|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam mam taki problem coś poprzestawiałem w komputerze i teraz po włączeniu kompa muszę potwierdzać logowanie nie da się coś z tym zrobić.
Nie mam założonych żadnych kont, nic nie muszę wpisywać w rubryki ale muszę wcisnąć OK, jak się tego pozbyć EDIT- brzydki.brzydal dzięki
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.08.2009 o godz. 20:40.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
1. czy jest na forum jakiś prawnik... proszę o prv.
2. potrzebuje jeszcze stronki gdzie będzie wykaz kierunków i uczelni krk gdzie jest dodatkowy nabór... raczej państwowe, zaoczne... też prv.
Ostatnio edytowane przez Kamil_mchw : 14.08.2009 o godz. 11:25.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat drużyn piłkarskich z Dublina tzn. drużyn DUNDALK i BOH.DUBLIN - konkretnie czy któraś z nich jest "pejsiasta" a jeśli tak to która?
W Dublinie gra 6 zespolow: UCD - 0 kibicow Sporting F. - malo kibicow, klub ma 2 lata i dopiero sie organizuja 4 duze kluby, ktore maja po kilka tysiecy kibicow to: Bohemians, Shelbourne ( ci mu sie pewnie nie spodobaja bo maja bialo-czerwone barwy ) z polnocnej strony miasta i St. Patrick ( tez bialo-czerwoni) i Shamrock z poludnia. Dwa najwieksze i najbardziej nielubiace sie kluby to Bohemians i Shamrock. Shamrock powinien na lata zdominowac lige bo sa w swietnej pozycji finansowej. Bohemians nazywaja Cyganami wiec sie mu pewnie nie spodoba. Zalezy jeszcze gdzie bedzie mieszkac ale podejrzewam, ze Shamrock bedzie najlepszy tym bardziej, ze sa bialo-zieloni wiec bedzie mu sie kojarzyc z Lechia Co do pejsow to nie ma zadnych tego typu druzyn bo tam zbyt malo bylo cudzoziemcow. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy w Bośniaccy muzułmanie i chrześcijanie żyją w zgodzie czy się ,,żrą" ? 10 znaków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=wnctaPXKD6M&feature=fvw
Zna ktoś tytuł tej piosenki ? Kayah to kiedyś śpiewała, w naszej wersji tytuł brzmiał "Śpij, kochanie śpij", mnie chodzi jednak o tytuł oryginalny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W ile po kontuzji kolana można zacząć jakieś ćwiczenia na nogi?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zależy jak poważna była to kontuzja.
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć gdzie/czy można kupić replikę koszulki Wisły na ten sezon? Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Killer1990 : 14.08.2009 o godz. 15:20.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Orientuję się ktoś gdzie można w sieci obejrzeć derby Łodzi Widzew-ŁKS ? niestety na forum nie mogę wejść i zapytać w odpowiednim temacie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
tvp sport - tam to leci
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
2 pytania.
1.Jak zrobic sobie zabezpieczenie na neostrade Tzn.jak to ustawic w konfiguracji zeby to mialo rece i nogi 2.Jaki jest potzrebny dokument i czy moge go sciagnac do wypelnienia i wyrobienia legitymacji ubezpieczeniowej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co do pierwszego punktu to o co chodzi, o firewall'a czy co?
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
3 tygodnie. Jeśli tylko skręcenie i miałes nad nim "opiekę"
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ale to nic nie mowi. Co z wiezadlami,czy nie bylo zadnego zlamania kosci w kolanie podczas tego ? Bedzie artroskopia potrzebna ? Ja mialem oba kolana skrecone i wiem jak to wyglada niestety ;/ Na lewe mialem artroskopie,a dalej nie mam pewnosci w tym kolanie..czuje ze jakbym sie gdzies mocniej polizgnal to znowu skrece... A pilki to juz w zyciu nie kopne,ale za tym nie placze az tak
Najlepiej to Ci lekarz powie,nie pytales sie ?![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
skrecenie stawu kolanowego, to rowniez jest diagnoza. Nie ma wtedy uszkodzonych więzadeł ani nic.
Ja nie mialem nigdy kolana skręconego, za to mialem zerwane wiezadla w obu kolanach, pomiażdzone łąkotki. Mialem artroskopie, rekonstrukcje w jedym kolanie, w drugim nie mam krzyzowych ale w pilke gram ![]() ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupie tanio kabel usb do ipoda nano 4g ?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
pytanie z excela
kto mi wyjasni jak zrobic aby excel automatycznie kolorowal na wybrany kolor komorki ktorych wartosc jest wieksza bądz rowna 4? jak to dokladnie trzeba ustawic w formatowaniu warunkowym? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Zamawiał ktoś buty stworzone przez siebie na NIKEiD
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
jak usunąć zapamiętane loginy z poczty, naszej- klasy itp na Mozilli !!!!!
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak wiem tylko ja tego nie mam w narzedziach ... !
![]() ( mam wersje 3.5.2)![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Potrzebuje jakąś dobrą stronkę z czcionkami....
(była taka w której wpisujesz tekst i od razu wyskakuje całość) Pamięta ktoś link |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok juz mam ! jest w narzędziach ale (wyczyść historie przeglądania) myślałem ze bez tego sie obejdzie
DZIĘKI ![]()
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
drugie okienko - jest "między" -> wybierz z listy " większa lub równa", w trzecim okienku wpisz "4", naciśnij poniżej "formatuj", otworzy sie następne okno, tam wybierz trzecią zakładkę "desenie" i wybierz kolor jaki chcesz, naciśnij OK,drugie okno Ci się zamknie, a nastepnie naciśnij OK na dole w pierwszym oknie (tym co pozostało otwarte). jeśli wcześniej zaznaczysz obszar, który Cie interesuje, to w tym obszarze automatycznie wszystkie komórki o wartości wiekszej niż 4 zostaną zakolorowane na wybrany kolor ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|