|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
FM Real Time Editor
tam sprawdzam i mnie niepokoi ten spadek.... Wychodzi na to ze nie zaszaleje wisłą na polskim rynku.. ![]()
Wisła 1906 Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Też gram Reyo.Tylko że w fm 08. Narazie gram pierwszy sezon jak na razie 7 meczów 7 zwycięstw 16 bramek strzelonych i jedna stracona ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 23.08.2009 o godz. 20:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() Nie dawno grając mecz Manchesterem City z Tottenhamem w statystykach "stuprocentówek" 7:2 dla mnie, wynik... całe 1:0 dla mnie. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
E tam, bezradny trener raczej. W tej grze tak jak w realnej rzeczywistości trener musi być dobrym psychologiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Gdzie ma byc ten link bo tam mi kilka wyskoczyło?;/ Teraz to juz w ogole musz eod nowa to zaladowac Wiesz co, wezme na serwi "ODsiebie", mi sie przypomniało ze tam juz kiedys cos wrzucałem i chyba dam sobie rade z tym Wiec za jakies 30 minut wrzuce ![]() http://odsiebie.com/pokaz/5004600---076f.html No, teraz powinno smigac :d Pozdro
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 23.08.2009 o godz. 21:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
no teraz jest kot ;]
edit: Jaroo1 zaladowalem wlasnie twojego save'a i co mnie dziwi: w Europie (LM) bez zmian tylko jakas odmiana to to ze Espanyol i Saragossa zdobyły po 1 razie LM i po razie 2miejsce w 2019, w 2063 i 2082 finał LM w POLSCE wiec czekajmy z cierpliwościa Wisła ma w sumie dobrych newgenów warto zaznaczyc ze 4 Polaków gra w FC Barcelonie 1 w atletico a 2 w realu w Interze 1 3 w Chelsea 3 w ManU 2 w AC milan wiec Polacy się wzieli do roboty ;]
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 23.08.2009 o godz. 22:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
No i awansowałem z grupy na 2 miejscu!
1. Inter 2. Wisła 3. Mallorca 4. Portsmouth 5. Cervena Zvezda Po dwóch remisach z Portsmouth 2:2 na wyjeżdzie i z Mallorca 1:1 u siebie... nadszedł czas na zwycięstwo 2:1 na wyjeżdzie w Serbii w końcowych minutach! Czekam teraz na losowanie ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gram na ogromnej bazie danych, rok 2013 i newgenow angielskich jak na lekarstwo. Owszem, sa tacy, ktorzy w przyszlosci moga cos tam zdzialac, ale jak za 16 latka chca 10M to ja podziekuje
![]() Dodatkowo widac ze rozwojowi zbytnio nie sa wiec sobie darowalem. Mam teraz mozliwosc sprzedania Messiego i zamiany na Torresa ale sie jeszcze zastanawiam ![]() Ogolnie przez dwa lata dzieki dobrym ruchom transferowym udalo mi sie uzbierac 90M i mysle wlasnie nad Torresem bo Messi jednak woli grac w innej lidze niz angielska :/ ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() Torres to bestia jest na początku gry. Z napastników wymiata rówineż Aguero, Vagner Love, Keirrison, Milevskiy, Edit: Jeszcze co do tych new genów: Niektóre są śmiesznie tworzone. Np scout ocenia mi potencjał środkowego obrońcy, że będzie dobry jak powiedzmy Nesta ( tu wstaw dowolnego zajebistego obrońcę) a gość ma 180 cm ...taki potencjał a warunków bozia nie dała na środek obrony. No, ale szybki jest to będzie czyścił jak Cannavaro, to co wysoki nie zdoła ![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 24.08.2009 o godz. 11:55.
![]()
.
. |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Mam dziwnie bo moze zbyt duza selekcje robie. Musze rok w rok walczyc o mistrza wiec nie moge sie pomylic ze skladem
Mlodych trenuje, kluby angielskie ich kupuja za spora kase ale potem jak patrze to same ogorki jesli chodzi o poziom "Zahorski".Mam grupe 8-10 znakomitych newgenow, tyle ze zazwyczaj to Ukraina,Brazylia czy Niemcy. Teraz poluje na kozaka ktory w wieku 17 lat zadebiutowal w reprezentacji Wloch Messiego wlasnie sprzedalem do...Barcelony za 40M Teraz Torres i jak starczy to jakis dobry newgen i grupa 21 grajkow bedzie w komplecie. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Budżet klubu wynosi 6 MLN, a mimo to klub nie chce mi udostępnić pieniążków na transfery... a jak proszę o kase to nie chcą dać.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A co to za klub ? Może wybiedzony przez lata ?
Albo wszystko pochłania utrzymanie klubu/drużyny, albo...właściciel![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy wam też tak strasznie wolno pobiera pliki z cmrev.com? Chciałem sciągnąć uaktualnienie i prędkość sciągania wynosiła 8 kb/s. Neta mam 1Mb...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
słuchajcie , chciałem pobrać patcha , zeby mi te pucharowe błedy zkliwidowały ( tj mistrz gra dopiero w lidze mistrzów dwa sezony pozniej), ale patch mi sie sciaga ponad 20 godzin, nie ma jakiegoś mniejszego , zeby góre godzine się pobierał?
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Patch nie moze byc mniejszy
Jedyne co moge polecic to torrenty i inne mirrory typu sortitoutsi.Powracajac do mojej gry... 3 miejsce w PL to jednak rozczarowanie. Zabraklo szczescia w remisie z Arsenalem i wtopa z Boltonem. Udalo sie zakupic Torresa i Camacho. Pozbylem sie Messiego ( chcial odejsc ) oraz Kranjcara. Zaskakuje mnie Steven Taylor. Obronca ktory w 3 meczach strzelil 3 bramki, asystowal przy 3 i mial 95% celnych podan plus 5,5 wslizgu ![]() Torres w meczach sparingowych strzelal az milo, a teraz chlop sie zacial...Dam mu jeszcze 5-6 spotkam i jak nie strzeli to na lawe, tym bardziej ze Keirrson spisuje sie swietnie. Zakupilem brylancik z Turcji ale... dziwny chlopak jest bo przy agresji 12 zlapal w 5 meczach 5 zoltych kartek 1 czerwona... Jak mu tak zostanie to bedzie tragedia bo to jeden z najlepszych moich juniorow ![]() PS: Gral w LM w grupie z... Gornikiem Zabrze
Ostatnio edytowane przez kreseq : 24.08.2009 o godz. 16:51.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Nie śledzę ostatnio tematu na bieżąco, brak czasu. ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
pirat.z.karaibow - Nie
Gdzie Torres i Messi do Legii ? Gram Newcastle United bo z Legii przenioslem sie do PSV a z PSV wlasnie do The Magpies. Pieniazki sa dobre, zawodnikow mozna sprowadzac i nie kaprysza, LM prawie zawsze pewna wiec grac grac i grac Jak juz wspominalem gram w grupie LM z Gornikiem Zabrze i mimo ze ma 2 mecze w plecy ( w tym 6:0 z Interem ) to milo widziec ten rok po roku w LM Gram tez Pogonia Szczecin ale to dopiero poczatek wiec nie ma o czym pisac ![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 24.08.2009 o godz. 17:07.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
"Zakupilem brylancik z Turcji ale... dziwny chlopak jest bo przy agresji 12 zlapal w 5 meczach 5 zoltych kartek 1 czerwona... Jak mu tak zostanie to bedzie tragedia bo to jeden z najlepszych moich juniorow"
Bardzo możliwe, że to dlatego, iż jest jeszcze juniorem xP Z wiekem atrybuty psychiczne lecą mocno w górę, więc póki co nie ma co się specjalnie martwić ![]() Mi się mój piękny save z Wisełką zniszczył... Zapisywałem grę i akurat wysiadły korki... Zacząłem więc grę z Brighton (coca-cola 1). W wersji 08 awansowałem z nimi do Premier League, ale teraz nie mogę poświęcić zbyt dużo czasu xP. Mimo wsyzstko, postaramy się awansować do Championship |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam problem , miałem fm 09, wszystko ładnie działało , teraz zainstalowałem nowego patcha 9.03 chyba i chce aktywacje , co zrobić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakby miał oryginała to by się nie pytał o co chodzi...
Potrzebujesz klucz aktywacyjny, zakup oryginał albo kup od kogoś klucz. Cholera...! Po raz kolejny miałem formata i seavy mi pouciekały! Znów zaczynam od nowa... męczące się to robi. kresequ, jak grałeś Legią kogo ściągałeś? Masz jakieś sprawdzone talenty? Ja szukam wzmocnień do Wisły. ![]()
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 25.08.2009 o godz. 11:11.
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
Sorry za przydlugawy post, mam nadzieje ze nikt sie nie zdenerwuje Polecani z calego swiata: Standardowo : Daniel Parejo 10k - Najlepszy zakup do naszej ligi. Z marszu juz nadaje sie do pierwszego skladu. Po trzech latach wart 4M sprzedany do PSV i wybrany 2 razy graczem ligi. Jego po prostu musisz kupic. Gabriel Perez Tariffa 35k - Idealny jako zmiennik dla Brozka czy Tejksia. Po 2-3 latach dominator w naszej lidze. Sprzedany za 3M do PAOKu, w ktorym pokazuje na co go stac. 18 meczy 16 bramek. Jonas Elmer 1,4M - Drogi ale nieziemski wrecz obronca. Jeden z najlepszych ktorych udalo mi sie kupic do Legii. Wybierany non stop do jedenastki kolejki,jedenastki wszechczasow itp. Polecam sprzedac jakiegos lewego obronce i zainwestowac w Jonasa. Sprzedany po 3 latach do Arsenalu za 3,5 M. Zawodnicy ktorych warto kupic za grosze i zarobic spore pieniazki : Anier Henri 70k - Po 2 latach 3M i gra teraz w Lechu. Gerson 230k - Trzeba czekac az skonczy 18 lat ale potem...Pogra trochei i go opylisz za spora kase. Mauricio ( Fluminase chyba ) Free - Dwa sezony treningu i podstawowy zawodnik Legii, W wieku 24 lat wybrany graczem ligi. Bogdan Stancu 2,5M - Drozszy ale po 2 latach sprzedany za 6M do Boltonu w ktorym potrafil zaladowac hattricka MU Opoku Agyemang 575k - Solidny napastnik. Teraz gra w Lechu. Wart 1,5. Sporo bramek i duzo asyst. Sebastian Fernandez 350 k ( albo Miramar albo Banfield ). Przyznam ze szczeka mi opadla jak zobaczylem co sie z tym grajkiem dzieje. Kupiony za grosze przez Lecha, potem dwa sezony ze srednia 7.61 i 7,26 i cena skoczyla do 3M. Sprzedany do Catanii za 5 M i w serie A w 10 meczach 0 bramek Na nasza lige idealny a do tego mozna zarobic sporo na nim jak widac.Zawodnicy z Polskiej Ligi : Astiz - Jeden z najlepszych obroncow w lidze. Strzela brameczki z roznych az milo. Borysiuk - Mlody i zdolny...Gra teraz w Fenerbahce, wart jest 3,5 M ale Parma daje za niego 4 Swietnie sie rozwinal, gra w podstawowym skladzie reprezentacji i laduje sporo bramek.Jakub Wilk - Nie wiem czemu ale cholernie dobry z niego zawodnik Marko Markovski - Serb urodzony w 1986. Rozegral w naszej lidze dopiero 46 meczy ale strzelil juz 30 bramek wiec chyba warto sie nim zainteresowac. Wisla : Daniel Rahamim Za darmo - Kupila go Wisla i widze ze na obronie spisuje sie swietnie. Urodzony w 1991 roku Izraelczyk juz wart jest 1,5M i Auxerre ma zamiar go kupic. Cleverson Gabriel Cordova "Cleo" - Nie wiem z jakiego klubu ale za darmo W tej chwili najlepszy strzelec Wisly wart 1,8M. Mlody i dobrze sie rozwinal a pewnie stac go na wiecej.Grama latce 9.0.3 ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jestem menedżerem Wisły, wydaje mi się, że jest możliwość, abym mógł poprowadzić zespól młodej Wisły. Jak to zrobić
fm 2008 wersja bez jakichkolwiek patchów. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Zakładka menedzer - opcje menedzerskie - zaznacz, że prowadzisz mecze MESA zamiast asystenta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
dzięki wielkie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kresequ, Daniel Parejo nie chce przejść na początku sezonu do Wisły... chce za dużo kasy tygodniowo. Dopiero bo sezonie albo dwóch mogę go kupić za ok. 2 MLN... Na początku w Legii ile możesz dać max. tygodniowo?
Co do reszty zawodników - już odpalam FMa i obczajam te Twoje wynalazki A jakiegoś prawego obrońcę masz?
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 26.08.2009 o godz. 07:32.
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Paraje przejdzie tak czy siak. Ja go kupilem w przerwie w pierwszym sezonie bez problemu. Kolega go kupil do Lecha po modyfikacji budzetu. Po sezonie lub 2 i tak sie oplaca za 2M kupic zawodnika, ktorego mozna utrzymac bardzo dlugo w naszej lidze ( jesli sie chce
Moge podeslac screen skladu Wisly,Legii,Lecha itp z 2012 na lacie 9.0.3, tyle ze Legia to nie Legia bo siedzialem tam rok i zmienilem wszystko Cp do prawego obroncy to podam wieczorem, bo teraz nie siedze na lapku a na blaszaku nie mam FM Powinienes ich spokojnie sprowadzic do naszej ligi. W razie czego podesle ich screen ![]() PS: Te moje wynalazki sa idealne na nasza lige i puchary
Ostatnio edytowane przez kreseq : 26.08.2009 o godz. 16:53.
|
|