|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
ja mam NOKIE n95 kupiłem na allegro za 600zł jeszcze 18mies gwarancji cały zestaw
a kupisz dobra za 550zł |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
LG KP500 Cookie
LG KU990 LG KU990i Samsung GT-S5230 Avila Nokia N73 Music Edition co brac? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
KU990 i KU990i sobie od razu możesz odpuścić, 5 zeta telefon nie warty.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
chyba nie miales zbyt duzo do czynienia z tym telefonem ![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
możesz coś więcej napisać?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
ma ktos posiada ? Nokie 5800 ? jakies opinie na jej temat a moze polecicie mi cos z Wi-Fi,Gps,dotykowym ekranem tak do 700zl
![]()
.....
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ze swojej strony mogę polecić HTC Kaiser / MDA Vario III. Mam i chwalę sobie bardzo. Tańszym zamiennikiem może być Eten M700 ale nigdy nie korzystałem i nie wiem jak się sprawuje. Za mniej niż 700zł można też wyrwać HP 614c i przy odrobinie cierpliwości do obserwowania aukcji Asusa P750
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wszystkie z wymienionych przeze mnie telefonów posiadają system Windows Mobile. Nigdy nie korzystałem z Omni ale osobiście lepiej mi się pisze sms'y na zwykłej klawiaturze. Kaiser i M700 mają rozsuwaną, pełną klawiaturę QWERTY, natomiast 614c i P750 klawiaturkę taką jak w normalnych telefonach. Wydaje mi się, że na minus będzie zasługiwał aparat. Chociaż w moim MDA Vario III nie potrzebuję niczego więcej niż 3mpix, tylko szkoda że nie dodano lampy błyskowej.
Prezentacje HTC Kaiser http://www.youtube.com/watch?v=BbL5y4IyQI0 http://www.youtube.com/watch?v=btT8iMWvcJQ http://www.youtube.com/watch?v=XKfqXlC7NTs 614c http://www.youtube.com/watch?v=hlXOAAgTgIE m700 http://www.youtube.com/watch?v=o51v_9YV_S0 p750 http://www.youtube.com/watch?v=xAL7sGt_l80 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ku990 jak dotąd nie doczekał sie konkurencji pod względem nagrywania video dla porównania każda Nokia nagrywa 30klatek na sekundę a Lg 120 kl/sek. Obsługa jak każdy dotykowy z tej półki bez rysika nerwica, aparat 5mpix z ustawieniem iso do 800 niektóre cyfrówki tego nie mają. Menu proste, ludzie typu "ja to całe życie na nokii" mogą mieć problemy. Ogulnie przyjemny telefon używałem chwile nagrywałem doping na meczu na kompie powala jakością ![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Prosiłbym o pomoc w wyborze telefonu. Chcialbym sie zamknać w max. 1000 Pln. Jesli będzie potrzebne dłuższe polowanie na allegro czy po mieście-jakoś dam sobie radę. Nowy czy uzywany,większego znaczenia nie ma. Wiadomo,co nowsze to lepsze,ale jestem gotów poświęcić kilka miesięcy użytkowania przez kogoś innego jesli telefon by wymiatał. Najważniejsze to aparat minimum 5MP,dobra jakość odtwarzacza muzyki oraz wyświetlacz niezłej jakości. Slider,jednolity,dotykowy- nie ma znaczenia. Sam znalazłem takie modele ,k które spełniają powyższe wymagania: Nokia N82, Nokia N95 , Nokia 6220 Classic, Samusng F480, Samusng S7220 , Samsung M8800 Pixon , LG KU990 , LG Renoir KC910 , SE C902.
Jeśli polecacie któryś z nich, bądź macie inne lepsze lub porównywalne propozycje,byłbym wdzięczny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
SE C902 - odpuść sobie. Awaryjny, i wszyscy moi znajomi którzy go mają/mieli odradzali mi go.
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
slaskWKSslask Jak ci mniejszy aparat nie przeszkadza to też polecam Diamonda. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
slaskWKSslask
ja Ci polecam N95 ale do tysiaka kupisz N95 8gb, dobry aparat, nie zawiesza sie zaj**isty telefon w ogóle |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ktos Z Was ma ten telefon
A Ericsona nigdy, więc nie wiem czy się klapka nie rozleci po 3 miesiącach. Nie dzwonię jakoś strasznie dużo. THX |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
kamilll1906 Wlasnie zastanawiam sie nad N95 i N82 ,chociaż znalazłem Pixona Samusnga z 8MP za 7 stów. Miesięczny. Wybór komórki,trudna sprawa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
witam,potrzebuje telefon dla taty ,koniecznie nokia,dobrze by bylo jakby miala duze litery i cyfry na wyswietlaczu -pasuje tez aby mozna bylo do niej kupic zestaw glosnomowiacy-polecicie cos ?pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
slaskWKSslask
slyszalem ze te 8MP to nie 8MP i kilku moich znajomych co mialo n82 to narzekało na soft w niej wieszał sie czesto wolno pracowal czego ja w n95 jeszcze nie doswiadczylem |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki Kamikaze! Jeżeli masz jakieśinne propozycje na dosyćpłaski tel z klapką, to chętnie posłucham sugestii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Miał ktoś z Was może SE k 600i? bo mam taki problem z tym telefonem że często gubi zasięg i czasami się zawiesza,i mam pytanie w czym może być przyczyna takich "psikusów"?
i drugie pytanie czy do 150 zł można kupić sensowny telefon z odtwarzaczem mp3 i bluetoothem,a jeśli tak to co byście polecili? Palczi możesz pomyśleć nad nokią 6070,mój tata ją ma a też miał podobne wymagania,żeby dobrze widzieć i mieć duże klawisze Jakieś opinie o Nokii 6111? bo zastanawiam się nad jej kupnem
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 01.09.2009 o godz. 13:29.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Palczi możesz pomyśleć nad nokią 6070,mój tata ją ma a też miał podobne wymagania,żeby dobrze widzieć i mieć duże klawisze
tak tak myslalem o niej ale ona nie ma bleutooth`a wiec zestaw glosnomowiacy nie wiem czy dokupie do niej odpowiedni do auta... ale dzieki za info i pomysl ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie mam prośbę o namiary o jakiś dobry serwis (wanna ultradźwiękowa) najlepiej północ Azory ,Prądnik choć niekoniecznie ,czytałem w temacie że pod Halą Targową jest niezły tylko strasznie mi nie po drodze , zna ktoś przynajmniej godz. w jakich pracuje?
![]()
Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
zakupiłem sobie wczoraj Nokię 6220 classic. mam takie pytanko do posiadaczy. pani mi powiedziała, że telefon ma symbiana, to czyli, że gry java nie będą chodzić, tak? czy jak to jest? czy muszę instalować gry na symbiana?
i jeszcze pytanko odnośnie nawigacji. czy to jest jakoś płatne? dzięki, pozdrawiam. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Gry Java będą Ci chodzić. Aczkolwiek w porównaniu do gier na symbiana są o wiele słabsze
. A o ile wiem, to wbudowany program do nawigacji teoretycznie jest bezpłatny, ale łączy się z netem, więc musisz płacić za połączenie... Najlepszym sposobem jest zainstalowanie osobnego programu do nawigacji, np. Garmin. Ogólnie polecam tą stronkę, jest w niej pełno gierek na symbiana, ale również nawigacja, etc. http://fonsymbian.net/![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
potrzebuje jakis bezpłatny program na komórke symbian s60 v3 zeby mi robil za gadu gadu;]
tylko nie inspiro ani jadu-gadu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanko ;d Zna ktoś jakiegoś niedrogiego ale w miare dobrego palmtopa z telefonem i WiFi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś może jak zdjąć simlocka z iphone 3g?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Najlepiej udać się do serwisu, koszt około 50 zł.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|