|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jeszcze jakis czas temu... Na przeciw Hali targowej po drugiej stronie Grzegórzeckiej w oficynie i niedaleko stamtad na Dietla przy Krakowskiej i przystanku autobusowego, tez trzeba było wejśc w brame. Czy aktualne? Kto to wie...
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kiedyś był fajny sklep na Starowiślnej. Ale ostatnio będąc przy Placu Matejki zauważyłem, witrynę i napis "Army shop" niestety czas nie pozwolił mi aby wstąpić, ale może tam znajdziesz coś ciekawego. Nie wiem jak ze sklepem na Mogilskiej, bo słyszałem że został zamknięty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ten ze Starowiślnej teraz jest na Szpitalnej.
![]()
BRONOWICE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Chciałbym zakupić drukarke do tekstu , dobra nie droga. co polecacie ?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Panowie jakas nowa wersja map do Sony NV-U93T ? link albo nazwa ;>
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
potrzebuje jakiejs stronki gdzie dobrze mozna sie nauczyc podstaw nauki gry na gitarze basowej : ) ale wersja dla prawdziwych młotów
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
poszukuje pokoju do wynajęcia - krakow
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam problem a zarazem pytanie.
mam nokie N73 w sieci orange. problem tkwi w tym,że nie mogę odebrać mmsa..wyskakuje mi wiadomość,żeby określić punkt dostępu.. wchodzę w ustawienia wiadomości/wiadomość mms i mam cos takiego "punkt dost/ w użyciu wchodze w niego i co mam wybrać ? ->brak / internet gprs apn / internet gprs apn01 / mms orange proxy ? / mms orange proxy 01 / wapproxy ? proszę o pomoc ! ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
zrobiłem stronę na Futbolowo.pl i jak chce wgrac zdjęcie to wyskakuje mi taki własnie błąd:
aError #2038 nie wiecie czym to może być spowodowane i jak to naprawić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Co się jara w okolicach Dąbia?
edit: ok, już po dymie
Ostatnio edytowane przez KamiK : 31.08.2009 o godz. 14:43.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
czy kiedy mam podłączone do sieci 3 komputery i na każdym zainstallowany ta sama kopia oryginalnego Call of Duty, i zagram ze znajomymi na jakimś serwerze przez neta to wtedy mój CD-KEY stanie sie tak jakby pirackim i nie bede na nim mógl grac?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
polecam przejechać się na giełdę, kupić jakąś starą laserówkę HP, koszt ~100 zeta, toner to groszowe sprawy, a można na jednym bardzo dużo wydrukować, tyle że na czarno-biało.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Wejdz na http://ustaw.orange.pl/ wybierz model telefonu, daj "Dalej" po czym wybierz "Konfiguracja MMS" czy jakoś tak to ci sie wyświetli jak masz skonfigurować lub bedziesz mogl wyslac na swoj telefon gotową konfiguracje Powód: literówka ;)
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 31.08.2009 o godz. 17:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
witam, chce sobie kupić ipoda touch tylko nie wiem czy bardziej się nie opłaca kupić nowy tel kom. który będzie mógł służyć również jako ipod... mam dobre nowe słuchawki na czincza małego... które chciałby móc podłączyć do tego tel... niech ktoś mi napisz kto się na tym zna czy lepiej tel. lepszy czy ipoda... jak tel. to jakieś przykładowe modele... oczywiście na prv.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak, że temat od zadawania pytań, to zapytam. Czemu się wszyscy na te iPODy napalacie? Przecież to ma niewygodne przyciski (mówię o tym zwykłym), marne możliwości, i utrudnioną obsługę. Do tego zawyżoną cenę jak wszystkie produkty od Appla. Robicie to dla mody? Innego wyjaśnienia nie potrafi znaleźć. Zdecydowanie iPODa miażdży Creative Zen...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Pytanie do osob majacych telefony w sieci play. Jak wyglada sprawa z zasiegiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
to przestan sie martwic
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
chodzi mi o ipoda touch!! te normalne faktycznie mają beznadziejne sterowanie... ale nie touch... :] chce taką zabawkę bo dużo jeżdżę i potrzebuje jakiegoś zajęcia... filmy wole oglądać na dużym wyświetlaczu a nie na takim malutkim piździelcu jaki ma ZEN. :] a jak już jestem w pracy i nie chce mi się robić to włączę sobie darmowe wifi na rynku w krk i nie będę musiał płacić jak to robię używając tel. kom. wystarczy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
10 znaczków.
Ostatnio edytowane przez 19Wiślak06 : 01.09.2009 o godz. 06:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam, chciałbym aby mi ktoś polecił jakąś firme, która zajmuje się robieniem szalików. Podajcie kilka alternatyw jak możecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Witam,
Działa wam strona: http://www.hardbase.fm/ ? a jeśli działa to czy wczytuje się błyskawicznie , czy bardzo długo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Przegapiłem ten test z historii co leciał na TVP1... Znajdę gdzieś pytania w necie?
![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak moge sprawdzic model alternatora w Astrze F 1.4 ? Potrzebuje kupic,tylko chce zeby pasowal
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzięki DominoForza - u mnie wcale się nie chce wczytywać :-(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]() Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane! WISEŁKA ![]() Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
W nd zajrejestrowalem sie na bet-at-home, wplacilem min. kasy (czyli 15zł) i do tej pory ta kasa jest nie zaksiagowana na moim koncie, stan mam rowny 0,00zł... A pieniadze powinny byc wczoraj- najpozniej. Wie Ktos o co chodzi? Wszystko wpisalem tj trza, itd... Mial Ktos podobna sytuacje?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Zola, nie pozostaje Ci nic innego jak dalej czekac. Sam to przerabialem... Wolno realizuja te przelewy :/
|
|
|