|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mam taki problem z gg w telefonie. Dzisiaj kupiłem nowy telefon, LG KS360 i on ma wbudowane gg. Próbuje je zainstalować, ale przy 44% się wyłącza. możliwe że coś źle skofigurowałem? czy to błąd w telefonie?
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Dzięki wszystkim za info. A te grzywny da się jakoś zamienić np. na roboty społeczne (ze względu na "trudną" sytuację materialną)? ![]() Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód: Powód:
Ostatnio edytowane przez Mistel : 21.08.2009 o godz. 12:36.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Nie mniej jednak art 58 paragraf 2 przewiduje odstepstwo od grzywny, gdyby wszelkie okolicznosci wskazywaly ze grzywny na pewno nie uiscisz, bo nie masz takiej mozliwosci. (nie mniej jednak znajac nasze sady, uwazam, ze uznaja, iz skoro miales sile do bojki to i masz sile popracowac by na grzywne zarobic...). Poza tym, jako zes mlodociany, sad musi Ci zgodnie z 54 nalozyc kare taka aby cyt: "sprawce wychowac"poza tym moga Ci zasadzic inne kary np. nawiazke, a tego juz nie zamienisz na nic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
||
mic napisał(a):
![]()
" Płoną perony, płynie krew,
To szlak Wiślackiej wiary, Rzucamy wokół śmierci zew, Łopoczą nam sztandary Niech chwała Twoja wiecznie trwa, Zwyciężaj Wisło ma, Zwyciężaj Wisło ma" Nauczmy sie Roty! |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ciekawe co by oni zrobili w mojej sytuacji ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Busy odjeżdżają spod galerii, z ul. Ogrodowej. Co do ceny to nie wiem, w 10zł się powinieneś zmieścić (ale będzie to pewnie mniej). Co do czasu jazdy to zależy od korków :/ A zatrzymują się w Bochnii na przystankach na trasie starej 4.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Jaki jest najlepszy codec Pack?
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie znajdę terminarze lig piłkarskich do wydruku (oprócz strony wytypuj.pl) najlepiej na jak najmniejszą ilość stron
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
podbijam...
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
ok godziny jazdy, przystanki w Bochni: Kolanów, następnie na ul. Kazimierza Wielkiego, potem pod pocztą, koło stadionu BKSu a potem kierują się na Brzesko ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
K-lite codec pack, xp codec pack do tego doinstaluj sobie kodeki rmvb i wszystko będzie działać.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Moje pytanie brzmi tak... Czy oreintuje się ktoś w busach lub też PKSach z Zakopanego do granicy ze Słowacją? Są takie? Jaka cena?
Tak jak i jestem ciekaw cen na Słowacji.. w tych sklepikach przygranicznych. Czy wporwadzenie euro jest tam znacząco odczuwalne? Z góry dziękuję!
Ostatnio edytowane przez Lupo : 21.08.2009 o godz. 18:47.
|
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tyle tego jest, że nie da rady. Muszę to zutylizować.
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() Chvja Ci zrobia. W polsce jezeli kogos nie poslesz na wozek inwalidzki albo nie zabijesz to opcje sa 4: - umorzenie - zawiasy - grzywna. - prace spoleczne Wiezenie Ci nie grozi i Tak juz sa przepelnione..Bratu zalozyli sprawe o grozby karalne : jakies tam strasznie chamskie smsy do bylej laski i jej siostry - skonczylo sie na pracach spolecznych ![]() A prokurator jeszcze do niego " no to jaka kare chcesz " "yyyy no jak najmniejsza" "a to prace spoleczne ci dam , moze byc ?' ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
w RMF-ie leci reklama jakiegoś sklepu gdzie mozna kupic na przecenie plecak Pumy. Może wie ktoś jak nazywa się ten sklep?>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
siemka,chcę sie zapisac na moay thai albo inną sztukę walki (oczywiscie dla poczatkujacego )najlepiej gdzieś w Bronowicach ale rozwaze kazde inne propozycje,macie jakies namiary?
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Wiem ! u Karima serio sie pytam ![]() ![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zablokowałem pewien program Kasperskim i... jak go odblokować?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a czy moay tai to nie to samo co boks tajski