The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
globoos
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2009, 15:43
Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post
Gdzie wyrabia sie karty MPK ?

Z góry dzięki

na Brożka, na Mogilskiej, na Podwalu...
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 03.09.2009, 16:29
witam. pracuje ktoś w icarze/ewentualnie ma ktoś znajomego co tam pracuje ? otóz mam pytanie związane z wszystkimi opłatami..jakie trzeba zrobić,aby otworzyć własną działalność gospodarczą..zus itp..chodzi mi ogólnie ile mniej więcej trzeba wyłożyć ?
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
swirson
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.09.2009, 18:04
Gdzie naprawię wyświetlacz LCD w aparacie Sony h9?
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda.
Odpowiedz cytując
invincible
Banita

Od: 08.2009

Stary 03.09.2009, 18:26
prosze o info jak i gdzie moge kupic tą koszulkę

Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.09.2009, 18:52
Wie ktoś jaką czcionkę użyto w "naszej-klasie"?
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.09.2009, 19:07
Cytat:
Mam pytanie czysto teoretyczne. Zalozmy taka sytuacje, nie skonczone 18 lat, pije bro na ławce w parku z kumplami, podjezdzają psy, po krótkiej ucieczce nas łapią i co nam grozi za złapanie? Nie podawajcie mi tu jakis cytatów z KK, tylko w praktyce. Czy jest roznica miedzy zatrzymaniem przez straz miejska a policją? Jakie są konsekwencje? Napiszcie, bardzo mnie to ciekawi.

PS. Zalozmy ze osoba peirwszy raz zlapana przez psy
Podbijam, BARDZO WAZNE!
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 03.09.2009, 19:16
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Podbijam, BARDZO WAZNE!
Kolega za mniej więcej podobną "akcję" sprząta giełdę kwiatową (60 godzin - chyba).
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 03.09.2009, 19:59
taki nietypowy problem...
Może ktoś pracował jako kierownik itp. w Orange będzie wiedział...

mam numer w Orange od ponad 4 lat, numer cały czas doładowywany, kończyła się kasa na karcie to leciałem od razu po karte. Gdyby wyciągnąć średnią to sądze że doładowywałem 40-45 zł na miesiąc. Przez 4 lata bez zobowiązań! Chce teraz przejść na abonament, ale żeby coś z tego mieć bo jak mam dostać taką samą ofertę na abonament jak normalny Kowalski to mam to gdzieś. Ludzie w Orange bardzo niekompetetni. Jakiś czas temu było w Orange to w jednym salonie Pani mi wymieniła co mam więcej, a w drugim powiedziała że mi nic nie przysługuje. Dzisiaj dzwoniłem na *100 dowiedziałem się od Pani, że przysługuje mi tylko 50 zł lub 100 zł jednorazowego bonusu, a tak wszysko co przeciętny Kowalski ma. Uważam, że jakieś niezłe bonusy mi się należą... Gdzie z tym problemem uderzyć ? telefonicznie? osobiście? mailowo?

Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Kamil1906tsw
Member

Od: 02.2008

Stary 03.09.2009, 20:07
Zna ktoś dobre pensjonaty na sylwestrowo noworoczny melanż dla 15 20 osób Najlepiej z wyrozumiałymi gospodarzami pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.09.2009, 20:21
Zna ktos jakis kanal na Cyfrze+,ktory transmituje Mistrzostwa Europy w Siatke.?

Polsat wykupil wszytsko i znowu nic czlowiek poza meczami Polakow nie zobaczy.......
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.09.2009, 20:22
nero napisał(a):Wyświetl post

mam numer w Orange od ponad 4 lat, numer cały czas doładowywany, kończyła się kasa na karcie to leciałem od razu po karte. Gdyby wyciągnąć średnią to sądze że doładowywałem 40-45 zł na miesiąc. Przez 4 lata bez zobowiązań! Chce teraz przejść na abonament, ale żeby coś z tego mieć bo jak mam dostać taką samą ofertę na abonament jak normalny Kowalski to mam to gdzieś. Ludzie w Orange bardzo niekompetetni. Jakiś czas temu było w Orange to w jednym salonie Pani mi wymieniła co mam więcej, a w drugim powiedziała że mi nic nie przysługuje. Dzisiaj dzwoniłem na *100 dowiedziałem się od Pani, że przysługuje mi tylko 50 zł lub 100 zł jednorazowego bonusu, a tak wszysko co przeciętny Kowalski ma. Uważam, że jakieś niezłe bonusy mi się należą... Gdzie z tym problemem uderzyć ? telefonicznie? osobiście? mailowo?

Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Lepszej oferty jak przez sklep na orange.pl chyba nigdzie nie uzyskasz, niestety.
Przy przedłużaniu umowy na abonament (ale właśnie abonament ) najlepszą ofertę dostałem właśnie podczas rozmowy telefonicznej, chyba dzwoniąc pod nr *400? i jednego się nauczyłem - nie chodzić do salonów z takimi sprawami, bo tam traktują wszystkich tak samo czy to nowy, czy używany abonent/klient.
Więc jak nie dostaniesz w orange satysfakcjonującej Cię oferty, to sprawdź u konkurencji co są w stanie Ci zaoferować w zamian za przeniesienie numeru do ich sieci - może się okazać, że wyjdziesz na tym dużo lepiej
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 03.09.2009, 20:24
taki nietypowy problem... [...]
Poczytaj na www.orange.pl, może tam się dowiesz czegoś więcej.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 03.09.2009, 20:39
wroobel88 napisał(a):Wyświetl post
Poczytaj na www.orange.pl, może tam się dowiesz czegoś więcej.
czytałem, nic ciekawego nie znalazlem...
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 03.09.2009, 21:03
ale masz numer z orange na karte a nie abonament ? wiec jak tak to jestes dla nich anonimowy
Odpowiedz cytując
Szymek_R22
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 03.09.2009, 21:05
Powiedz im, że dają Ci jakieś dobre warunki, albo przechodzisz do Play. W tej chwili Play zyskuje tylu klientów, że może to będzie jakaś ,,karta przetargowa" w Twojej sytuacji. Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 03.09.2009, 21:29
przy wysyłaniu smsa z sieci orange wyskakuje mi komunikat ?!
SMS:
nieprawidłowy numer telefonu lub centrum wiadomości.sprawdz numer .

o co chodzi ?
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.09.2009, 21:40

Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Lepszej oferty jak przez sklep na orange.pl chyba nigdzie nie uzyskasz, niestety.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
GOalkeeper
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 03.09.2009, 22:19
A ja mam takie pytanko:

Czy zna ktoś dobrą szkołe karate, która znajdowała by sie na terenie Krakowa (najlepiej w południowej cześci)

Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!

Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 03.09.2009, 22:55
jakby ktos znał sie na mikrofonach i mógłby mi doradzić jaki mikrofon najlepiej nadaje sie studia muzycznego, oraz podał stronke gdzie mógłbym przeczytac troche o rodzajach, własciwościach(co do czego) cenach, itp, to byłbym niezwykle wdzieczny (w gogle jak zawsze gówno piszą)

p.s jakby mial ktos porownanie w audio, to stawiam piwo
Ostatnio edytowane przez palikot : 03.09.2009 o godz. 22:59.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 04.09.2009, 08:32
Witam

Ile czasu mam w GK aby wyjechać z płatnego parkingu po uiszczeniu opłaty w automacie?
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 04.09.2009, 09:09
mozdzierz napisał(a):Wyświetl post
Witam

Ile czasu mam w GK aby wyjechać z płatnego parkingu po uiszczeniu opłaty w automacie?
Na wszystkich parkingach jest do 15 min, ale co do GK nie jestem pewien.
,
Odpowiedz cytując
Krzyma
Member

Od: 11.2007

Stary 04.09.2009, 09:45. Mam pytanie
Witam.

Z dużego pokoju idzie mi do pokoju kabel od kablówki , u mnie w pokoju mam rozgaleziacz antenowy gdzie kable mi ida na TV oraz modem internetowy. Kiedy mam włączony telewizor blokuje mi internet (od kiedy kupilem nowy TV LCD, na starym TV nie blokowało) Czy to wina rozgaleziacza, jakie musi mieć parametry
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !!

Odpowiedz cytując
T-driver
Member

Od: 06.2003

Stary 04.09.2009, 09:57
Tak z ciekawości zapytam: na jakiej podstawie uważasz, że jakieś niezłe bonusy Ci się należą?
4 lata w POPie z doładowaniem rzędu 500zł rocznie?
To żart?! Przecież Ty jesteś 'normalny Kowalski', nawet bardziej niż przeciętny.
Odpowiedz cytując
travcka
Member

Od: 02.2003

Stary 04.09.2009, 10:30
Witam!

Czy mial ktos stycznosc ze szkola zawodowa Publishing School http://publishingschool.pl/main.html

Jakies opinie

z gory dzieki
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 04.09.2009, 11:09
T-driver napisał(a):Wyświetl post
Tak z ciekawości zapytam: na jakiej podstawie uważasz, że jakieś niezłe bonusy Ci się należą?
4 lata w POPie z doładowaniem rzędu 500zł rocznie?
To żart?! Przecież Ty jesteś 'normalny Kowalski', nawet bardziej niż przeciętny.
he he ja mam czasami 400 w miesiącu
Odpowiedz cytując
re_set
Member

Od: 05.2009

Stary 04.09.2009, 11:51
mozdzierz napisał(a):Wyświetl post
Witam

masz 15 minut
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 04.09.2009, 11:58
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:22.

Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 04.09.2009, 12:22
Zola napisał(a):Wyświetl post
Ile +/- kasy trzeba, na "wycieczke" z biura turystycznego do Grecji (Ateny) na ok tydzien + przelot w obie str + tam jakies "normalne wydatki" (bez szalenstw) z gory dzieki
To wszystko zalezy od oczekiwan, od terminu wakacj.Dla jednego male szalenstwo a dla innego wielkie.

Ja wydalem 3 tys euro we wrzesniu ze wszystkim ale w tym bylo, wynajecie will na tydzien z basenem i samochodem, wynajecie lodzi na pol dnia cranche 44, skutery wodne, poplyniecie promem z Krety na Sntorini i do Aten, hotel w Atenach( pod Akropolem), plus jedzenie w resteuracjach i oczywiscie przelot w dwie strony, i wiele innych atrakcji.
Ale powiem ze bylo zaje..cie warto, wszystko zalezy od tego jakie masz potrzeby. Dla mnie urlop z lezeniem na kocu przez dwa tygodnie to nie urlop.
,
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 04.09.2009, 12:33
Wiecie może gdzie kupiłbym w Krakowie taki wtyk do gniazda telefonicznego?
Odpowiedz cytując
wredny.bardzo
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 04.09.2009, 13:49
Co myślicie o czymś takim:
http://www.yanosik.org/

skuteczne? i czy na tyle rozpowszechnione żeby można było jechać w trasę? Bo ja to np widzę pierwszy raz
Towarzystwo Sportowe
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów