|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie gdzie w Krakowie, ew tuż pod krakowem można bez przypału pojezdzić autem, żeby miśki nie węszyły ? lotnisko przy dyw. 303 odpada - węszą, parkingi pod super,hiper marketami odpadają - mogą węszyć. Chciałbym moją dziewczyne zabrac furą zanim zacznie jazdy i coś jej tam pokazać tego i owego
![]() ![]() ![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Własnie, gdzie mozna bez przypału poprobowac jazdy autem? Bo np na D303 non stop są patrole...
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wyjedźcie z miasta, otworzy się przed wami wielki świat możliwości...
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Pytanie nietypowe... jak wymówić nazwisko: Dagny Juel (norweskie) ;/
![]()
życie bym dała za krakowską Wisłę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
bardziej myslalem o jakims placu
![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Takie pytanko czy abym mógł mieć W cyfrze+ Canały HD to musze miec też ''zwykłe''(nie HD)
czy wystarczy że mam np Canal+ HD z zwykłego Canlu+ nie mam |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kiedyś w Media Markcie albo Saturnie, była promocja ze za 100 zl dostaje sie bon na 10 zl czy cos takiego?
Orientuje sie ktoś gdzie to było, i czy jeszcze ta "promocja" trwa? ![]() Powód: .
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 10.09.2009 o godz. 18:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Gdzie moge sprawdzić "jakie planety można zobaczyć na sferze niebieskiej 8 września"?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jeszcze jedno pytanie ma ktos z was netie
Poleca czy może nie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
jesli plac to polecam obok cmentarza rakowickiego(ulica dzielaca cm) dostepny dla kazdego chyba za 7 zl /h ,pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie znajde ostatni odcinek 'Chłopaków z taśmy' co leciało na TV4 ? xDD
Kumpel startował i chcialbym to oblookać ![]() ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nie polecam . pracowałem u nich trochę czasu i nie polecam Netii. Szczegóły jak chcesz to na priv. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy ma ktoś może zdjęcie "rogatego" herbu z oprawy "Piekielna Drużyna" lub graffiti "Reymonta 22" ? Zależy mi na w miarę dobrej rozdzielczości.
Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
nie archiwizuja mi sie wiadomosci w gadu gadu chociaz nie mam zaznaczonej opcji nie archiwizuj wiadomosci...
ktos wie dlaczego tak jest? uzywam tez mobilnego gg na komorke jak co |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nie wiem dlaczego, ale weź eksportuj listę kontaktów do pliku i ściągnij sobie jeszcze raz tę wersje gg którą masz, albo nowszą. === MAM NIP, ALE ZGUBIŁEM GDZIEŚ GO ![]() JEST MOŻLIWOŚĆ SPRAWDZENIA JAKOŚ NA NECIE JAKI MA SIĘ NUMER, ALBO PRZEDZWONIĆ DO SKARBÓWKI ?
Ostatnio edytowane przez kacap : 10.09.2009 o godz. 22:08.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
witam , mógłbym ktoś podać www jakiś stron które zajmują się wyrobem gadżetów kibicowskich
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
no w google tylko 1 jest ;pp
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na komputerze pokazał mi się komunikat: Użytkownik mógł paść ofiarą fałszowania oprogramowania. Tapeta zmieniła kolor na czarny...
Da się coś z tym zrobić nie kupując nowego Windowsa (posiadam Windowsa XP)? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Następnym razem po zainstalowaniu Windowsa wyłącz aktualizacje. ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
ale już mam więcej (http://www.informatorsportowy.pl/szu...page=0&order=0) Dzięki;p |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak odpalić grę którą ściągnąłem w win rarze w 3 plikach .ISO
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
musisz ja nagrac na wirtualnej nagrywarce deamon tools lite a dokładniej nagrac jej obraz.tak mi sie wydaje.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wystarczy że wrzucisz do deamona i odpalisz po prostu w dysku wirtualnym.
|
|
|