The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Virusman
Senior Member

Od: 10.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.08.2009, 22:10
wislacki napisał(a):Wyświetl post
a znasz innego?

No powiedzmy, że Brożkowi dał się rozwinąć, ale choć cenię Skorżę pod tym względem niestety kuleje.
a co z Boguskim, Marcelo (Cleber przecież odszedł ponieważ wiedział, że Skorża będzie stawiał na Marcelo) i Ćwielongiem, który dostaje nieustannie szanse mimo tego że część forum nie chce żeby grał?

Żeby nie było off topa, mam nadzieje że Wisła zagra z podobnym zaangażowaniem jak w Lubinie, do tego jeśli dołożymy skuteczność to zwycięstwo pewne. Liczę że Brożek się w końcu przełamie i kolejną bramkę Małego. Stawiam 3:0 po golach Pawła Brożka, Małeckiego i Kirma.

Dobre jest to z Pawełkiem, ale i tak wydaje mi się że zagra ja dałbym szanse Cebanu na jeden mecz, ale szczerze to wątpię żeby czymkolwiek się wyróżnił, jeśli nie wykazuje się niczym w ME...
ABG ABG ABG
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.08.2009, 22:21
Ile biletów wykupionych
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 15.08.2009, 00:58
A prosze bardzo dawac Cebanu do bramki ,zobaczymy jako to nasz wybitny trener bramkarzy przygotowal go do sezonu.

Narzeka ze Mariusz jst "zaszczuty" ,co jest jawną gierką spychająca odpowiedzialnosc jego bezndziejej pracy jako trenera na kibicow ,to zaobaczmy jak wypada Ilie.

Moze Ile tez jest "zaszczuty"?Z checia sie przekonam
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
armani199
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.08.2009, 09:42
Jeszcze nigdy w "nowożytnej" Cupiałowej historii Wisły nie mieliśmy tak słabo obsadzonej bramki ! Żeby człowiek musiał drżeć przy każdym np. wycofaniu do własnej bramki ! Najgorsze jest to że wiemy iż pierwszego choć słabego bramkarza absolutnie nie ma kim wartościowymzastąpić. Gwarancją tego jest najsłabszy od lat trener bramkarzy. Do wyboru mamy niewiele: albo niemal pewne dalsze babole Pawełka albo wysoce prawdopodobne babole Cebanu. Z dwojga złego to jestem bliższy przełkniecia ewentualnego babola Cebanu niż kolejnego babola w wykonaniu Mariusza. Niech sie przynajmniej Ilie czegoś uczy i nabiera doświadczenia. Dawanie kolejnej szansy Pawełkowi w meczu z GKS będzie przesadą. On ewidentnie wymaga mocniejszego wstrząsu a takowym będzie dla niego posadzenie go na ławie
Odpowiedz cytując
qubu
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 15.08.2009, 10:04
Prawie zawsze (jeśli chodzi o erę Cupiała) bramka nie była naszą mocną stroną. Artek Sarnat, Trabalik, Angelo, Piekut - oni nie należeli do najlepszych w bramkarskim fachu. Był jeden dobry bramkarz, ale okazał się judaszem.
Odpowiedz cytując
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 15.08.2009, 10:11
qubu napisał(a):Wyświetl post
Prawie zawsze (jeśli chodzi o erę Cupiała) bramka nie była naszą mocną stroną. Artek Sarnat, Trabalik, Angelo, Piekut - oni nie należeli do najlepszych w bramkarskim fachu. Był jeden dobry bramkarz, ale okazał się judaszem.
O Majdanie zapomniałeś
Odpowiedz cytując
lucyfer
Member

Stary 15.08.2009, 10:12
czy bedzie jeszcze mozna kupic bilety przed meczem ?
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.08.2009, 10:14
Piekutowski i tak chyba z nich najlepszy, Majdan gdyby nie jego złe obliczanie toru lotu piłki też byłby ok.

