|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bez problemu zrobią ci w Kulcie, a nie musisz mieć projektu powiesz tatuażyście co chcesz i zrobi Ci elegancko.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez emsi : 08.03.2009 o godz. 17:22.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() A nie orientujesz się może w cenach (ile maksimum może kosztować)? ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Jelon ile ta niewątpliwie przyjemność Cię kosztowała?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Stówka za godzinę.
Gość z Kultu, nie wiem czy jest to właściciel chodzi na Wisłę, więc nie będzie problemu. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tatuaż podobno jeszcze trzeba smarować czymś przez pierwsze dni. Czy to prawda? Ile taka maść kosztuje i jak długo ją trzeba używać?
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów, O jednym marzę o jednym wciąż śnię, mistrzem będzie Wisełka na pewno to wiem!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Alantan.
Kosztuje z 10 zeta, do zdobycia w aptekach. Około 3 dni polecaja smarowac. Przemyc tatuaz mydlem i potem posmarowac. Ze 3 razy dziennie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
http://www.photoblog.pl/aniatattoo/archiwum
najlpesy jest w przedostatnim rzedzie, pierwszy od prawej. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2007
Offline |
|
|
koszt to 300 zł
ALANTAN + koniecznie maść nie żadne żele .
Ostatnio edytowane przez Jelon : 10.03.2009 o godz. 20:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wuerzetś nie reklamuj pasiastego studia na Grodzkiej, chyba, że chcecie się dziarać u bardzo pro Cracovia właścicielki, co dziarała pół JG to tam idźcie, i też lepiej nie z motywami Wiślackimi.
W Krakowie tylko Kult polecam wg mnie dużo bardziej pro tatuaże (miałem porównania dziar znajomych co robili i tu i tu), i nie trzeba dawać zarobić gorszej stronie Błoń. Aha Kult jeśli chodzi o kolorowe tatuaże jest zdecydowanie numerem jeden w Krakowie. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez emsi : 10.03.2009 o godz. 20:21.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
emsi właśnie o Kulcie myślałem. A czarny wychodzi taniej niż kolorowy, czy to tylko zależy od czasu robienia?
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
I pamiętajcie że warto zainwestować w konkretną osobę dziarającą, bo to pamiątka na całe życie.+ kwestie typu żółtaczki itp które można gratisem dostać gdy ktoś nie przestrzega zasad a i tacy się zdarzają.
Gdzie pewnie im więcej kasy biorą , to automatycznie nie znaczy że lepiej tatuują. Lata temu kilku graczy naszego klubu porobiło sobie dziary w niby profesjonalnym studiu a wyszły kupy takie ze ja p....Musiano im w innym studiu to poprawiać. Ale reasumując Kult ma dobra opinie ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Zgadzam sie z Emsim że nad wyborem studia należy sie zastanowić. A już szczególnie jęsli chodzi o tematyke wiślacką. Dostałem nr od kumpla z roboty do studia chyba na
floriańskiej. Zadzwoniłem popytałem o ceny itd. Na koniec gość mnie pyta co bym chciał sobie zrobić. Mówie mu że na plecach może czcionką ok. 10 - 15 cm A B G . Na co typ mi odpowiada " A B G niech bedzie. Niestety !!! " Rozłączyłem sie i więcej tam nie dzwonie. Generalnie warto sie zastanowić komu zostawi sie pieniążki . A o "Kulcie" też słyszałem same superlatywy. Pozdrawiam. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2007
Offline |
|
|
ja również chciałem zrobić w kulcie ale niestety jak się dowiedziałem cenę jaka mi została podyktowana to zbladłem
polecam tą osobę u której ja robiłem tatuaż osoba PEWNA (lepsza strona błoń) jeżeli ktoś by chciał się wydziobać to polecam proszę o pw. a napisze dane kontaktowe do osoby i adres (powiem tylko że studio znajduje się na ulicy grodzkiej) pozdrawiam ! aha i przytoczę słowa osoby która mnie dziabała "jeżeli tatuaż ma być dla ciebie tylko rysunkiem na ciele to lepiej sobie go nie rób ,tatuaż to jest sztuka ,sposób na życie " |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
M152T4L, podobno trzeba smarowac ale lepiej nie smaruj bo czasem sie robia biale kropki na dziarze od tego nawet jak dokladnie nakladasz.. ja na pierwszym nakladalem i mam na jednej literze mala biala kropke a juz jak nastepnym razem sie dziabalem to nie smarowalem i wyglada o wiele lepiej od tamtego..
Ostatnio edytowane przez diablo885 : 19.03.2009 o godz. 03:16.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Potrzebny mi jest Chiński napis Wisła albo Wierność.jeżeli ktoś dysponuje takim napisem to był bym mu wdzięczny za podeslanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://www.google.pl/language_tools?hl=pl
Tutaj możesz spróbować sobie coś przetłumaczyć. Za poprawność nie biorę odpowiedzialności (mi się niestety nie wyswietlają chińskie znaczki...)![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
chyba zeczywiscie bede musial gdzies do jakies knajpy orientalnej zajrzec
PPPPowód: pisownia
Ostatnio edytowane przez Wonsy_BW : 12.05.2009 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Hej!
Poszukuję wiślackich tatuaży do materiału do magazynu tatuatorskiego. Poprzednia moja wiadomość na ten temat została usunięta, nie wiem czemu. Moderatorzy nie raczyli mi odpowiedzieć na zapytanie. Próbuję więc raz jeszcze. Może teraz nikt nie usunie mojego posta. Jeśli ktos ma wislacką dziarę i chce się ja pokazać, proszę o kontakt: [email protected] Pozdr Kaśka |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ul. Szpitalna - tu masz stronkę ze wszelkimi informacjami http://www.tattoo.biz.pl/kult/?static=129
Pozdrawiam ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pisałem do kultu maila o herb Wisły, to odpisali że nie robią takich wzorów...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
to dobre bo ja mam herb Wisły na piersi zrobiony w kulcie przez Agnieszkę którą serdecznie polecam
Dla niezorientowanych info odnośnie Kultu: - jest to trzecie najlepsze studio tatuażu w Polsce - pracują tam ludzie z wieloletnim doświadczeniem i ogromem nagród na przeróżnych konwencjach - jest to w związku z powyższymi jedno z droższych miejsc ale nie oszukujmy się, jakość jest w cenie.. Żeby uprzedzić pytanie, koszt wykonania mojego tatuażu to w przybliżeniu było 300 zł za herb o wymiarach 10 cm x 8 cm co trwało w okolicach 3 godzin z pięknym cieniowaniem i projektem ( herb jest nieco zmieniony na potrzeby dostosowania do tatuażu obok ). Pozdrówka
Ostatnio edytowane przez NicolaMexx : 04.06.2009 o godz. 10:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mozemy zobaczyc zdjecie?
![]()
BRONOWICE!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Siemka! Macie moze str. na ktorej moge dobrac sobie czcionke na tatuaż?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|