|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
W istocie projekt nie jest najwyższych lotów, stadion będzie jaki będzie, ale najważniejsze aby Kibice Wisły go zapełniali przynajmniej w 70 % wtedy nikt nie będzie marudził o błędach tylko będzie żył atmosferą stadionu i meczu a to jest najważniejsze dla nas kibiców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie chce mi się wdawać w forumowe przepychanki więc mało co piszę. Cieszę się więc, ze ktoś napisał coś co już dawno czułem czytając posty pana "adam303"
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kamerka już działa-
![]() ![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
A juz wałkowanie na 4 stronach ze to ze tamto w momencie kiedy wiadomo co jest budowane jest bez sensu. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na filmikach z wizualizacjami (na youtube jest tego sporo) widać wyraźnie że nie będzie to w żaden sposób zakrywane
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Do krytukujacych : stadion Wisly bedzie mial chyba najlepsza akustyke z racji typowo prostego zadaszenia. Nie ma co krytykowac, zrobili podwojne trybuny C,A,B takze ladnie to wyglada. Moze z Zewnatrz nie jest to obiekt przypominajacy agresywnego owada lol.pl, ale wewnatrz prezentuje sie pieknie. Niczym Anfield Road.
![]()
FC SKAŁA. Zawsze z Wisłą !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Anfield Road zbudowali 120 lat temu i już tam nie grają. A Emirates Stadium to to nie jest.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez stawski : 26.08.2009 o godz. 12:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Arsenal grał na Higbery, teraz na Emirates ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Stawski gratuluje wiedzy zeby Anfield z Emirates laczyc lol.
![]()
FC SKAŁA. Zawsze z Wisłą !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
hehe właśnie włączyłem polsat i rzuciłem się poprawiać błąd
sorki na drugi raz sprawdze zanim napiszę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No i ja sie ciesze ze Emirates to to nie jest. Wielkie ,nieksztaltne ,ze slaba akustyka.Nie ma tego angielskiego stylu.To samo z nowym City of Manchester porownujac z ich wczesniejszym "angielskim " Main Road.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 26.08.2009 o godz. 23:21.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No faktycznie Emirates chu**wy jest. Glodowke bym rozpoczal gdyby cos takiego nam budowali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dokładnie Nowe Emirates to już nie to co HB tak samo uważam że nowy stadion Tottenhamu to będzie porażka.White Heart Lane ma ten klimat angielski a te nowe stadiony mimo to że są bardzo nowoczesne to brakuje im tego czegoś w sobie co mają typowe angielskie obiekty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Wygląda na to, że na budowie będziemy mieli nowy dźwig.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nie macie wrażenia, że te wejścia na piętrze trybuny C są za duże ? Takie przerwy mogę nie wyglądać zbyt ciekawie podczas meczów...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz rację i dodałbym jeszcze ,że przeciągi mogą być.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ludzie mniej narzekanie, cieszmy się że będziemy mieć w końcu stadion na miarę europy. Zapomnieliście jak nasz stadion wyglądał parę lat temu? Niektórym wciąż mało, niektórzy chcieli by mieć polskie camp nou.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czuć ironie w Twojej wypowiedzi ale...wg wizualizacji wejście miało być właśnie na środku trybuny- to by dopiero fajnie wyglądało
Miejmy nadzieję, że jak dojdą bandy reklamowe to nie będzie to jakoś bardzo psuło obrazu...http://www.youtube.com/watch?v=hj-8hOf3EsE około 35 sekundy ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
szkoda że na dole nie zrobiono wyjść z samej góry dolnego poziomu. pomiędzy tymi pomieszczeniami dla vipów. Wtedy mielibyśmy ładną powierzchnię i sporo miejsc więcej. A i ładniej by to wyglądało. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i chyba miałem rację
![]() Będziemy mieli prawdopodobnie podobnego ptaszka, jak ten biało czerwono czarny na Legii. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdecydowanie masz racje
![]() Bo ten u nas zaczyna przypominać tego na Łazienkowskiej. ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Stadiony bardzo podobne do naszego http://stadiony.net/stadium.php?s=33 - Everton, http://stadiony.net/stadium.php?s=26 - Liverpool
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja o wejsciach powiem tak - z tego co pamietam, te dolne wygladały na wieksze jeszcze jakis czas temu, ostatnio cos tam robili i tak troche sie "zmniejszyly". Pewnie to samo bedzie z tymi na pietrze. Do tego wezcie pod uwage fakt, ze trybuna jest w tej chwili goła. Wszystko widac jak na dłoni, wiec razi to po oczach. Ale Po dodaniu krzesełek, barierek , kolorków , świateł i ludzi na trybunie to wszystko zniknie. Podobnie jest jak sie robi remont w domu, np malowanie. Jak pokoj jest pusty to widac kazdą smuge czy niedociągniecie. Jak zapełnicie go meblami itd to w ogole tego nie widac. więc spokojnie.
A co do nowego dzwigu - na jakiej podstawie to wnioskujecie? Ja na kamerach nigdzie nic nie widze, chyba ze cos przeoczyłem.. edit: ok ostatnie pytanie nieistotne. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pamiętam jak sporo osób mówiło że na braku EURO 2012 w Krakowie nic nie stracimy i że w ogóle po co nam to... Proszę bardzo:
http://stadiony.net/news.php?n=1649 Czyli dobrze typowałem że parkingów na Reymonta nie uświadczymy nigdy Właściwie to było to bez trudu do przewidzenia, wystarczy tylko choć trochę znać to miasto... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale że parkingów nie będzie wiadomo już od dłuższego czasu. Natomiast co do nowego dźwigu na budowie będzie to Liebherr LTM 1400 (przynajmniej tyle wynika ze strony KRAN)
![]()
Ostatnio edytowane przez Wicked : 27.08.2009 o godz. 14:31.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No zaskoczyli mnie, bo mowa była o jednym olbrzymie na budowie. Teraz będą dwa.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
pewnie dla potrzeb dachu ten 2 dziwg