta?
becalujesz 50zl. ale masz pewnosc, ze nie dostaniesz kurczaka na ostro, albo wieprzowiny z warzywami ![]()
Ostatnio edytowane przez Luk_Biala_Gwiazda : 20.09.2009 o godz. 13:02.
|
||
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Przykro mi kolego ale nie pokazuje jeszcze tego. Jedyne Co Ci mogę powiedzieć to że będzie to jedna z "kultowych" prac. (i nie chodzi tu tylko o nazwe studia w którym jest robiony. Do końca około 15 godzin pracy po około 30-35 które już spędziłem w studio
![]() Przy okazji pozdrowienia dla Agnieszki która czuwa nad tą pracą od samego początku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
KIEŁ-ba ja widziałem wczoraj że coś Ci wystawało znad koszulki P.Brożka więc na karku już tatuaż był
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Jeszcze sobie gwiazdę dawida zrób na czole. Pozazdrościłeś Dodzie i Radziowi? ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
W Savii,ale byłeś zajęty pchaniem wózka z zakupami
a wracając do tematu,dobre jest to studio na Floriańskiej,w tej samej bramie co world of street wear? ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Miałbyć z akcentem wiślackim no ale niestety nie pasował to tego projektu :(
http://img22.imageshack.us/img22/6987/20090930001.jpg Cena 100zł ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stanley- to ze nie jest z akcentem Wislackim nie znaczy ze nie mozesz sobie czegos podobnego na wzor tego grafiti zrobic
http://i28.tinypic.com/rwt3tc.jpg![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
ma ktoś może grafikę takiej podobnej szarfy jak na zdjęciu poniżej? chodzi mi o biało-czerwoną wstęgę pod orzełkiem.
http://i37.tinypic.com/727x2c.jpg z góry dzięki. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Moj Tatuaz. Pozdro
![]()
BIEZANOW & CHICAGO
WIERNE WISLE [SIZE=3][COLOR=#000080][URL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zgadzam się z przedmówcą. Zawsze możesz koło smoka którego już masz wytatuować sobie choćby "Białą" Gwiazdę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
KIEŁ-ba a kiedy zdjęcie twojego tatuażu na całych plecach? Skończony?
![]() Good night left side.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Witam
![]() Poszukuje kogos kto umialby zrobic mi projekt dziary Mam elementy obraz itd tylko potzrebuje pare zmian do tego Jesli ktos byłby taki dobry i pomogl mi to bede zadowolony 8422972 Moje gg Albo PW ;]![]() |
|
|
|
ARTYSTA
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Patrzac na podpis czym sie zajmujesz (internetowe gierki) to słąbo widze Twoj tatuaż, ale powodzenia życze.
KIEŁ-ba co z dziarą? Powinna juz byc skoro miał obyc 15 godzin? Skonczona? W trakcie? Nie znamy sie ale jestem cieakw. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja polecam salon na Grodzkiej Tattoo - Tatu.
Z tym, że dziara tam żydówka i robiła dziarę m.in ' Prosiakowi " -> ![]() także jeśli chcecie zrobić tam stricte kibicowski tatuaż, to jedźcie lepiej do Tarnowa ;-) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po co wklejasz dziare jakiegoś pajaca z gorszej strony błoń? Nie trzeba jechać do Tarnowa żeby zrobić sobie tatuaż kibicowski..
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No dokładnie. Po jakiego wała tutaj to foto i jeszcze promocja żydowskiego studia? Zastanów się chłopie.
Abstrahując już od tego, że ta dziara, to czystej wody zerżnięcie z dziary jakiegoś typa z Dynama Berlin. ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Czyli co oceniasz ludzi po podpisie Napisalem tego posta w imieniu mojego kumpla ktory nie ma zalozonego tu konta ![]() Przemysl Zastanow sie i dopiero napisz o co dokladnie Ci chodzi ![]() Pozdro ---------------------------------------------------------------------------------------- Co do Dziary To chodzi mi o cos takiego : Tyle ze zamiast JP niech bedzie MM gotykiem ... A na gorze napis " Śmierć jest nagroda życia " po angielsku ( trzcionke mam na komputerze ) Tyle ze zmiesic to na Łopatce nie na całe plecy ![]()
Ostatnio edytowane przez Cwiara11 : 27.12.2009 o godz. 03:18.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() Zdjecie Robione na szybko ![]()
Ostatnio edytowane przez Cwiara11 : 17.01.2010 o godz. 02:36.
![]() |
|
|