The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2009, 13:13
Jazon napisał(a):Wyświetl post
Z tego co pamiętam, to dach na E i D zamontowano dość szybko, dlaczego tu miałoby być inaczej?
Natomiast montowanie instalacji jest rzeczywiście żmudne.
Niby masz rację, ale nie wolno zapominać, że nowa trybuna jest prawie dwa razy dłuższa od D, a są jeszcze narożniki, więc te wszystkie zakręty powodują jeszcze bardziej skomplikowanie konstrukcji. Mam jednak nadzieję, że poradzą sobie z tym.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 19.08.2009, 13:15
As napisał(a):Wyświetl post
Co to jest to czarne badziewie ktore rozdziela poszczeglne sekcje dolnego tarasu?
jeśli dobrze myśle o co pytasz to prawdopodobnie miejsce gdzie będzie zalewany beton do połączenia poszczególnych sekcji.

teraz są tam spawane zbrojenia,choć możliwe że już to zakończyli.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
mIcHaL666
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 19.08.2009, 13:31
Co to jest to czarne badziewie ktore rozdziela poszczeglne sekcje dolnego tarasu?
To jest tak zwane...ZBROJENIE.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 19.08.2009, 16:28
rafalek napisał(a):Wyświetl post
1. Z tego co mi wiadomo, to nie. Nie jest nawet rozpisany przetarg na wykończenie D.
2. Trybuna C będzie oddalona od boiska o 17 - 17,5 metra. A będzie zaledwie trochę dalej niż jest dziś.
3. Płotów nie będzie, chyba, że będą takie niziutkie metrowe. Będzie za to fosa.

Gdzies wyczytalem ze stare C bylo oddalone od ,murawy o 20 metrow a zaraz potem czytam ze prawie 27 metrow..

ktos wie dokladnie ile to bylo,bo obecne C bedzie o 17 metrow...
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 19.08.2009, 16:31
^^Dołączam się do tego pytania, chciałbym jeszcze się dowiedzieć, jaki był kąt nachylenia starej trybuny C.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 19.08.2009, 17:45
mIcHaL666 napisał(a):Wyświetl post
To jest tak zwane...ZBROJENIE.
Nie bardzo mi to wyglada na ZBROJENIE, poza tym co mieli by tam zbroic? Nie jestem budowlancem ale z tego co wiem to zbrojenie zalewa sie betonem a nie montuje do betonowego klocka.
Chyba nie bardzo wiesz o co pytalem. Chodzi mi o te podluzne linie w poprzek sektora. blizej trybuny E.
Odpowiedz cytując
Dozamet1
Member

Od: 02.2009

Stary 19.08.2009, 17:55
zrób fotkę i zaznacz bo nikt wróżką nie jest
Odpowiedz cytując
Island
Member

Stary 19.08.2009, 18:01
Nie bardzo mi to wyglada na ZBROJENIE, poza tym co mieli by tam zbroic? Nie jestem budowlancem ale z tego co wiem to zbrojenie zalewa sie betonem a nie montuje do betonowego klocka.
Chyba nie bardzo wiesz o co pytalem. Chodzi mi o te podluzne linie w poprzek sektora. blizej trybuny E.
To sa druty bedace czescia zbrojenia gotowego elementu. Sa one spawane razem a nastepnie zalewane betonem tworzac calosc. Patrzac z kamerki po lewej stronie zostaly jusz zalane betonem.
Odpowiedz cytując
mIcHaL666
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 19.08.2009, 19:10
Nie bądź niedowiarkiem .
Odpowiedz cytując
Krolik
Senior Member

Stary 20.08.2009, 08:27
Jak jest z tymi masztami oświetleniowymi

Cytat:
Awantura o maszty oświetleniowe 2009-07-20

- Nikt nas nawet nie zapytał, czy maszty oświetleniowe powinny zostać na terenie Krowodrzy. Oświetlenie bardzo by się przydało na stadionie Wawelu - mówi Piotr Klimowicz, przewodniczący Rady Dzielnicy V Krowodrza. Podkreśla, że WKS Wawel wychował wielu reprezentantów Polski i mistrzów olimpijskich. Wśród nich jest m.in. Robert Korzeniowski. Stadion Wawelu jest obecnie jedynym wielofunkcyjnym obiektem w mieście, na którym można rozgrywać mecze piłkarskie i zawody lekkoatletyczne. Stadion Wandy jest obecnie modernizowany i przygotowywany do meczu żużlowych gwiazd, który pod koniec sierpnia ma się odbyć z okazji 60-lecia Nowej Huty.

Trzeba dużych pieniędzy, znalezienia sponsorów - przyznaje Edward Stawiarz, prezes WKS Wawel. Dodaje, że oświetlenie na stadionie Wawelu bardzo by się przydało, ale nie było oficjalnej propozycji z miasta, aby go przenieść na obiekt przy ul. Podchorążych.

Od ponad miesiąca było wiadomo, że maszty ze stadionu Wisły mają być przeniesione na stadion Wawelu, o czym poinformowała mnie w rozmowie telefonicznej pani Barbara Janik - dyrektor Biura Euro 2012. Tak więc informacja o tym, że oświetlenie będzie montowane na stadionie Wandy, jest dla środowiska klubu i dla Rad Dzielnic V i VI niezrozumiała - podkreśla przewodniczący Smok. Jego zdaniem sztuczne oświetlenie na obiekcie Wawelu byłoby bardzo przydatne.

Więcej na:
http://www.dziennikpolski24.pl/Artyk...948c337.0.html
Ma ktos jakies info z ostatnich dni bo wedlug tego juz powinny stac na Wandzie a czy Stoja tam ?
Jak długo na Wawelu .............

Od: 06.2004

Stary 20.08.2009, 11:34
Tak z ciekawości zalączam linka do jednej z koncepcji naszego stadionu wykonanego przez architekta - kibica Wisły : http://www.ekoarchitekci.pl/stadion_tss_wisla.html . 55 tyś pojemność, niepowtarzalny i zarazem charakterystyczny dla Wisły kształt.....mi sie bardzo podoba .Z biletów za zwiedzanie takiego stadionu byłaby juz niezła sumka, a że architekt to kibic to i może cena za projekt bylaby "uczciwa"
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.08.2009, 11:44
Takich wizualizacji powstały już dziesiątki, tylko co z tego.
Mamy to co mamy na ponad 30 tys. i cieszmy się z tego. Ja powoli zaczynam dostrzegać piękno tego stadionu.

A kolega od projektu niech się przypomni za 30 lat, jak będziemy budowali nowy stadion.
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 20.08.2009, 11:46
wislacki napisał(a):Wyświetl post
Mamy to co mamy na ponad 30 tys. i cieszmy się z tego. Ja powoli zaczynam dostrzegać piękno tego stadionu.

A kolega od projektu niech się przypomni za 30 lat, jak będziemy budowali nowy stadion.
A wierzysz w to że za 30 lat wybudują nowy stadion bo ja wątpię
Odpowiedz cytując
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 20.08.2009, 11:50
A jakie są możliwości ew. rozbudowy naszego stadionu apropo? Bo kiedyś się chyba o tym mówiło coś...
Odpowiedz cytując
Szymek_R22
Senior Member

Stary 20.08.2009, 11:53
Ponoć jest możliwość wyburzenia trybun za bramkami i postawienia tam pojemniejszych.
Odpowiedz cytując
cassius31krakow
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 20.08.2009, 11:56
Jak dla mnie wizja pana architekta jest zajebista!

W Krakowie niestety brakuje takich śmiałych projektów. Nasze miasto jest raczej wielkim skansenem, więc taki stadion mógłby się stać jednym z symboli Krakowa. Niestety nikomu w urzędzie miasta nie przyszło do głowy (nie opłacało się?) rozpisać konkursu na projekt architektoniczny naszego stadionu, w trakcie którego być może "urodziłoby się" coś jeszcze lepszego.
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 20.08.2009, 12:22
Może i oryginalne ale brzydkie nieziemsko...

Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.08.2009, 12:29
Gordian napisał(a):Wyświetl post
Może i oryginalne ale brzydkie nieziemsko...
o gustach się nie dyskutuje a często jest tak, że nawet te obiekty, ktore sa uważane za "najbrzydsze" przyciagają najwięcej zainteresowanie i najwięcej turystów.
Co jest pięknego w Wieży Eiffla czy Centrum Pompidou w Paryżu?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 20.08.2009, 12:53

No to może mi pokażesz te DZIESIĄTKI wizualizacji. Ja widziałem poza Obtułowiczem może 2 (tak naprawdę 1 pamiętam) które były zrobione przez profesjonalnych architektów , a nie w domu przez studenta II roku PK.
I fajnie że POWOLI się przekonujesz do tego stadionu .Tylko żeby Ci życia starczyło żeby się do końca przekonać ,hehe
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 20.08.2009, 13:04
mi się w ogóle nie podoba...ale jak pisze FraMat "o gustach się nie dyskutuje"

tylko z technicznego punktu widzenia jest mało praktyczny...te gwiazdy zachodza na Park Jordana, a dach tez zbyt praktyczny nie jest. Dla mnie dziwadło. A i cena byłaby zapewne zdecydowanie wyzsza niż realizowanego.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 20.08.2009, 13:06
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
No to może mi pokażesz te DZIESIĄTKI wizualizacji. Ja widziałem poza Obtułowiczem może 2 (tak naprawdę 1 pamiętam) które były zrobione przez profesjonalnych architektów , a nie w domu przez studenta II roku PK.
I fajnie że POWOLI się przekonujesz do tego stadionu .Tylko żeby Ci życia starczyło żeby się do końca przekonać ,hehe
no to proszę, może nie dziesiątki, ale kilkanaście wizualizacji. Każda lepsza od tego co jest. Mają tylko jeden feler. Są wirtualne...
No i nie zrobił ich ten, ten.... architekt.
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.08.2009, 13:59
Arapaimo napisał(a):Wyświetl post
Tyle, że w swoim poście nie wspomniałeś nic o "profesjonalnym" architekcie.
Nie pokarzę Ci żadnej wizki, bo widziałem ich już tyle, że nie widziałem sensu zapychać sobie pamięci komputera - liczne przeróbki, piękne stadiony z logo Wisły. To wszystko ładnie wygląda, ale z rzeczywistością niewiele ma wspólnego.

Arapaimo napisał(a):Wyświetl post
żartu nie zrozumiałem
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 20.08.2009, 14:23
Tak z ciekawości zalączam linka do jednej z koncepcji naszego stadionu wykonanego przez architekta - kibica Wisły : http://www.ekoarchitekci.pl/stadion_tss_wisla.html . 55 tyś pojemność, niepowtarzalny i zarazem charakterystyczny dla Wisły kształt.....mi sie bardzo podoba .Z biletów za zwiedzanie takiego stadionu byłaby juz niezła sumka, a że architekt to kibic to i może cena za projekt bylaby "uczciwa"
Wiesz co projekt jest niesamowity bo nawiązuje do symbolu naszego klubu. Dla mnie pomysł tej koncepcji jest genialny jak genialny był pomysł by stadion w Gdańsku robić na wzór bursztynu czy w Sztokholmie na wzór wielkiej łodzi. No ale o czym tu mówić skoro żadnego przetargu, konkursu na to kto ma być architektem stadionu nie było a zwyciężyło jak zwykle kolesiostwo. A pomysł genialny. Od razu rzuca się w oczy nasz symbol - Biała Gwiazda.
Powód: ..
Ostatnio edytowane przez Colin : 20.08.2009 o godz. 14:24.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 20.08.2009, 14:28
Colin napisał(a):Wyświetl post
Wiesz co projekt jest niesamowity bo nawiązuje do symbolu naszego klubu. Dla mnie pomysł tej koncepcji jest genialny jak genialny był pomysł by stadion w Gdańsku robić na wzór bursztynu czy w Sztokholmie na wzór wielkiej łodzi. No ale o czym tu mówić skoro żadnego przetargu, konkursu na to kto ma być architektem stadionu nie było a zwyciężyło jak zwykle kolesiostwo. A pomysł genialny. Od razu rzuca się w oczy nasz symbol - Biała Gwiazda.
Nie wiem jak wy, ale ja licencji pilota nie posiadam i jedyne z czym kojarzy mi sie ten obiekt, to gniazdo ptasie, i nadawać by się to mogło jedynie na stadion narodowy...

Inna sprawa, że nawet nie wiadomo, czy bylyby techniczne możliwości zrealizowania tej wizji... O kosztach, czy fakcie, że z Reyomnta musielibyśmy się pożegnać na minimum dwa lata, też nie warto mówić...

Moderatorzy powinni banować już za wrzucanie wizualizacji (jak ktoś koniecznie chce, niech założy osobny temat, w którym będzie wrzucał projekty obiektów na 60 tys, czy stadionu żużlowego na Wiśle), tutaj powinny być komentarze dotyczące realnie tego co dzieje się na budowie...
Ostatnio edytowane przez Konrad. : 20.08.2009 o godz. 14:30.
Ddf
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 20.08.2009, 14:59
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak wy, ale ja licencji pilota nie posiadam i jedyne z czym kojarzy mi sie ten obiekt, to gniazdo ptasie, i nadawać by się to mogło jedynie na stadion narodowy...

Inna sprawa, że nawet nie wiadomo, czy bylyby techniczne możliwości zrealizowania tej wizji... O kosztach, czy fakcie, że z Reyomnta musielibyśmy się pożegnać na minimum dwa lata, też nie warto mówić...

Moderatorzy powinni banować już za wrzucanie wizualizacji (jak ktoś koniecznie chce, niech założy osobny temat, w którym będzie wrzucał projekty obiektów na 60 tys, czy stadionu żużlowego na Wiśle), tutaj powinny być komentarze dotyczące realnie tego co dzieje się na budowie...
Dokładnie. Jak zgodzę się z łodzią w Szwecji i bursztynem w Gdańsku, tak u nas to nie wyglądałoby prawdopodobnie dobrze. Jak zauważa Konrad - widoczne to byłoby jedynie z dużej wysokości, a Ty byś miał dużo trójkątów nad głową i tyle.

Wizualizacjami nie ma się już co zajmować, było kilka naprawdę świetnych, które zdeklasowały obiekt Obtułowicza, niemniej jednak to ten drugi jest realizowany i jego się trzymajmy.

A jest o co apelować, postulować itd. - bo już np. znikła dzięki temu koncepcja głupich kolumnad wykraczających poza obręb stadionu. Pozostają jeszcze jednak drobne, acz fatalne rzeczy, takie jak np. dach nad głównym wejściem i zrobienie czegokolwiek z fasadą. Rzekomo ma być oszklona, co jest in plus, ale w jaki sposób, tego już do końca nie wiadomo, a przynajmniej ja nie wiem.

Od długiego czasu poddawałem pod rozwagę wyeksponowanie Białej Gwiazdy, która świetnie wygląda na krzesełkach, ale równie dobrze moim zdaniem mogłaby się prezentować nad głównym wejściem. Można by ją oryginalnie zaprojektować, użyć jakichś ciekawszych materiałów do jej wykonania, a jednocześnie np. wykorzystać w pragmatyczny sposób. Naprawdę krok po kroku, małymi pierdołami można z tego stadionu wycisnąć bardzo dużo. Może nie sprawić, że będzie piękny dla wszystkich, ale sprawić, że będzie naprawdę ładny.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 20.08.2009, 15:07
Dziś nakręciłem dwa filmiki okolic okrąglaka i prac ziemnych pod nową trybunę.

http://www.youtube.com/watch?v=jFNhkuJQ9M0

http://www.youtube.com/watch?v=zoJ3MKuF3RU
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 20.08.2009, 15:14
Tyle, że w swoim poście nie wspomniałeś nic o "profesjonalnym" architekcie.
Nie pokarzę Ci żadnej wizki, bo widziałem ich już tyle, że nie widziałem sensu zapychać sobie pamięci komputera - liczne przeróbki, piękne stadiony z logo Wisły. To wszystko ładnie wygląda, ale z rzeczywistością niewiele ma wspólnego.

żartu nie zrozumiałem
Nie wspomniałem o architekcie bo sobie tak pomyślałem ze jak wrzucę linka do strony architekta to będzie to oczywiste.Cóż pomyliłem się .
Konrad rozumiem ze banów miałoby nie być tylko wtedy jak każdy zgadzał się będzie z jedyną słuszną wizją najjaśniejszego architekta imć pana O., broń boże wytkać błędów już nie można, wyglądu komentowac też .No chyba że pozytywnie.
Powód (pewnie ktos zaraz powie): bo i tak to nic nie zmieni.
Więc tak tylko na koniec ode mnie.Prośba o zamkniecie tego tematu bo wyglada na to że tu mają byc tylko peany na cześć niepowtarzalnego i niezmiernie orginalnego stadionu szkicu pana O. oraz komentarze typu " O dwie nowe belki na C i o awarii koparki na A/B"
Odpowiedz cytując
adamd303
Member

Od: 01.2008

Stary 20.08.2009, 15:19
Hej Aparaho. Z ogromną satysfakcją zapoznałem się z projektem "ekoarchitekci". Dynamiczna stylistyka nawiązująca do połączenia owadożernej rośliny i gwiazdy przede wszystkim pasuje do pięknego, zielonego, roślinnego otoczenia stadionu Wisły. Jest projektem śmiałym, futurystycznym świadczącym o nowoczesności miasta. Jest przeciwwagą dla zabytkowości i historyczności Starego Miasta i Kazimierza. Wyobrażam sobie siebie teraz w roli przewodnika miejskiego pokazującego stadion z perspektywy Kopca Kościuszki. Wyobrażam sobie zachwyty nad wizją architekta i madrością włodarzy miasta. Kilka dni temu dzieliłem się wrazeniami z pobytu w Monachium i wizyty na Alianz Arena. Tam szczególne wrażenie robi podświetlana w wielu kolorach elewacja i położenie w pobliżu skrzyżowania dwóch autostrad, gdzie obiekt jest widoczny dla kierowców. Taki stan rzeczy świadczy nie tylko o bogactwie miasta ale i o mądrości jego gospodarzy. U nas niestety w tajemniczych okolicznościach bez żadnego przetargu, konkursu ani nawet umowy projektowanie powierzono wpływowemu radnemu Obtułowiczowi,człowiekowi który odpowiadał za ustalanie priorytetów w inwestycjach miejskich, człowiekowi który żadnych stadionów nigdy nie projektował, rozdygotanemu starcowi który bezczelnie łapał wszelkie nadarzające sie fuchy, facetowi który naronił w projekcie masą błędów a projektowaną wiele lat wcześniej inwestycję rozliczył po kilku latach. Nie jestem fachowcem od prawa gospodarczego ale fakturę za wykonaną usługę należy wystawić do 31 dni od daty wykonania. Jak to sie stało że panu Obtułowiczowi przyjęto do wypłacenia fakture za usługe wykonaną kilka lat wcześniej? Najbardziej obrzydliwe jest to że pan Obtułowicz startował do wyborów na radnego z listy AWS, a to co później robił jest całkowitym zaprzeczeniem ideałów SOLIDARNOŚCI.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 20.08.2009, 15:28
adamd303 nie miałem w moim poście zamiaru jechać po panu O. bo mnie on dotąd obchodzi dokąd ma związek z tym stadionem.O innych jego działaniach w mieście nie wiem więc sie nie wypowiadam.takie historie jak piszesz niestety są nie tylko w Krakowie na porządku dziennym i na to nadaje się może prokurator a nie forum Wisły. A tak ponadto widzę że chyba nadepnął Ci na odcisk.
Wracajac do stadionu z linka to pewnie domu bym w tym stylu sobie nie wybudował ale niewątpliwie byłaby to wielka atrakcja Krakowa ,nieźle skomponowana z okolicą i pewnie niejedna TV przyjechałaby ją zobaczyć , sławiąc przy tym Wisełkę na cały świat.
Do tych wszystkich którzy tu zaraz pewnie mnie obrzucą błotem powiem tyle : CO POMARZYĆ NIE WOLNO
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 20.08.2009, 16:13
Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo na maturze może być ciężko...
Nie wspomniałem o architekcie bo sobie tak pomyślałem ze jak wrzucę linka do strony architekta to będzie to oczywiste.Cóż pomyliłem się .
Konrad rozumiem ze banów miałoby nie być tylko wtedy jak każdy zgadzał się będzie z jedyną słuszną wizją najjaśniejszego architekta imć pana O., broń boże wytkać błędów już nie można, wyglądu komentowac też .No chyba że pozytywnie.
Powód (pewnie ktos zaraz powie): bo i tak to nic nie zmieni.
Napisałem żeby banować (czy usuwac posty), osoby wrzucające jakieś oderwane od rzeczywistości wizualizacje... Bo to nie ma najmniejszego sensu, będziemy mieć stadion wg. "wizji" O. i przez kilkadziesiąt najbliższych lat się to nie zmieni.

Nie napisałem, że nie można krytykowac obecnego...

Temat nazywa się: "budowa stadionu Wisły - komentarze", więc wchodząc tu chciałbym poczytać o tym co dzieje się na budowie, a nie wizje architektów. Załóż sobie temat "Nasze marzenia" i wrzucaj tam do śmierci projekty na 55 tys (po co nam tak duży stadion? kto za niego zapłaci?), a nie zaśmiecaj tego...
Ddf
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów