|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Grajmy dalej jednym napastnikiem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No to widac ewidentnie ze jednak Kirm byl dobrym transferem Wisly
. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Tego sie nie da oglądać!
Miałem pisać wcześniej: Wisła lepiej grała z Levadia niż dzisiaj nasze Orły, tego nawet nie ma co porównywać do Levadii, gra Wisełki w tamtym meczu to był majstersztyk w porówniu do tego co dzisiaj się dzieje... Prawda jest taka, że Leo to nie Jepetto, drewna nie ożywi, tak czy siak powinien odejść za powołania, skład i taktykę, którą nas męczy od dłuższego czasu: nie mamy po prostu polaków do gry, nie ma nikogo w zagranicznych ligach, nikogo, Polska piłka sięgnęła DNA! EDIT: Brożek do FULHAM - buhahahahahaha
Ostatnio edytowane przez lucekj : 09.09.2009 o godz. 20:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pan Beenhakker skompromitowal i doprowadzil na dna nasza reprezentacje. Jak to jest, ze w kadrze graja pilkarze, ktorzy sa rezerwowymi w swoich klubach? Dlaczego gra Roger(ktory nie lapal sie do skladu Legii), Krzynowek(rezerwowy), Obraniak(rezerwowy), Blaszczykowski(bez formy), Dudka(rezerwowy)? Czy my naprawde nie mamy grajaych pilkarzy? Mamy...gdzie jest Kosowski na lewa strone, czy chocby Rafal Grzelak? Gdzie na prawa Peszko, Grosicki czy Malecki? Gdzie Maciek Iwanski?
Nasi pilkarze nie wiedza, co maja grac. Formacje oddalone od siebie, bez agresji, bez szybkosci... Trzeba zatrudnic trenera, ktory wroci do ogrywania Ukrainy, Norwegii, Austrii, Irlandii Pln... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Leo go Home !
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jedyna nadzieja, że po przerwie wejdzie niejaki TurboDymoMan, zawstydzi Słoweńców i strzeli 3 gole.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Szkoda mi ich. Przecież to nie brak ambicji, tylko oni po prostu nie umieją...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Są pozytywy.
Leo będzie mógł zająć się ukochanym Feyenoordem. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
zamiast rozwijac dyscypline w kraju wola sciagac "kolorowych Polakow" ![]()
.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Niestety ale tak to wygląda.Aż strach pomyśleć co my pokażemy na euro 2012.
Ciekawe czy Leo zachowa resztki honoru i poda się do dymisji, a jeśli nie to co tym razem wymyśli ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
nie wiem jak wy ale ja od początku trzymam kciuki za Słowenię i Kirma.
Nasz skrzydłowy nieźle sobie radzi i jest wyróżniającym się graczem, także potwierdza po raz kolejny ,ze jak na polskie warunki zrobiliśmy bardzo dobry transfer. Nie ma co po przerwie jeszcze rypną nam 2 bramki i żegnamy Leo Tylko co zrobić żeby pożegnać Szpaka ? ;/
Ostatnio edytowane przez MaG* : 09.09.2009 o godz. 20:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Moglbys przestac ironizowac? Tak sie glupio sklada, ze to nasza druzyna narodowa dostaje po dupsku wiec malo komu jest do smiechu. Szczegolnie, ze gramy dno den... nizej jest juz tylko Frytka.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ani po naszej 11 nie widać jakiejś wielkiej chęci walki ani po Benhakerze większego zaangażowania. Jemu już zwisa, za 45' będzie mógł spokojniej wrócić do Rotterdamu. Ot kolejny mecz, trzeba odbębnić i tyle. Najbardziej zirytowany jest chyba Obraniak.
Co do naszych piłkarzy i ich liczby w najsilniejszych ligach Europy... - Hiszpania, w pierwszej i drugiej lidze razem 42 zespoły, jeden Dudek na ławce w Madrycie, Smolarek na liście plac - Portugalia, 32 zespoły, zdaje się 0, - Anglia - 44 zespoły, na ławce Szczęsny i Kuszczak, Majewski i Rasiak zdaje się I liga, Saganowski II - Francja - 40 drużyn, Jeleń, Dudka, Obraniaka nie liczę - Szkocja, w pierwszej lidze 12 drużyn, Boruc i zdaje się ktoś jeszcze - Niemcy - 36 drużyn, Krzynówek i Kuba, - Holandia - 38 druzyn, zero - Belgia - 35 drużyn, Wasilewski - Włochy - 42 drużyny, Kokoszka i ktoś jeszcze. Łącznie przyjmując na kadrę pierwszego zespołu 22 piłkarzy wychodzi że w tych ligach gra 7062 piłkarzy - ponad 7 tysięcy !!!! Benhaułer sobie jaja robi z Obraniaka...
Ostatnio edytowane przez iiYama : 09.09.2009 o godz. 20:55.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ale z drugiej strony, samym bramkarzem na Swiatowym poziomie sie meczow nie wygrywa. POlska pilka siega dna i coraz bardziej zaglebia sie w mule.
Nie widac konca... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
megaq****..ny !!!! niech ida do łopaty! jak mozna tak grac
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Jak na drugą połowę nie wejdzie Lewy za kogos innego niż Brozka to nie wiem co mnei zdziwi jeszcze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Nie umieja...jasne...tylko w latach poprzednich grali pilke zupelnie inna...dobra...
Trener jest beznadziejny. To on powoluje takich, a nie iinnych pilkarzy! To on ich ustawia na boisku! To on przygotowuje im schematy gry, stale fragmenty gry. A tutaj nie ma nic...dziadek pracuje w Feyenoordzie od ponad pol roku i tym na powaznie sie zajmuje. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
heh nie zdziwiłbym się jakby to nasi kibice z Słoweńcami się nadup**li
a te race to też pewnie nasze ![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
ja .......e... co ten stary grzyb z nas zrobił...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Powiedzci mi nawiasem dlaczego jak ogladam ****a mecz transmitowany przez TVP i krecony przez nich to obraz jest tak ****a zjebany, niczym jak by sie ogladalo jakis kanal arabski.Dzisiaj mecz ze Słowenii i jakos zajebista?Czy nasza ****a jebana telewizje naprawde nie stac na jebany sprzet o przyzwoitej jakosci?
O grze nawet nie pisze bo to z grą nie ma wiele wspólnego, to jebany pokaz nieudolności.DRAMAT |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
pewnie jacys dzialacze inkognito widzac to chcieli przerwac mecz ( w sumie nie dziwie sie)
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak skolonizować kosmos bym mógł wymyślić ale mi się nie chce...
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wina trenera, gonić siwego frajera !
Nasza gra jest druzgocąca. Piłkarze bezradnie snują się po boisku, jakby bez celu. Leo pakuj walizki. Pokazał Kirm jak się w piłkę gra ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Trzeba się cieszyć, że przynajmniej Kirm chodzi dobrze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ogarnal ktos co bylo napisane na transparencie przed polskim sektorem?
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|