|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Szpaku zajebiste podsumowanie robi. Gada nakręcony jak, by z grama amfy zarzucił
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja nie czuję, że to jest moja reprezentacja. PZPN się opierdala, nie inwestuje w szkolenie młodzieży.
Dlaczego mam kibicować komuś, kto nie podchodzi poważnie do swojego zajęcia ? Pozostaje się śmiać z działaczy i ludzi, którzy tym żądzą. Płaci wam ktoś, albo osiągacie sukces dzieki temu, że zbijacie baki. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ja siedziałem tak jak mowilem---tyłem do Tv bo tego sie od dawna nie da ogladac a kibicem Repery sie nie nazwę( ze względu na atmosfere trubun,ze wzgledu na hart ducha kopaczy, ze wzgledu na całą otoczke
) dlatego czuje sie usatysfakcjonowany takim wynikiem , bo od razu widać ilu ludzi sie poczuło zwiedzionych i wyszlo to po 2och ostanich wynikach. Szacun dla tych co pojechali do Marboru bo trzeba byc niezlym fanatykiem , by sie tam wybrac za taka druzyna ;-)![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No to dzisiejszy mecz zgasił chyba największych optymistów, może nawet i dobrze że nie wyjadą do RPA bo z czym do ludzi?
Wywalić Benhakera, wymienić połowę składu i zacząć budować reprezentacje od podstaw. Nie może być tak, że połowa albo więcej składu w ogóle nie gra w klubach. Nie można się spodziewać, że jak spotka się na zgrupowaniu banda nieudaczników bez ogrania meczowego to nagle sobie przypomną jak się powinno grać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Skurczybyk, ładna krytyka, ciekawe kto mu ten tekst podsunął. Więcej się naklepał niż przez całe spotkanie.
No i do tej pory nigdy otwarcie nikt Benhaułera nie skrytykował, a to już była odezwa do narodu. Jak Szpaka przez lata słuchałem to chyba pierwszy raz słysząc go zdaje mi się że ma czerwone uszy. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Z tego meczu najbardziej zapamiętam epopeje Szpaka gościu dał popalic haha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
i dziwić się ,że ten chłop klubu nie ma :/ (Smolarek). Aż łzy napływają do oczu ,widząc tak grającą reprezentację Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szpaku wreszcie pokazał że ma jaja
![]() ![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kto komentuje ten mecz? Szpakowski? Jeśli tak to jest on kompletnym idiotą. Pier...li coś teraz na koniec meczu, że trzeba było sprawdzić tamtego, może tamten byłby lepszy, może za wcześnie mu podziękowano. Kogo to ku...a teraz obchodzi? Gramy żałosną piłkę, Leo wynocha. Tego dziada to ja akurat nigdy nie trawiłem i nie rozumiałem tego śpiewania Leo, Leo. Przynajmniej jest ten plus porażki, że ten stary zgred wyleci. No i po przerwie przełączyłem na Naznaczonego, co by nie oglądać tego badziewia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
w 2012 bedzie miał 31 lat czyli taki drugi Szachtar-Lewandowski ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dobrze, że Szpakowski zaczął dopiero pod koniec :O. Mógł w ramach podsumowania po prostu zamilknąć, to byłby najlepszy komentarz do gry naszych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jestesmy w przedziwnym momencie. Do Euro 2012 mamy 3 lata, wiec trudno budowac od teraz nowa kadre, bo skad mamy pewnosc jacy pilkarze pojawia sie przez te lata i jacy pilkarze beda grali w swoich klubach w sezonie 2011/2012? 2,5 roku spotkan o pietruiszke, to tez nie pomoze, dlatego arcywazny byl awans na MS i to jeszcze z takiej ogorkowej grupy. Nie chce nic mowic, ale w rankingu FIFA znowu spadniemy o kilka pozycji. Przypominam, ze jak Janas konczyl bylo to 20 miejsce z szansa na awns na 18. Co za tym idzie bylismy losowani z II koszyka.
Mam ndzieje, ze nastepca Leo bedzie Smuda lub Kasperczak, ale znajac zycie po eliminacjach selekcjonerem zostanie Stefan Majewski. Blad zostal popelniony w przerwie zimowej sezonu 2008/2009, wowczas nalezalo zmienic trenera i dzisiaj pewnie swietowalibysmy awans. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." Benauer dał radę
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Kirm dwie asysty i kilka niekonwencjonalnych zadań, mam nadzieje,że Skorża jakieś wnioski z tego wyciągnie, choć wątpie.
