The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2009, 10:50
Teoretycznie jeśli problem tkwi tylko w matrycy to da się to naprawić wymieniając po prostu matryce na nową ale w praktyce to różnie z tym bywa, ten model nie jest jakoś super znany i może być ciężko gdzieś dostać takie coś. Najlepiej pochodzić po serwisach i popytać jakie są szanse na znalezienie matrycy do takiego tv i jakie koszty.
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.09.2009, 11:51
Wyświetla mi się komunikat, że mam za mało pamięci wirtualnej. Co na to poradzić co pousuwać

już sobie poradziłem (mam nadzieję)
Ostatnio edytowane przez DYRU : 14.09.2009 o godz. 12:24.
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.09.2009, 14:45
szprotson napisał(a):Wyświetl post
http://allegro.pl/item737119894_tele...szkodzony.html
czy taki TV wogole działa?
czy jest mozliwosc go naprawić?

prosze kumatych o odpowiedz

eh ten nowe tv. W stary pęknięty mogl śmigac i śmigać.

To plazma, nie lcd - lepiej sobie darowac ze wzgledu na koszta. Chyba, ze masz identyczny TV ze sprawna matryca, a rozwalona elektronika - wtedy mozna zrobic podmianke.
Koszt matrycy będzie zbliżony do kosztu nowego tv plazmowego podobnej klasy, więc nie warto.
Odpowiedz cytując
marcinm
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 14.09.2009, 15:00
witam mam pytanko.........własnie nabyłem słuchawki bezprzewodowe z wbudowanym mp3,niestety nie posiadają opcji przyciszenia.......jak moge zciszyc muzyke .............bo teraz jest tak ustawione że uszy chce rozwalic.....
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Stary 14.09.2009, 16:54
marcinm napisał(a):Wyświetl post
witam mam pytanko.........własnie nabyłem słuchawki bezprzewodowe z wbudowanym mp3,niestety nie posiadają opcji przyciszenia.......jak moge zciszyc muzyke .............bo teraz jest tak ustawione że uszy chce rozwalic.....
Przyciskami lub pokrętłem do zgłaśniania/ściszania.

Polecam zajrzeć do załączonej instrukcji obsługi, tudzież napisać chociaż firmę i model owych słuchawek.
Odpowiedz cytując
qqbaa
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 14.09.2009, 17:24
Szukam kogoś kto tanio wykona dla mnie dobry graficznie szablon do aukcji na allegro.
Jak ktoś jest chętny to proszę o kontakt na pw
Odpowiedz cytując
pozdi91
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 14.09.2009, 17:56
Orientuje się ktoś jak jest z tegorocznym Salonem Maturzystów w Auditorium UJ? Chodzi mi o to czy każdy może swobodnie wejść i rozejrzeć się po "stoiskach" wybranych uczelni? Czy trzeba się zarejestrować na wykłady i tylko w ten sposób czegos sie dowiedziec o godz. 9? Czy jest to raczej otwarte i wolne dla każdego przez casły dzień?
Odpowiedz cytując
marcinm
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 14.09.2009, 18:07
brzydki.brzydal dzięki za pomoc......ale czytanie instrukcji nie boli
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 14.09.2009, 18:17
Co ile w STS-ie zmieniają się kursy na dane zdarzenie (co 24h ?)?
Odpowiedz cytując
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 14.09.2009, 18:22
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Co ile w STS-ie zmieniają się kursy na dane zdarzenie (co 24h ?)?
mogą w każdej chwili. zależny od bukmacherów, którzy przesyłają dane do systemów.
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 14.09.2009, 18:43
Mam pytanie odnosnie allegro. Jako ze nic nic nie kupowalem przez allegro tylko przez znajomych i rodzine to nie bardzo wiem co w przypadku gdy zaplace za towar a go nie dostane. W pomocy na allegro za duzo nie znalazlem dlatego pytam.

Konkretnie chodzi mi o ta oferte -> http://allegro.pl/item742408479_lg_c...a_allegro.html

Uzytkownik nic nie kupil ani nie sprzedal, ale wystawil telefony po 250zl/sztuka - nowki a normalnie chodza one na allegro po ~450.

Jesli przeleje pieniadze na konto, a towaru nie dostane to allegro zareaguje? Zwroca pieniadze? Prosze o szybka odp.
Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 14.09.2009 o godz. 18:44.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
misiekpb
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 14.09.2009, 18:51
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie odnosnie allegro. Jako ze nic nic nie kupowalem przez allegro tylko przez znajomych i rodzine to nie bardzo wiem co w przypadku gdy zaplace za towar a go nie dostane. W pomocy na allegro za duzo nie znalazlem dlatego pytam.

Konkretnie chodzi mi o ta oferte -> http://allegro.pl/item742408479_lg_c...a_allegro.html

Uzytkownik nic nie kupil ani nie sprzedal, ale wystawil telefony po 250zl/sztuka - nowki a normalnie chodza one na allegro po ~450.

Jesli przeleje pieniadze na konto, a towaru nie dostane to allegro zareaguje? Zwroca pieniadze? Prosze o szybka odp.
Kupujesz na wlasna odpowiedzialność. Ja bym bnigdy od takiego kogoś nie kupił - chyba ze odebralbym osobiście i wtedy zaplacil. Tak to troche podejrzanie to tanie jest. Allegro ci kasy nie zwróci - dopiero sprawe mozesz dac na policje i przez sąd od goscia kase sciagnac no chyba ze podal lipne dane to nie masz juz kasy
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 14.09.2009, 19:23

Dla mnie ta aukcja to wał... Ale jak chcesz to możesz zaryzykować, allegro ma coś takiego jak program ochrny kupującego. Musisz zapłacić przez płacę z allegro ewentualnie pozniej policja zgłaszanie sprawy.... Sporo czasu to może zająć i pewnei 100% kasy nie odzyskasz.

http://allegro.pl/country_pages/1/0/...=400&statlnk=1
Powód: link do programu
Ostatnio edytowane przez MatMario : 14.09.2009 o godz. 19:28.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
kacap
Senior Member

Stary 14.09.2009, 20:04

te pyry z allegro lecą tak w &&ja że głowa mała.

w regulaminie mają zapis że... " ALLEGRO NIE ODPOWIADA NA ZACHOWANIE UŻYTKOWNIKÓW "

Także jak koleś przyśle Ci kartofla zamiast telefonu , albo będzie Cię obrażał czy groził to oni nie kiwną palcem....

tylko 997 Ci zostaje wtedy.
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Stary 14.09.2009, 20:10
Dzieki za odp. Telefonow juz nie ma(o ile w ogole byly). Nie zdecydowalem sie na niego, wole dolozyc i miec pewnosc ze telefon dostane. Zobaczymy za pare dni jakie komentarze sie pojawia...
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 14.09.2009 o godz. 20:34.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 14.09.2009, 21:18
Od pewnego czasu wyskakuje mi dobrze znany komunikat, że na dysku C zostało mało miejsca. Postanowiłem coś z tym zrobić i pousuwać niektóre rzeczy... Po usunięciu tych, które "uważałem za słuszne" chciałem wejść na youtube... niestety video nie jest tam odtwarzane. Okej, trudno... myślę sobie, że pewnie coś z jakimś pluginem bo zawsze z tym problemy były. Posłucham sobie muzyki.. włączając Winampa wyskoczyło mi takie coś:

Zrozumiałem, że usunąłem sterownik do karty dźwiękowej. Świetnie Po znalezieniu płyty ze sterownikami zacząłem je na nowo instalować... standardowo wyłączyłem i włączyłem komputer lecz bez żadnych zmian. Nadal nie odtwarza ani muzyki ani obrazu. Karta dźwiękowa to chyba Relatek. Tak przynajmniej było napisane przy tych sterownikach.
Byłbym bardzo wdzięczny za każdą pomoc!

Mogę jeszcze dodać, że w menadżerze urządzeń mam wykrzyknik przy PCI Device:

Gdy chcę zainstalować ten sterownik z włożoną płytą ze sterami nie udaje się :/

NIEAKTUALNE
Po prostu kliknałem prawym "odinstaluj" i zainstalowałem na nowo. -.-'
Ostatnio edytowane przez Lupo : 15.09.2009 o godz. 09:40.
Odpowiedz cytując
kacap
Senior Member

Stary 14.09.2009, 21:21
Dzieki za odp. Telefonow juz nie ma(o ile w ogole byly). Nie zdecydowalem sie na niego, wole dolozyc i miec pewnosc ze telefon dostane. Zobaczymy za pare dni jakie komentarze sie pojawia...

te telefony mogły być takie tanie, bo ma dojście widocznie do hurtownika, albo po prostu " drzwi w tirze się otworzyły na zakręcie " i wypadły...

ale fakt jest taki, że nawet się nie pofatygował wrzucić real foto...

także na przyszłość patrz aby było real foto i dużo pozytywów - ALE OD RÓŻNYCH OSÓB !!

Bo często możesz spotkać osoby które mają po 40 pozytywów...od 10 i tych samych osób..
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 15.09.2009, 09:26
Można gdzieś w Krakowie kupić takie spodnie:http://allegro.pl/item732461247_spod...24h_tu_xl.html

jeśli tak to gdzie i w jakiej cenie?
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Haidar
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.09.2009, 10:13
Gdzie w Krakowie dostanę kurtkę z Gore texu w miarę w przystępnej cenie ?
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Rybka fan :)
Member

Od: 04.2003

Stary 15.09.2009, 10:31
Gdzie można kupić plan Krakowa dla taksówkarzy? dokładniejszy niż zwykłe plany, z dokładnymi numerami domów itp.
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Stary 15.09.2009, 11:01
Jak sciagnac video z ekstraklasa.tv? Kiedys robilem to przed dodatek do Firefoxa - DownloadHelper, ale nie mam opcji do sciagania.

Z YouTuba scaiga jak nalezy.
Odpowiedz cytując
kacap
Senior Member

Stary 15.09.2009, 11:54
Jak sciagnac video z ekstraklasa.tv? Kiedys robilem to przed dodatek do Firefoxa - DownloadHelper, ale nie mam opcji do sciagania.

Z YouTuba scaiga jak nalezy.

real player - tym ściągasz ze wszystkich serwisów z video.
po prostu jak zainstalujesz to w prawym górnym rogu nad filmem będziesz miał paseczek z naoisem REAL PLAYER - klikasz i Ci się ściąga na pulpit odrazu
Odpowiedz cytując
Bieluu
PNU '06

Od: 08.2004

Stary 15.09.2009, 12:45
Rybka fan :) napisał(a):Wyświetl post
Gdzie można kupić plan Krakowa dla taksówkarzy? dokładniejszy niż zwykłe plany, z dokładnymi numerami domów itp.
Ja mam taki dla kierowców. Jest większość numeracji. Kupiony w sklepie internetowym Empik.
PNU '06

Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże
Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy!
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.09.2009, 14:38
orientuje sie ktos, do ktorej moze byc otwarty mbank w Krokusie na Bora-Komorowskiego?
i czy jak chce zlozyc wniosek o otwarcie rachunku, to mam czas do zamkniecia banku, czy takie cos zalatwia sie wczesniej?
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 15.09.2009, 15:40
Wie ktoś jak to jest z rekrutacją do seminariów? Czy są określone terminy zgłaszania się, czy nabór trwa cały rok?
Odpowiedz cytując
syeb
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.09.2009, 15:45
orientuje sie kots jak stoi euro na Węgrzech bo sie wybieram chce zabrac euro i tam wymienic
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.09.2009, 15:56
Pytanie: gdzie mogę znaleźć wykresy WIG i WIG20 od czwartku zeszłego tygodnia do dnia dzisiejszego? Proszę o dokładny link, bo na większości stron to tylko wykres ogólny za 1 miesiąc jest.

Odpowiedz cytując
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 15.09.2009, 16:38
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
orientuje sie ktos, do ktorej moze byc otwarty mbank w Krokusie na Bora-Komorowskiego?
i czy jak chce zlozyc wniosek o otwarcie rachunku, to mam czas do zamkniecia banku, czy takie cos zalatwia sie wczesniej?
Wniosek możesz złożyć przez internet, a później do oddziału idziesz tylko podpisac umowę. Jeśli będziesz to robił to odezwij się na priv
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 15.09.2009, 17:07
zamierzam zrobić taki myk... a niech ktoś kto się na tym zna albo kto tak już próbował robić powie mi czy są szanse...
otóż tak... studiuje dziennie na 3 roku... dochód na jedną osobę w rodzinie wynosi ok 800zł. Gdybym się wymeldował od moich rodziców z domu i zameldował u babci (emerytura 700zł.) to czy miałbym szansę na stypendium socjalne 700zł. : 2 = 350 na osobę... a rok temu kumpel który miał 440zł. na osobę to dostał stypendium. Czy na uczelni nie będą dochodzić czy mam rodzinę itp. jak to wygląda gdybym powiedział że rodzice wyrzucili mnie z domu i nie jestem już na ich utrzymaniu tylko na babci...
Odpowiedz cytując
kacap
Senior Member

Stary 15.09.2009, 17:50
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
zamierzam zrobić taki myk... a niech ktoś kto się na tym zna albo kto tak już próbował robić powie mi czy są szanse...
otóż tak... studiuje dziennie na 3 roku... dochód na jedną osobę w rodzinie wynosi ok 800zł. Gdybym się wymeldował od moich rodziców z domu i zameldował u babci (emerytura 700zł.) to czy miałbym szansę na stypendium socjalne 700zł. : 2 = 350 na osobę... a rok temu kumpel który miał 440zł. na osobę to dostał stypendium. Czy na uczelni nie będą dochodzić czy mam rodzinę itp. jak to wygląda gdybym powiedział że rodzice wyrzucili mnie z domu i nie jestem już na ich utrzymaniu tylko na babci...

powiedz, że rodzicie wydziedziczyli Cię - jakieś problemy były z nimi albo z Tobą i już nie mieszkasz z nimi, nie utrzymujesz kontaktu. Uczelni wystarczy papier, nie będą wysyłać swoich ludzi, żeby sprawdzili z kim rzeczywiście mieszkasz. Tylko jak to zrobisz, to powiedź babci jaka jest sprawa, żeby mówiła obcym, że wnuczek z nią mieszka, ale jest teraz w pracy na przykład. Żeby nie wtopiła Cię

Powodzonka.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów