The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kibic sukcesu 2007
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2009, 21:35
Szpaku zajebiste podsumowanie robi. Gada nakręcony jak, by z grama amfy zarzucił
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 09.09.2009, 21:36
Ja nie czuję, że to jest moja reprezentacja. PZPN się opierdala, nie inwestuje w szkolenie młodzieży.
Dlaczego mam kibicować komuś, kto nie podchodzi poważnie do swojego zajęcia ?
Pozostaje się śmiać z działaczy i ludzi, którzy tym żądzą. Płaci wam ktoś, albo osiągacie sukces dzieki temu, że zbijacie baki.
..
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 09.09.2009, 21:36
Ja siedziałem tak jak mowilem---tyłem do Tv bo tego sie od dawna nie da ogladac a kibicem Repery sie nie nazwę( ze względu na atmosfere trubun,ze wzgledu na hart ducha kopaczy, ze wzgledu na całą otoczke ) dlatego czuje sie usatysfakcjonowany takim wynikiem , bo od razu widać ilu ludzi sie poczuło zwiedzionych i wyszlo to po 2och ostanich wynikach. Szacun dla tych co pojechali do Marboru bo trzeba byc niezlym fanatykiem , by sie tam wybrac za taka druzyna ;-)
Odpowiedz cytując
Nuitari
Member

Od: 03.2009

Stary 09.09.2009, 21:37
No to dzisiejszy mecz zgasił chyba największych optymistów, może nawet i dobrze że nie wyjadą do RPA bo z czym do ludzi?

Wywalić Benhakera, wymienić połowę składu i zacząć budować reprezentacje od podstaw.
Nie może być tak, że połowa albo więcej składu w ogóle nie gra w klubach. Nie można się spodziewać, że jak spotka się na zgrupowaniu banda nieudaczników bez ogrania meczowego to nagle sobie przypomną jak się powinno grać.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 09.09.2009, 21:37
Skurczybyk, ładna krytyka, ciekawe kto mu ten tekst podsunął. Więcej się naklepał niż przez całe spotkanie.

No i do tej pory nigdy otwarcie nikt Benhaułera nie skrytykował, a to już była odezwa do narodu.

Jak Szpaka przez lata słuchałem to chyba pierwszy raz słysząc go zdaje mi się że ma czerwone uszy.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
LuKiTS89
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.09.2009, 21:38
Z tego meczu najbardziej zapamiętam epopeje Szpaka gościu dał popalic haha
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.09.2009, 21:38
i dziwić się ,że ten chłop klubu nie ma :/ (Smolarek). Aż łzy napływają do oczu ,widząc tak grającą reprezentację Polski.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Vashut
Senior Member

Stary 09.09.2009, 21:39
szpaku wreszcie pokazał że ma jaja
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 09.09.2009, 21:40
Kto komentuje ten mecz? Szpakowski? Jeśli tak to jest on kompletnym idiotą. Pier...li coś teraz na koniec meczu, że trzeba było sprawdzić tamtego, może tamten byłby lepszy, może za wcześnie mu podziękowano. Kogo to ku...a teraz obchodzi? Gramy żałosną piłkę, Leo wynocha. Tego dziada to ja akurat nigdy nie trawiłem i nie rozumiałem tego śpiewania Leo, Leo. Przynajmniej jest ten plus porażki, że ten stary zgred wyleci. No i po przerwie przełączyłem na Naznaczonego, co by nie oglądać tego badziewia.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 09.09.2009, 21:40
LuKiTS89 napisał(a):Wyświetl post
Z tego meczu najbardziej zapamiętam epopeje Szpaka gościu dał popalic haha
jeśli to sypał z głowy to szacun. Nie mozna tego inaczej podsumowac
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 09.09.2009, 21:41
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Pora podziękować:Krzynówek,Lewandowski,Smolarek,Łobodzi ński,Żewłakow,Perejro,Lewandowski,Boruc

i zacząć grać 2 napastnikami budować team na Euro 2012 dać szanse Małeckiemu,Iwańskiemu,Brożek itp itp.
Z wszystkimi z tej listy się zgodzę (nawet z grubasem) ale z Iwańskim bym nie przesadzał w 2012 bedzie miał 31 lat czyli taki drugi Szachtar-Lewandowski
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 09.09.2009, 21:41
Dobrze, że Szpakowski zaczął dopiero pod koniec :O. Mógł w ramach podsumowania po prostu zamilknąć, to byłby najlepszy komentarz do gry naszych.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 09.09.2009, 21:44
Jestesmy w przedziwnym momencie. Do Euro 2012 mamy 3 lata, wiec trudno budowac od teraz nowa kadre, bo skad mamy pewnosc jacy pilkarze pojawia sie przez te lata i jacy pilkarze beda grali w swoich klubach w sezonie 2011/2012? 2,5 roku spotkan o pietruiszke, to tez nie pomoze, dlatego arcywazny byl awans na MS i to jeszcze z takiej ogorkowej grupy. Nie chce nic mowic, ale w rankingu FIFA znowu spadniemy o kilka pozycji. Przypominam, ze jak Janas konczyl bylo to 20 miejsce z szansa na awns na 18. Co za tym idzie bylismy losowani z II koszyka.

Mam ndzieje, ze nastepca Leo bedzie Smuda lub Kasperczak, ale znajac zycie po eliminacjach selekcjonerem zostanie Stefan Majewski. Blad zostal popelniony w przerwie zimowej sezonu 2008/2009, wowczas nalezalo zmienic trenera i dzisiaj pewnie swietowalibysmy awans.
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.09.2009, 21:44
"Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." Benauer dał radę

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.09.2009, 21:45
Kirm dwie asysty i kilka niekonwencjonalnych zadań, mam nadzieje,że Skorża jakieś wnioski z tego wyciągnie, choć wątpie.

Że Leło nic nie wart,wiadomo było już wcześniej.

Eidt.Kasperczak za loło? Taka zamniana to nie zamiana. Kasperczak pokazał ile jest wart w Zabrzu. Nawet tmata drużyna stylu nie miała. Jak już podpisać to kogoś konkretnego z topu światowego. A,że to nie możliwe bo beton zaraz by się zaczął bać,to pewnie Smuda będzie, lub Stefan,bo nie pije
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 09.09.2009 o godz. 21:48.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 09.09.2009, 21:46
Wstyd...żal...hańba...Przed meczem mówiłem inaczej, naprawde spodziewałem się że Nasi siępodniosą i powalczą o zwycięstwo, ale onie nawet nie powalczyli.Ten sezon to kompletna kompromitacja polskiej piłki nożnej.Leon niech zabiera swoje zabawki i wypier.. do Roterdamu!"interantional level" już osiągnął... Brak słów poprostu...aż sie człowiekowi wszystkiego odechciewa...
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.09.2009, 21:47
Pisalem tu na tym forum po kompromitacji na Euro, ze pozostawienie siwego aroganta na stanowisku zle sie skonczy, jednak nie sadzilem ze skala katastrofy bedzie az tak ogromna. To mozna porownac jedynie ze zrzuceniem bomby na Hiroszime
Odpowiedz cytując
kibic sukcesu 2007
Senior Member

Od: 10.2007

Opis monologu Szpaka na z czuba.pl:

90. min.
Wszystkim się zdawało, że Polacy grają jeszcze
A to Szpakowski gadał.
Andrzej ratuj! Juskowiak przerwał na cztery sekundy, ale po tym zaczęła się druga część monologu. Minutowa.
89. min. 5 MINUTA! SZPAKOWSKI OSZALAŁ!
88. min. TEN MONOLOG TRWA TRZECIĄ MINUTĘ! Nawet Szpakowski nie dałby rady tyle bez kartki. Puenta, chłopie, puenta!
86. min. Do tych, którzy wysłuchali podsumowania eliminacji w wykonaniu Szpakowskiego - czy on to czytał z kartki?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Tych wszystkich Smolarkow i innych Krzynowkow powinnos ie do kadry nie powolywac. Powinna byc prosta zaleznosc, chcesz grac w reprezentacji to graj w takim klubie gdzie mozesz liczyc na granie co tydzien a nie na grzanie lawy. Przeciez to paranoja ze pol kadry grzeje lawy w klubie swoim a pozniej sie oczekuje ze zaczna zapier...c. Ale to jet po prostu mentalnosc Polaka, po co ja mam grac w Wisle Krakow czy innym Lechu za marne grosze jak moge sobie co tydzien grzac lawe w Hannoverze w Auxerre albo sobie miec wakacje w Hiszpanni czy gdzie tam ten Ebi teraz sobie zyje. Taki pilkarz co sobie woli grzac lawe niz grac to widac ze nie ma wcale ambicji do uprawiania tego sportu wiec jak ma miec ambicje na gre w reprze. Ahh gadac sie odechciewa. Do jutra, trzeba ochlonac troche
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Stary 09.09.2009, 21:48
Wkleję jeszcze raz moje małe podsumowanko:
.
.
.
Co do naszych piłkarzy i ich liczby w najsilniejszych ligach Europy...

- Hiszpania, w pierwszej i drugiej lidze razem 42 zespoły, jeden Dudek na ławce w Madrycie, Smolarek na liście plac
- Portugalia, 32 zespoły, zdaje się 0,
- Anglia - 44 zespoły, na ławce Szczęsny i Kuszczak, Majewski i Rasiak zdaje się I liga, Saganowski II
- Francja - 40 drużyn, Jeleń, Dudka, Obraniaka nie liczę
- Szkocja, w pierwszej lidze 12 drużyn, Boruc i zdaje się ktoś jeszcze
- Niemcy - 36 drużyn, Krzynówek i Kuba,
- Holandia - 38 druzyn, zero
- Belgia - 35 drużyn, Wasilewski
- Włochy - 42 drużyny, Kokoszka i ktoś jeszcze.

Łącznie przyjmując na kadrę pierwszego zespołu 22 piłkarzy wychodzi że w tych ligach gra 7062 piłkarzy - ponad 7 tysięcy !!!! Ilu naszych z pola? 11 nie uzbierasz...
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
kamilll1906
Senior Member

Od: 10.2008

jedyne co cieszy po tym meczu to bardzo dobra gra Kirma, oby tylko w lidze tak grał,
a co do postawy 'naszych' to brak słów

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Szpakowski:
Cytat:
(...) ale jest szansa na czwartą bramkę (...)

Kwintesencja.

Ciekawe co przekaże nam po tym meczu sam Leo. Czy weźmie odpowiedzialność na siebie i przyzna się do błędu ? Szczerze, śmiem wątpić.

Edit: Franek Smuda czyni cuda.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 09.09.2009 o godz. 21:53.
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 09.09.2009, 21:52
Dać Smudzie selekcjonera. Chłopinie się należy, w Polsce już prawie wszystko trenował, teraz zaczyna się już powtarzać, w Europie raczej sobie radził, dać mu reprezentacje na Euro 2012, myślę, że źle nie będzie.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 09.09.2009, 21:53
mówcie co chcecie ale Łobodziński zagrał najlepiej z naszych. Choć cięzko było zagrać gorzej. Ale moim zdaniem grał nieźle. Lepiej jak w Wiśle. A Kirm to naszych deklasował.

aha...co do Kirma...w lidze też tak gra...co już pisałem wcześniej. Tylko że nasze "asy" nie potrafią zrozumiec jego intencji. A Małecki go opierda*a co akcja...a pół forum speców nie potrafi zauważyć że Słoweniec gra piłkę o poziom wyższą niż nasi kopacze.
Ostatnio edytowane przez Proud : 09.09.2009 o godz. 22:00.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 09.09.2009, 21:54
mozdzierz napisał(a):Wyświetl post
Wkleję jeszcze raz moje małe podsumowanko:
.
.
.
Co do naszych piłkarzy i ich liczby w najsilniejszych ligach Europy...

- Hiszpania, w pierwszej i drugiej lidze razem 42 zespoły, jeden Dudek na ławce w Madrycie, Smolarek na liście plac
- Portugalia, 32 zespoły, zdaje się 0,
- Anglia - 44 zespoły, na ławce Szczęsny i Kuszczak, Majewski i Rasiak zdaje się I liga, Saganowski II
- Francja - 40 drużyn, Jeleń, Dudka, Obraniaka nie liczę
- Szkocja, w pierwszej lidze 12 drużyn, Boruc i zdaje się ktoś jeszcze
- Niemcy - 36 drużyn, Krzynówek i Kuba,
- Holandia - 38 druzyn, zero
- Belgia - 35 drużyn, Wasilewski
- Włochy - 42 drużyny, Kokoszka i ktoś jeszcze.

Łącznie przyjmując na kadrę pierwszego zespołu 22 piłkarzy wychodzi że w tych ligach gra 7062 piłkarzy - ponad 7 tysięcy !!!! Ilu naszych z pola? 11 nie uzbierasz...
zanim napiszesz, pomyśl.

W Belgii gra na przykład Janczyk. Polak jak w mordę strzelił.
Serie A - Błażej Augustyn ostatnio zadebiutował, Serie B - Salomon.
Anglia - Fabiański chociażby, Paweł Abott league 1.
Szkocja - Załuska w Celticu, nie jestem pewny co do Szamo i małkowskiego (?)
to tak na gorąco.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 09.09.2009 o godz. 21:59.
.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 09.09.2009, 21:55
Cytat:
Jedynym jasnym punktem w ekipie "Biało-czerwonych" był garnitur Leo Beenhakkera.
z interia.pl
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 09.09.2009, 21:57
ahhaha Szpakowski przemowę na ten pogrzeb przygotował
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Stary 09.09.2009, 21:59
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
zanim napiszesz, pomyśl.

W Belgii gra na przykład Janczyk. Polak jak w mordę strzelił.
Serie A - obrońca ostatnio zadebiutował, nazwisko mi wypadło, Serie B - Salomon.
Anglia - Fabiański chociażby, Paweł Abott league 1.
Szkocja - Załuska w Celticu, nie jestem pewny co do Szamo i małkowskiego (?)
to tak na gorąco.
Oki, nie o wszystkich pamiętałem, moja wina, szczególnie Janczyka zawaliłem. Ale czy to coś zmienia? Jesteśmy w dupie i kilka nazwisk które podałeś nie ma większego znaczenia.

Nam się udział w imprezach typu Liga Mistrzów czy Mistrzostwa Świata i Europy poprostu nie należy.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 09.09.2009, 22:00
Katastrofe zobaczymy jak teraz stery obejmie...Majewski
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.09.2009, 22:01
Ejj, a może to drużyna grała na wy.......enie siwego? Jak Lesiaka ostatnio?

Z meczu zapamiętałem no look passa Kirma i monolog Szpaka. Mi tam jest do śmiechu, żałuję tylko ze buka nie odwiedziłem.
the end
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów