|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Polecam: http://www.pilkarskiefakty.pl/podstr...ntuzje,50.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czemu nie ma dzisiaj meczów US OPEN na żywo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś na terenie Krakowa jakieś antykwariaty lub sklepy gdzie można tanio dostać kasety płyty z przed lat? I jakiś sklep "orientalny" ?
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
zna ktos tytul nutki, ktora teraz leci w Mam talent? ;>
Ostatnio edytowane przez Achmed : 12.09.2009 o godz. 21:04.
![]() Hej Wisła Kraków! Lalalala!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
niestety nie pomogło . . .;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
szukam arbeit`u w Krk. Po maturze, mężczyzna. Może być praca fizyczna. Może być na czarno.
kontakt priv ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Hej
chcialbym wyrobic sobie karte platnicza (studencka) w jakims banku. moglibyscie cos polecic? gdzie sie najlepiej oplaca? koniecznie musi to byc visa albo master card, bo chcialbym uzywac jej do zakupow w Playstation Storeco sadzicie o tym? http://www.skokstefczyka.pl/karty/12...a_mlodych.html powaznie nic sie za to nie placi, czy gdzies jest haczyk?
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 12.09.2009 o godz. 22:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ja mogę Ci polecić mBank.
![]()
the end
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a mozecie cos wiecej o tym napisac? czy cos za to sie placi, sa jakies haczyki? i czy na pewno bedzie dzialac na PS3?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
1. Gdzie w Krakowie jest salon zegarków Bisset'a?
2. Lampa mi nie świeci przy drodze, gdzie mam zadzwonic żeby to zgłosic? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
a na PS3 nie jest potrzebna kredytowka? W Mbanku za karte PŁATNICZĄ nic sie nie płaci. Za prowadzenie konta również. Przelewy za darmo, założyć można konto w mkisoku w Galerii Kazimierz lub w Realu na Bora.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie, chyba nie. jeszcze sie dokladnie dowiem na forum ps3. dobra to jak sie nic nie placi, to sie zdecyduje na mbank
to ma byc eKONTO, tak? sama karta, czy z rachunkiem? czym to sie rozni? dzieki za pomoc!
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 13.09.2009 o godz. 00:12.
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jeśli ktokolwiek zakładałby sobie konto w mBanku (polecam, zajebiste, całkowicie za darmo) to mam wielką prośbę, niech zgłosi się do mnie na priv. Chodzi o pewną sprawę, w której TY NIC NIE STRACISZ, a ja będę mieć malutki bonusik
![]() PS. jakby coś, to odpisze dopiero po weekendzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
zakładasz eKonto. Podczas wypelnainia tych wszystkich pierdół zamawiasz kartę płatniczą do tego, jak chcesz to możesz wziąć ubezpieczenie wtedy płacisz tylko za nie chyba że w miesiącu ileś tam transakcji przeprowadzisz z karty to nie biorą tej opłaty. Wszystko jasne i klarowne. A tak wogóle to polecam siebie żebyś się do mnie zgłosił zanim założysz to konto bo kolega wyżej na gotowe się łąduje... Napisz na pw jak jeakies pytania to co mogę to podpowiem.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Karmelickiej jest "trabant", czy jakos tak - maja duzo winyli, nie wiem jak z cd i kasetami. Swego czasu byl komis na Zwierzynieckiej (idac od Mickiewicza w strone Straszewskiego znajdowal sie po prawej stronie na ktoryms podworzu - bramy nie bylo, obok byl chyba jakis sklep harcerski). Nazywał się chyba Neuma, albo coś w ten deseń.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Szukam jakiegos sprawdzonego serwisu GSM gdzie byliby w stanie dobrze polutowac zlamana karte SIM tak, zeby chociaz moc odzyskac z niej czesc danych.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
myślę, że koszt zlutowania takiej karty sim będzie porównywalny z wyrobieniem nowej. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
tu bardziej chodzi o odzyskanie kontaktow niz o cene
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Gdy mamy konto rapidshare premium jest możliwośc tworzenia foldery/podfoldery?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://allegro.pl/item737119894_tele...szkodzony.html
czy taki TV wogole działa? czy jest mozliwosc go naprawić? prosze kumatych o odpowiedz eh ten nowe tv. W stary pęknięty mogl śmigac i śmigać.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 14.09.2009 o godz. 10:52.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|