The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Abel2505
Junior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2009, 19:13
A ja mam małe pytanko, który FM jest lepszy 2008 czy 2009? Oczywiście pod względem grywalności (czy wciąga itp.)
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 12.08.2009, 10:47
Wrzuci Ktos DEMO FIFY 09 (na Rapida)

Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 12.08.2009, 11:29
pierwszy konkretny trailer najlepszej wirtualnej 'kopanki'
http://www.youtube.com/watch?v=QmnCleERlck
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
tranceaddict
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.08.2009, 04:20
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Mam 10.

Ogolnie to gry to rzecz gustu jednak nie wiem jak to Blizard robi ale sprawia ze gracze przywiazuja sie do tej marki i nie chca grac w nic poza ich produktami. WoW jest dla mnie najlepsza gra wszechczasow jesli chodzi o gry PC. W Diablo nigdy nie gralem dluzej niz 10 minut bo mnie zwyczajnie w swiecie znudzilo natomiast w 3 to zrobie wszystko by miec ten tytul. Tak samo SC2 mimo ze w jedynke gralem jakies 15 miut poniewaz braklo mi czasu na wiecej a po tych 15 minutach stwierdzilem ze mimo lat to jeden z najlepszych rtsow wszechczasow. Dwojka moim zdaniem bedzie jeszcze lepsza.

Homeworlda poszukaj na pebie.
Blizzarda juz nie ma bo sie polaczyli z Activision, no ale to maly szczegol. Co do ich gier, to ja za bardzo oprocz tych mega zananych to jakos innych nie kojarze procz Diablo, Starcrafta i Warcrapa.
Wow najlepsza gra na PC ever nie wiem, klocilbym sie ale kazdy ma swoje gusta i gusciki, od siebie powiem tak ze jest napewno w top10 ale numer nie wiem nie wiem. Co do Diablo jedynie co mogli by zmienic to concept calej gry cos ala Fallout lub Mirrors Edge a nie ze trzeba to i tamto zrobic, bo w Diablo 2 to nudne bylo mojim zdaniem zeby robic to samo w kolko, juz nie mowiac o multiplayrze.

Walcze z HAWX teraz. Homeworld znaleziony, jedynka i dwojka
Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.08.2009, 08:16
Robbie92 napisał(a):Wyświetl post
pierwszy konkretny trailer najlepszej wirtualnej 'kopanki'
http://www.youtube.com/watch?v=QmnCleERlck
mnie tylko zastanawia dlaczego oni [tworcy PESa i FIFY] nigdy nie wpadną na pomysl by odbiec od 'sztywnej' kamery zawieszonej na pilce, przeciez wprowadzenie miekkiej kamery zupelnie zmieniloby grywalnosc, poczucie statycznosci byloby w ogole nie odczuwalne, co wedlug mnie byloby korzystniejsze dla produktu
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.08.2009, 09:11
mic napisał(a):Wyświetl post
jaki jest adres storny, na ktorej mozna bylo sprawdzic jakie gry/programy zostaly wypuszczone ?
pamietam ze bylo to tak n?.nl
http://www.nfohump.com/forum/index.php
..
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 13.08.2009, 17:11
Panowie mam mały problem kupiłem sobie Baldurs Gate1 z dodatkiem zainstalowałem pod Viste tylko jest problem z grafiką trochu straszy jest jakiś patch poprawiający grafike albo istnieje możliwość polepszenia grafiki
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 13.08.2009, 19:52
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Panowie mam mały problem kupiłem sobie Baldurs Gate1 z dodatkiem zainstalowałem pod Viste tylko jest problem z grafiką trochu straszy jest jakiś patch poprawiający grafike albo istnieje możliwość polepszenia grafiki
Ptanie z gatunku idiotyzmow. Nie ma czegos takiego jak patch poprawiajacy grafike do gier(czasami takie sa wypuszczane przez developerow ale baaardzo rzadko, praktycznie nie spotkalem sie z czyms takim) poniewaz po raz gra jest o ile sie nie myle z 1998 roku wiec nie wymagajmy od gry z tego roku grafiki. Dwa, to wiazaloby sie to z koniecznoscia przerobki enginu grafiznego gry. Kolejna sprawa to to ze Baldur`s Gate`a broni grywalnosc a nie grafika. I jeszcze jedno. Jesli chcesz spadkobierce Baldur`s Gate`a z grafika na najwyzszym pozomie to kup Dragon Age: Origins gdy bedzie mial premiere.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.08.2009, 13:07
Ściągłem sobie Oblivion Złota Edycja. I się okazało z tam po polsku jest tylko proces instalacyjny i menu. Dialogi, (nawet napisy) nie są po polsku. Jak instaluje spolsczczenie i ten path, tak jak pisalo do zwyklej wersji tejze gry, nic nie dalo. Czy jest na to jakas rada, czy w ogole Zlota Edycje da spolszczyc, czy po prostu dwa dni sciagania na nic!!
Odpowiedz cytując
godzilla
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.08.2009, 17:15
poszukuje ta pierwsza kultowa wersje PRINCE OF PERSIA, nie mam pojecia w jakiej postaci jest dostepna z emulatorem czy bez ale potrzebuje, jesli ktos mialby udostepnic to bylo by super
Odpowiedz cytując
Kamil91
Member

Od: 08.2009

Stary 17.08.2009, 17:58
godzilla napisał(a):Wyświetl post
poszukuje ta pierwsza kultowa wersje PRINCE OF PERSIA, nie mam pojecia w jakiej postaci jest dostepna z emulatorem czy bez ale potrzebuje, jesli ktos mialby udostepnic to bylo by super
http://www.stare-gry.com/95-prince-of-persia
Odpowiedz cytując
qazwsx123
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 17.08.2009, 19:07
A jaką polecicie mi strategie coś na wzór miedieva total war zeby nie trzeba było budować miast tylko same bitwy. nie chce zadnej fantastyki tylko realistyczna strategie. Bitwa pod grunwaldem w miedieva total war to cos pieknego patrzec jak szwaby po tylku dostaja

Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 17.08.2009, 19:33
Empire Total War
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Stary 17.08.2009, 19:57
Grałem kiedyś na czymś podobnym do pegazusa w piłke nożną... Pamiętam, że bardzo mi się ona podobała, ale tytułu przypomnieć sobie nie potrafie. Pamiętam też, że wybierało się tam podstawową 11... Kojarzy ktoś może tytuł?

E: Nie, lepsza grafika była
Ostatnio edytowane przez Krzysiek : 17.08.2009 o godz. 20:49.
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 17.08.2009, 20:41
Masz na myśli Sensible Soccer?
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 17.08.2009 o godz. 21:11.
Odpowiedz cytując
concedi
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 19.08.2009, 15:25
na pewno grał ktoś z Was w gta san andreas więc liczę, że ktoś mi pomoże. grałem już w to wcześniej ale nie mogę sobie jednej rzeczy przypomnieć: jestem cały czas w los santos w pierwszym mieście i skończyły mi się wyświetlać misje na mapce po misji "impreza domowa" naprzeciwko domu cj. co trzeba zrobić aby się wyświetlały kolejne? sprawa dośc ważna bo nudne robi się tylko jeżdżenie samochodami
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
Odpowiedz cytując
JacobusTSW
Senior Member

Stary 19.08.2009, 15:59. ODP.
concedi napisał(a):Wyświetl post
na pewno grał ktoś z Was w gta san andreas więc liczę, że ktoś mi pomoże. grałem już w to wcześniej ale nie mogę sobie jednej rzeczy przypomnieć: jestem cały czas w los santos w pierwszym mieście i skończyły mi się wyświetlać misje na mapce po misji "impreza domowa" naprzeciwko domu cj. co trzeba zrobić aby się wyświetlały kolejne? sprawa dośc ważna bo nudne robi się tylko jeżdżenie samochodami
Czasem jest tak że jak się skończą zadania to po prostu dzwoni telefon, który otwiera nowe misje. To jedyne co mi przychodzi do głowy z takich realnych wytłumaczeń. Chyba że coś się zrąbało w grze i musisz zacząć od poprzednich zapisów (miałem tak kiedyś jak byłem już w drugim mieście).
Odpowiedz cytując
thomasson
Senior Member

Stary 21.08.2009, 13:22
Kupiłem sobie ostatnio Call of Duty 4, zainstalowałem i mam taki problem że nie działa mi single player, w ogóle nie chce się włączyć (próbowałem z pulpitu, i przejść z multiplayera, który działa bez problemu). Próbowałem już przeinstalować ale nic to nie pomogło. Miał ktoś może podobny problem i wie jak go rozwiązać?
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 21.08.2009, 13:33
jeśli Call nie odpala z pulpitu bo wyskakuje ci bład to spróbuj odpalić z docelowego miejsca na dysku gdzie go zainstalowałeś druga sprawa zawsze sprawdż wymagania i sterowniki a na przyszłóść zainwestuj w Orginała a i w Call 4 są po instalce dwie ikonki jedna do MULTi a druga do Singla
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 21.08.2009 o godz. 15:49.
Odpowiedz cytując
thomasson
Senior Member

Stary 21.08.2009, 15:05
jeśli Call nie odpala z pulpitu bo wyskakuje ci bład to spróbuj odpalić z docelowego miejsca na dysku gdzie go zainstalowałeś druga sprawa zawsze sprawdż wymagania i sterowniki a na przyszłóść zainwestuj w Orginała
Gra jest oryginalna, z dysku też próbowałem, a wymagania mój komp spełnia. I nie wyskakuje żaden błąd tylko na ułamek sekundy klepsydra a potem to nic się nie dzieje.

EDIT: Pytanie nieaktualne, z innego konta użytkownika odpaliło (dziwne, tak samo kiedyś miałem z Assassin's Creedem)
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 21.08.2009, 17:52
Heh, wstyd przyznac ale probowalem wszytskiego lacznie z odzyskaniem systemu...

Sluchajcie mam NFS`a. Oczywiscie oryginalna plyta sie zj***** i wogole nie mozna jej odczytac(jakzeby inaczej jesli wyglada jakby ktos jej uzywal zeby tanczyc breakdance na chodniku), gwarancji niestety na nia nie ma i nie moge wymienic nosnika. Sciagnalem pirata i kurna probuje odpalic to ustrojstwo - pojawia sie okienko punkbustera i uruchamia gra. problem jest tylko taki ze filmiki wogole mi nie dzialaja i by gra odpalila sie tzn by pokazaly sie ekrany ladowania itp itd to musze zwinac ja na pasek zadan a menu zabkuje niesamowicie. Przedtem nie mialem czegos takiego. Dodam ze nawet pierwszego wyscigu na oczy nie widzialem...

Zeby nie bylo - uzywam powerISO jakby ktos wiedzial jaka jest przyczyna tego ze nie moge w to chujstwo zagrac a gwarantuje ze moj komputer spokojnie udzwignie GTA4 wiec to i tym bardziej to.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 21.08.2009, 21:08
koyot wersja RIPwięc sie nie dziw że filmików nie ma
Odpowiedz cytując
kamilll1906
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 21.08.2009, 23:56
mam problem z The Godfather 2 wgralem najnowszego cracka lecz przyy uruchamianiu nowej gry jest caly czas ciemny ekran z ta reka migajaca pociagajaca za sznurki i co jakis czas urywany glos
mam3gb ram i karte geforce 8600GTS

Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 22.08.2009, 00:00
koyot wersja RIPwięc sie nie dziw że filmików nie ma
Heh, nie wiem czy zauwazyles ale poprzednim razem(pisalem juz o tym) jak instalowalem gre to filmiki byly i wszystko dzialalo bez problemu.
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 24.08.2009, 00:05
kamilll1906 napisał(a):Wyświetl post
mam problem z The Godfather 2 wgralem najnowszego cracka lecz przyy uruchamianiu nowej gry jest caly czas ciemny ekran z ta reka migajaca pociagajaca za sznurki i co jakis czas urywany glos
mam3gb ram i karte geforce 8600GTS
Nowe stery do grafiki powinny załatwić sprawę
Koyoot co to za NFS ?
Odpowiedz cytując
Abel2505
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 25.08.2009, 06:48
Jak się nazywa taka prosta strzelanka? Prowadzi się 4 żołnierzy przez jakieś kraje arabskie chyba Irak.
Odpowiedz cytując
Jaśmin
Member

Od: 11.2005

Stary 25.08.2009, 08:13
albo ArmA Armed Assault, zacząłem własnie coś takiego ściągać i podobno to ma tak wyglądać jak opisał Abel
TYLKO WISEŁKA !
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.08.2009, 15:09
Jaśmin napisał(a):Wyświetl post
albo ArmA Armed Assault, zacząłem własnie coś takiego ściągać i podobno to ma tak wyglądać jak opisał Abel
Nie sądze żeby to była ArmA.
Ablowi pewnie chodziło o Conflict Desert Storm
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 25.08.2009, 17:08
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Koyoot co to za NFS ?
Undercover
Odpowiedz cytując
kamilll1906
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 25.08.2009, 17:10
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Koyoot co to za NFS ?
dzieki pomogło ;]

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów