The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2009, 10:37
Dlatego wczoraj Mauro widziałem w Carrefourze na Zakopiance z rodzinką około 18:30.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 19.08.2009, 10:55
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Bardzo wymowne zdjęcie:

Weź mi wyjaśnij etymologię tego zdjęcia bo ja za głupi chyba jestem na to, albo Ty jesteś przewrażliwiony ...
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 19.08.2009, 12:00
Podbijam pytanie...
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 19.08.2009, 12:13
chodzi o to, że Cantoro przechodzi obok meczu...

wisi mu czy będzie karny czy nie
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 19.08.2009, 12:19
A może po prostu Mauro szedł do liniowego.... patrzył się w jego stronę, albo ktoś coś do niego mówił...
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 19.08.2009, 12:21
Z pianą na ustach pędził do liniowego, nie idąc w jego stronę
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 19.08.2009, 12:21
zresztą na tym zdjęciu widać, że Małecki też gdzieś miał czy jest karny czy nie..
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 19.08.2009, 12:22
pysio napisał(a):Wyświetl post
chodzi o to, że Cantoro przechodzi obok meczu...

wisi mu czy będzie karny czy nie

Po tym zdjęciu to poznałeś ? Może go akurat Skorża wołał bo chciał przekazać mu jakieś uwagi, może po prostu nie chciał już tam iść bo widział, tak jak ja naliczyłem tam, 6 naszych zawodników i czekał na rozwój wydarzeń. Rozpierdalają mnie na łopatki rozkminy niektórych po jednej focie. To zdjęcie można interpretować na milion sposobów.
Fakt Mauro ostatnimi czasy nie daje powodów aby być z niego zadowolonym, ale nie szukajmy przy każdej nadarzającej się okazji sposobu aby mu dokopać.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 19.08.2009, 12:25
ojej, nie bądźcie tacy przewrażliwieni. Czy nie widać, że Mauro jest osobno?
Mnie to pasuje do artykułu: http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html

I n ie wyżywam się na Mauro, jest to jeden z piłakrzy, ktorych lubie i cenię
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Stary 19.08.2009, 12:26
ja tylko podałem możliwą interpretację jaką miał autor postu z tym zdjęciem na myśli
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.08.2009, 12:29
pysio napisał(a):Wyświetl post
zresztą na tym zdjęciu widać, że Małecki też gdzieś miał czy jest karny czy nie..
Taa, ewidentnie wypycha Sobolewskiego,żeby się tym zajął,zamiast samemu podejść do sędziego. A Łobodziński też gdzieś tam patrzy na lewo w trybuny i Alvarez też jakoś tak mało zainteresowany tym wszystkim, no nie?
Noo ludzie, proszę Was. Na podstawie zdjęcia będziecie oceniać czy zawodnik przeszedł obok meczu, czy nie? Bo przecież ze zdjęcia można tak wiele wyczytać, prawda?
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 19.08.2009, 16:30
mic napisał(a):Wyświetl post
A jaka jest jego "wymowa" ?

Ja to jaka

Mauro idzie juz swoja drogą....co pasuje akurat do wiesci na temat nie przedluzania jego kontraktu.

Za tyle lat nalezy mu sie jednak szacunek.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 19.08.2009, 18:51
dzis Błaszczykowski gra z Realem.
Dla chętnych na cyfrze kanał direct8-156

no i barce tez mozna. na 341
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Ejdzbiol
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 20.08.2009, 08:36
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html no to nam Marcelo nadzieje zrobił! xD
Odpowiedz cytując
Pinechas
Member

Od: 05.2003

Stary 20.08.2009, 09:18
Ejdzbiol napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html no to nam Marcelo nadzieje zrobił! xD
niedługo na świecie będą pytać gdzie Polska kolonie miała
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.08.2009, 09:22
Lubię gościa, jest bardzo sympatyczny jako człowiek - poza tym wykazuje się świetną postawą w defensywie i zdecydowanie wyróżnia się na tle naszej ligi - ale bez przesady, reprezentacja Polski to ostatnie miejsce gdzie powinien grać (no może poza starozakonnymi czy innymi Arkami lub Lechami )
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 20.08.2009, 09:23
juz rzygam tymi malowanymi Polakami
chociaż znając życie to pewnie jakies "gdybym był leo" marzenia marnego dziennikarza
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 20.08.2009, 09:31
pismaki nakrecaja afere,.......y wyssane z palca
podobnie jak bylo z "wielkimi transferami"
.....
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.08.2009, 09:37
Przecież zupełnie inaczej powiedział. Kwestia odpowiedniego doboru słów i już wychodzi, że się wpycha do reprezentacji Polski.

Zapytali go o kadrę. Powiedział, że ciężko pracuje i marzy o tym, by kiedyś zagrać w reprezentacji Brazylii - normalka.
Zapytali go, czy zagrałby dla Polski. Odpowiedział, że jeśli byłaby taka możliwość TO NA PEWNO BY SIĘ NAD TYM ZA-STA-NO-WIŁ. No i co, że by się zastanowił? Każdy by się zastanowił.
A zapewnienie, że grałby z dużym zaangażowaniem? Podkreślił tylko, że jest prawdziwym profesjonalistą.

AFERA AFERA
Odpowiedz cytując
konrad89
Member

Od: 07.2009

Stary 20.08.2009, 10:00
Lubię i szanuję Marcelo za jego grę dla Wisły. to jeden z lepszych stoperów jakich mieliśmy w ostatnich latach. Życzę mu, żeby zagrał w reprezentacji...Brazylii. Wolę, żebyśmy nawet nie awansowali na MŚ jeśli mieliby grać tam sami naturalizowani zawodnicy. Ostatnio to co drugi "poważny artykuł" jest o tym, który zawodnik ma polskie korzenie chociażby w 5 pokoleniu do tyłu. To jest żenujące co te pismaki wyprawiają. Reprezentacja Polski tylko dla Polaków. Roger, Obraniak- wystarczy. Osobiście nie chcę sytuacji jak w repr. Francji gdzie ponad połowa to nie Francuzi. I żeby nie było wątpliwości to nie mam nic do obcokrajowców, czarnoskórych itp. Ale w reprezentacji powinni grać RODOWICI Polacy.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 20.08.2009, 10:48
Dla mnie co innego to sprawa gdy płynie w kimś polska krew, jak w Obraniaku - a Olisadebe czy Roger to już całkiem co innego.
Marcelo nie powiedział, że chce grać dla Polski.
Odpowiedz cytując
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.08.2009, 23:08
konrad89 napisał(a):Wyświetl post
Lubię i szanuję Marcelo za jego grę dla Wisły. to jeden z lepszych stoperów jakich mieliśmy w ostatnich latach. Życzę mu, żeby zagrał w reprezentacji...Brazylii. Wolę, żebyśmy nawet nie awansowali na MŚ jeśli mieliby grać tam sami naturalizowani zawodnicy. Ostatnio to co drugi "poważny artykuł" jest o tym, który zawodnik ma polskie korzenie chociażby w 5 pokoleniu do tyłu. To jest żenujące co te pismaki wyprawiają. Reprezentacja Polski tylko dla Polaków. Roger, Obraniak- wystarczy. Osobiście nie chcę sytuacji jak w repr. Francji gdzie ponad połowa to nie Francuzi. I żeby nie było wątpliwości to nie mam nic do obcokrajowców, czarnoskórych itp. Ale w reprezentacji powinni grać RODOWICI Polacy.

Dobrze prawisz ... niestety to pokazuje poziom naszej ligi skopanej !!!... Że zasieki z zagranicy dają więcej niż nasi rodzimi kopacze !!!... za granicą też mało który nasz robi kariere !!!
Ciekawi mnie kontekst Brożka ... Angielska liga to nie przelewki ... obym się mylił ale czarno to widzę ...zagra z 10 meczy strzeli 1 gola później ława i pożegnają go bez skrupułów ....
Mam nie odparte wrażanie że 5 najlepszych lig świata to za wysokie progi dla kazdego piłkarza z naszej ligi !!! Ale może się myle i Brożek zaistnieje czego mu życze
Borinho
Odpowiedz cytując
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 22.08.2009, 11:10
http://www.ekstraklasa.wp.pl/kat,174...wiadomosc.html

Czyżniewski uderzył Małego!
Odpowiedz cytując
invincible
Banita

Od: 08.2009

Stary 22.08.2009, 11:18
to ja mam takie pytanie:

kto zastąpi Pawła w ataku jeśli ten odejdzie?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.08.2009, 11:18
Fakt, że to karygodne (choć na 100% nie wiadomo czy to w ogóle prawda), ale z drugiej strony - Małecki swoim zachowaniem mocno prowokuje i w końcu się to źle skończy.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 22.08.2009, 11:31
cwaniakiem na boisku trzeba być. Brawo Mały !

Czyzniewski Frajer
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.08.2009, 12:37
Maly -kogucik co w kasze sobie dmuchac sobie nie da.

Jak ja lubie takie charaktery.

Mały z nami ,kibicami!!
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 22.08.2009, 13:23
Moze rozrozniamjy odwazna gre na pograniczu fauli, a chamstwo, ktorym wczoraj blysnal Malecki, bo gosc fauluje ewidentnie, po czym jeszcze ma pretensje do faulowanego. Pewnie niektorych to kreci, ze jest fighter, ale to chodzi o przlozenie charakteru na gre i wyniki, a nie bluzganie kazdemu i szukanie przyslowiowego ch... wiadomo do ktorej czescie ciala. co do Brozka - z calym szacunkiem, ale jesli lepszy Zurawski zginal w Szkocji, to slabszy Brozek kariery nie zrobi w UK. Dwa mecze, gdy zagra ze swoja "skutecznoscia" i treneiro uzna, ze ma kilku innyc, lepszych na jego miejsce ( a w Fulham konkurencja jest) i Brozinho usiadzie sobie, a na Wyspach latwo z lawki wrocic mu nie ebdzie zwlaszcza, gdy pojawi sie oslawiona "hard work"... Zle mu nie zycze, a wrecz przeciwnie, ale to nie jest napastnik na Wyspy, a raczej Niemcy/Francja/.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.08.2009, 13:54
Charakter to ma Sobol, a Mały to zwyczajnie gwiazdorzy
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.08.2009, 14:07
Anglia nie jest dla Brożka dobrym miejscem na kontynuowanie kariery,
dla niego to Francja albo Niemcy
Ale Paweł jest dorosłym człowiekiem i wie co robi.
A co do Małeckiego to trzeba go trochę przytemperować, nie kiedy mu trochę odbija na boisko.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów