|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
W niedzielę zagramy z drużyną gdańskiej Lechii. Będzie to kolejny mecz przyjaźni. Mam jednak nadzieję, iż nasza wielka przyjaźń będzie widoczna na trybunach - na boisku musi wygrać Wisła.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jakoś tego meczu się nie obawiam.
Pozycja w tabeli Gdańszczan ewidentnie przerasta ich faktyczne możliwości - przeciez niemal ta sama druzyna pare miesięcy temu do samego końca biła sie o utrzymanie. Podobnie zaczęła rok temu Arka. Ot taki wyskok, prędzej czy później średnia ekipa (a taką zdecydowanie jest Lechia) musi pęknąć. Skromne 0:1, 0:2 typuje na naszą korzyść. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mamy cos takiego, ze po przerwie na reprezentacje gramy do dupy.
0:0 ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Niestety musze sie z tym zgodzic, ale nie gramy z Lechem czy Legia zeby sie az tak bac.
Mysle ze nasi kopacze zafunduja nam horror ale wygraja, pewnie mecz bedzie podobny do tamtego z poprzedniego sezonu. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
a kit z wynikiem
oczywiscie licze na 3 pkt ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
spodziewam się kolejnego odcinka pt "nieskuteczność" .
mój typ 0:0 lub 1:0 dla nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Też mam podobno wrażenie z tym, że Lechia pierwsza puknie nie spodziewane 2 gole a my będziemy gonić pierwszy raz w sezonie cały mecz i skończy się na 2:2
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
1:1. Nic nam sie nie stanie ;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
mecz nie powinen sprawic nam wiekszego klopotu lecz mysle ze bedzie to taki mecz na 0:1 0:2. Nic sie nie stanie jak przegramy czy bedzie remis ale mysle ze pilkarze sobie nie odpuszcze ;s
![]() ![]() 76 1140 2004 0000 3602 5822 1237 - numer konta UW |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Za wcześnie na odpuszczanie. Ludzie jeszcze pamiętają Levadię. Ale tak w połowie sezonu to na bank zaczną się opierdzielać.
Remis tylko pechowo. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Trzeba to wygrać bo potem będziemy mieli po kolei Śląsk i Lecha na wyjeździe na których możemy stracić nawet 6 pkt.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
0:1 Marcelo i Głowa będą nie do przejścia, a bramka po asyście Kirma - a jak : P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Szkoda, że wypada Marcelo, będzie musiał zagrać Jop
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze Jop i Glowa tez beda nie do przejscia. Miec tylko nadzieje ze marcelo nic powaznego sie nie stalo i zagral juz w nastepnej kolejce.
![]() ,
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jop nie do przejścia
Przypatruję się uważnie temu kopaczowi w każdym meczu w jakim gra ( na szczęście rzadko ) i muszę powiedzieć, ze dziwi mnie dlaczego on jeszcze gra w Wiśle, najlepszym klubie Polski. 0 słownie zero zaangażowania, ambicji, zupełne zero na boisku. Jeśli mi nie wierzycie to proszę was skupcie się następnym razem przez moment na jego grze i ustawianiu na boisku. Mam nadzieje, że w meczu z Lechią koledzy będą bardzo skupieni na meczu i na łysym, żeby naprawić jego błędy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Boję się tego meczu, nie wiem jak będzie z formą naszych po przerwie na reprezentację.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Może nie będzie tak nieskutecznie jak do tej pory.
Trenejro przed meczem jak zwykle optymistą ![]() http://www.krak.tv/kategoria-9,film-763.html ale co też podkreślałem wcześniej muszę powiedzieć i teraz. Skorża zajebiście się zachowuje na konferencjach prasowych! |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie wiecie może czy będzie relacja z tego meczu w jakimś radiu ogólnopolskim?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ten ecz relacjonuje tylko radio Kraków, jeśli nie jesteś w zasięgu to możesz posłuchać przez internet.
Powód: 1906
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 12.09.2009 o godz. 08:25.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Zobaczmy jak nasi pilkarze zagraja po meczach kadry.
A ze róznie z tym w ostatnich czasach bywało ,wiec czeka nas dobry mecz ![]() Nasi bracia pilkarsko napewno beda chcieli nas zaskoczyc jak w tamtym sezonie,ma nadzieje ze Lobo cos strzeli ,i nie bedzie "zajebany" Brak Marcelo nie uwazam za jakas tragedie,wiadomo ze to filar naszej defensywy ale mamy Jopa wiec nie powinno byz znowu tak zle,w koncu u tych Ruskich tez sie chyba czegos nauczyl ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czy brak Marcelo będzie widoczny czy też nie, to będzie zależało od tego czy stłamsimy Lechię w środku, czy też 'damy się im wyszaleć', co będzie mogło mieć fatalne skutki.Fajnie by było podtrzymać passe ale jaki by wynik dziś nie padł to punkty pozostaną w rodzinie
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Lechię trzeba ograć, trzeba mieć dobry środek żeby nie przeprowadzali kontr i ataków bo w walce Jop-Lukjanovs stawiał bym na Lukjanovsa. Zobaczymy obstawiam 2-0 dla Wisły
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
7 i 8 punktów przewagi nad głównymi rywalami w tak wczesnej fazie - miodzio.
Trzeba wygrać i odskakiwać, bo później przyjdzie mecz z Legią i Lechem i tam niekoniecznie będzie komplet, więc trzeba ciułać, by pozniej móc sobie pozwolic na słabszy dzien |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak poradzi sobie rolnik Jop, to jest najtrudniejsze pytanie na dziś.
Patrząc na to, co sie działo jak on wchodził nie mozna byc dobrej mysli, no ale bez jaj, to jest przeciez profesjonalista, i z całym szacunkiem do Lechii, takich Rybskich i Wiśniewskich to powinien deptać i zgniatać. Walka, zaangażowania i 3 punkty nasze. Ale i tak juz nie moge sie doczekac, pierwszej jedenastki Wisły, wzmocnionej o Gargułe i Boguskiego. Wtedy będzie naprawdę Wielka Wisła ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Już tak nie narzekaj na Jopa bo takiego trzeciego stopera chciałby mieć każdy zespół naszej ligi.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
...dodaj: naszej beznadziejnie słabej ligi
![]() Mnie osobiście Jop nie przekonuje, ale dziś zobaczymy jak się spisze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
co innego byc dobrym obrońcą a co innego dobrze współpracować z drugim (w tym wypadku Głowa) a wiem, jak grał Mariiusz to nienajlepiej to wychodziło (vide pułapki offsajdowe)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To jest tak oczywiste że chyba nie trzeba o tym pisać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Widze jak zwykle żelazna jedenastka wychodzi.No nic zobaczymy jak im pójdzie,tu napewno nie będze łatwo o 3 punkty ale myśle że damy rade.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|