|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Od tamtej pory jest cieniem tego Matusiaka z Bełchatowa i nie wiem czy jeżelibyśmy zsumowali wszystkie jego gole zdobyte od czasu odejścia do Włoch to czy wyszłoby chociaż 10? Czy Ślusarski jest jest aż tak sensowny, że umiejętnościami przewyższa naszą ligę? Szczerze wątpię, ale kwestia gustu ;] Natomiast co do naszej sytuacji to się zgadzam, ale to nie ten temat... ![]()
Si Deus nobiscum, quis contra nos?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
felipe napisał(a):
![]() A na Zaglebiu "Lech zdech Kolejorz"...jak to sie wszystko szybko zmienia. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cos czuje ze Smuda zastapi Lesiaka w Zaglebiu
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nawet nie przypadkiem, po prostu Eustachy nie tym uchem słuchał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kartkuje ten Japończyk aż miło
Podoba mi się. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dziś Jaga podejmuje Śląska.Życze braciom z WKS zwyciestwa 2-1 ,honorowa niech strzeli Franek ,bo jak Broziu odejdzie od Nas,to jedyny "godny" kandydat do Króla Strzelców
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja daje Lesiakowi jescze jeden mecz.. W koncu kiedys musza zaskoczyc ,tymbardziej ze widac ze jakis pomysł na gre jest. Jak 'zatrybią" to zaczna zdobywac punkty. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
![]() Co to k***a jest "rów widokowy"?
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Belchatow tonie.... Piast gra po prostu w pilke i jest skuteczniejsza.
Ogolnie Gliwice moim zdaniem zasluguja na duze slowa uznania. Cos czuje ze w tym roku Legia,Wisla,Lech i nikt wiecej... czyli po staremu pomijajac Polonie ktora moim zdaniem i tak spuchnie przed przerwa zimowa. PS: Nie wiem czemu pomylilem Piasta z Polonia Problemy z trenerem a raczej jego brakiem, pieniazki ktore jednak sa sporym ciosem dla jednego czy drugiego... Podniosa sie czy skoncza jak Zaglebie?
Ostatnio edytowane przez kreseq : 22.08.2009 o godz. 15:30.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czyzby w zwiazku z kryzysem finansowym ,skonczyly sie "złote lata" dla KGHM Zaglebia , PGE Belchatów ,moze nie ma kasy na premie i dlatego te zespoly przegrywaja od poczatku sezonu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
I Polonia Bytom prowadzi 1:0 nawet mi się to troche podoba, bo w dzisiejszych czasach to takie małe zaprzeczenie, że wygrywają nie tylko bogaci
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Wychodzi wiec na to ze nawet srednie firmy z ekstraklasy jada z tymi, ktorzy wracaja po czasie do ligi.
Myslalem ze Korona i Zaglebie to beda druzyny, ktore spokojnie zajma miejsce zaraz za podium, wychodzi na to ze jednak nie. Jaga dobrabia punkty i dzieki beznadziejnej grze innych druzyn juz teraz wychodzi na prosta... Mam jednak nadzieje ze spadnie im cisnienie i sil nie starczy. Jakos Jagi nie lubie. Frankowski swoja droga, nalogowiec swoja...jednak ta druzyna powinna siedziec w ogonie i tam jej miejsce jest.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ta Jaga goni Zagłebie Arke itd tylko trzeba pamietac ze np Zagłebie ma juz za soba 2 bardzo trudne mecze, z Legia i Wisła- trzeba liczyc ze i Jaga z tymi zespolami raczej straci pkt, wiadomo dla kazdego terminarz jest ulozony inaczej i to ze np teraz Jaga blyskawicznie przegoni kilka zespolow to nie znaczy ze bedzie ciagle tak szybko pkt łapała
Jednak Zagłebie mam nadzieje ze spadnie, daje ciała z meczu na mecz, teraz z Ruchem znowu porazka, u siebie :O |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dziwna ta kolejka. Same wyniki 1:0 na razie... W typerze mało punktów będzie.
Lechijka zaczęła z Czarnymi Koszulami. Ciekawe, czy zwolnią Grembockiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Ciekawy mecz w Białymstoku, Śląsk też miał swoje szanse. Ten Spahic ma niezłe kopyto
![]() Jednak widać że Śląsk powoli staje się zespołem swojego boiska, podobnie jak Jagiellonia zresztą, która tylko u siebie wygrywa. Jeśli Śląsk się nie przełamie to o pucharach może zapomnieć. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Poda ktoś linka do meczu Śląska bo nie moge znaleść ?
Ed : Brawo Lechia już 1:0
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 22.08.2009 o godz. 18:43.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
pozdrawiam z Nowgo Jorku ![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() Ja mam przeciwne zdanie. Jakoś mam sympatie do zespołów ze wschodnich terenów. Ciężka sytuacja w regionie i dają radę. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Polonia - Lechia 0:1, i dalej prowadzi grę
.PS. Włodarczyk rekord świata! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
no to Jaga właśnie odrobiła pokutę 10 punktów. Jak by nie ten minusik mieliby tylko ciut mniej niż my.
Śląsk chyba wyżej mierzył, niż to , co aktualnie grają. ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Polonia W. to pod wodza Grembockiego ,jedna wielka niewiadoma . Mam nadzieje ze Lechia wygra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
łoło powiem wam ze Jaga mnie zaskoczyla pozytywnie w tym sezonie,zaczynaja sie liczyc w ekstraklasie co rok sa silniejsi .Wlasnie od takich meczy zalezy kto bedzie sie cieszyl majstrem pod koniec sezonu,ciekawe jak pasiaste z amica wyjda
Bełchatow 0-1 Piast Polonia B 1-0 Korona Polonia/Groclin Wawa 0-1 LECHIA 65 min meczu
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 22.08.2009 o godz. 19:36.
![]()
.....
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jaga to druzyna wlasnego boiska . Warto odnotowac ze gola na 2-0 strzelil (Marco ?) Reich
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
trochę za szybko , by stwierdzić, że to tylko drużyna własnego boiska, skoro tylko raz grali wyjazd (z Bełchatowem) a trzy u siebie.
Ale nie miałbym nic przeciwko temu, by Twoja ocena się potwierdziła w następnej kolejce ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W zeszlym sezonie Jaga jako jedyna druzyna nie wygrala meczu na wyjezdzie ,a u siebie nazdobywali punktow ,tak ze im starczylo na spokojne utrzymanie sie. Trudno teraz mowic jak beda grali ,ale poki co ze slabym Belchatowem na wyjezdzie uratowali remis ,bo Ujek nie strzelil karnego
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Mam prawo nie lubic Jagi i argumentacja jest taka jak wasza wzgledem pasiastych
Problem? Nie moj jak widze.Moge lubic/nie lubic kogos i miec nadzieje ze spadnie. Wlasnie mam nadzieje ze Jaga dostanie w dupsko i spadnie z ligi razem z Zaglebiem i to moja i tylko moja sprawa. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|