|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Zielinski po nastepnej kolejce jezeli przegra poleci na zbity pysk. A ze jest nowym trenerem to tylko dla tego jeszcze pracuje bo gdyby to byl jego drugi sezon smiem twierdzic ze juz dawno by go tam nie bylo. W tamtym sezonie Skorza nie mial najlepszego poczatku, na koniec rundy tracilismy do Lecha sporo pkt i nikt jakos Skorzy nie zwolnil nawet po tym jak juz media zrobily z lecha mistzra Polski i nie dajac szans Wisle nawet na puchary
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 04.09.2009 o godz. 09:07.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Samo zwolnienie Zielinskiego nic nie da. Bo przyjdzie nowy trener i rozkapryszone gwiazdki Lecha beda chcieli mu sie od razu "pokazać". Problem Lecha jest bardziej złożony i oprocz trenera z charyzmą muszą sprzedać najwiekszych fermenciarzy (Stilic, Rengifo)I na ich miejsce sprowadzic nowych.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
A Filipiak był niedoścignionym wzorem profesjonalizmu, bo trzymał Majewskiego.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Dla mnie to jest akurat wzor dziadostawa. Nie mowie, ze Walter nie jest profesjonalny. Jest, ale w TVN. W Legii jest mega wegetacja i mega dziadostwo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Flamengiscie chodzilo raczej o to, ze Walter sie nie przypala jak 90% polskich prezesow, ktorzy wywalaja zawodnikow po pierwszej porazce
![]() Natomisat sprawa z Urbanem i Legia to rzeczywisci temat rzeka. Bo od 2-3 lat mowi sie o MP i podbicu pucharow a Legia wszytsko co osoiaga to widok plecow Wiselki. Nie sadze zeby akurat to byla wylacznie wina Urbana , ale ostatnio zauwazylem ze gosc nie kontroluje zupelnie tego co sie dzieje w druzynie. Moze czas na male przewietrzenie? Tylko pytanie na kogo.... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
co się dzieje z Dawidem Nowakiem z Bełchatowa?
znowu kontuzja? ani jednego meczu w tym sezonie... ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No pewnie, kontuzjowany jest. Wydaje mi sie, ze wkrótce powinien się pojawić na ligowych boiskach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
osiągnięcia: 8 do 6 dla Cecha...
doświadczenie 8 do 7 dla Cecha... ![]() moim zdaniem powinno być po 8... ![]() ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No Mucha prawie jak Cech
prawie ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
o nie tego już za wiele
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
E tam za wiele. W poniedziałek będzie porównanie Rooney - Lewandowski. Anglik ma przewagę punktów za doświadczenie, ale Robert ma większe osiągnięcia. Czyli remis.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Robert za to punktuje w tym :
http://img218.imageshack.us/img218/151/fifa10poland.jpg Rooney ogląda jego plecy ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Byl - bo dal Elvisowi 10-letni kontrakt, ktory co prawda uplynal w tydzien, ale 10 lat to 10 lat. Guy Roux z Kaluzy.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znajdz różnice:
Zdjęcia robione przez legialive. ![]() Zdjecia z oficjalnej Legii: ![]() Jestem Wiślakiem, a brak mi słów na takie sku-rwysynstwo.Jak tak można? Jakim trzeba być .......onym hipokrytą, by kłaść na grobie wspólnej legendy jakąs zjebaną koszulkę z niebieskim bąbelkiem a ściagnąc wieniec od grupy kibiców, których nie toleruje się na stadionie bo mają w swoim transparencie "better death, then red" i inny herb...? Edit: Chłopie ty to robisz specjalnie?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 09.09.2009 o godz. 18:26.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
tu i tu barwy Legii.. nie wiem o co Ci chodzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Inaczej jego postów nie da sie wytłumaczyć.
ajtiaj spie***laj ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
ULTRA WISŁA
Offline |
|
|
pysio zobacz sobie od kogo jest ten wieniec,
a później sobie przypomnij jakiej to grupy flaga jest nie wpuszczana na łazienkowską ![]()
Dark Dogs '02 ULTRA WISŁA
|
|
|
|
Wyższa Szkoła Jazdy
Od: 12.2003
Offline |
|
|
ITI osiąga poziom dna...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ogladalem "jednym okiem" mecz na sopcascie Odra - Korona i jestem rozczarowany gra Odry, kopali sie po czolach, proste bledy, malo ruchu i 0:2 w efekcie. Korona tez nic wielkiego nie pokazalo ale grala szybciej i to bylo decydujace. Szkoda mi troche Odry, choc wiem jestem w tej kwestii w mniejszosci na forum
Ale jestem spokojny ze sie utrzymaja.![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Polonia Bytom rozgromiła na swoim stadionie Piasta 4:0. Powiem szczerze - nie spodziewałem się. Myślałem, ze to Piast moze ten mecz wygrac, z tu taki zimny prysznic.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Co ciekawe nawet nie był ten mecz taki straszny, jak się spodziewałem, zaczynając go oglądać
Polonia całkiem fajnie grała![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
polonia - piast http://www.waszapilka.pl/galleries,75
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Żeby na grobie legendy, idola, robić takie rzeczy? Naprawdę nie dało się zrobić wieńca w barwach klubu, bez napisu? Jeszcze Deyne zza grobu wciągaja do konfliktu ITI - kibice... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Grób Deyny nie jest wyjątkiem. Jedna z osób z racjii swojego zamieszkania przyjechała na grób i w rocznice w imieniu całego OFMC złozyła wieniec.A, że ponad tydzien pózniej przyjechała oficjalna delegacja klubu, to ściągneła niewygodny wieniec. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To raz, dwa zachodzi podejrzenie, ze gdyby byl to wieniec bez podpisu grupy i tak zostalby sciagniety. A wszystko dlatego, ze zawieral 'kibolski' herb.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|