|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Niesądze
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Wasz duet Frankowski, Grosicki w tym meczu nie zrobia nic bo beda miec przed soba najlepsza obrone ligi, owszem Frankowski bedzie robil wszystko zeby udowodnic ze Wisla zrobila zle stawiajac na Nim krzyzyk ale za wysokie progi. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dla mnie Frankowski z Grosickim prezentują podobny poziom do pary Brożek-Małecki tyle że muszą jeszcze otrzymywać podania a z tym może być gorzej.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wiadomo coś o Marcelo? Mam nadzieję, że zagra.
Bo z Jopem na środku, może być różnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Obawiam się,że Jop może być za wolny dla Grosickiego.Lepiej żeby zagrał Marcelo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://krak.tv/kategoria-9,film-709.html oto to co udało mi się wyszperać w sieci przed meczem z Jagą. Mianowicie video z konfy ze skorża
|
|
|
|
ANAJNARAB
Offline |
|
|
Sosnowiec (śląskie)
14:00 temp. 17; wiatr 6 m/s; Pochmurno, intensywne opady deszczu 17:00 temp. 15; wiatr 6 m/s ; Pochmurno, intensywne opady deszczu Zapowiada się fajny mecz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
szczególnie te intensywne opady deszczy zwiastują dobrą zabawę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Powiem tak ; lubię Franka ,więc powinno być 2:0 dla nas a nie 4:0....
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
W Sosnowcu znów deszczowo niestety, raz mocniej pada raz słabiej ale opady są cały czas. Wiaterkiem też od czasu do czasu chłodnym zawieje.
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na orange sport podawali info, ze ma byc 20 stopni i pogoda bez deszczu
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak się taka pogoda utrzyma do meczu to będzie to jedynie + po stronie Jagi. Także wsio deszczyku..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jak Pasy graly w zeszlej kolejce w Sosnowcu to na OS podali pogode dla Krakowa
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby komuś umknęło to na 15 zapowiedziana jest kolejna blokada A4 przez motocyklistów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Co by nie mówić Brozio ma kolejną asyste
może i przypadkową ale ma.Edit : Brozio ![]()
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 29.08.2009 o godz. 15:35.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ja mowie ze ma kolejną niewykorzystaną sytuacje
Mały pierniczy wszystko co sie da I GOOOOL , w koncu nie bylo tej klepki Mały-Brozio-Mały którą juz chyba zna całą liga jak kiwke Łobodzinskiego
Ostatnio edytowane przez tommiyacht : 29.08.2009 o godz. 15:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
i wykorzystaną
![]() Jeżeli Brożkowi zaliczą ten kiks jako asystę to znów Brożek będzie na czele klasyfikacji kanadyjskiej.
Ostatnio edytowane przez Adrian_Suvalkai : 29.08.2009 o godz. 16:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Maly gra piach dzis i w ogole tak jakos strasznie nie dokladnie graja,ale wynik sie liczy.
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jakby tak popatrzyc na Brozka, to pilka odbija sie od niego jak od drewna, co drugie zagranie do rywala itd.
ale przychodzi odpowiednia minuta i strzela gola...lepsze to, niz jakby mial sklejac wszystko idealnie, popisywac sie nienaganna technika i nic nie strzelac. Natomiast to co zrobil Lobodzinski jest smutne. Jego strach przed koniecznoscia oddania strzalu jest przepotezny. W sumie nic dziwnego, bo patrzac na jego dwa wczesniejsze strzaly, mozna tylko zaplakac. Jak pozniej zepsul przyjecie pilki w naprawde prosciotkiej sytuacji, to przeszlo mi przez mysl, czy czasem nie zrobil tego specjalnie, bo przeciez inaczej stanalby oko w oko z bramkarzem i znowu musialby strzelac lub przynajmniej pozorowac ten swoj "kasliwy" strzal, co dla niego jest najwiekszym boiskowym koszmarem
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 29.08.2009 o godz. 16:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A ja powiem coś miłego o Łobo - dobrze gra... w powietrzu.
Wygrywa wszystkie główki i widać, że to do niego głównie kierowane są górne piłki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Miał również 2-3 dośrodkowania co prawda na palę, ale zawsze coś mogło trafić w naszego zawodnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ładna gra Wisły z klepki,Franek nie istnieje,Grosicki nie istnieje,oby tak dalej!
Brozek gol ala Zuraw No to jeszcze niech cos strzeli Kirm! ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co tu duzo mowic trzeba dowiezc prowadzenie do konca i zgarnac kolejne 3 punkty..
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
albo mi się wydaje albo Małecki niezbyt lubi się z Kirmem... ze dwa razy mógł mu podać bo Kirm pięknie sam wychodził lewą stroną a Mły ciągle tylko do Brożka gra... W ostatnim meczu było to samo...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
jak chociaż raz na jego miejscu wszedłbym na to forum to też bałbym się odpowiedzialności za taką sytuacje. Lepiej podać Patrykowi Małeckiemu - idolowi kibiców. Który gra dziś gorzej jak Łobo, ale i tak wszyscy będą go chwalić. Mam nadzieję że zarówno Łobo jak i Maly wezmą się do gry...abyśmy po meczu wszyscy mogli ich przeprosić. Na razie Mały nie pokazuje że zasługuje na nowy kontrakt... nie wiem jak to jest z tymi wywiadami? sami się zgłaszają czy co? zawsze Mały się wypowiada ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Niesamowite, Łobodziński wygrywa górne piłki
Łobo ma blisko 190 cm wzrostu, więc to jasne że gra dobrze w powietrzu. Ja jednak oczekuję od niego czegoś więcej, niż tylko wygrywania główek. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
faktycznie mozna odniesc wrazenie ze Malecki podaje do Kirma tylko jak juz musi... paranoja...
![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bramka Brożka do złudzenia przypomina mi tę bramke którą strzelił w meczu Polska-Czechy, myśle że powinien częściej probować uderzeń z tej pozycji bo widać że ma to opanowane do perfekcji
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|