The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
surdut
Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2009, 18:16
FM Real Time Editor
tam sprawdzam i mnie niepokoi ten spadek....
Wychodzi na to ze nie zaszaleje wisłą na polskim rynku..
Wisła 1906 Kraków
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.08.2009, 18:21
kamilll1906 napisał(a):Wyświetl post
gram sobie teraz Rayo sciagnalem zw wolnego Smolarka, Gai Assulin na wypozyczeniu oraz z wolnego Gerardo Vonder Putten, wszystkie sparingi wygrane w tym z Zaragossa 2 do 1
niesetety budzet 0 a pensje tylko 230 tysiecy niezmienne nawet przy oczekiwaniu ze wywalcze awans. . .

Też gram Reyo.Tylko że w fm 08. Narazie gram pierwszy sezon jak na razie 7 meczów 7 zwycięstw 16 bramek strzelonych i jedna stracona.
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.08.2009, 20:20
http://fs05u.sendspace.com/processupload.html
Jest link, zmiesciłem sie w czasie hihi
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 23.08.2009 o godz. 20:22.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 23.08.2009, 20:25
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ja mam caly czas sytuacje, że 20 strzałow w meczu moja druzyna oddaje, i co?
****, 1-1 z Odrą i tak.
i tak w kółko
Znak firmowy tego FMa

Nie dawno grając mecz Manchesterem City z Tottenhamem w statystykach "stuprocentówek" 7:2 dla mnie, wynik... całe 1:0 dla mnie.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
kamilll1906
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 23.08.2009, 20:41
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
http://fs05u.sendspace.com/processupload.html
Jest link, zmiesciłem sie w czasie hihi
dzięki wielkie ale to mi zły link skopiowales. . . ;/ nie kopiuj z paska adresu tylko Ci sie wyswietli link na stronce do pliku ;]

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.08.2009, 20:43
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post

Mario Nh Ty podajesz link do filmiku z CM10, obecnie CM09 chyba (nie wiem bo sie tym nie interesowalem ale wiem ze zawsze tak było) jest slabszy niz FM09, wiec czekajmy jakie zmiany beda w FM10
Świadomie, właśnie dlatego że FM jest lepszy wiąże przede wszystkim z silnikiem meczowym jeszcze większe nadzieje.

Kamson napisał(a):Wyświetl post
Znak firmowy tego FMa

Nie dawno grając mecz Manchesterem City z Tottenhamem w statystykach "stuprocentówek" 7:2 dla mnie, wynik... całe 1:0 dla mnie.
E tam, bezradny trener raczej. W tej grze tak jak w realnej rzeczywistości trener musi być dobrym psychologiem.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.08.2009, 21:01
Cytat:
dzięki wielkie ale to mi zły link skopiowales. . . ;/ nie kopiuj z paska adresu tylko Ci sie wyswietli link na stronce do pliku ;]
w morde jeza, wiedizałem ze cos zpieprze hehe
Gdzie ma byc ten link bo tam mi kilka wyskoczyło?;/
Teraz to juz w ogole musz eod nowa to zaladowac
Wiesz co, wezme na serwi "ODsiebie", mi sie przypomniało ze tam juz kiedys cos wrzucałem i chyba dam sobie rade z tym Wiec za jakies 30 minut wrzuce

http://odsiebie.com/pokaz/5004600---076f.html

No, teraz powinno smigac :d
Pozdro
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 23.08.2009 o godz. 21:35.
Odpowiedz cytując
kamilll1906
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 23.08.2009, 21:40
no teraz jest kot ;]

edit: Jaroo1 zaladowalem wlasnie twojego save'a i co mnie dziwi:
w Europie (LM) bez zmian tylko jakas odmiana to to ze Espanyol i Saragossa zdobyły po 1 razie LM i po razie 2miejsce w 2019, w 2063 i 2082 finał LM w POLSCE wiec czekajmy z cierpliwościa
Wisła ma w sumie dobrych newgenów

warto zaznaczyc ze 4 Polaków gra w FC Barcelonie
1 w atletico a 2 w realu w Interze 1 3 w Chelsea 3 w ManU 2 w AC milan

wiec Polacy się wzieli do roboty ;]
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 23.08.2009 o godz. 22:40.

Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 24.08.2009, 10:48
No i awansowałem z grupy na 2 miejscu!
1. Inter
2. Wisła
3. Mallorca
4. Portsmouth
5. Cervena Zvezda

Po dwóch remisach z Portsmouth 2:2 na wyjeżdzie i z Mallorca 1:1 u siebie... nadszedł czas na zwycięstwo 2:1 na wyjeżdzie w Serbii w końcowych minutach! Czekam teraz na losowanie
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 24.08.2009, 11:31
Gram na ogromnej bazie danych, rok 2013 i newgenow angielskich jak na lekarstwo. Owszem, sa tacy, ktorzy w przyszlosci moga cos tam zdzialac, ale jak za 16 latka chca 10M to ja podziekuje
Dodatkowo widac ze rozwojowi zbytnio nie sa wiec sobie darowalem.

Mam teraz mozliwosc sprzedania Messiego i zamiany na Torresa ale sie jeszcze zastanawiam

Ogolnie przez dwa lata dzieki dobrym ruchom transferowym udalo mi sie uzbierac 90M i mysle wlasnie nad Torresem bo Messi jednak woli grac w innej lidze niz angielska :/

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.08.2009, 11:40
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Gram na ogromnej bazie danych, rok 2013 i newgenow angielskich jak na lekarstwo. Owszem, sa tacy, ktorzy w przyszlosci moga cos tam zdzialac, ale jak za 16 latka chca 10M to ja podziekuje
Dodatkowo widac ze rozwojowi zbytnio nie sa wiec sobie darowalem.

Mam teraz mozliwosc sprzedania Messiego i zamiany na Torresa ale sie jeszcze zastanawiam

Ogolnie przez dwa lata dzieki dobrym ruchom transferowym udalo mi sie uzbierac 90M i mysle wlasnie nad Torresem bo Messi jednak woli grac w innej lidze niz angielska :/
To masz jakoś dziwnie. Ja mam rok 2012 i minimum 40 talentów na liście z Anglii. Właśnie do Tottenhamu szukałem młodego rozwojowego lewego pomocnika i znalazłem 19 latka praktycznie do gry od zaraz za 4 miliony euro. Sprawuje się nieźle, następny sezon jego.

Torres to bestia jest na początku gry. Z napastników wymiata rówineż Aguero, Vagner Love, Keirrison, Milevskiy,

Edit:
Jeszcze co do tych new genów: Niektóre są śmiesznie tworzone. Np scout ocenia mi potencjał środkowego obrońcy, że będzie dobry jak powiedzmy Nesta ( tu wstaw dowolnego zajebistego obrońcę) a gość ma 180 cm ...taki potencjał a warunków bozia nie dała na środek obrony. No, ale szybki jest to będzie czyścił jak Cannavaro, to co wysoki nie zdoła
Ostatnio edytowane przez tofik : 24.08.2009 o godz. 11:55.
..
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 24.08.2009, 11:45
Mam dziwnie bo moze zbyt duza selekcje robie. Musze rok w rok walczyc o mistrza wiec nie moge sie pomylic ze skladem Mlodych trenuje, kluby angielskie ich kupuja za spora kase ale potem jak patrze to same ogorki jesli chodzi o poziom "Zahorski".
Mam grupe 8-10 znakomitych newgenow, tyle ze zazwyczaj to Ukraina,Brazylia czy Niemcy.
Teraz poluje na kozaka ktory w wieku 17 lat zadebiutowal w reprezentacji Wloch

Messiego wlasnie sprzedalem do...Barcelony za 40M Niezle AI nie ma co.
Teraz Torres i jak starczy to jakis dobry newgen i grupa 21 grajkow bedzie w komplecie.

Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Stary 24.08.2009, 12:37
Budżet klubu wynosi 6 MLN, a mimo to klub nie chce mi udostępnić pieniążków na transfery... a jak proszę o kase to nie chcą dać.
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.08.2009, 14:29
A co to za klub ? Może wybiedzony przez lata ? Albo wszystko pochłania utrzymanie klubu/drużyny, albo...właściciel
..
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 24.08.2009, 15:29
Czy wam też tak strasznie wolno pobiera pliki z cmrev.com? Chciałem sciągnąć uaktualnienie i prędkość sciągania wynosiła 8 kb/s. Neta mam 1Mb...
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.08.2009, 16:37
słuchajcie , chciałem pobrać patcha , zeby mi te pucharowe błedy zkliwidowały ( tj mistrz gra dopiero w lidze mistrzów dwa sezony pozniej), ale patch mi sie sciaga ponad 20 godzin, nie ma jakiegoś mniejszego , zeby góre godzine się pobierał?
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 24.08.2009, 16:47
Patch nie moze byc mniejszy Jedyne co moge polecic to torrenty i inne mirrory typu sortitoutsi.

