|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Gdzie jest Robert Lewandowski? Znowu asekuranctwo... z 1 napastnikiem z przodku nic nie zdzialamy, nawet jesli mamy 4 ofensywnie usposobionych pomocnikow(ktorzy nie sa egzekutorami). Leo sabotuje nasza kadre :(.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Gorzej jak Paweł się zacznie chować i Ci "ofensywni" nie będą mieli komu podawać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Obraniak i Perejro ruszają ustami podczas hymnu. Obraniak chyba rzeczywiście śpiewał ale co nucił Roger to pojęcia nie mam...
A remisu nie może być?
Ostatnio edytowane przez Kamson : 09.09.2009 o godz. 19:45.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jakiś Wiślak wyjdzie zwycięsko z tego meczu
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A Szpaku już swoje, "Kirim"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i znów doje**li z transmisją... najpierw słychać, potem widać...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy wy też macie komentarz szybszy od wizji? Zawsze mnie takie rzeczy denerwowały.
A Kirim to dobry zawodnik. ![]() ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Burger tzn. Boruc to jest pomylka grubego kalibru
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Chłopaki chyba ostro imprezowali wczoraj, zero dokładności, Boruc wypuszcza piłkę z rąk do bramki itp...
Powodzenia... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jak narazie to tragedia.1-0 w plecy i ani jednej składnej akcji,ba nawet wymiany kilku dokładnych podań.I dalej gramy jednym napastnikiem:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kufa wylaczyłem komputer zeby moc sie skupic tylko i wylacznie na ogladaniu meczu, poziom widowiska zenujacy do tego tracimy gola po ch.u. Tego sie nie da ogladac bo predzej to mozna zasnac przy takim meczu wiec przyszedłem sie Wam wyzalic
O Gancarczyku mam jedna mysl. Po co go Leło teraz wpuscił!? Po co pernamentnie pomija goscia przez kilkanascie meczow a nagle jak gramy o wszystko, jest zajebista presja i stres jak skur.... to wpuszcza goscia ktory nie jest zgrany z kadra ;/ Czemu takiemu zawodnikowi nie da sie ograc w meczach z San Marino czy u siebie z Irlandiami Pln. Wiadomo teraz jak Gancarczyk by zawalil mecz to przeciez Leo najmadrzejszy człowiek na swiecie Benhakker powie ze mial racje ze go wczesniej nie wystawial bo dzis dal ciała, ot cała filozofia Holendra. Oby tylko udowodnic ze on najmadrzejszy i postawic na swoim. Juz mnie to wszystko ostro wku...a, oysmy dzisiaj pozegnali sie z myslami o RPA, wywalmy tego dziada i zacnzimy to wsyztsko od nowa. Myslałem ze Janas był zły- cyrk z tym chowaniem sie na Mundialu 2006 - ale to co robi ten siwy dziadek z Holandii calkowicie mnie powala :( A co do gry naszej w tym meczu to zenada, zero ambicji, zaangazowania, agresji, czy przy 0:0 czy 1:0 dalej gramy sobie tak samo, a co tam ![]() EDIT Aaaa i najwazniejszego zaponiałem
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 09.09.2009 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Przecież tego sie da oglądać. Jest jeszcze gorzej niż z Irlandią Płn.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam wrażenie, że nawet Obraniak będący od niedawna pod czyjnym okiem polskiej ekipy szkoleniowej jest już znacznie słabszym zaowdnikiem niż w pierwszym meczu....
Ale żenada, co za poziom - ciekawe kiedy się obudzimy - 70 minuta? O co tu chodzi? |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Chyba nie doczekam drugiej polowy i pojde spac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dajcie jeszcze kilka rac, moze dostaniemy walk-overa
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Przerażające jak nam Europa odjechała...
Mariusz Lewandowski wygląda jak dziecko we mgle w środku polu. Rożer Perejro jest chyba liderem w Europie wśród pomocników jak chodzi o straty. Widać że gra w polskiej lidze, jak tylko coś szybciej chce zagrać od razu babole nie wiadomo do kogo. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
"gry Słoweńcy wstydzić się nie muszą, ale kibiców... w zasadzie jakich to kibiców?!" powiedział oburzony komentator
koniec świata... po ewentualnym walkowerze nikt (może weszło.com i paru innych kumatych redaktorów) by w mediach oczywiście nie wspomniał o BEZNADZIEJNEJ grze Polaków ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
A co do wczorajszej dyskusji o racach to kolego ktory ze mna wczoraj tak dyskutowales zobacz do czego moze sluzyc raca |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie najważniejsze,że jedziemy do RPA....palcem po mapie!
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mizeria, mizeria i jeszcze raz mizeria! na trzeźwo nie da się tego oglądać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w przerwie za Obraniaka wejdzie Smolarek i nasi zaczną zapie....lać...
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hahhaaha 2-0 Kirm asysta xD
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kirm zalicza asystę.
![]() 2-0! EDIT: A Łobo się rozgrzewa. ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jedyny pozytyw tego meczu to asysta Kirma
![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie, wejdzie Łobo
![]() Dziś świętujemy zwolnienie tej holenderskiej pierdoły! ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
brawo Kirm! ^^
hahahaha. niech sie nasi lepiej schowaja... ;d ![]() Hej Wisła Kraków! Lalalala!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo Andraz ... a co mi tam...
Podobno Wojtek rozgrzewa mięśnia, strach ... ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy raz w zyciu mam ochote z powodu slabej gry Polakow pierdo...c ten telewizor i juz nie musiec tego dziadostwa ogladac.
Chyba nie lubia Wasyla skoro mieli grac dla niego (chociaz pewnie dla niego tylko mieli grac z Irlandia) heheCytat:
![]() Alez jestem wkur...y PS Jak sie musza teraz czuc Polacy, Ci pilkarze. To musi byc okropne tak zblaznic sie na oczach calej Polski, gdzie wiedza ze wszyscy na nich liczyli a tu nic nie wychodzi w meczu! Pilkarz musi miec mocna psyche, ja bym na ich miejscu sie chyba dizsiaj powiesil hehe wiadomo sa tacy co i w dupie maja wynik tego meczu (tacy pilkarze) ale mysle ze sa tacy ktorzy czuja swoja niemoc i bardzo tego zaluja ze tak jest, np Kuba, Zewlakow
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 09.09.2009 o godz. 20:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
LLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Oby tak dalej. Żegnamy Cię Panie Benhaker
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|