|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dla Arsenalu, wykorzystany przez Eduardo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Aż się płakać chce jak Kosa strzela bramy w Champions League...
(ciekawe co sobie teraz myśli Boguś C. ?) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kamil strzela brameczke i jest na najlepszej drodze do zagrania w LM
.Celtic natomiast o klase gorszy od Arsenalu, oprocz Boruca i McGeady'ego nie ma kto grac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tak, tak. Po Tallinie jestem w stanie to sobie wyobrazic. Nie zmienia to jednak aktualnosci tego co napisalem dalej.
![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
McGeady? On jest dobry w SPL ale w LM za bardzo wierzy w swoje możliwości. Holuje kazdą piłkę zamiast podać, zachowuje się tak jakby grał przeciwko Falkirk czy innemu St. Mirren a nie Arsenalowi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz jest na "n".
Fakt,jeszcze nie w LM,ale myślę że w niej zagra.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 26.08.2009 o godz. 22:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tez mam taka nadzieje. Fajnie bedzie poogladac 3 Polakow i Jeana Pauliste w LM
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Słyszeliście Kołtonia? w przerwie meczu wku.. mnie ten koleś wiem, że prawde mówi ale wku mnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A słyszałeś przed meczem, jak w studiu koleś gadał, że cieszy się przyjaźnią amikowców? Najchętniej wygarnąłbym mu gdzie ma Polska kuchenkorza, i w którym miejscu w lidze lokomotiv wronki się znajduje, i na którym miejscu w lidze zakończył rozgrywki. ŻEL mi go.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
No, to prawda Cie 'wku', a nie koleś.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to mamy Apoel w LM
.Reszta wynikow tez zgodnie z przewidywaniami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ciekawy jestem Wolfsburga,Rubinu oraz Bordeaux jak się zaprezentują w LM,bo kadry mają se takie. No może z wyjątkiem Francuzów. I czy ****a Cypr co roku musi mieć jakąś drużynę w LM?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Gratulacje dla Kosowskiego i Paulisty, udowodniają swoją wartość w APOEL-u. My za to mieliśmy w zamian sowicie opłacanych Niedzielana i Dawidowskiego.
Kontynuując wątek LM: oczywiście, że po przejściu Levadii Wisła byłaby niemiłosiernie krytykowana za odpadnięcie z przeciętnym Debreczynem. Byłby duży żal. Mielibyśmy rundę kwalifikacyjną LE na pocieszenie. Po przejściu Levadii i Debreczyna Wisła byłaby niemiłosiernie krytykowana za odpadnięcie ze średniakiem Lewskim (do tego z piłkarzami w słabej formie). Byłby żal. Mielibyśmy rundę grupową LE (6 meczów) i w zasadzie możnaby podsumować występy w pucharach umiarkowanie pozytywnie. Jeżeli talliński blamaż miał oszczędzić tych przykrości, to powiedzmy że się udało. Za to mamy kaca i zagwarantowane koszmarne wspomnienia na parę lat. Do trzeciej potęgi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Rok temu rozwaliliśmy mistrza Izraela 5:0, teraz mistrz Izraela gra w LM. Potrafi to ktoś wyjaśnić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A tak na marginesie, patrząc na organizację gry i przygotowanie fizyczne Arsenalu stwierdzam, że dzielą nas od nich lata świetlne. Chciałbym dożyć chwili, gdy Wisła będzie grała na tym poziomie (a zamierzam żyć jeszcze ze 40 lat
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kibic sukcesu - Ty nas nie porównuj do Arsenalu ale do APOELu albo Debreczynu. Chciałbym dożyć chwili, gdy Wisła będzie grała na tym poziomie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() Przecież do ch.ja żyjemy w 40 milionowym kraju, w którym piłka jest najważniejszym sportem. W końcu coś musi ruszyć. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gratulacje dla Kosowskiego. Żal jest, że tak dobry piłkarz w naszych warunkach mógł dalej grać u nas, no ale jeżeli większy kontrakt zagwarantowano zawodnikowi, który jest o klasę gorszy od niego, to trudno się dziwić, że to APOEL i Debrecen grają w LM, a nie My.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Aż się odechciewa. Jednym słowem, brawo Kosowski - pokazałeś co znaczy mieć takiego piłkarza jak Ty, pokazałeś bandzie tych naszych włodarzy razem wziętych. Bo wziąć zawodnika w ciemno i nie wiedzieć jak się spisze - to pół biedy, ale widząc na własne oczy, jak gość ciągnie grę i wypuścić go, to zwykłe frajerstwo. Dobrze wczoraj ktoś napisał, nokautem nie było 2-8 Anderlechtu z Lyonem, nokautem był Tallin. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wychodzi krotkowzrocznosc dzialaczy w Polsce...wystarczylo zakontraktowac na nowo Zurawskiego, Frankowskiego i Kosowskiego, a na szanse na LM bylyby ogromne. Zeby cos ugrac, trzeba cos zainwestowac. Cypryjczykom oplacilo sie zawieranie wysokich umow.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Przestancie piepszyc .. z im by my mieli szanse a zkim nie ! Odpadlismy ze slabym Talinem !! trudno stalo sie !! ale dajmy juz spokoj i glowy do goryyyy ! Przecierz idziem na mistrza po raz trzeci z rzedu!! a o LM powalczymy za rok. Nastepny rok nalezy do wisly w LM!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie chciałbym być złośliwy ale już od kilku ładnych lat LM należy do nas. Ja tam bym się nie napalał zbytnio.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Faktycznie brakło Kosowskiego aby grać w LM po prostu bez Kosy byliśmy za słabi na Levadie a rok temu na Barce.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Najkrócej: brakuje kilku wartościowych piłkarzy, z Kosą na czele, którzy byliby w stanie mentalnie pociągnąć ten zespół do gry, brakuje konkurencji na pozycjach - i to wszystko trzeba by uzupełnić. Sprowadzać ich trzeba przed okresem przygotowawczym, a nie po, kiedy już nie mogą zostać zgłoszeni do meczu - jak taki Alvarez, który w dodatku z drużyną nie był zgrany. Troszkę dłużej: spieprzona jest polityka finansowa i o tym rozpisywał się Markus, mówił o tym też Smuda ostatnio. Na bankierstwie to my zajedziemy co najwyżej do Tallina, bezpieczne gospodarowanie pieniędzmi miało nam zapewnić stabilny budżet, tymczasem zrobiło się 2 miliony euro dziury - to już nie lepiej, żeby ta dziura była z powodu wzmocnień? (a wtedy jest szansa, że wynikami sportowymi się spłaci.) Najdłużej: baza treningowa, ktoś w ogóle o niej myśli? O jakiejś szkółce dobrej? Za parę lat będzie płacz, jak Frankowskiemu trzeba będzie płacić za wychowanków, albo co lepsze - będzie ich oddawał do innych klubów. U góry dziady, beton, zatwardziałe poglądy, w środku bankierstwo, a na dole część piłkarzy, którym się nie chce. I owszem, dalej można pisać, jakie to naiwne, głupie - i dalej oglądać jak Cypr wchodzi do LM i mu zazdrościć, a naszym piłkarzom współczuć, że przegrali z mistrzem Estonii, Łotwy, Białorusi, Węgier, Bułgarii czy Rumunii. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|