Powracajac do mojej gry...

3 miejsce w PL to jednak rozczarowanie. Zabraklo szczescia w remisie z Arsenalem i wtopa z Boltonem.

Udalo sie zakupic Torresa i Camacho. Pozbylem sie Messiego ( chcial odejsc ) oraz Kranjcara.

Zaskakuje mnie Steven Taylor. Obronca ktory w 3 meczach strzelil 3 bramki, asystowal przy 3 i mial 95% celnych podan plus 5,5 wslizgu

Torres w meczach sparingowych strzelal az milo, a teraz chlop sie zacial...Dam mu jeszcze 5-6 spotkam i jak nie strzeli to na lawe, tym bardziej ze Keirrson spisuje sie swietnie.

Zakupilem brylancik z Turcji ale... dziwny chlopak jest bo przy agresji 12 zlapal w 5 meczach 5 zoltych kartek 1 czerwona... Jak mu tak zostanie to bedzie tragedia bo to jeden z najlepszych moich juniorow

PS: Gral w LM w grupie z... Gornikiem Zabrze
Ostatnio edytowane przez kreseq : 24.08.2009 o godz. 16:51.

Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Stary 24.08.2009, 16:51
Patch nie moze byc mniejszy Jedyne co moge polecic to torrenty i inne mirrory typu sortitoutsi.

Powracajac do mojej gry...

3 miejsce w PL to jednak rozczarowanie. Zabraklo szczescia w remisie z Arsenalem i wtopa z Boltonem.

Udalo sie zakupic Torresa i Camacho. Pozbylem sie Messiego ( chcial odejsc ) oraz Kranjcara.

Zaskakuje mnie Steven Taylor. Obronca ktory w 3 meczach strzelil 3 bramki, asystowal przy 3 i mial 95% celnych podan plus 5,5 wslizgu

Torres w meczach sparingowych strzelal az milo, a teraz chlop sie zacial...Dam mu jeszcze 5-6 spotkam i jak nie strzeli to na lawe, tym bardziej ze Keirrson spisuje sie swietnie.

Zakupilem brylancik z Turcji ale... dziwny chlopak jest bo przy agresji 12 zlapal w 5 meczach 5 zoltych kartek 1 czerwona... Jak mu tak zostanie to bedzie tragedia bo to jeden z najlepszych moich juniorow
Grasz Legią?

Nie śledzę ostatnio tematu na bieżąco, brak czasu.

Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 24.08.2009, 16:54
pirat.z.karaibow - Nie Gdzie Torres i Messi do Legii ?

Gram Newcastle United bo z Legii przenioslem sie do PSV a z PSV wlasnie do The Magpies.

Pieniazki sa dobre, zawodnikow mozna sprowadzac i nie kaprysza, LM prawie zawsze pewna wiec grac grac i grac W Legii mozna grac i grac ( ogolnie w naszej lidze ) ale popularnosc sie nie zmienia wiec wyzwania kiedys sie koncza.

Jak juz wspominalem gram w grupie LM z Gornikiem Zabrze i mimo ze ma 2 mecze w plecy ( w tym 6:0 z Interem ) to milo widziec ten rok po roku w LM

Gram tez Pogonia Szczecin ale to dopiero poczatek wiec nie ma o czym pisac
Ostatnio edytowane przez kreseq : 24.08.2009 o godz. 17:07.

Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Stary 24.08.2009, 16:58
pirat.z.karaibow - Nie Gdzie Torres i Messi do Legi ?

Gram Newcastle United bo z Legii przenioslem sie do PSV a z PSV wlasnie do The Magpies.

Pieniazki sa dobre, zawodnikow mozna sprowadzac i nie kaprysza, LM prawie zawsze pewna wiec grac grac i grac W Legii mozna grac i grac ( ogolnie w naszej lidze ) ale popularnosc sie nie zmienia wiec wyzwania kiedys sie koncza.

Jak juz wspominalem gram w grupie LM z Gornikiem Zabrze i mimo ze ma 2 mecze w plecy ( w tym 6:0 z Interem ) to milo widziec ten rok po roku w LM

Gram tez Pogonia Szczecin ale to dopiero poczatek wiec nie ma o czym pisac
Ja sobie dalej śmigam w FMa 2008, aż szkoda mówić który mam sezon. Już zaczyna powiewać nudą, nie mogę się zmobilizować, 2 tygodnie nie włączyłem już FMa

Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.08.2009, 18:06
"Zakupilem brylancik z Turcji ale... dziwny chlopak jest bo przy agresji 12 zlapal w 5 meczach 5 zoltych kartek 1 czerwona... Jak mu tak zostanie to bedzie tragedia bo to jeden z najlepszych moich juniorow"

Bardzo możliwe, że to dlatego, iż jest jeszcze juniorem xP Z wiekem atrybuty psychiczne lecą mocno w górę, więc póki co nie ma co się specjalnie martwić

Mi się mój piękny save z Wisełką zniszczył... Zapisywałem grę i akurat wysiadły korki... Zacząłem więc grę z Brighton (coca-cola 1). W wersji 08 awansowałem z nimi do Premier League, ale teraz nie mogę poświęcić zbyt dużo czasu xP. Mimo wsyzstko, postaramy się awansować do Championship !
Odpowiedz cytując
Blacha92
Senior Member

Stary 24.08.2009, 23:01
mam problem , miałem fm 09, wszystko ładnie działało , teraz zainstalowałem nowego patcha 9.03 chyba i chce aktywacje , co zrobić
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.08.2009, 23:51
Blacha92 napisał(a):Wyświetl post
mam problem , miałem fm 09, wszystko ładnie działało , teraz zainstalowałem nowego patcha 9.03 chyba i chce aktywacje , co zrobić
Oryginała miałeś chociaż
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Stary 25.08.2009, 11:07
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Oryginała miałeś chociaż
Jakby miał oryginała to by się nie pytał o co chodzi...

Potrzebujesz klucz aktywacyjny, zakup oryginał albo kup od kogoś klucz.

Cholera...! Po raz kolejny miałem formata i seavy mi pouciekały! Znów zaczynam od nowa... męczące się to robi.

kresequ, jak grałeś Legią kogo ściągałeś? Masz jakieś sprawdzone talenty? Ja szukam wzmocnień do Wisły.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 25.08.2009 o godz. 11:11.
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 25.08.2009, 13:31
KacpiTSW napisał(a):Wyświetl post
kresequ, jak grałeś Legią kogo ściągałeś? Masz jakieś sprawdzone talenty? Ja szukam wzmocnień do Wisły.

Sorry za przydlugawy post, mam nadzieje ze nikt sie nie zdenerwuje

Polecani z calego swiata:

Standardowo : Daniel Parejo 10k - Najlepszy zakup do naszej ligi. Z marszu juz nadaje sie do pierwszego skladu. Po trzech latach wart 4M sprzedany do PSV i wybrany 2 razy graczem ligi. Jego po prostu musisz kupic.

Gabriel Perez Tariffa 35k - Idealny jako zmiennik dla Brozka czy Tejksia. Po 2-3 latach dominator w naszej lidze. Sprzedany za 3M do PAOKu, w ktorym pokazuje na co go stac. 18 meczy 16 bramek.

Jonas Elmer 1,4M - Drogi ale nieziemski wrecz obronca. Jeden z najlepszych ktorych udalo mi sie kupic do Legii. Wybierany non stop do jedenastki kolejki,jedenastki wszechczasow itp.
Polecam sprzedac jakiegos lewego obronce i zainwestowac w Jonasa. Sprzedany po 3 latach do Arsenalu za 3,5 M.

Zawodnicy ktorych warto kupic za grosze i zarobic spore pieniazki :

Anier Henri 70k - Po 2 latach 3M i gra teraz w Lechu.
Gerson 230k - Trzeba czekac az skonczy 18 lat ale potem...Pogra trochei i go opylisz za spora kase.

Mauricio ( Fluminase chyba ) Free - Dwa sezony treningu i podstawowy zawodnik Legii, W wieku 24 lat wybrany graczem ligi.

Bogdan Stancu 2,5M - Drozszy ale po 2 latach sprzedany za 6M do Boltonu w ktorym potrafil zaladowac hattricka MU

Opoku Agyemang 575k - Solidny napastnik. Teraz gra w Lechu. Wart 1,5. Sporo bramek i duzo asyst.

Sebastian Fernandez 350 k ( albo Miramar albo Banfield ). Przyznam ze szczeka mi opadla jak zobaczylem co sie z tym grajkiem dzieje. Kupiony za grosze przez Lecha, potem dwa sezony ze srednia 7.61 i 7,26 i cena skoczyla do 3M. Sprzedany do Catanii za 5 M i w serie A w 10 meczach 0 bramek Na nasza lige idealny a do tego mozna zarobic sporo na nim jak widac.

Zawodnicy z Polskiej Ligi :

Astiz - Jeden z najlepszych obroncow w lidze. Strzela brameczki z roznych az milo.

Borysiuk - Mlody i zdolny...Gra teraz w Fenerbahce, wart jest 3,5 M ale Parma daje za niego 4 Swietnie sie rozwinal, gra w podstawowym skladzie reprezentacji i laduje sporo bramek.

Jakub Wilk - Nie wiem czemu ale cholernie dobry z niego zawodnik

Marko Markovski - Serb urodzony w 1986. Rozegral w naszej lidze dopiero 46 meczy ale strzelil juz 30 bramek wiec chyba warto sie nim zainteresowac.

Wisla :

Daniel Rahamim Za darmo - Kupila go Wisla i widze ze na obronie spisuje sie swietnie. Urodzony w 1991 roku Izraelczyk juz wart jest 1,5M i Auxerre ma zamiar go kupic.

Cleverson Gabriel Cordova "Cleo" - Nie wiem z jakiego klubu ale za darmo W tej chwili najlepszy strzelec Wisly wart 1,8M. Mlody i dobrze sie rozwinal a pewnie stac go na wiecej.

Grama latce 9.0.3

Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 25.08.2009, 16:14
jestem menedżerem Wisły, wydaje mi się, że jest możliwość, abym mógł poprowadzić zespól młodej Wisły. Jak to zrobić
fm 2008 wersja bez jakichkolwiek patchów.
Odpowiedz cytując
GliwickiWislak
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 25.08.2009, 16:36
Zakładka menedzer - opcje menedzerskie - zaznacz, że prowadzisz mecze MESA zamiast asystenta.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 25.08.2009, 16:57
dzięki wielkie
Odpowiedz cytując
KacpiTSW
Senior Member

Stary 26.08.2009, 07:19
kresequ, Daniel Parejo nie chce przejść na początku sezonu do Wisły... chce za dużo kasy tygodniowo. Dopiero bo sezonie albo dwóch mogę go kupić za ok. 2 MLN... Na początku w Legii ile możesz dać max. tygodniowo?

Co do reszty zawodników - już odpalam FMa i obczajam te Twoje wynalazki

A jakiegoś prawego obrońcę masz?
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 26.08.2009 o godz. 07:32.
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 26.08.2009, 16:45
Paraje przejdzie tak czy siak. Ja go kupilem w przerwie w pierwszym sezonie bez problemu. Kolega go kupil do Lecha po modyfikacji budzetu. Po sezonie lub 2 i tak sie oplaca za 2M kupic zawodnika, ktorego mozna utrzymac bardzo dlugo w naszej lidze ( jesli sie chce ) a ktory poziomem odskakuje calej reszcie o lata swietlne. Nie wiem ile moglem dac na poczatku w Legii bo gram juz w Newcastle i 4 lata minely Moge podeslac screen skladu Wisly,Legii,Lecha itp z 2012 na lacie 9.0.3, tyle ze Legia to nie Legia bo siedzialem tam rok i zmienilem wszystko

Cp do prawego obroncy to podam wieczorem, bo teraz nie siedze na lapku a na blaszaku nie mam FM Wiem ze obcokrajowiec Sprawdz Mohamed-Sacko i Ganiyu Oseni. Wiem ze wymiataja w Hiszpanii teraz a byli za darmo lub za grosze Powinienes ich spokojnie sprowadzic do naszej ligi. W razie czego podesle ich screen

PS: Te moje wynalazki sa idealne na nasza lige i puchary
Ostatnio edytowane przez kreseq : 26.08.2009 o godz. 16:53.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów