|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co myślicie o przeróbce ( mojego autorstwa ;] ) przyśpiewki Wisły na reprezentację?
Na polu (dworze) jest mrok, W autobusie tłok, Kibice na repre jadą. Kierowca dał start, Opowiem ja Wam, O reprze mej ukochanej. HEEEEEEEEJ POLSKAAAAA! DO BOJU BIAAAŁO-CZERWONI! Dwie bramki Obraniak i dwie Błaszczykowski, I mamy zwycięstwo Polski!!!! 2x ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/0,1248770,20246...wiadomosc.html
Dziadek znowu sie kompromituje...to my w Polsce nie mamy lewych obroncow, ze musi tam grac ofensywny lewy pomocnik - Krzynowek? Podpowiem Leos'iowi, bo wiem, ze nie oglada polskiej ligi(sic!) - Piotr Brozek i Gancarczyk. Aha, ale przeciez powolal tez swojego kolejnego pupilka - Komorowskiego, to dlaczego chlopaka nie wystawia ? Juz nie mowie o braku Obraniaka w I-szej jedenastce...zamiast niego Smolarek, ktory nie gra w pilke od roku i ktory w dodatku jest napastnikiem. O systemie gry z jednym napastnikiem zostalo napisane juz wszystko...my mamy strzelac gole i wygrywac... |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Roger, Krzynowek, Komorowski ?
Smolarek ktory dlugo nie gral ? Siwy dziad precz Na trybunach znowu pewnie przez 89min bedzie LLLEEEEEŁŁŁŁŁŁOOOO..... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Leo wczoraj mówił, że najgorsze w kadrze jest to, że zawsze brakuje czasu... Ale na Feyenoord jest czas
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Roger Komorowski i Smolarek po prostu mnie zmiażdżyli...w sumie jakie wyniki taki skład...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wow, no to sami w formie będą grać
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym na miejscu Leo'sia wybierał zawodników spośród tych : Boruc, Przyrowski, Kuszczak, Kasprzik, Skaba, Fabiański. S.Gancarczyk, Piotr Brożek, Marcin Kowalczyk, Brzyski, Wasilewski, Golański, Rzeźniczak. Żewłow, Głowacki, Kuś, Jodłowiec, Dudka, Kokoszka, Polczak, Glik. M.Lewandowski, R.Murawski, Bandrowski, Trałka, Iwański, Mila, Garguła, Majewski, M. Gancarczyk, Łobodziński, Błaszczykowski, Peszko, Grosicki, R.Grzelak, J.Gancarczyk, Obraniak, J.Wilk, M. Rybus, Boguski, Brożek Lewandowski, Jeleń, Janczyk,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Leoś.... jedno zdanie. KOŃCZ WAŚĆ, WSTYDU OSZCZĘDŹ!
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nie wierze ze na 3 pozycjach na ktorych optymalnie moze grac Ludo sa lepsi od niego...Krzynek i Smolarek ekhem
![]() Jak go siwy nie wpusci na 45 minut to znaczy ze ma problemy ze soba...Kiedy mamy go sprawdzic jak nie dzisiaj? Chyba ze Don Lego po 15 minutach bedzie juz wiedzial co i jak... Rzeznik na lawie ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jeszcze trochę i będziemy się cieszyć,że Błaszczykowski gra w 1 składzie
Tyle szumu z Obraniakiem, a ciekawe na ile go Leo wpuści... ed: da się gdzieś w tv obejrzeć dzisiejszy mecz U-21 z Francją?
Ostatnio edytowane przez unpredictable_wislaczka : 12.08.2009 o godz. 17:13.
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co Ty chcesz od Grzelaka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Michał Żewłakow, Dariusz Dudka, Jacek Krzynówek - Jakub Błaszczykowski, Mariusz Lewandowski, Rafał Murawski, Roger, Euzebiusz Smolarek - Robert Lewandowski. Co ci zawodnicy robią w pierwszej jedenastce!? Przed nami bardzo ważne spotkania decydujące o awansie do MŚ, a Leo nie daje szansy pokazania się od 1 minuty Obraniakowi. Po ... on go powołał!? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Skład byłby całkiem dobry gdyby wymienić 3 słabe ogniwa (Krzynówek, Perejro i Smolarek) na 3 mocne (odpowiednio Obraniak, ktokolwiek byle nie Perejro i Brożek). Dołożyć do tego Gargułe zamiast Murawskiego i mamy najsilniejszy z możliwych obecnie skład.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie wiem, może jestem uprzedzona, ale czy ktoś może mi wytłumaczyć czemu z uporem maniaka Leo wystawia w I składzie Rogera? Fakt, czasem mu się zdarzy dobre zagranie, ale "czasem" to się zdarzy każdemu ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem Dudka też nie ma formy reprezentacyjnej,a w niej gra. Pewnie Leo wie dlaczego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Partnerem Mariusza Lewandowskiego powinien byc Maciek Iwanski, bo Murawski grzeje przeciez w Rosji laweczke.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Podaj jeden mecz z dobrą drużną w którym Iwański nieźle zagrał...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Brondby Kopenhaga?
Mam nadzieję, że nie uważasz tego klubu za 'leszczy'... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Z Brondby niby Iwański zagrał nieźle
![]() . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Legia-Wisła 2:1
Lech-Legia 0:0 Legia-Broendby 2:2 to tak na szybko bebeto, jeśli dla Ciebie Ajwen z Broendby w Wawie zagrał słabo, to nie wiem jakiej Ty gry oczekujesz? Takiej jak Messi? Poczytaj komentarze Twoich kolegów po szalu w czasie meczu, zachwalali Iwańskiego za grę. PS z Iwańskim jest taki sam kłopot, co z Jirasakiem w Wiśle. Nie zawsze gra na swojej ulubionej pozycji, jako ofensywny pomocnik. Często ustawiany jest jako DM, gdy gra z Gizą i Rogeram na boisku. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Czy Roger śpiewał hymn Brazylii ? Bo Polski z ruchu warg to to napewno nie byl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Leo powiedział że nie bedzie taryfy ulgowej dla Greków.
Hahahaha padłem Wspierajmy cienasów GRECJA !. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Śpiewał hymn na cześć Leo, który go powołuje mimo, że ostatni dobry mecz zagrał parenaście miesięcy temu.
Czy my nie mamy lewych obrońców, że tam Krzynówek musi grać? Gancarczyk, Piotr Brożek...? edit; co sie dzieje na trybunach? Jakieś okrzyki i gwizdy
Ostatnio edytowane przez Kamson : 12.08.2009 o godz. 19:39.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na trybunach chyba zaczyna się jakaś awantura
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Też się zastanawiam czym podpadł Piotr Brożek, że nie jest wystawiany - już od dłuższego czasu gra równo, nie schodzi poniżej pewnego poziomu, jest solidny.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|