|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gdzie się znajduje fajny, tani paintball w Krakowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Z góry dzięki ![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Widział ktoś może Magazyn Futbol z Kubą Błaszczykowski na okładce
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:10.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.sportimus.pl/mini-koszulka-barcelona
Szukam takich mini koszulek, ale koniecznie reprezentacji Francji. Wie ktoś może gdzie szukać, może widział ktoś ? Albo jakiś inny tego typu gadżet, grunt, że musi to być Francja !
Ostatnio edytowane przez felipe : 02.09.2009 o godz. 08:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Przyszedł mi rachunek za prąd. Twierdze że jest on za duży... Sęk w tym że obok mojego licznika są 2 inne. Jak sprawdzić z tego rachunku czy z dobrego licznika został spisany stan i później wydrukowana faktura... Jeśli się ktoś na tym zna proszę na PW to przedstawię bliżej tą sytuację.
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam mega prosbe do przedsiebiorczych Wislakow majacych wlasne firmy (lub majacych Rodzicow z wlasnymi firmami) z certyfikatami ISO - prosze Was o wypelnienie ankiety do pracy magisterskiej - tutaj: www.ankietacert..........
Z gory wielkie dzieki! Z Wislackim pozdrowieniem |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
witam. poszukuję kogoś kto mógłby mi poradzić jakieś w miarę tanie urządzenie gps do samochodu
łatwe w obsłudze,może mieć jakieś bajery dodatkowe fajny wygląd,ktoś kto się na tym zna proszę o opinię.![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam urzadzenei wielofunkcyjne canon mp210... napelnilem kasety atramentem samodzielnie z miesiac temu... wszytsko smigalo na poczatku peiknie ladnie.
Dzis chcialem cos wydrukowac to drukuje tylko w czarna czcionke a wszytsko inne na zolto. wyciagnalem kolor... sprawdzilem czy nei sa zatkane dysze... i bylo tak jak ma byc... tzn 3 kolory na kartce, ale nadal drukuje na zolto ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez StelmiOriginal : 02.09.2009 o godz. 20:10.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie dosc ze zgubilo sygnal to jeszcze zle pokazywalo dziadostwo. Polecam TomTom w tej chwili najlepsze do samochodow, Germani(nie pamietam jak sie pisze) jest dobry na lodki, klady- generalnie na wszystko co moze sie poruszac poza droga. Ale niestety sa dosc drogie ale nie zawodne ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jakie polecicie strony ed2k...oprocz takich jak np.
osloskop.pl czy osiołek.pl... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:09.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ciekawe ,ale to chyba zalezy czy wypracuje jakis tam limit,bo to sie liczy w pracy telemarketera.. jesli go wypracuje to pewnie kwote jakas tam umowna dostaje,gorzej jak nie ..ale to chyba wczesniej wszytsko jest w umowie o prace spisane. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Pytanie do posiadaczy Videostrady, moi rodzice podpisujac nowa umowę z TPSA dostali Liveboxa i ten dekoder do odebrania kanałów.
i pytanie czy ten wariat Livebox musi byc podlączony rownoczesnie z komputerem, linią telefoniczną oraz dekoderem? chocby tylko na moment instalacji? Nie uśmiecha mi sie robienia dziury w ścianie żeby przeciągnąc kabel telefoniczny do liveboxa. kabel Ethernet ma max 4 metry a ja potrzebuje ze 3 razy wiecej. Może jest jakiś inny sposob? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
w tym rzecz, ze ona tam nie ma zadnej umowy... podobno ma do wyboru: albo dostje podtawe czyli 1500zł na reke, albo chce prowizje ( tym, ze nie wie ile ona bedzie wynosic, bo to zalezy ile spotkan umowi itd)... Dosc duzo sie to wydaje... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Była w bułgarii dojechała gdzieś raz dała jaja ale to wina map a nie nawigacji, a mapy beda do wszystkeigo takie same. Jako mapy po polsce polecam Automapę W polsce niezawodno jak do tej pory. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam konto w Orange w tym starym POPie, chce je zmienic na NOWE ORANGE GO.
Takie pytanko czy jeśli mam teraz jakieś środki na koncie i zmienie moją taryfe na to NOWE ORAGNE GO to czy one pozostaną czy mi przepadną? z góry dzięki za odpowiedz
Ostatnio edytowane przez nosu : 02.09.2009 o godz. 18:24.
![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
a teraz moje pytanie: czy w militarnym sklepie na szpitalnej będą łańcuszki do nieśmiertelnika? ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie bardzo nietypowe od znajomego: nie wie ktoś ile kosztuje wyrobienie paszportu australijskiego w ambasadzie? Na ich stronach nic nie pisze....
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jest ważne, tylko musisz dac dowód od lekarza\szpitala że kontuzje odniosłeś w dniu kiedy umowa obowiązywala. Ja także dosnalem poważnego urazu glowy w wypadku w lipcu i czekam na koniec leczenia.
Ale sam mam pytanie, jak to jest z tymi ubezpieczeniami na uczelni? to jest wypłacane z calości zyskanych pieniedzy od wszystkich studentów z uczelni? czy jak? A co do wcześniejszego mojego pytania z tym syfem Liveboxem, nie lączy mi z komputerem kabel Ethenet i Wi-fi, chyba że potrzebny jest adapter Wi-fi, ale go chyba używa się w stacjonarnym? bo podłączałem do przez laptopa. I na tym gownie zależy mi tylko żeby działała ta telewizja
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 02.09.2009 o godz. 22:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak dla mnie to masz wszelkie prawo do uzyskania odszkodowania gdyż liczy się moment odniesienia kontuzji a nie zakończenia leczenia. Tylko pytanie jakie są terminy na zgłoszenie roszczenia, ale zapewne dość długie. Moja propozycja zadzwoń do ubezpieczyciela i zapytaj jak to załatwić, jeśli nie znasz ubezpieczyciela zadzwoń na uczelnie i spytaj ich ewentualnie zapytaj o nazwę ubezpieczyciela.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uraz odniosles w okresie ubezpieczenia i to jest podstawa do wyplacenia odszkodowania. I jezeli po uplywie okresu ubezpieczenia dlalej sie leczysz masz miec zapewniona pomoc medyczna, a po ukonczeniu leczenia przysluguje Ci odszkodowanie po wizycie u ich lekarza nawet jak by to bylo po roku
Tak bylo ale moze sie cos zmienilo ale najlepiej sprawdzic umowe z ubezpieczycielem bo moga byc jakies zapiski w umowie. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gdzie wyrabia sie karty MPK ?
Z góry dzięki ![]() WISŁA TO MY !
|