|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ile mniej więcej kosztował ostatni wyjazd do Wrocławia? (bilet+transport)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wszyscy słyszeli piosenkę "Poszła do Adama". Wie ktoś o jakiego Adama w niej chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Adama Nawałke
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Hmmm, raczej niemozliwe jest cos takiego. Jedynie kondycje fizycna poprawisz ale w ciagu 7 dni ustawienie formy meczowej? Raczej niewykonalne.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Forma i kondycja jest, bo regularnie trenuje ale potrzeba takiego "powera" na jeden mecz coś ciut więcej niż standardowa wydolność. Niewykonalne?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
to raczej o motorykę i szybkość chodzi, a tego znacząco w jeden tydzień nie poprawisz
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.dobreprogramy.pl/AVI-ReCo...ows,12728.html ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czym dojechać pod Polmozbyt i na którym przystanku wysiąść najlepiej
z góry dzięki za odp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Jeśli ten na Wielckiej to np 13 24 i wysiądź na przystanku Kabel. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Czy na Międzyszkolny basen pływacki na ulicy Bieńczyckiej, (LO 12?) mozna tak normalnie sobie wejsc i poplywac? ew. jakich godzinach czynne i czy jest jakis sprzet do nauki plywania...?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Podbijam...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie allegro.Pewien kupiec zaproponował mi aby właczyl usługe Płać przez Allegro.Może mi ktoś to przybliży,czy sie opłaca,bezpieczeństwo,niby w jaki sposób miałbym otrzymac pieniadze za towar
![]() Powód: yyyy
Ostatnio edytowane przez Kordel : 07.09.2009 o godz. 14:00.
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ile śr. trzeba zarabiać żeby dostać kredyt hipoteczny na 30 lat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To zalezy ile chcesz pozyczyc.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
co do pytania o kredyt to wazne jest na ile $ chcesz go brac a nie na ile lat. ja mam pytanie - jakas przyzwoita pozycja ksiazkowa o wykonczaniu nowego mieszkania od zera (nie domu) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
gdzie na ruczaju jest jakis fotograf potrzebuje zrobic zdjecia jak do dowodu?
nieaktualne Powód: nieaktualne
Ostatnio edytowane przez medyk : 07.09.2009 o godz. 15:30.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:18.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam pytanko dotyczące reklamy telewizyjnej Lidla w której prezentowane są aktualnie artykuły do ogródka min. takie małe bramki o wymiarach mniej więcej 1X1 . Czy ktoś się orientuje gdzie je można dostać ? Bo miała być ta oferta od dziś a puki co na półkach bramek nie ma ;/ . I w jakiej cenie są ? Na stronie Lidla też nie ma żadnej wzmianki na ten temat a w telewizji widziałem tą reklamę już parę razy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Mam nadzieje ze w miare dobrze wytlumaczylem o co chodzi . |
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
|
siemanko byczki, co w przypadku gdy zgubilem ksiazeczke wojskowa? jakis duplikat czy co?
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|