The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2009, 12:46
Mam problem z komputerem ("stacjonarnym"), wczoraj zamknalem go poprzez wylaczenie zasilacza (nie tj powinno byc, czyli start-> zamknij, itd), dzi rano wlaczajac wyswietlaja sie komendy "uuchom system Windows normalnie", "tryb awaryjny", itd... Klikajac ktorakolwiek z opcji laduje sie (tzn "Windows") ok 3sekund i po chwili znow jest to samo... Pierwszy raz mi sie zdarzylo cos takiego, ze po niprawidlowym zamkniciu taki "blad" wyskakuje. Czyli wogole nie moge wejsc do systemu... Myslicie, ze tylko Informatyk tu pomoze czy jest jakas opcja "uratowania" go?

Odpowiedz cytując
Kisis
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.08.2009, 12:55
mam problem, ponad 3 tyg temu wysłałem karte graficzną do serwisu gdzieś pod Warszawe(jakieś Babice Stare) i do tej pory jej nieotrzymałem. telefonów nieodbierają zarówno w sklepach na terenie całej Polski jak i w serwisie. dzisiaj udało mi się dodzwonić do byłego pracownika tej firmy, powiedział mi że firme **** strzelił, i że nie da się z nikim od niej skontaktować. i tu moje pytanie, co mam teraz zrobić? karta pewnie leży w tych Babicach a ja niewiem czy oni ją naprawili czy coś. miał ktoś podobną sytuację? jak należy się zachować?
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 13.08.2009, 12:59
Zola napisał(a):Wyświetl post
Mam problem z komputerem ("stacjonarnym"), wczoraj zamknalem go poprzez wylaczenie zasilacza (nie tj powinno byc, czyli start-> zamknij, itd), dzi rano wlaczajac wyswietlaja sie komendy "uuchom system Windows normalnie", "tryb awaryjny", itd... Klikajac ktorakolwiek z opcji laduje sie (tzn "Windows") ok 3sekund i po chwili znow jest to samo... Pierwszy raz mi sie zdarzylo cos takiego, ze po niprawidlowym zamkniciu taki "blad" wyskakuje. Czyli wogole nie moge wejsc do systemu... Myslicie, ze tylko Informatyk tu pomoze czy jest jakas opcja "uratowania" go?
Ja kiedyś coś takiego miałem. Spróbuj 'ładnie' zamknąć Windowsa w trybie awaryjnym (czyli start->zamknij itd.), a potem odczekaj chwilę i włącz ponownie komputer - powinno się normalnie włączyć.
the end
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 13.08.2009, 13:00
zrób formata i powinno być wszystko ok

Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Stary 13.08.2009, 13:07
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Ja kiedyś coś takiego miałem. Spróbuj 'ładnie' zamknąć Windowsa w trybie awaryjnym (czyli start->zamknij itd.), a potem odczekaj chwilę i włącz ponownie komputer - powinno się normalnie włączyć.
tylko, ze problm w tym, ze nie mam takiej mozliwosci, bo on mi nie wchodzi do systemu tylko przez chwile jest czarno tlo i "Windows XP" i laduje, a po chwili znow te komendy wyskakuja, wiec nie mam mozliwosci go zamknac normalnie...

A format tj dla mnie ostatecznosc, bo za duzo potrzebnych rzeczy tam mam (oczywscie nie zapisanych nigdzie indziej )

Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 13.08.2009, 13:19
Zola jest na to rada, wrzuć płytkę z windowsem do napędu i zaznacz w biosie botowanie z cd. Gdy już płytka sie uruchomi naciśnij klawisz R (opcja odzyskiwania systemu), pojawi się wiersz poleceń i w nim wpisujesz polecenie chkdsk /p i naciszkasz enter. Gdy skończy mielić dysk wpisujesz exit i naciskasz enter, wyjujesz płytkę ustawiasz botowanie z dysku i powinno działać.
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 13.08.2009, 13:19
http://www.softwarepatch.pl/artykuly...ki-chcemy.html
Może to pomoże.
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Stary 13.08.2009, 13:27
Olek_mchw , gris : DZIEKI WIELKIE

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.08.2009, 13:46
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
Ktoś wie gdzie mogę kupić nowe słuchawki Creative EP-480?
allegro pasuje?

http://www.allegro.pl/item702800685_...ite_ep480.html
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.08.2009, 13:55
Wie ktos moze co to za akcja policji dzis nad ranem była w okolicach Kaminskiego/Wielickiej ?
Jade o 4.30 z imprezy autem a tu Wielicka i Kaminskiego kompletnie zamkniete,radiowozy w poprzek drogi stoja a suk tam bylo w ****u...
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 13.08.2009 o godz. 13:57.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 13.08.2009, 14:29
El`kabat:
http://wiadomosci.onet.pl/2681,20253...e_lokalne.html może o to chodziło.
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.08.2009, 14:42
Czy w "kulcie" zrobią mi tatuaż z miejsca, czy trzeba się umawiać na konkretny termin?
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 13.08.2009, 14:44
Dotychczas poprzez gg mogłem dziennie wysłać kilka darmowych sms-ów do plusa. Od kilku dni za każdym razem wyskakuje komunikat że wystąpił błąd. Aktualizowałem gg więc może tu leży przyczyna? Co mam zrobić bym znów mógł korzystać z sms-ów poprzez gg? Z góry dzięki za pomoc.
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 13.08.2009, 14:54
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
Dotychczas poprzez gg mogłem dziennie wysłać kilka darmowych sms-ów do plusa. Od kilku dni za każdym razem wyskakuje komunikat że wystąpił błąd. Aktualizowałem gg więc może tu leży przyczyna? Co mam zrobić bym znów mógł korzystać z sms-ów poprzez gg? Z góry dzięki za pomoc.

mam to samo nie wiem ocb

Odpowiedz cytując
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 13.08.2009, 14:59
ja_ka_ napisał(a):Wyświetl post
http://smsb.plusgsm.pl/sms/ dotychczas z tej bramki można było wysłać smsy a teraz bramka jest chyba przeniesiona na inny adres --> http://www1.plus.pl/bsm/ a gg korzystało chyba z "odnośnika" do tej poprzedniej bramki. wydaje mi sięże o to chodzi. pozdro.
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Bieluu
PNU '06

Od: 08.2004

Stary 13.08.2009, 15:11
Mam takie może trochę dziwne pytanie. Czy ktoś słyszał o pokojach do wynajęcia na godziny w Krakowie? Gdzie, za ile itd?
PNU '06

Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże
Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy!
Odpowiedz cytując
mathouse
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 13.08.2009, 15:52
Bieluu napisał(a):Wyświetl post
Mam takie może trochę dziwne pytanie. Czy ktoś słyszał o pokojach do wynajęcia na godziny w Krakowie? Gdzie, za ile itd?
Czy to ma zwiazek z twoim podpisem , cytuje "Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże " ?

Napewno sa takie miejsca, chyba w Hotelu Warszawskim mozna.
Oprocz tego nei w Krakowie a w Wieliczce kolo cmentarza jest motel gdzie godzina kosztuje chyba 30 zl
Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 13.08.2009, 15:56
Kupował ktoś ostatnio w Kraksporcie, badz innej hurtowni sportowej, komplet strojow sportowych?
Jeśli tak, prosze o kontakt priv

dziękuje;]
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 13.08.2009, 16:27
Czy orientuje się ktoś jaki jest numer telefonu do restauracji - pizzerii w obrębie Bora Komorowskiego (nie znam dokladnego adresu) o nazwie New York?

Zgubilem ulotkę, nie ma ich na necie:/ Mają najlepszą pizzę w Kraku.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
tranceaddict
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.08.2009, 16:29
Kamyk napisał(a):Wyświetl post
Czy orientuje się ktoś jaki jest numer telefonu do restauracji - pizzerii w obrębie Bora Komorowskiego (nie znam dokladnego adresu) o nazwie New York?

Oto chodzi

New York City Pizza
ul. Bora Komorowskiego 39
Tel.: (0-12) 649 90 00
Odpowiedz cytując
PrawdziwośćDlaGry
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 13.08.2009, 16:31
Kamyk napisał(a):Wyświetl post

Tel.: (0-12) 649 90 00 by 10 seconds with uncle google
PdG.

TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
globoos
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 13.08.2009, 16:38
najlepszą pizzę to mają we Franco na Prądniku Czerwonym, nigdzie w krk nie robią większej, jak ktoś zje więcej niż pół, jest hardkorem www.pizzeriafranco.pl
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 13.08.2009, 17:25
Oddałem komputer do serwisu, bo był problem z zasilaczem... gdy go odebrałem i podpiąłem w domu wyskoczyło mi takie coś:

Wcześniej nic takiego nie miałem.. Niby nic się nie dzieje, ale... trochę mnie to denerwuję. Wie ktoś jak mógłbym sie tego pozbyć?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 13.08.2009, 17:27
Lupo napisał(a):Wyświetl post
Oddałem komputer do serwisu, bo był problem z zasilaczem... gdy go odebrałem i podpiąłem w domu wyskoczyło mi takie coś:

Wcześniej nic takiego nie miałem.. Niby nic się nie dzieje, ale... trochę mnie to denerwuję. Wie ktoś jak mógłbym sie tego pozbyć?
Sciagnij aktywator np z darkarez.pl albo peb.pl
Odpowiedz cytując
Westmoreland
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.08.2009, 18:10
Czy podczas rejestrowania się na portalu bukmacherskim (dokładnie bet-at-home) podanie swej narodowości jako polskiej nie doprowadzi do problemów związanych z tym, że niby w Polsce internetowa bukmacherka jest nielegalna (chodzi mi o wypłaty wygranych na moje konto bankowe)? Dzięki za odpowiedź.
Si vis pacem, para bellum.
(Jeśli chcesz pokoju, przygotuj się do wojny.)
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 13.08.2009, 18:18
Westmoreland napisał(a):Wyświetl post
Czy podczas rejestrowania się na portalu bukmacherskim (dokładnie bet-at-home) podanie swej narodowości jako polskiej nie doprowadzi do problemów związanych z tym, że niby w Polsce internetowa bukmacherka jest nielegalna (chodzi mi o wypłaty wygranych na moje konto bankowe)? Dzięki za odpowiedź.
Nie doprowadzi, tysiące polaków gra na betathome czy bwin, i żadnych problemów z wypłatą na polskie konto/karte, nie mieli...
Ddf
Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.08.2009, 18:21
czy jezeli na expect.com wciaz nie ma zakladow na 1 lige polską to znaczy ze w ten weekend juz nie bedzie? czy czasami mają takie opoznienia i wrzucają kursy na ostatnią chwile?
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.08.2009, 18:40
Lupo napisał(a):Wyświetl post

Spokojnie

http://www.pcworld.pl/news/97387_3/U...z.Windows.html

To pomoze ;]

EDIT: A najlepiej sciagnij ten program on robi wszystko za ciebie ;]

http://programy.pcworld.pl/pc/progra...veWGA.1.2.html
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 13.08.2009, 19:24
mic i StelmiOriginal dzięki! Pomogło
Odpowiedz cytując
Kisis
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.08.2009, 19:57
Kisis napisał(a):Wyświetl post
mam problem, ponad 3 tyg temu wysłałem karte graficzną do serwisu gdzieś pod Warszawe(jakieś Babice Stare) i do tej pory jej nieotrzymałem. telefonów nieodbierają zarówno w sklepach na terenie całej Polski jak i w serwisie. dzisiaj udało mi się dodzwonić do byłego pracownika tej firmy, powiedział mi że firme **** strzelił, i że nie da się z nikim od niej skontaktować. i tu moje pytanie, co mam teraz zrobić? karta pewnie leży w tych Babicach a ja niewiem czy oni ją naprawili czy coś. miał ktoś podobną sytuację? jak należy się zachować?
podbijam, ważna sprawa Panowie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów