|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
o co im chodzilo z tymi drewnianymi domkami. Pytam powaznie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Lato właśnie wywalił Benhałera>>TVN24
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dno ,dna... ale to jest dno które jeszcze można swobodnie i intensywnie pogłębiać. I pomyśleć ,że już gdzieś blisko ,za rogiem czai się doktor Stefan Majewski z magicznym laptopem.
Co Leon powie to chyba wiadomo (come on wyjdźcie z drewnianych chatek). Co sobie pomyśli też wiadomo (a co ja się będę martwił , do dymisji się nie podam , niech mnie wyrzucą to odszkodowanie zapłacą, ****a muszę się spieszyć bo za chwilę lęcę na kawę do Rotterdamu). PS. Ooo!!!! Grzegorz Lato postanowił zapłacić Leonowi odszkodowanie. Ciekawe jutro pewnie Lato obwieści ,że po pijaku się nie liczy... Leon nadal trenuje bo kasy szkoda.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 09.09.2009 o godz. 22:07.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Ale jeżeli mamy być już tacy drobiazgowi, to: Holandia: Tytoń, Janota, Anglia: Cywka, Niemcy: Piszczek, Tylko że ja nie widzę GRAJĄCEGO Polaka za granicą(poza Borucem) i to grającego dobrze. Może Kosowski, ale może. ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Lato teraz cos gadał na N-ce o Skorży!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Siwy out. Info telefoniczne
![]() EDIT: Na TVP Info siwy szkoli Kurowskiego jak być dobrym dziennikarzem
Ostatnio edytowane przez wisl@k_TS : 09.09.2009 o godz. 22:06.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
A najlepsze jest, że jak sobie popatrzyłem na tabelę to ona wcale nie wygląda tak źle. Wygrywamy dwa mecze, Słowacja wygrywa ze Słowenia i drugie miejsce o krok. Tylko nie wiem czy to wtedy nie byłoby ostatnie drugie miejsce we wszystkich grupach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
niech spierdala od Skorży
Chociaż na nasze możliwości to jedyny sensowny kandydat |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Po dykcji i przerywaczach w oczach Grzeska, stawiam ze ma koło 2 promili.
. Czas na Franka Smudę. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Porażka porażką, trener trenerem, wszystko do kitu.
Tylko dlaczego tak mało ludzi w porażce dostrzega słabość polskich piłkarzy? Tworzymy ołtarze po zwycięstwach z Portugalią, czy Czechami (którzy w tym trakcie przechodzili większy kryzys niż nasza reprezentacja), a przegrane, z mało uznanymi zespołami (choć np. dzisiaj - z lepszymi) uznajemy za każdym razem jak katastrofę? Wina nie leży wcale po środku. Leży po stronie tych, którzy przez dziesiątki lat kierowali rozwojem naszej piłki. Czarno na białym widać skutki korupcji i przez to braku 100% rywalizacji wśród piłkarzy. I choćby najlepszy trener świata miał bzika na punkcie Polski i zasiadłby na jej ławce, spełniając swoje marzenie, będzie to samo - gin bez toniku. Zginie pamięć po komunie, będzie piłka w Polsce. ![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Weszło:
"Raca na boisku. Wreszcie coś ciekawego na tamtej połowie boiska." "Szpakowski łudzi się, że może wygramy walkowerem. Zła wiadomość - jesteśmy tak słabi, że walkowerem też byśmy przegrali." "Podobno Smolarek zmienił zdanie - już nie chce od nowego klubu 900 tysięcy euro, tylko półtora miliona. Natomiast cena Lewandowskiego skończyła do niebotycznych rozmiarów - 50 milionów euro plus Samuel Eto'o." Co do meczu to narazie wstrzymam się od komentarza bo nie chcę bana wyłapać.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zwolnili Benhakkera, nie poprowadzi juz reprezentacji!
- Maciej Skorża, Franciszek Smuda, Henryk Kasperczak, Stefan Majewski - to według prezesa PZPN niektórzy z kandydatów na stanowisko nowego trenera reprezentacji Polski. Podobno Smuda jest zaklepany ale skoro wymienił na gorąco Skorże i innych to nic nie wiadomo... Oby tylko nie Majewski i nie Skorża. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Jańczyk jest wypożyczony z CSKAA,gdzie wracać nie ma po co. A w Belgii też na każdy mecz się chyba nie łąpie. A i u Helmutów kopie Wichniarek. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale wydaje mi się, że nie będzie to takie proste i jego dżentelmeńskie zasady pójdą w kąt. Będziemy się z nim męczyć do końca kontraktu albo płacić odszkodowanie. Inna sprawa, że lepiej dla reprezentacji byłoby zapłacić mu to odszkodowanie i podziękować za współpracę. Czasu do EURO 2012 coraz mniej, a my potrzebujemy trenera z pomysłem na tą drużynę, z zapałem do pracy, a przede wszystkim takiego, który trafiłby do tych zawodników i przekonał, że są w stanie wygrywać. Po doświadczeniu z Beenhakkerem na 100% następcą zostanie Polak. Pytanie tylko kto? Straszy nas Majewski, to byłby strzał w stopę. Chcę wierzyć, że plotki głoszące, że posadę selekcjonera ma on gwarantowaną są tylko plotkami. Najpoważniejszym kandydatem jest Smuda. Tyle tylko, że on dopiero co podpisał kontrakt z Zagłębiem Lubin. Miałby odejść po jednym meczu żeby zajmować się reprezentacją? Trzeciej kandydatury nie widzę. Skorża - na pewno nie, ma u nas mocną pozycję i zapewne chciałby się odwdzięczyć Cupiałowi za zaufanie i jeszcze raz wywalczyć z Wisłą mistrzostwo i powalczyć o awans do LM. Urban? Nie żartujmy, Legia z meczu na mecz sprawia wrażenie jakby cofała się w rozwoju. Kasperczak? Nie dał rady utrzymać Górnika, a miałby odbudować drużynę narodową? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
"wchodzi w to jeszcze Skorża powiem uczciwie"
Grzesiu.L o przyszlym trenerze kadry. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Hurra Majewski na dwa najbliższe mecze jako tymczasowy
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
TVP INFO - wywiad z Leo ! DRAMAT!!!!
Idź do diabła!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
"Mysle o Stefanie Majewskim na najblizsze dwa mecze". Ojajebie.
Steeeeeefaaaaaaaan... ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Lato mowi w TVN24, ze Majewski poprowadzi 2 ostatnie spotkania, a wsrod kandydatow na selekcjonera jest tez Skorza.
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Łysy wymienił Skorżę jako jednego z ewentualnych następców, chyba go dopiero łapie, stawiam juz koło 3 promili.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
gdzie te wywiady w tvp nie puścili a to by był najlepszy punkt programu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Był jeszcze Piechniczek jako kandydat na trenera
![]() Ale najważniejsze elDoktoro dostaję kadrę na dwa mecze!! Już to widzę wygrają te dwa mecze i zostanie trenerem. Na 100% jest taki plan w pzpn żeby go na selekcjonera wkręcić. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Yes!!!! Yes!!! Yes!!! Doktor Stefan Majewski tymczasowo. No już widzę Dziółka, Polczak ,Krzywicki, Wasiluk....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Skorza
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Moze powolaja Janote, Salomona, Kokoszke i Jodlowca na te najblizsze 2 mecze. Chcialbym ich zobaczyc, a gorzej grac napewno nie beda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Slowency sie zachowali dzis bardzo niehonorowo :( Kto to widzial zeby tak szybko biegac
P.S. A na Wembley bylo kiedys 1:1 !!! ![]()
DysoN
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja uważam, że dobrze się stało. Warto dostać łomot, by zrozumieć na czym się stoi. Kompromitacja ze Słowenią wyjaśniła 2 rzeczy.
1. Niezbyt odkrywcza - Leo out. Szaranowicz powiedział dobrze w studio - zwolnić go należało po Euro 2008, gdy nie widział żadnej winy u siebie. Po tych eliminacjach liczba leofilów została zredukowana do zera. Beenhakker zostawia nas na samym dnie. Jesteśmy w grupie jedynie lepsi od San Marino - tak źle nie było nigdy, w całej historii reprezentacyjnej piłki. 2. Boruc - out. Szanuję Artura, to świetny bramkarz w Celticu ale nie w reprezentacji. Choruje na tą samą chorobę co Wandzik, czy piłkarze z pola - Warczycha, Gilewicz czy Wichniarek. Świetni w swoich klubach, kiepscy w reprezentacji. Boruc w tych eliminacjach przegrał nam 3 mecze, choć dzisiaj i z lepszym bramkarzem pewnie trudno byłoby o lepszy wynik. To nie przypadek, po prostu ten piłkarz nie sprawdza się w kadrze. Zostają ostatnie dwa mecze i trzeba budować nową drużynę. Nową, a więc z myślą o Euro 2012. Dlatego można spokojnie podziękować starszym zawodnikom: Krzynówkowi, Żewłakowowi, Lewandowskiemu, Bosackiemu. Grać muszą młodzi, przed którymi przyszłość: Obraniak, Lewandowski Robert, Peszko, Małecki, Bandrowski, Rzeźniczak. Do nich dołożyć tych, którzy za 3 lata nie będą starymi repami: Brożków, Gancarczyka, Golańskiego, Murawskiego. Niestety, trzeba się oswajać z myślą o poszukiwaniu wzmocnień poza granicami. To raczej nieuchronne. Ze swojej strony powiem, że wolę strategię a'la Obraniak, zamiast rogeromanii. Kilku zawodników w Niemczech, Francji, ale także Brazylii i Argentynie, mających polskie korzenie spokojnie mogłoby dołączyć do kadry. A co do trenera... Kandydatów jest co najmniej kilku. Jeśli to ma być Polak, bierzmy pewniaków: Franciszka Smudę, albo Oresta Lenczyka. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jak dla mnie to nie ma następcy. Jedynie Skorża ale mam nadzieję, że jeszcze nie teraz. Ja bym postawił na Smudę.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|