The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.08.2009, 18:19
element napisał(a):Wyświetl post
Grajki mają wyjebane na jakąś Levadię włącznie z komentatorami, ot co.
Robić swoje, grać padake, antyfutbol, wygrywać po golach samobójczych, nie trafiać z metra do pustej bramki i co tam kto sobie jeszcze dopisze.
Ważne 3 pkt.
Jest dobrze, strome schodki się zaczną jak odejdzie Paweł.
A jak uda się to MP zdobyć, co dla mnie byłoby jakimś wyczynem kosmicznym to pomnik przede wszystkim dla Maćka.
.
kto gra obecnie antyfutbol, Wisła ?

i pokonanie Amiki i Legii to kosmiczny wyczyn?

naprawdę nie wiem o co niektórym chodzi biorąc pod uwagę cały okres pracy Skorzy w Wiśle to w lidze mamy teraz jeden z lepszych okresów, wystarczy sobie chociażby porównać mecz z Arką wiosną i teraz
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 23.08.2009 o godz. 18:22.
Odpowiedz cytując
panew
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 23.08.2009, 18:33
szprotson napisał(a):Wyświetl post
ale się weekend ułożył.

Kto trafił u buka, przyznawać się.
pewno któryś z piłkarzy Legii lub kuchenkorza
Myjcie owoce zakazane
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 23.08.2009, 18:35
Kolejna piękna kolejka gdyby nie porażka Śląska.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.08.2009, 18:36
ciastek11 napisał(a):Wyświetl post
Akurat Laskowski to najlepszy komentator Canal+ w dodatku ponoć jest kibicem Wisły ale tego w przyczyn oczywistych nie powie na głos.
Kto Ci takich bredni naopowiadał Laskowski to stary Legionista, aczkolwiek lubię jego głos i puki stara się komentować obiektywnie to przyjemnie się go słucha.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 23.08.2009, 18:37
panew napisał(a):Wyświetl post
pewno któryś z piłkarzy Legii lub kuchenkorza
Pewnie Piotrek R...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.08.2009, 18:47
Jestem na 100% pewien, że gdyby nie porażka z Levadią, teraz nie mielibyśmy na koncie 12 punktów. Po prostu nasi piłkarze się spięli i walczą na 100% w każdym meczu, a tak to by pewnie grali na stojąco i tłumaczyli się, że się oszczędzają na puchary.
Odpowiedz cytując
sztyryga
Junior Member

Od: 05.2006

Stary 23.08.2009, 18:52
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Kto Ci takich bredni naopowiadał Laskowski to stary Legionista, aczkolwiek lubię jego głos i puki stara się komentować obiektywnie to przyjemnie się go słucha.

Laskowski stary Legionista Daj spokój. Ja jako kibic Legii, ze wszystkich komentatorów C+, nie lubię tylko jego, pewnie nie tylko ja. Coś za bardzo się podnieca bramkami strzelonymi Legii jak na kibica eLki.
Mam trzecią wersje, że to stary Widzewiak. Nie żartuję.
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.08.2009, 19:10
sztyryga napisał(a):Wyświetl post
Laskowski stary Legionista Daj spokój. Ja jako kibic Legii, ze wszystkich komentatorów C+, nie lubię tylko jego, pewnie nie tylko ja. Coś za bardzo się podnieca bramkami strzelonymi Legii jak na kibica eLki.
Mam trzecią wersje, że to stary Widzewiak. Nie żartuję.
Wydaje mi sie ze Laskowski jest/był zawsze związany z Widzewem, nawet chyba Łódzcy kibice chcieli by on komentował ich mecz w TVP z Kopenhagi, a jako komentator nie mam mu nic do zarzucenia jesli chodzi o całokształt

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
brasilia79
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 23.08.2009, 19:19
napiszcie o wszystkich komentatorach, którym drużynom kibicują
Odpowiedz cytując
Aaarrgh
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.08.2009, 19:35
Od wtorku Smuda w Polonii

Za poloniawarszawa.com:
Cytat:
Jak dowiedział się eurosport.pl, we wtorek nowym trenerem Polonii Warszawa zostanie Franciszek Smuda. W sobotę z szeregowymi pracownikami klubu żegnał się dotychczasowy trener Jacek Grembocki. "Franz" przedwstępną umowę podpisał już dwa tygodnie temu. Teraz formalności stanie się zadość.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.08.2009, 19:46
a propos komentatorów: mecze Wisły powinien ZAWSZE jako współkomentator relacjonować Andrzej Iwan.
Jedyny, jak już nie ma Andrzeja Szeląga , którego można słuchać bez chęci rozwalenia odbiornika.

Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.08.2009, 19:52
Ciekawe czy jutro Michał Pol napisze o "końcu imperium Kolejorza"

Btw, stawiając na Lechię, Odrę, Cracovię i Piast Gliwice za 2 zł można było wyjąć ponad 1600. Trafił ktoś?
the end
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.08.2009, 19:55
Po primo, meszkowi ewidentnie brakuje mózgu zespołu, czyli Murawskiego. Jeżeli nie znajdą typowego rozgrywającego, leżą i kwiczą. Mecze z Polonią, mimo wszystko z Brugią, oraz pasiastymi pokazują to dobitnie.

Po drugo, trener Zieliński nadaje się tylko do czyszczenia butów Smoodzie. On budował "ekipe" przez 3 lata, wie co i jak, oraz kogo i na jaką pozycję ustawić. Zieliński najwidoczniej nie ma pomysłu na meszka.

Po trzecio, nie mają Peszki, wg mnie najlepszego zawodnika leszka w tym momencie. Jest w życiowej formie, tylko dla jego gry oglądałem czwartkowy mecz w pucharach.

Po czwarte, Stilić jest ewidentnie zawodnikiem ofensywnym, owszem, jest bardziej agresywny, ale co z tego, skoro najlepiej wychodzi mu zagrywanie w ofensywie do Peszki, Rengifo, czy Lewandowskiego? Jak widzimy, NICO.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Stary 23.08.2009, 20:05
W relacji z meczu Odry z Legią Laskowski wspominając obecnego lidera ekstraklasy nie mógł się powstrzymac od przypomnienia Levadi a także potencjalnych przeciwników w drodze do LM Debreczyn Lewski , tylko co to miało wspólnego z meczem i polską ligą jeden Bóg wie i rozżalony komentator .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
cpc88
Junior Member

Stary 23.08.2009, 20:08
kohprzem'68- Wku****** sa ze Wiselka znowu idzie na majstra i wedlug nich odbiera szanse awansu do LM Legi lub Amice
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.08.2009, 20:19
Trzeba sobie powiedziec prawde. Odra byla dzis w naszym zasiegu, szkoda bo moglismy zrobic niespodzianke i wydrzec jeden punkcik w Wodzisławiu, ale nie ma co sie zalamywać, jeszcze jest od groma meczów i duzo szans zeby sie odkuć i troszke oddalic od strefy spadkowej.

A tak na serio to:

Od dzisiaj klade lache na wyniki czy bedziemy grac o 10 miejsce czy moze jakims cudem o mistrza. Obojetne mi to. A Urban jak ma jaja to by sie chociaz podal do dymisji. Ale on nie ma jajec i woli ciepla posadke jeszcze przez 2 lata...
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 23.08.2009, 20:22
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe czy jutro Michał Pol napisze o "końcu imperium Kolejorza"

Btw, stawiając na Lechię, Odrę, Cracovię i Piast Gliwice za 2 zł można było wyjąć ponad 1600. Trafił ktoś?
Nie napisze, bo to Rafał "Mop" Stec powinien napisać.

Laskowskiemu dajcie spokój, bo chyba obecnie najlepszy polski komentator, a posądzanie go o legijność to strzał kulą w płot.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Stary 23.08.2009, 20:40
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Po drugo, trener Zieliński nadaje się tylko do czyszczenia butów Smoodzie. On budował "ekipe" przez 3 lata, wie co i jak, oraz kogo i na jaką pozycję ustawić. Zieliński najwidoczniej nie ma pomysłu na meszka.
Może nie tyle nie ma pomysłu co zmienił styl gry drużyny. Widać to choćby po zmianie ustawienia. Sęk w tym że jak widać nie odbywa się to bez bólu. Pozatym stracili mózg druzyny a kilku piłkarzy obniżyło loty.

Za tydzień zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie. Gramy można powiedzieć z viceliderem, u nas może zabraknąć naszego najwartościowszego zawodnika w drużynie ( 4 asysty i 1 bramka Pawła do tej pory ). Jak dla mnie mecz kolejki.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.08.2009, 20:44
Ogladalem Lige+ i zostalem zdewastowany wypowiedzia Ulatowskiego.
Gosciu stwierdzil, ze o jakies 3 tygodnie za wczesnie zalapali szczyt formy...czyli tak mniej wiecej jeszcze przed startem ligi
Trzeba przyznac, ze solidnie sie chlopina pierdylnal i chyba cos nie tak w notatkach przedsezonowych rozpisal
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 23.08.2009, 21:40
A ja za to jestem pod wrażeniem sędziowania przez Japończyka, bałem się że to był gruby niewypał(po ilości kartek) a jak się okazało prawie wszystko w pełni zasłużone - jedyne ale to ten spalony a efekcie druga żółta.

ps no i TVP pojechali po bandzie - samobój kandyduje do gola kolejki

ps i przestrzegam przed robieniem już teraz z Lenczyka jakiegoś maga - to dopiero 2 mecze i nie czarujmy się - przy 0-0 ewidentny karny dla Lecha był.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 23.08.2009 o godz. 21:43.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 23.08.2009, 22:38
cpc88 napisał(a):Wyświetl post
kohprzem'68- Wku****** sa ze Wiselka znowu idzie na majstra i wedlug nich odbiera szanse awansu do LM Legi lub Amice
Ale .......icie chłopaki.Wspomniał też o tym, jak ta biała gwiazdka na "plecach" jest coraz mniejsza dla Legii i Lecha.Co jak co ale Laskowski jest moim zdaniem najbardziej prowiślackim komentatorem C+.Ogólnie prowadzi mecze na bardzo wysokim poziomie.Komentarz przyozdobiony jest często śmiesznymi anegdotami, cytatami, wiadomościami, merytorycznymi uwagami.Naprawdę bardzo fajnie się słucha tego Pana.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 23.08.2009 o godz. 22:42.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.08.2009, 22:44
Tylko wlasnie to wspomianie ciagle o Levadii jest nie na miejscu ;/
Kazdy wie jak jest, kazdy wie ze mogla byc LM ale nie powiodlo sie i mowmy o Ekstraklasie skoro jest mecz Ekstraklasy a nie wypominajmy ciagle jedna porazke... Jakos jak Lech wygrał 5:0 z Korona to nikt nie mowil o porazce X lat temu z Terekiem, no co przydalaby sie taka do rownowagi skoro Wisle trzeba wypominac Levadie. Teraz Laskowksi, wczensiej ten jakis reporter ktory przeprowadzął wywiad z Niedzielanem i wypomniał ze Wisła pokazała ze jest klasowym zespolem w meczu z Levadia... Jak tak maja co 2 tygodnie wypominac jeden dwumecz to niech sie w głowe pukna
Widac ze jednak niektorych to boli ze Wisła mimo porazki z Levadia w lidze nadal nie ma sobie rownych...
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 23.08.2009, 22:48
Zobaczcie co wyłowiłem z forum Lecha:

Cytat:
Po co ta Cracovia i Arka są w lidze? Ku mojej uciesze Arka była w barażu a Pasy w ostatniej kolejce spuściliśmy do 1 ligi.(rzecz jasna nie mam nic do kibiców obu drużyn tylko Lech nie potrafi grać z nimi i liga bez nich była by prostsza)Teraz co się okazuje? Zespół który przy zielonym stoliku załatwił sobie angaż w ekstraklasie, pokazuje iż wystarczy tylko biegać więcej od Kolejorza na boisku i to jest idealna recepta na drużynę którą jeszcze 3 tyg. temu nazywałem TGV.
http://forum.wiaralecha.pl/index.php...ic=14126&st=30

Kosmos
Odpowiedz cytując
cpc88
Junior Member

Stary 23.08.2009, 23:01
Pablo84- Zgadzam sie co do tego ze Laskowski bardzo dobrze komentuje mecze ale 3/4 Polski chce aby mistrzem Polski nie byla Wisla
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 23.08.2009, 23:07
Pokaż skąd masz te dane

I nie wspominał o Levadii tylko o Debrecenie że wygrywa, w sensie, że żałuje że to nie Wisła jest na jego miejscu. W sumie z komentatorów C+ najmniej mi podchodz Laskowskii i Twarowski, za bardzo się spinają i podniecają zamiast "komentować". A Iwan rzeczywiście spoko, mimo, że wiadomo, że za Wisłą, ale to nie przeszkadza, bo ma dużą wiedzę którą potrafi przełożyć na zdania złożone ;p
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 23.08.2009, 23:07
Ale komuś kupon wszedł...
A hasłem kolejki niech będzie "Mysona żydów pokona"
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 23.08.2009, 23:15
Skoro Smuda od wtorku w Polonii to stoi to nieco w sprzecznosci do niedawnych slow Franza o tym jako to dobrze zyczyl Grembockiemu i ze nie zamierza objac Polonii.
DysoN
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 23.08.2009, 23:23
FraMat napisał(a):Wyświetl post
podobają mi się komentarze na forum Amiki
Dokładnie te same słowa były tutaj wielokrotnie pisane po Levadii. Tak więc bez hipokryzji..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 23.08.2009, 23:27
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Ogladalem Lige+ i zostalem zdewastowany wypowiedzia Ulatowskiego.
Gosciu stwierdzil, ze o jakies 3 tygodnie za wczesnie zalapali szczyt formy...czyli tak mniej wiecej jeszcze przed startem ligi
Trzeba przyznac, ze solidnie sie chlopina pierdylnal i chyba cos nie tak w notatkach przedsezonowych rozpisal
Mnie w ogóle fascynuje polska myśl szkoleniowa. Te wszystkie "szczyty formy" trafiają się zazwyczaj albo przed rozpoczęciem sezonu, albo po jego zakończeniu, ew. trwają jeden mecz. Jakoś w żadnej innej lidze nie spotkałem się z podobnym - za przeproszeniem - pitoleniem. Tam jakoś przygotowuje się formę na całą rundę.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 23.08.2009, 23:28
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Jakoś w czwartek, byliście wszyscy innego zdania... tak szybko Wam się odmieniło?
Chyba Ty byłeś. Lech w tym roku nie zagrał dobrego meczu. W Kielcach było niby 5:0, ale jakoś tak różnie ten mecz mógł się potoczyć. I większość kibiców Lecha z tego sprawę sobie zdaje. Czym innym jest się cieszyć ze zwycięstwa, a czym innym cieszyć się z dobrej gry. Ale widać Ty różnicy nie dostrzegasz
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów