|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
To plazma, nie lcd - lepiej sobie darowac ze wzgledu na koszta. Chyba, ze masz identyczny TV ze sprawna matryca, a rozwalona elektronika - wtedy mozna zrobic podmianke. Koszt matrycy będzie zbliżony do kosztu nowego tv plazmowego podobnej klasy, więc nie warto. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Szukam kogoś kto tanio
wykona dla mnie dobry graficznie szablon do aukcji na allegro.Jak ktoś jest chętny to proszę o kontakt na pw |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś jak jest z tegorocznym Salonem Maturzystów w Auditorium UJ? Chodzi mi o to czy każdy może swobodnie wejść i rozejrzeć się po "stoiskach" wybranych uczelni? Czy trzeba się zarejestrować na wykłady i tylko w ten sposób czegos sie dowiedziec o godz. 9? Czy jest to raczej otwarte i wolne dla każdego przez casły dzień?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
brzydki.brzydal dzięki za pomoc......ale czytanie instrukcji nie boli
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co ile w STS-ie zmieniają się kursy na dane zdarzenie (co 24h ?)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
mogą w każdej chwili. zależny od bukmacherów, którzy przesyłają dane do systemów.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie odnosnie allegro. Jako ze nic nic nie kupowalem przez allegro tylko przez znajomych i rodzine to nie bardzo wiem co w przypadku gdy zaplace za towar a go nie dostane. W pomocy na allegro za duzo nie znalazlem dlatego pytam.
Konkretnie chodzi mi o ta oferte -> http://allegro.pl/item742408479_lg_c...a_allegro.html Uzytkownik nic nie kupil ani nie sprzedal, ale wystawil telefony po 250zl/sztuka - nowki a normalnie chodza one na allegro po ~450. Jesli przeleje pieniadze na konto, a towaru nie dostane to allegro zareaguje? Zwroca pieniadze? Prosze o szybka odp. Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 14.09.2009 o godz. 18:44.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
http://allegro.pl/country_pages/1/0/...=400&statlnk=1 Powód: link do programu
Ostatnio edytowane przez MatMario : 14.09.2009 o godz. 19:28.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
te pyry z allegro lecą tak w &&ja że głowa mała. w regulaminie mają zapis że... " ALLEGRO NIE ODPOWIADA NA ZACHOWANIE UŻYTKOWNIKÓW " Także jak koleś przyśle Ci kartofla zamiast telefonu , albo będzie Cię obrażał czy groził to oni nie kiwną palcem.... tylko 997 Ci zostaje wtedy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieki za odp. Telefonow juz nie ma(o ile w ogole byly). Nie zdecydowalem sie na niego, wole dolozyc i miec pewnosc ze telefon dostane. Zobaczymy za pare dni jakie komentarze sie pojawia...
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 14.09.2009 o godz. 20:34.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Od pewnego czasu wyskakuje mi dobrze znany komunikat, że na dysku C zostało mało miejsca. Postanowiłem coś z tym zrobić i pousuwać niektóre rzeczy... Po usunięciu tych, które "uważałem za słuszne" chciałem wejść na youtube... niestety video nie jest tam odtwarzane. Okej, trudno... myślę sobie, że pewnie coś z jakimś pluginem bo zawsze z tym problemy były. Posłucham sobie muzyki.. włączając Winampa wyskoczyło mi takie coś:
![]() Zrozumiałem, że usunąłem sterownik do karty dźwiękowej. Świetnie Po znalezieniu płyty ze sterownikami zacząłem je na nowo instalować... standardowo wyłączyłem i włączyłem komputer lecz bez żadnych zmian. Nadal nie odtwarza ani muzyki ani obrazu. Karta dźwiękowa to chyba Relatek. Tak przynajmniej było napisane przy tych sterownikach.Byłbym bardzo wdzięczny za każdą pomoc! Mogę jeszcze dodać, że w menadżerze urządzeń mam wykrzyknik przy PCI Device: ![]() Gdy chcę zainstalować ten sterownik z włożoną płytą ze sterami nie udaje się :/ NIEAKTUALNE Po prostu kliknałem prawym "odinstaluj" i zainstalowałem na nowo. -.-'
Ostatnio edytowane przez Lupo : 15.09.2009 o godz. 09:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
te telefony mogły być takie tanie, bo ma dojście widocznie do hurtownika, albo po prostu " drzwi w tirze się otworzyły na zakręcie " i wypadły... ale fakt jest taki, że nawet się nie pofatygował wrzucić real foto... także na przyszłość patrz aby było real foto i dużo pozytywów - ALE OD RÓŻNYCH OSÓB !! Bo często możesz spotkać osoby które mają po 40 pozytywów...od 10 i tych samych osób.. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Można gdzieś w Krakowie kupić takie spodnie:http://allegro.pl/item732461247_spod...24h_tu_xl.html
jeśli tak to gdzie i w jakiej cenie? ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie dostanę kurtkę z Gore texu w miarę w przystępnej cenie ?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Gdzie można kupić plan Krakowa dla taksówkarzy? dokładniejszy niż zwykłe plany, z dokładnymi numerami domów itp.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak sciagnac video z ekstraklasa.tv? Kiedys robilem to przed dodatek do Firefoxa - DownloadHelper, ale nie mam opcji do sciagania.
Z YouTuba scaiga jak nalezy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
real player - tym ściągasz ze wszystkich serwisów z video. po prostu jak zainstalujesz to w prawym górnym rogu nad filmem będziesz miał paseczek z naoisem REAL PLAYER - klikasz i Ci się ściąga na pulpit odrazu ![]()
|
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ja mam taki dla kierowców. Jest większość numeracji. Kupiony w sklepie internetowym Empik.
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
orientuje sie ktos, do ktorej moze byc otwarty mbank w Krokusie na Bora-Komorowskiego?
i czy jak chce zlozyc wniosek o otwarcie rachunku, to mam czas do zamkniecia banku, czy takie cos zalatwia sie wczesniej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś jak to jest z rekrutacją do seminariów? Czy są określone terminy zgłaszania się, czy nabór trwa cały rok?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
orientuje sie kots jak stoi euro na Węgrzech
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pytanie: gdzie mogę znaleźć wykresy WIG i WIG20 od czwartku zeszłego tygodnia do dnia dzisiejszego? Proszę o dokładny link, bo na większości stron to tylko wykres ogólny za 1 miesiąc jest.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
zamierzam zrobić taki myk... a niech ktoś kto się na tym zna albo kto tak już próbował robić powie mi czy są szanse...
otóż tak... studiuje dziennie na 3 roku... dochód na jedną osobę w rodzinie wynosi ok 800zł. Gdybym się wymeldował od moich rodziców z domu i zameldował u babci (emerytura 700zł.) to czy miałbym szansę na stypendium socjalne |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
powiedz, że rodzicie wydziedziczyli Cię - jakieś problemy były z nimi albo z Tobą i już nie mieszkasz z nimi, nie utrzymujesz kontaktu. Uczelni wystarczy papier, nie będą wysyłać swoich ludzi, żeby sprawdzili z kim rzeczywiście mieszkasz. Tylko jak to zrobisz, to powiedź babci jaka jest sprawa, żeby mówiła obcym, że wnuczek z nią mieszka, ale jest teraz w pracy na przykład. Żeby nie wtopiła Cię ![]() Powodzonka. ![]()
|
|
|