|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Kto Mistrzem? | |||
| Chelsea |
|
146 | 25,30% |
| Arsenal |
|
75 | 13,00% |
| Man United |
|
251 | 43,50% |
| Liverpool |
|
67 | 11,61% |
| Inny zespół |
|
38 | 6,59% |
| Głosujących: 577. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Taa zrobiłby im wynik, bo na 99% wykorzystałby karnego. Ronaldo z zeszłego sezonu, to nie był ten sam piłkarz,który zdobył w jednym sezonie ponad 40 bramek. Poza tym trudno,żeby nie robić wyniku, kiedy cała drużyna gra na ciebie.
Swoją drogą dlaczego Carrick wykonywał karnego?!? Już bardziej bym Rooney'a w tym widziała... ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Liverpool na początku sezonu jest w słabej dyspozycji. Po 45' dostają u siebie z A.Villą 0-2.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wydawało mi sie czy Torres ma buźke obitą?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
The Reeds mam przeczucie,że w tym sezonie będą średnio się prezentowali. Zawsze dla mnie byli drętwi. Mieli jeden doby sezon jak przyszedł. Żenujący jest MC,ktoś mocniejszy im się trafi to rozjadą ich w drobny mak. City musi zmienić trenera. Personalnie prezentują się solidnie, ale ktoś to musi poukładać, a po pierwszych meczach widać,że przerasta to obecnego szkoleniowca Citizens.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Przyznam ze tez ciekaw jestem jak Marszałek jak w tym sezonie zagra City.
Zawsze w cienu ,a tu przyszly szejki i nagle mozna sie wybic.Pare nazwisk juz jest teraz to tylko jakos poukladac.Hughes niby solidny trener,ale za jago czasow Rovers grali przecietnie.Wg mnie nie jest to trener gwarant-sukcesow. A dzis gdyby nie karny sprokurowany przez Gerrarda mam wrazenie ze Liverpool by tego meczu nie przegrał..... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No to Adebayor narobił ambarasu, ma chłopak szczęście że go nie zlinczowali
![]() http://www.youtube.com/watch?v=oe8CXncySfo ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Coś tak czułem, że Arsenal nie wygra.
A jakby w końcówce byli skuteczniejsi to by się skończyło jak z Liverpoolem. 4:4. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
E tamU nas kraty bylyby juz podpiłowane ;-)
A zauwazyliscie z ew Anglii powraca normalne podejscie w koncu? Ze coraz wiecj incydentow okolo pilkarskich ma miejsce? ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
City-Arsenal, najlepszy mecz jaki widziałem od dawien dawna, walka,technika, wszystko tam było a wynik równie dobrze mógł być taki jaki był w ale w drugą stronę. Bramka na 1-1 superowa. Drybling Adebayora,tez niczego sobie. A i tak dla mnie najlepszy był Wright - Philips,jak gość kręcił obrońcami to aż głowa mała.
Oglądając ligę angielską widać jak piłka nożna jest piękną i zarazem prostą grą. Wszytko tam jest książkowe. Do tego jak się ogląda takie bramki jak ta na 1-0 dla Kogutów to już w ogóle odlot. Nic tylko oglądać i napawać pięknem swą dusze.A, juz wiem czemuż to tak beznadziejnie prezentujemy się w Europie, zwyczajnie gramy w inną grę. Zastanawiam się jak będą wyglądały za tydzień derby Manchesteru. Z drugiej strony City zaczyna się prezentować coraz bardziej solidnie, i różnie może być. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ten sezon w Anglii zapowiada się niesamowicie. Póki co Spursi i Citizensi pokazują, że naprawdę będą się liczyli w czołówce. Villansi grają niestety znacznie poniżej możliwości, ale punkty też gromadzą, a kadra teraz jest szersza i pary powinno starczyć na cały sezon, a nie tylko połowę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
ja bym mógł mieć zakaz stadionowy, ale jakbym miał okazję to bym takiemu czarnemu przy.......**... jak tak można? hołote to Adebayor prezentuje. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Podobno po odejściu do City kibice nie dawali Adebayorowi żyć. Trochę się im odgryzł.
Wg mnie w dziecinny sposób, ale to jego sprawa. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A wg mnie zachowanie Adebayora nie było złe. To było spontaniczne, szczere i nie było w tym żadnego chamstwa. Chciał się odgryźć kibicom Arsenalu i ich trochę sprowokować. Martwi mnie to, że takie spontaniczne i troszkę chuligańskie zachowania są karane przez sędziów. Według mnie to dodaje smaczku takim widowiskom. Jednym dostarcza dużo radości tj. kibicom City, a drugich denerwuje. Podbiegnięcie pod sektor gości i rozłożenie rąk nie jest niczym złym przecież. Nie można ściągać koszulek, podbiegać do kibiców, wyskakiwać na kraty, pokazywac napisów na koszulkach. Co ta ma być? Ludzkie odruchy na boisku są natychmiast pacyfikowane. Wkrótce zawodnicy nie będą mogli przeklinać, przepraszać po każdym faulu, a przed spotkaniem zmawiać modlitwę...
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dla mnie to jest brak szacunku do klubu, ktoremu sporo zawdzięcza. Ciekaw jestem jakie masz zdanie na temat Dolhy, Uche czy Kokoszki. a takie głupie docinki to sobie daruj, bo starasz się być oryginalny i śmieszny, a jestes tylko śmieszny. edit: nie wiem czy dbasz, nie moja sprawa. Takie odnoszę wrażenie po prostu.
Ostatnio edytowane przez Proud : 14.09.2009 o godz. 18:47.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślisz że ja dbam o to?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A o co ma im chodzić jak nie o kase? Są dobrzy chcą godnie zarabiać, Arsenal mu tyle nie zaoferuje, to ktoś inny. I Adebayor na tym zyskał i Arsenal. Kibice mu dogryzali, to im się odwdzięczył. Rozumiem, że Ty swojego miejsca pracy nie opuścisz do końca życia. ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Piłkarz to jednak specyficzny zawód. A do tego znaczenie ma sposób odejścia z klubu i miejsce do którego się odchodzi. A przypominam sobie mecze w których Adebayor po golach pokazywał herb Arsenalu...przypomina mi to Kalu "kocham Wisłe" Uche. zresztą, mógł odejść, pewnie. Ale to jego zachowanie po strzelonym golu jest dla mnie idiotyczne. Dla mnie jest prostakiem i tyle. Mogł się cieszyć, ale nie powinien prowokować kibiców. Ciekaw jestem czy byłby taki kozak jakby któryś z nich przedarł się przez ochronę. Myśle że Kaka, Benzema, Huntelaar czy Beckham nie zawinili kibicom w wielkim stopniu. Co innego np: Figo czy Sol Cambell. Choć Anglik nigdy kibiców TT nie prowokował. Ale jego odejście można by porównać do Dolhy, albo tak jakby nagle Głowa odszedł do Cracovii, bo mu więcej kasy dała. Co byś wtedy o nim powiedział? dziwię się też Twojemu zdaniu na ten temat...bo fajnie kontrastuje Twoje ostatnie zdanie (Rozumiem, że Ty swojego miejsca pracy nie opuścisz do końca życia) z Twoim podpisem ![]()
Ostatnio edytowane przez Proud : 14.09.2009 o godz. 19:26.
![]()
Zlekceważą twój głos
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Ja po prostu lubię takie prowokujące zachowania piłkarzy, bo są jakimś dodatkiem, powodują że sportowe starcie drużyn staje się widowiskiem. Jeszcze lepiej, jeśli to nie uderza w mój ukochany klub, tylko dzieję sie gdzieś daleko.
. Ty za to prezentujesz skrajne podejście, stąd wzięło się moje ostatnie zdanie.
Ostatnio edytowane przez FredzIo : 14.09.2009 o godz. 19:30.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
prowokacja Adebayora to jedno.ja zwróciłem bardziej uwage na to co zrobił chwile wcześnie Van Persiemu.
kto widział ten wie,kto nie widział to... RvP robił wślizg,murzyn sie odsunął po to by po chwili CELOWO!!! depnąć kołkami w twarz holendra... na powtorkach wydaje sie ze jeszcze przydepnął mu dłoń. nie bede komentować ani jednego ani drugiego zeby nie dostać "nagrody" za rasizm ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
zrobiła to za mnie FA i zawiesiła gościa na 3 spotkania,co bardzo mnie cieszy.http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...o2065702.shtml ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
West Ham 2:3 Liverpool
Porażka, która wstydu nie przynosi. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Foster
![]() Broni w ManU chyba tylko dlatego, że jest anglikiem. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Fajny mecz
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
ktos wie za co sedzia doliczył 6 min?
![]() ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ależ widowisko
ale doliczenie 6 minut to lekkie przegięcie...![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Niesamowity mecz
Przyznam że ostatnio ograniczyłem się do oglądania polskiej ligi i to pewnie spotęgowało odczucie zajebistości tego widowiska ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
piękny mecz
gratulacje dla ManUtd...zasłużyli na zwycięstwo. fajnie jest nie raz zobaczyć jak się w piłkę gra, a nie piłkę kopie... wczoraj Barcelona - Atletico, dziś takie derby...pięknie.wracamy do naszej szarej ligi teraz... |
|
|