|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=WY58BjYSLe0
Ciekawe, czy my też doczekamy takiego otwarcia naszego nowego stadionu ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jakby Ktoś miał wątpliwości co leży na dole nowej trybuny, to po 8 zdjęciu widać http://stadionwisly.info/zdjecia_z_b...ia/2009-08-31#
, że są to elementy klimatyzacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Najlepszym otwarciem będzie moim zdaniem mecz z jakaś drożyną znaną na europejskiej scenie, bodaj mamy nawet umowę z Borussią Dortmund w sprawie meczu towarzyskiego
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To pewnie będzie ta drużyna, bo my już od transferu Kuby robimy z nimi sparing i dalej nic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co do tego wjazdu dla kosiarek itd. na sektorze:
![]() to nie lepsze miejsce na to jest pod narożnikiem? Po co było robić to sektorze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Co jest zaplanowane na tyłach nowego AB?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Też się zastanawiam, po co robią tam ścianki szczelinowe...
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
o którym miejscu mówicie
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A to nie jest przypadkiem rampa zjazdowa do podziemnego parkingu dla aut osobowych i autokarów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Chodzi o to co zaznaczyłem:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Widocznie nie.
Widzę, że poza kilkoma tysiącami niespełnionych trenerów i menedżerów, jest co najmniej drugie tyle niespełnionych architektów i budowlańców. Będzie piękny stadion. Będzie piekiełko przy Reymonta. I ch.. z jakąś dziurą na kosiarki ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a może lepsze, a może nie. dajcie już spokój. Czy informacja o tym że to dziura w trybunie do dla kosiarek jest pewna
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A może będzie zakupiona nowa ogromna maszyna do jej pielęgnacji i potrzeba większego wyjazdu niż ten który pokazałeś. Cholera ile speców się pojawiło na tym forum, architekcji, spece od bezpieczeństwa, a to im rozmiar wyjść przeszkadza, a to ilość wjazdów dla karetek, a to oni by zrobili to inaczej, a to lepiej.
Po "odkopaniu" tych 80 cm bedzie wyjazd jak znalazł z trybuny i zmieści się tam zapewne i większy sprzęt chowany w piwnicy, a nie z boku narożnika który może przeznaczony jest na coś innego.
Ostatnio edytowane przez GJ1906 : 31.08.2009 o godz. 15:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale będzie chu..wo wyglądał "z lotu ptaka"przez "okrąglak" ,jak już ktoś napisał ....
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
kristos - a z lotu ptaka będziemy mecze oglądać? bo mnie się wydaje, że z trybun. To, że stadion z góry będzie wyglądał chu..wo mam gdzieś.
Teraz już na kamerce skierowanej na trybune wschodnią nie będzie już bardzo co podziwiać, zobaczymy jeszcze jak wylewają narożnik, trochę przy budowie dachu i później dopiero montowanie krzesełek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Przykro mi że na Ukrainie da się wybudować nowoczesny, piękny stadion na którym poprostu chciałoby się być nie ważne kto i jak by na nim grał, a w najbardziej znanym polskim mieście buduje się gniota za 100 milionów euro. Borussia to grała w Kielcach o ile się nie mylę na otwarciu tego ich kurnika. Wisłę stać na to żeby zagrać z jakąs bardziej znaną europejską marką jak choćby Bayern. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
http://www.sport.wp.pl/kat,37154,tit...wiadomosc.html
Czemu u nas nie da się zrobić czegoś takiego? Przynajmniej dowiedziałbym się po co ten wjazd dla kosiarek jest ![]() ![]() Może na nowym stadione się tego doczekamy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
No tak, tylko że budowę tego stadionu sponsorował właściciel Szachtaru - Rinat Achmetow, My takiego sponsora jeszcze nie mamy u nas budowę sponsoruje miasto .![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
W Sosnowcu obiło mi się o uszy że ostatecznie upadło że zagramy na Hutniku. Było takie info w zeszłym tygodniu bo chyba przegapiłem
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Enterpr!se : 31.08.2009 o godz. 19:48.
![]() Może na nowym stadione się tego doczekamy
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jechałem dzisiaj koło stadionu wiercili dziure w narożniku jak jechałem jakis tydzin temu to też wiercili tylko w innym narożniku ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
oświetlenie będzie ale podobno Hutnik nie dostał pożyczki od miasta na dalszy remont - zadaszenie, monitoring..
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Taki mały o.t
Niby Hutnik ma czas do połowy września, ale ja też niestety nie jestem pewien czy zdążą na czas, miasto robi kłopoty z przyznaniem Hutnikowi pożyczki na dokończenie przebudowy. I teraz Hutnik musi z własnej kieszeni wykładać kasę a no to chyba nie ma wystarczających środków. Gmina już swoje dała. Jak dla mnie to pomysł gry na Hutniku nie jest za dobry bo zagramy raptem parę meczy i znów powrót do Sosnowca, lepiej zostawić już tak jak jest. Widać że budowa naszego stadionu idzie zgodnie z planem, liczę na to że dalej tak będzie i nie będziemy się już musieli martwić o to gdzie by tu rozegrać ewentualne el do Ligii Mistrzów, czy innych pucharów. Będziemy w końcu mieli w Krakowie stadion z prawdziwego zdarzenia o europejskich standardach i wymogach. Znalezione na forum Hutnika nie wiem czy wiarygodne źródło ( sportowetempo.pl) Cytat:
Powód: WISSSSSSSSSSSŁA
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 31.08.2009 o godz. 20:57.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dla mnie to troche bez sensu remont na Hutniku na te 3 mecze i potem znów Sosnowiec bo zima i trzeba podgrzewana murawe, ja rozumiem pare tysi wiecej na meczu o w ogóle ale .......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki To się może skończyć źle [*] |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
jeśli można jeszcze pociągnąć remont Hutnika to powiedzcie mi jedno po co miasto wydaje 1,5mln na oświetlenie nie dając na dalszy remont, Hutnik i tak przy sztucznym nie będzie grał a oświetlenie trzeba zdjąć za 3 lata. Jak my z niego nie skorzystamy to nikt go nie będzie używał..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wracając do tematu fundamentów trybuny zachodniej, to chyba wszytko wyjaśni.
![]()
Ostatnio edytowane przez Wicked : 01.09.2009 o godz. 09:19.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Skąd wziąłeś ten plan ? można go jakoś powiększyć ?
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|