Że Leło nic nie wart,wiadomo było już wcześniej. Eidt.Kasperczak za loło? Taka zamniana to nie zamiana. Kasperczak pokazał ile jest wart w Zabrzu. Nawet tmata drużyna stylu nie miała. Jak już podpisać to kogoś konkretnego z topu światowego. A,że to nie możliwe bo beton zaraz by się zaczął bać,to pewnie Smuda będzie, lub Stefan,bo nie pije ![]()
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 09.09.2009 o godz. 21:48.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wstyd...żal...hańba...Przed meczem mówiłem inaczej, naprawde spodziewałem się że Nasi siępodniosą i powalczą o zwycięstwo, ale onie nawet nie powalczyli.Ten sezon to kompletna kompromitacja polskiej piłki nożnej.Leon niech zabiera swoje zabawki i wypier.. do Roterdamu!"interantional level" już osiągnął... Brak słów poprostu...aż sie człowiekowi wszystkiego odechciewa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pisalem tu na tym forum po kompromitacji na Euro, ze pozostawienie siwego aroganta na stanowisku zle sie skonczy, jednak nie sadzilem ze skala katastrofy bedzie az tak ogromna. To mozna porownac jedynie ze zrzuceniem bomby na Hiroszime
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Opis monologu Szpaka na z czuba.pl:
90. min. Wszystkim się zdawało, że Polacy grają jeszcze A to Szpakowski gadał. Andrzej ratuj! Juskowiak przerwał na cztery sekundy, ale po tym zaczęła się druga część monologu. Minutowa. 89. min. 5 MINUTA! SZPAKOWSKI OSZALAŁ! 88. min. TEN MONOLOG TRWA TRZECIĄ MINUTĘ! Nawet Szpakowski nie dałby rady tyle bez kartki. Puenta, chłopie, puenta! 86. min. Do tych, którzy wysłuchali podsumowania eliminacji w wykonaniu Szpakowskiego - czy on to czytał z kartki? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tych wszystkich Smolarkow i innych Krzynowkow powinnos ie do kadry nie powolywac. Powinna byc prosta zaleznosc, chcesz grac w reprezentacji to graj w takim klubie gdzie mozesz liczyc na granie co tydzien a nie na grzanie lawy. Przeciez to paranoja ze pol kadry grzeje lawy w klubie swoim a pozniej sie oczekuje ze zaczna zapier...c. Ale to jet po prostu mentalnosc Polaka, po co ja mam grac w Wisle Krakow czy innym Lechu za marne grosze jak moge sobie co tydzien grzac lawe w Hannoverze w Auxerre albo sobie miec wakacje w Hiszpanni czy gdzie tam ten Ebi teraz sobie zyje. Taki pilkarz co sobie woli grzac lawe niz grac to widac ze nie ma wcale ambicji do uprawiania tego sportu wiec jak ma miec ambicje na gre w reprze. Ahh gadac sie odechciewa. Do jutra, trzeba ochlonac troche
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wkleję jeszcze raz moje małe podsumowanko:
. . . Co do naszych piłkarzy i ich liczby w najsilniejszych ligach Europy... - Hiszpania, w pierwszej i drugiej lidze razem 42 zespoły, jeden Dudek na ławce w Madrycie, Smolarek na liście plac - Portugalia, 32 zespoły, zdaje się 0, - Anglia - 44 zespoły, na ławce Szczęsny i Kuszczak, Majewski i Rasiak zdaje się I liga, Saganowski II - Francja - 40 drużyn, Jeleń, Dudka, Obraniaka nie liczę - Szkocja, w pierwszej lidze 12 drużyn, Boruc i zdaje się ktoś jeszcze - Niemcy - 36 drużyn, Krzynówek i Kuba, - Holandia - 38 druzyn, zero - Belgia - 35 drużyn, Wasilewski - Włochy - 42 drużyny, Kokoszka i ktoś jeszcze. Łącznie przyjmując na kadrę pierwszego zespołu 22 piłkarzy wychodzi że w tych ligach gra 7062 piłkarzy - ponad 7 tysięcy !!!! Ilu naszych z pola? 11 nie uzbierasz... ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jedyne co cieszy po tym meczu to bardzo dobra gra Kirma, oby tylko w lidze tak grał,
a co do postawy 'naszych' to brak słów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szpakowski:
Cytat:
Kwintesencja. Ciekawe co przekaże nam po tym meczu sam Leo. Czy weźmie odpowiedzialność na siebie i przyzna się do błędu ? Szczerze, śmiem wątpić. Edit: Franek Smuda czyni cuda. ![]()
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 09.09.2009 o godz. 21:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Dać Smudzie selekcjonera. Chłopinie się należy, w Polsce już prawie wszystko trenował, teraz zaczyna się już powtarzać, w Europie raczej sobie radził, dać mu reprezentacje na Euro 2012, myślę, że źle nie będzie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
mówcie co chcecie ale Łobodziński zagrał najlepiej z naszych. Choć cięzko było zagrać gorzej. Ale moim zdaniem grał nieźle. Lepiej jak w Wiśle. A Kirm to naszych deklasował.
aha...co do Kirma...w lidze też tak gra...co już pisałem wcześniej. Tylko że nasze "asy" nie potrafią zrozumiec jego intencji. A Małecki go opierda*a co akcja...a pół forum speców nie potrafi zauważyć że Słoweniec gra piłkę o poziom wyższą niż nasi kopacze.
Ostatnio edytowane przez Proud : 09.09.2009 o godz. 22:00.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W Belgii gra na przykład Janczyk. Polak jak w mordę strzelił. Serie A - Błażej Augustyn ostatnio zadebiutował, Serie B - Salomon. Anglia - Fabiański chociażby, Paweł Abott league 1. Szkocja - Załuska w Celticu, nie jestem pewny co do Szamo i małkowskiego (?) to tak na gorąco.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 09.09.2009 o godz. 21:59.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
ahhaha Szpakowski przemowę na ten pogrzeb przygotował
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nam się udział w imprezach typu Liga Mistrzów czy Mistrzostwa Świata i Europy poprostu nie należy. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Katastrofe zobaczymy jak teraz stery obejmie...Majewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ejj, a może to drużyna grała na wy.......enie siwego? Jak Lesiaka ostatnio?
![]() Z meczu zapamiętałem no look passa Kirma i monolog Szpaka. Mi tam jest do śmiechu, żałuję tylko ze buka nie odwiedziłem. ![]()
the end
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|