|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Podobny mecz do tego z Levadią, pfu, dużo gorszy.
Powinno być już z 4-0 dla Wisły, brak szczęscia, większej koncentracji.. szkoda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
4-0 ?
Nie przesadzaj, gramy słabo. Sytuację przypadkowe, niestety ale wygląda to spotkanie na remis. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie gramy źle, fajnie się układa współpraca Łobodzińskiego z Alvarezem, kilka sytuacji było. Martwi bardzo słaba postawa Pawła Brożka...
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Mecz przyjaźni nie tylko na trybunach ale i na boisku... wygląda jakby się umówili na remis a przynajmniej jakby Wisła nie chciała strzelić bramki. Dużo sytuacji jest ale wg mnie brakuje walki i zawziętości naszym piłkarzom żeby strzelić tylko na zasadzie jak wpadnie to dobrze a jak nie to też nic się nie stanie... takie odnoszę wrażenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Oddam samochod temu smialkowi, ktory w trzech argumentach potrrafi mi wytlumaczyc, czemu Brozinho powinien znalezc sie w skladzie Fulham. W pierwszej polowie to postawa juniora mlodszego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
tak mi się wydaje, że przy tej piłce od Głowy w pole karne to Beto by się odnalazł ;]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tym tokiem rozumowania powinien być odesłany do A klasy.
Ty nie patrz na jeden ,dwa mecze na jakiś czas, tylko całokształt. Gdyby ktoś miał w ten sposób oceniać danego grajka określony zostałby debilem. Nie oczekuj super turbo Brożka w każdym meczu. Każdemu się zdarza. Co w****ia to brak szczęscia, oby przyszedł w 2 połowie. |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak Lechia sie nie wezmie za siebie,to tak czy siak tego gola pewnie wcisniemy jakos.Po przerwie dac Brozkowi jeszcze 20 min,jak dalej bedzie wstawal i narzekal na caly świat to zmiana i Ćwielong na boisko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Brozka zmienil bym jeszcze przed przerwa...gdyby tylko bylo kim
![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
2) bo może kupilibyśmy nowego napastnika. 3) bo wybraliby mu jajka i nabrałby pokory. Warunki przekazania auta omówimy na priv. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gigant - ceny nie znasz, wiec argument obalony. Drugie "moze" to raczej myslenie zyczeniowe. Co do trzeciego, to pewnie okazaloby sie, ze tlumaczylby sie klasycznym "trener mnie nie lubi i nie widzi w skladzie"; grajkowie znad Wisly rzadko widza siebie jako glownego winowajce, wiec o pokorze byc nie mowy. Dorzucam zimowe opony i alu.
Ostatnio edytowane przez uzytkownik_forum : 13.09.2009 o godz. 16:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Szkoda, że oprócz niego nei mamy drugiego napastnika. A mówiłem, żeby przerobic Marcelo na napadziora? Gigant - użytkownik nie pytał dlaczego powinno było sie Brożka sprzedać, ale dlaczego miałby grac w wyjściowym skladzie Fulham
Ostatnio edytowane przez FraMat : 13.09.2009 o godz. 16:55.
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Miały być 3 argumenty, nie pisałes czy sensowne i do spełnienia.
Zagrać szybciej i dokładniej, a nie bedzie źle. FraMat, gdzie napisał o wyjsciowym składzie, bo chyba mam kłopoty ze wzrokiem?.
Ostatnio edytowane przez gigant : 13.09.2009 o godz. 16:59.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Szkoda, że Boguski znowu złapał kontuzję. Bo Małecki za to swoje kopanie po czole i fochy do Kirma powinien zaliczyć ławę.
Piotrek Brożek powinien dostac opier.., że w każdym meczu zapuszcza korzenie na swojej połowie. Tak gra boczny obrońca ? Raczej kołek jakiś.
Ostatnio edytowane przez tofik : 13.09.2009 o godz. 17:07.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Nie klei się gra. Nie wiem na co czeka Skorża.
Brożka zdjąć, ale wątpię, by się tego nasz trener podjął. Brakuje mu troszeczkę jaj w tych sprawach. Paweł za pewnie sie czuje i gwiazdorzy, obym się mylił |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Brawo Mały, ważny gol! 3 punkty muszą być!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Brozio ma kolejną asyste
![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Małecki to, tamto, sramto.. skończcie w końcu niektórzy się nad Wiślakiem pastwić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
o co chodziło w tym zamieszaniu wśród obrońców, o którym komentatorzy mówili tuż po strzeleniu gola?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak Skorza sciagnie za chwile Diaza, a wpusci Cantoro a nie Jirsaka, to zaczne coraz mocniej wierzyc, ze brak mu jaj.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
K*rwa! To, że Brożek ma ciągle fochy to nic nowego i już to olałem ale jak usłyszałem że pan Maciuś wezwał Cantoro to mi ciśnienie skoczyło, o co tu w ogóle chodzi? Jeszcze niedawno w jakimś wywadzie mówił że Ćwielong i Jirsak są powodem jego dylematu bo pukają do pierwszej 11 a tu ten sprinter wchodzi...
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jirsak....szkoda chłopca, on jest dobrym zawodnikiem, ale potrzebuje zaufania od trenera jak Matusiak. Czech grał ogony, teraz ciągle siedzi na ławie i tam pozostanie, przecież jak wróci Garguła to nie będzie miał szans. Po sezonie pożegnamy Tomka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie z zarządu dajcie Małemu nowy kontrakt bo pójdzie w piz...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Widocznie Mauro jest w lepszej formie niż Jirsak i nie unika gry.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kupiłbym tego Lukjanovsa od Lechii
Dać im w zamian Ćwielonga i wypożyczyć Jirsaka.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nikt tego nie napisał, a że pastwiliśmy się nad nim nie raz, trzeba mu oddać co jego:
Mariusz Jop rozgrywa bardzo dobre zawody jak na siebie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziekuje. Teraz wlasnie slysze, ze sciaga Brozxka wpuszczajac irsaka, czyli gramy juz ewidentna obrona bez napastnika. Powiem, co mysle - Skorzy brak jaj i jest minimalista, bo Wisla zamiast strzelac i grac swoje do przodu, ustawieniem i zmianami cofa sie i klasycznie mamy nerwowke przy bramkowej przewadze. Maciek nie wpadl, ze najlepsza obrona jest atak, zwlaszcza, ze dzis Lechia naprawde nie jest trudnym przeciwnikiem. Ow minimalizm zaczyna mnie coraz bardziej meczyc; o ile w Ekstraklasie moze sie udac, to jedziemy na Puchary i tam to sie msci niemolosiernie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Małecki gwiazdorzy za bardzo, gówniarskie pyskówki do sędziego. Pokory więcej!
![]() |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Gramy niestety coraz słabiej, a momentami żenująco. Mielismy dzisiaj kupę szczęscia.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ciekawe czy Małecki też by się tak darł teraz na Jirsaka jakby na niego ktoś się wydzierał po każdej niedokładnej piłce.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|