|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
no to... lidera mamy !! za hardcora go nie oddamy !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jest!
Spodziewałem się wymęczonego remisu, a tu Polonia nieźle zaskoczyła. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Radość w całej Warszawie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kurde, no jest szansa, że dowiozą, ale Lech już nie raz i nie dwa mnie rozczarował w końcówce swoim fartem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jaki tu spokój nananan nic sie nie dzieje nananana nikt nie spiewa nananana Amica przegrywa nananana
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ale komentatorzy za Amicąchyba "Lech w poprzednim sezonie strzelał duzo goli w końcówkach, miejmy nadzieje że jeszcze coś wpadnie"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I po za wodach dla Lecha , mogą robić wzmocnienia ale i tak to są wzmocnienia za słabe na Wisłe i majstra , ten Kasprzik wcale taki dobry nie jest
![]() ![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
Z dedykacja dla kibicow Amiki PS. 4 minuty doliczone ![]() Z relacji na wp: Na stadionie we Wronkach zapanowała kompletna cisza. Lechici mają już tylko trzy minuty, żeby doprowadzić choćby do remisu. 4:2... Chyba w tym sezonie Amica bedzie dostwac w w przedluzonym czasie gry |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lech padł
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pogrom :d :d
ps. przerazajaca jest ta cisza we Wronkach |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
i mamy 2:4
jestesmy liderem |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
haha 2-4 pieknie
Lidera mamy!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ho ho, no jaki piękny doping
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
4
)))))))))))))))))))))))))))Bandrowski to idiota |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
ehh szkoda kuchenkorza myślałem ,że będą chcieli z nami powalczyć a tu taka niespodzianka już 2-4
przynajmniej dzieci neo z onetu już nie będą się napinać hahahah |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Na trybunach widać wiernych amikowców.Wychodzą. "Idźcie do domu my nie powiemy nikomu"
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
o panie Kuchenki dostają 2:4 o.O
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Brawo Mierzej! Aż dziw bierze, ze nawet tym chlopakiem się nie interesowaliśmy
Przebojowy a zarazem konkretny i dośc młody ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
i po zawodach........ amica szaleje heheh i tyle na ten temat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nie ma co marudzić - dobry wynik
Mimo wszystko Polonia za słaba na MP i dobrze że urwała punkty Lechowi Jest dla nas mniejszym zagrożeniem niż Kuchenki ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Wiara Lecha - nejlepsi kibice w Polsce ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Super, tylko nie wiem czemu niektórzy już pozbawili Amiki szans na pierwsze, historyczne MP.
Przecież Polonia to silna drużyna, a przebieg meczu podobny do Lechii z Odrą. Poznaniakom z Wronek wszystko się posypało po wykluczeniu Peszki. Taka wpadka każdemu mogła się zdarzyć. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Teraz szykowac sie na najazd poznaniako-wroniakow i atak jakie to kompleksy mamy
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Grembocki chyba się z chłopakami żegna
Szkoda bo spoko trener, taki troche Lepper polskiej piłki A jak w tym meczu zagrał Robert "Jestem gwiazdą, chce na zachód" Lewandowski? I czy w ogole grał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
I juz polska mentalnosc widoczna, 1 przegrany mecz Lecha i juz: majstra nie bedzie, juz se moga. Spokojnie Panowie jeszcze oni nie raz przegraja i Wisła tez, taka jest piłka, nie wygrywa sie ciagle a porazka nasza jest tylko kwestia czasu
![]() Tymczasem Polonia 4:2 juz! No no no, zaszaleli ostro az jestem pełen podziwu dla nich i odszczekuje wszem i wobec to co pisałem wczesniej, w stylu ze dołozy Lech kilak bramek a jutro Polonia bedzie bez trenera ![]() Co do kibicow, tez nie jest w Lechu kolorowo, graja we Wronkach, maja blisko, teren przyjazny, moga sobie jezdzic rodzinami, do tego jakby nie patrzec to jakby grali u siebie, mysle ze sa kibice dawnej Amici ktorzy z checia poslzi dzis obejrzec mecz a mimo to z tego co mowili komentatorzy na poczatku to kompletu widzow nie ma!Jak widac kibicow wygodnisow nie tlyko my mamy ![]() No i najgorszy mankament Lechitow, co to za kibice co rpzy porazce zamykaja mordy i nie dopinguja?! Tak, to kibice sukcesu, jak jest widowiskowa gra to fajnie bawimy sie, a jak sukcesu nie ma to zamkna mordy i siedza jak pikniki... ciekawe. W tamtym sezonie ciagle mam w głowie obrazek po remisie Lecha z Ruchem u siebie od kibicow w strone pilkarzy "zero ambicji, Kolejorz zero ambicji", oni sa zajebiscie głodni sukcesu a jak tego sukcesu nie dostaja to szybko stroja fochy i juz nie sa takimi super kibicami. Ja sie ciesze ze kibicuje Wisle ktora nawet jak ponosi blamaz w Tallinie to kibice "jada z koksem" |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Wiadomo że taki mecz mógł się nam zdarzyć wczoraj... 1-0 dla Bełchatowa po błędzie naszej obrony w 6 minucie... itd Ale się nie zdarzył A do MP droga tak daleka że nie ma co gdybać, bo nie jedni jeszcze pogubią punkty. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|