|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli Majdan będzie dostawał SMSy od kibiców Pogoni, Wisły i Polonii to ma zwycięstwo jak w banku xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Mial byc napis "kocham was wszytskich " do kibicow Fulham,bedzie do kibicow Almerii ....: ![]() A Radzio załapał sie do 10 edycjii....lepiej pozno niz pozniej ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Apoel gra rewanź z FCK i w 2 minucie Kamil strzela gola !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() Kończy sie I połowa Apoel prowadzi 3:1
Ostatnio edytowane przez Silvestro : 26.08.2009 o godz. 20:28.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kamil Kosowski juz w 2 minucie spotkania z FC Kopenhaga wpisał sie na liste strzelców
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wiecie co teraz robi Nikola Mijailovic? sory ale nie wiem jak sie to jego nazisko poprawnie pisze,gra jeszcze gdzieś ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Romek Kołtoń dedykuje bramkę Kosy dyrektorowi sportowemu, a skróty meczow Debreczyna i Apoela Wiśle
;| taka mala dygresja ostatnio ogladajac mecz Legi z Odra...komentatorzy z C+na koniec meczu mówili o Wiśle ze lider itp a potem zaczeli się naśmiewać z Wisły... yhh ;| ![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bo mi się wydaje że ich to też boli że w taki sposób Wisła pożegnała się z eliminacjami Ligi Mistrzów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Każdego boli
Aczkolwiek Kołtoń czasami ma racje - jakim trzeba być dyletantem by rozwiązywać kontrakt z zawodnikiem klasy Kosowskiego... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
![]() http://www.transfermarkt.de/de/spiel...la/profil.html
jak można go było puścić to chyba pan Bednarz tylko wie...
Ostatnio edytowane przez Krystian168 : 26.08.2009 o godz. 20:59.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gratulacje Kamil! i dobrego losowania w LM!
Apoel wygrał 3:1 i ci beznadziejni emeryci z Cypru zagrają w LM. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Najbardziej to mi Jaśka żal. Taki wicher jest nie do zastąpienia.
A Nikola to już chyba zakończył kopanie, i może nie był aż tak dobry jak sądzilismy? ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
O Kosie i o tym ile tez zespol stracil po jego odjesciu juz nawet pisac sie niechce.
Natomiast Marszalek przywoluje Jasia Pauliste .Oj przydal by sie nam taki Joker...cos jak Cwielong a jednak widac roznice.Cwielong prawie jak Jasiu...Szkoda ze na dzis nie ma nikogo kto by potrafil wlasnie byc liderem tego zespolu,i w krytycznym momentach byc tym "przywodcą" ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu lepiej widać jak KOSA urywa się z linii niczym torpeda:
http://videos.sapo.pt/Mf16YpyNqszRgVzsRoRL Dynamika mu jeszcze została ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Być może zrobił to pod naciskiem z "góry", ponieważ przy kolacji z całą drużyną odważył się na niewybredny zarcik o Cupiale i jego pieniądzach.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 27.08.2009 o godz. 06:03.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
WislaOnly napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Z tego co pamiętam, najwięcej pisało się, że "Kosa" chciał podpisać na początku, zaraz po przyjściu kontrakt, ale wtedy klub stwierdził, że żąda za dużo i musi pokazać klasę, jeśli chce tyle dostać. Kosa pokazał klasę, tak jak polska złotówka, która się wzmocniła i Kamilek zażartował (choć pewnie całkiem poważnie), że kontrakt podpisze, ale teraz to już po starym kursie euro, co dawało mu pewnie coś ok. 100 tys. PLN więcej. No i to zniesmaczyło ponoć Bossa. To nic, że pół roku grał za 7 tys. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
szkoda tylko że do żadnego Białegostoku nie jedziemy....
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak, tak... tylko, że Kosowski przez parę lat tylko na początku coś na początku wojaży pokazał, a później była o nim cisza. Gdyby nie Wisła to by się nie wypromował dobrze i zapomniano by o nim. Mógł jeszcze pół roku pograć za te pieniądze i udowodnić swą wartość. Fakt, wnosił do drużyny dużo jednak to nie jest powód, że gracz ma udaną rundę po 4 letnim powrocie i już nie wiadomo ile kasy żąda i w mediach płacze, że mu ,,na pampersy nie starcza". Równie dobrze mógł mieć udaną rundę, a później byłby ligowym średniakiem, dlatego nie warto było z nim kontraktu wtedy podpisywać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co z Zieniem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nowym kolegom Zienia w Skodzie bedzie inny były Wiślak Mariusz Kukiełka !!
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
Właśnie tym sie różnią amatorzy od fachowców - że dla tych pierwszych wszystko może "równie dobrze" się dowolnie potoczyć, a Ci drudzy dobrze wiedzą, jak najprawdopodobniej będzie i podejmują decyzję o zaangażowaniu takiego, a nie innego zawodnika. Cypryjczycy okazali się fachowcami, a Bednarz i Cupiał... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Właśnie, co nam będą grać w Wiśle tacy, którzy się upominają o to co się im należy ;] Niech gra Ćwielong i Łobo, a co tam
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Tu przecież nie o same pozycję chodzi.
Z Kosowskim nigdy Wiśle nie zdarzały się tragiczne wpadki w pucharach. On nadawał tej drużynie jedyny w swoim rodzaju charakter. Dlatego mam pełne prawo nawet wierzyć, że z nim i Frankowskim w składzie zamiast Ćwieląga (też mógł wrócić, gdyby nie Bednarz i SKWK) bylibyśmy dziś w LM, a nie APOEL.
Ostatnio edytowane przez Bankowiec : 27.08.2009 o godz. 18:23.
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Edno Cunha blisko powrotu na pierwszoligowe boiska.
W zeszłym sezonie grał nieźle, ale Portuguesa spadła do Serie B. Teraz chce go kupić Internacional Porto Alegre. http://globoesporte.globo.com/Esport...ORTUGUESA.html Sam zawodnik ma serdecznie dość grania dla Portuguesy, szczególnie że ostatnio po przegranym meczu kibice wtargnęli do szatni i grozili piłkarzom. Edno dostawał również telefoniczne pogróżki od fanatycznych kibiców: http://globoesporte.globo.com/Esport...ORTUGUESA.html ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]()
Impossible is nothing !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tą malutką różnicą,że Kosa może grać na różnych pozycjach. W Apoelu najczęściej gra na prawej pomocy.
Fragment rozmowy z Kamilem z dzisiejszego "PS" Spełnione marzenie Kamila Kosowskiego Kamil Kosowski zagra w Lidze Mistrzów, Tomasz Markowski, Agencja Przegląd Sportowy O Lidze Mistrzów marzyłem przez całe życie. I nie sądziłem, że w wieku 32 lat to się spełni - mówi "Przeglądowi Sportowemu" pomocnik APOEL-u Nikozja Kamil Kosowski. PRZEGLĄD SPORTOWY: Długo pewnie pan nie pospał ze środy na czwartek. Nikozja pewnie oszalała, bo APOEL zagra w Lidze Mistrzów. KAMIL KOSOWSKI: A kto powiedział, że w ogóle spałem? (śmiech). Po meczu z Kopenhagą miasto było kompletnie zakorkowane, aż do świtu. W ogóle od tego świętowania to nam i naszym fanom może się w głowie zakręcić. (...) PS: W Kopenhadze przegraliście 0:1. U siebie bardzo szybko, po pańskim golu, odrobiliście straty. Ten gol z drugiej minuty nie dawał nam awansu, ale na pewno dał impuls drużynie. Cypryjczycy tak jak Grecy potrzebują sygnału do działania, czegoś, co psychicznie wzmocni, da kopa. (...) PS: Udział w Lidze Mistrzów to dla pana... Spełnienie największego marzenia w życiu. Po meczu byłem szczerze wzruszony. O Lidze Mistrzów marzyłem przez całe życie. I nie sądziłem, że w wieku 32 lat to się spełni. Kiedyś dwa razy podchodziłem do Ligi Mistrzów z Wisłą, ale nie udało się. Przed trzecią próbą z Anderlechtem odszedłem z klubu, a po powrocie do Krakowa kolejnych eliminacji Ligi Mistrzów nie doczekałem, bo Wisła mnie zwolniła. No, ale czasami życie wynagradza pewne rzeczy. Już się nie mogę doczekać losowania, a później pierwszych meczów. Z klasowymi przeciwnikami przeważnie dobrze mi się grało. Uwielbiam to! PS: Od trzynastu lat polskie drużyny nieskutecznie walczą o Ligę Mistrzów. Jak pan uważa, kiedy to się w końcu uda? Hmmm... Za rok kończę kontrakt, więc jestem do dyspozycji i mogę pomóc (śmiech). A tak poważnie, na to pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć i chyba nie tylko ja. ![]()
Ostatnio edytowane przez Silvestro : 28.08.2009 o godz. 20:16.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|