Odpowiedz cytując
berti91
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 15.08.2009, 10:44
w razie niepowodzenia (odpukać) w tym temacie znowu dzisiaj będzie nadawanie na zawodników, trenerów i działaczy zaraz po meczu. Ale żeby ruszyć dupę pociągiem to już nie ma komu!! TO jest żenujące żeby z 20 tysięcy "oddanych Wiśle' pojedzie nas dzisiaj 700... to jest po prostu paranoja ! takich kibiców sukcesu powinno sie w dupę kopnąć i raz na zawsze wy..........ić Jakiś pajac pisze na skwk(w komentarzach) że w dobie kryzysu ludzie nie mają pieniędzy - śmiech na sali! 35 złotych : tyle samo co na Wiśle, a jakoś żeby kupować od koni za 100 złotych bilet na legie to macie pieniądze.. prawda jest taka, że z meczu na mecz jeździ nas coraz mniej a koło listopada będzie nas pewnie z 300... ale żeby nie było tak dobijająco : 300 było też Spartan a jaką zrobili korbę
Odpowiedz cytując
jakusz96
Junior Member

Stary 15.08.2009, 11:19
Gdzie można dzisiaj jeszcze kupić bilety na mecz z Bełchatowem Czy Wiślacki Świat jest dzisiaj czynny, bo telefon nie odpowiada... :( Proszę o jakąś odpowiedź
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.08.2009, 11:27
"Wiślacki Świat" jest w niedzielę nieczynny. Spróbuj w restauracji "u Wiślaków", tam mogą być jeszcze bileciki.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 15.08.2009, 11:31
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Znasz może takiego piłkarza jak Małecki?
Wiedziałem że jak napisze takiego posta to zaraz będzie że Małecki, Marcelo ...

dobrze napisał mic mi chodzi o zawodników na co dzień grających w ME , w ostatnim meczu z Zagłębiem w 84 minucie na boisko wchodzi Jirsak , a zamiast niego powinien wejść 18-19 latek najlepiej napastnik (bo tu mamy najwiekszy problem, nie liczac pozycji bramkarza ) bo takiemu 18 latkowi te 5 minut da wiecej niż Jirsakowi.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 15.08.2009, 11:49
Luu... napisał(a):Wyświetl post
Wiedziałem że jak napisze takiego posta to zaraz będzie że Małecki, Marcelo ...

dobrze napisał mic mi chodzi o zawodników na co dzień grających w ME , w ostatnim meczu z Zagłębiem w 84 minucie na boisko wchodzi Jirsak , a zamiast niego powinien wejść 18-19 latek najlepiej napastnik (bo tu mamy najwiekszy problem, nie liczac pozycji bramkarza ) bo takiemu 18 latkowi te 5 minut da wiecej niż Jirsakowi.
A nie pomyślałeś, że ten 18-19 latek jest zbyt kiepski, żeby grać w drużynie Mistrza Polski? Dlaczego ma dostawać szanse? Ze względu na wiek, na który nie ma wpływu? Czy ze względu na umiejętności? Co z tego, że jemu coś da to 5 minut, skoro i tak nie wskoczy do pierwszej drużyny. Jirsak w przypadku kontuzji, bądź pauzy któregoś z piłkarzy, od razu wskoczy do składu i musi mieć zachowany rytm meczowy. Chociaż te 15-30 minut.
Dawanie szansy młodym piłkarzom jest jak najbardziej OK. Ale jeżeli młodzi piłkarze chujowo grają w piłke nożną, to nie zasługują na gre. Proste i logiczne. Masz przykłady młodych piłkarzy, którzy grają w drużynie. Ćwielong, Małecki i Marcelo. Przecież Skorża ich wystawia nie dlatego, że są młodzi, tylko dlatego, że są lepsi od pozostałych.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując
jakusz96
Junior Member

Stary 15.08.2009, 11:57
A w Sosnowcu można jeszcze kupić bilet od kogoś?
Odpowiedz cytując
re_set
Member

Od: 05.2009

Stary 15.08.2009, 12:31
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
"Wiślacki Świat" jest w niedzielę nieczynny. Spróbuj w restauracji "u Wiślaków", tam mogą być jeszcze bileciki.
dzis jest sobota, nie niedziela, ale to tylko taki maly off topic
Odpowiedz cytując
lucyfer
Member

Stary 15.08.2009, 12:39
ale jest swieto i WŚ jest zamkniety.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 15.08.2009, 12:58
FredzIo napisał(a):Wyświetl post
A nie pomyślałeś, że ten 18-19 latek jest zbyt kiepski, żeby grać w drużynie Mistrza Polski? Dlaczego ma dostawać szanse? Ze względu na wiek, na który nie ma wpływu? Czy ze względu na umiejętności? Co z tego, że jemu coś da to 5 minut, skoro i tak nie wskoczy do pierwszej drużyny. Jirsak w przypadku kontuzji, bądź pauzy któregoś z piłkarzy, od razu wskoczy do składu i musi mieć zachowany rytm meczowy. Chociaż te 15-30 minut.
Dawanie szansy młodym piłkarzom jest jak najbardziej OK. Ale jeżeli młodzi piłkarze chujowo grają w piłke nożną, to nie zasługują na gre. Proste i logiczne. Masz przykłady młodych piłkarzy, którzy grają w drużynie. Ćwielong, Małecki i Marcelo. Przecież Skorża ich wystawia nie dlatego, że są młodzi, tylko dlatego, że są lepsi od pozostałych.
Nie to, że są lepsi ale to, że innych nie ma w kadrze zespołu.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
mateuszFCOlkusz
Member

Od: 11.2007

Stary 15.08.2009, 13:26
kosaTS napisał(a):Wyświetl post
Ile biletów wykupionych

jak kupowałem w czwartek sprzedane było ok 500 sztuk....

Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Stary 15.08.2009, 13:48
Jeśli ktoś jest chętny, to mam trzy miejsca w aucie na dziś do Sosnowca, mogę zabrać osoby z Krzeszowic lub Olkusza... co by taniej wyszło i samemu nie jechać
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 15.08.2009, 14:30
Chyba można w Sosnowcu bilety kupować dlatego podejrzewam, że dużo ludzi może dojść dopiero tuż przed meczem
Odpowiedz cytując
leo290
Junior Member

Stary 15.08.2009, 14:31
Syn wielki fan Wisły przejechał dziś 400 km do Krakowa aby być na meczu niestety kasy zamknięte!!!!!
Co ma robić może ktoś ma bilet na zbycie albo pomoże w inny sposób. Chłopak ma 17 lat i błąka się po Krakowie
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 15.08.2009, 14:37
kupi w sosnowcu.

ps. tak na chlopski rozum, trudno zeby byly otwarte jak dzis swieto

edit, i nie w kasie tam kupi, tylko bedzie chodzil ktos z biletami ze stowarzyszenia
Ostatnio edytowane przez Kamil : 15.08.2009 o godz. 14:51.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 15.08.2009, 15:50
Jaka jest kadra na to spotkanie ? Nigdzie nie moge znalezc
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.08.2009, 15:56
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21607

I jak cieszycie się :/ ?
Ciekawe z jakiej strony pokarze się Cebanu. Miejmy nadzieję, że pójdzie w ślady Dolhy i godnie zastąpi Mariusza. Może wreszcie 'wypłynie' talent Ilie?
Odpowiedz cytując
Bankowiec
Banita

Stary 15.08.2009, 16:14
w0lno. napisał(a):Wyświetl post
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=21607

I jak cieszycie się :/ ?
Ciekawe z jakiej strony pokarze się Cebanu. Miejmy nadzieję, że pójdzie w ślady Dolhy i godnie zastąpi Mariusza. Może wreszcie 'wypłynie' talent Ilie?
Przestańcie sie łudzić, że przy Kazimierskim jakikolwiek bramkarz Wisły "pójdzie w ślady Dolhy" i będzie pewnym punktem zespołu.

Kazimierski i dobry trening wraz z grą to piłkarski oksymoron.
Odpowiedz cytując
invincible
Banita

Stary 15.08.2009, 16:22
z jednej strony mamy ogromny problem, bo nie ma klasowego bramkarza - tu zawalil klub na calej lini
z drugiej strony to dobrze dla Ilie bo uwazam go za bardzo zdolnego chlopaka ze dostanei szanse sprobowania sie w meczu o stawkę w pierwszej druzynie

powodzenia
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.08.2009, 16:31
I wyszło na moje wprawdzie po kontuzji ale Cebanu w bramce jak nie podoła to coz gratuluje wam rozeznania. Jak nie to jeszcze lepiej
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 15.08.2009, 16:53
A mi się wydaje ze bedzie stał Filip Kurto.
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.08.2009, 16:53
No to mam nadzieję, że Ilie wytrzyma presję i da sobie radę na bramce. Najlepiej, żeby szybko strzelone bramki Wiślaków odciążyły go i pozwoliły na większy spokój.

Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 15.08.2009, 17:10
szczaq21 napisał(a):Wyświetl post
A mi się wydaje ze bedzie stał Filip Kurto.
Kurto jest na młodzieżówce. Także jakby się coś, odpukać, Ilie stało to chyba Brożek będzie bronił albo Kazimierski
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów