|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
i pokonanie Amiki i Legii to kosmiczny wyczyn? naprawdę nie wiem o co niektórym chodzi biorąc pod uwagę cały okres pracy Skorzy w Wiśle to w lidze mamy teraz jeden z lepszych okresów, wystarczy sobie chociażby porównać mecz z Arką wiosną i teraz
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 23.08.2009 o godz. 18:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
pewno któryś z piłkarzy Legii lub kuchenkorza
![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kolejna piękna kolejka gdyby nie porażka Śląska.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jestem na 100% pewien, że gdyby nie porażka z Levadią, teraz nie mielibyśmy na koncie 12 punktów. Po prostu nasi piłkarze się spięli i walczą na 100% w każdym meczu, a tak to by pewnie grali na stojąco i tłumaczyli się, że się oszczędzają na puchary.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Laskowski stary Legionista Mam trzecią wersje, że to stary Widzewiak. Nie żartuję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wydaje mi sie ze Laskowski jest/był zawsze związany z Widzewem, nawet chyba Łódzcy kibice chcieli by on komentował ich mecz w TVP z Kopenhagi, a jako komentator nie mam mu nic do zarzucenia jesli chodzi o całokształt
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
napiszcie o wszystkich komentatorach, którym drużynom kibicują
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Od wtorku Smuda w Polonii
Za poloniawarszawa.com: Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a propos komentatorów: mecze Wisły powinien ZAWSZE jako współkomentator relacjonować Andrzej Iwan.
Jedyny, jak już nie ma Andrzeja Szeląga , którego można słuchać bez chęci rozwalenia odbiornika. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ciekawe czy jutro Michał Pol napisze o "końcu imperium Kolejorza"
Btw, stawiając na Lechię, Odrę, Cracovię i Piast Gliwice za 2 zł można było wyjąć ponad 1600. Trafił ktoś? ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Po primo, meszkowi ewidentnie brakuje mózgu zespołu, czyli Murawskiego. Jeżeli nie znajdą typowego rozgrywającego, leżą i kwiczą. Mecze z Polonią, mimo wszystko z Brugią, oraz pasiastymi pokazują to dobitnie.
Po drugo, trener Zieliński nadaje się tylko do czyszczenia butów Smoodzie. On budował "ekipe" przez 3 lata, wie co i jak, oraz kogo i na jaką pozycję ustawić. Zieliński najwidoczniej nie ma pomysłu na meszka. Po trzecio, nie mają Peszki, wg mnie najlepszego zawodnika leszka w tym momencie. Jest w życiowej formie, tylko dla jego gry oglądałem czwartkowy mecz w pucharach. Po czwarte, Stilić jest ewidentnie zawodnikiem ofensywnym, owszem, jest bardziej agresywny, ale co z tego, skoro najlepiej wychodzi mu zagrywanie w ofensywie do Peszki, Rengifo, czy Lewandowskiego? Jak widzimy, NICO. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W relacji z meczu Odry z Legią Laskowski wspominając obecnego lidera ekstraklasy nie mógł się powstrzymac od przypomnienia Levadi a także potencjalnych przeciwników w drodze do LM Debreczyn Lewski , tylko co to miało wspólnego z meczem i polską ligą jeden Bóg wie i rozżalony komentator .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
kohprzem'68- Wku****** sa ze Wiselka znowu idzie na majstra i wedlug nich odbiera szanse awansu do LM Legi lub Amice
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Trzeba sobie powiedziec prawde. Odra byla dzis w naszym zasiegu, szkoda bo moglismy zrobic niespodzianke i wydrzec jeden punkcik w Wodzisławiu, ale nie ma co sie zalamywać, jeszcze jest od groma meczów i duzo szans zeby sie odkuć i troszke oddalic od strefy spadkowej.
A tak na serio to: Od dzisiaj klade lache na wyniki czy bedziemy grac o 10 miejsce czy moze jakims cudem o mistrza. Obojetne mi to. A Urban jak ma jaja to by sie chociaz podal do dymisji. Ale on nie ma jajec i woli ciepla posadke jeszcze przez 2 lata... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Laskowskiemu dajcie spokój, bo chyba obecnie najlepszy polski komentator, a posądzanie go o legijność to strzał kulą w płot. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Za tydzień zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie. Gramy można powiedzieć z viceliderem, u nas może zabraknąć naszego najwartościowszego zawodnika w drużynie ( 4 asysty i 1 bramka Pawła do tej pory ). Jak dla mnie mecz kolejki. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ogladalem Lige+ i zostalem zdewastowany wypowiedzia Ulatowskiego.
Gosciu stwierdzil, ze o jakies 3 tygodnie za wczesnie zalapali szczyt formy...czyli tak mniej wiecej jeszcze przed startem ligi Trzeba przyznac, ze solidnie sie chlopina pierdylnal i chyba cos nie tak w notatkach przedsezonowych rozpisal ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A ja za to jestem pod wrażeniem sędziowania przez Japończyka, bałem się że to był gruby niewypał(po ilości kartek) a jak się okazało prawie wszystko w pełni zasłużone - jedyne ale to ten spalony a efekcie druga żółta.
ps no i TVP pojechali po bandzie - samobój kandyduje do gola kolejki ![]() ps i przestrzegam przed robieniem już teraz z Lenczyka jakiegoś maga - to dopiero 2 mecze i nie czarujmy się - przy 0-0 ewidentny karny dla Lecha był.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 23.08.2009 o godz. 21:43.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ale .......icie chłopaki.Wspomniał też o tym, jak ta biała gwiazdka na "plecach" jest coraz mniejsza dla Legii i Lecha.Co jak co ale Laskowski jest moim zdaniem najbardziej prowiślackim komentatorem C+.Ogólnie prowadzi mecze na bardzo wysokim poziomie.Komentarz przyozdobiony jest często śmiesznymi anegdotami, cytatami, wiadomościami, merytorycznymi uwagami.Naprawdę bardzo fajnie się słucha tego Pana.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 23.08.2009 o godz. 22:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Tylko wlasnie to wspomianie ciagle o Levadii jest nie na miejscu ;/
Kazdy wie jak jest, kazdy wie ze mogla byc LM ale nie powiodlo sie i mowmy o Ekstraklasie skoro jest mecz Ekstraklasy a nie wypominajmy ciagle jedna porazke... Jakos jak Lech wygrał 5:0 z Korona to nikt nie mowil o porazce X lat temu z Terekiem, no co przydalaby sie taka do rownowagi skoro Wisle trzeba wypominac Levadie. Teraz Laskowksi, wczensiej ten jakis reporter ktory przeprowadzął wywiad z Niedzielanem i wypomniał ze Wisła pokazała ze jest klasowym zespolem w meczu z Levadia... Jak tak maja co 2 tygodnie wypominac jeden dwumecz to niech sie w głowe pukna Widac ze jednak niektorych to boli ze Wisła mimo porazki z Levadia w lidze nadal nie ma sobie rownych... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Zobaczcie co wyłowiłem z forum Lecha:
Cytat:
Kosmos ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Pablo84- Zgadzam sie co do tego ze Laskowski bardzo dobrze komentuje mecze ale 3/4 Polski chce aby mistrzem Polski nie byla Wisla
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Pokaż skąd masz te dane
I nie wspominał o Levadii tylko o Debrecenie że wygrywa, w sensie, że żałuje że to nie Wisła jest na jego miejscu. W sumie z komentatorów C+ najmniej mi podchodz Laskowskii i Twarowski, za bardzo się spinają i podniecają zamiast "komentować". A Iwan rzeczywiście spoko, mimo, że wiadomo, że za Wisłą, ale to nie przeszkadza, bo ma dużą wiedzę którą potrafi przełożyć na zdania złożone ;p ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale komuś kupon wszedł...
A hasłem kolejki niech będzie "Mysona żydów pokona" ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Skoro Smuda od wtorku w Polonii to stoi to nieco w sprzecznosci do niedawnych slow Franza o tym jako to dobrze zyczyl Grembockiemu i ze nie zamierza objac Polonii.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba Ty byłeś. Lech w tym roku nie zagrał dobrego meczu. W Kielcach było niby 5:0, ale jakoś tak różnie ten mecz mógł się potoczyć. I większość kibiców Lecha z tego sprawę sobie zdaje. Czym innym jest się cieszyć ze zwycięstwa, a czym innym cieszyć się z dobrej gry. Ale widać Ty różnicy nie dostrzegasz
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|