|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Montują dziewiąty dźwigar pod górną trybunę, ciekawe kiedy zacznie się układanie stopnic na tym poziomie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
No dokładnie teraz to już z górki, jeszcze stopnice na drugie piętro, dach i.. krzesełka
Przydałyby się zdjęcia od środka bo takich w ogóle nie ma :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Na dole jeszcze nie wszystkie stopnice położone
W tym miejscu gdzie brakuje stopni stało chyba jakieś rusztowanie. Dobrze widzę, że zniknęło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
No to mamy komplet - 10 dźwigarów na drugim piętrze
Teraz to widać dokładnie bo słońce zaświeciło i jest cień ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc to mogliby chociaż dach przedłużyć nad ten nieszczęsny okrąglak bo " z lotu ptaka" jak będzie stadion pokazywany- a na pewno wcześniej czy później będą takie ujęcia/zdjęcia- beznadziejnie prezentować się będzie dach z centralami i kanałami wentylacyjnymi.Już nawet nie mówię że symetrii dachów A/B i C nie będzie.A tak przykrylibyśmy chcociaż z zewnątrz to okrągłe coś
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tutaj są sami architekci i mistrzowie estetyki. Każdy wie wszystko najlepiej i każdy zaprojektowałby taki stadion, że głowa mała...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie czy taki zwykły człowieczek będzie mógł wejść na loże vip
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
ten kto wiecej zaplaci.
![]()
DON'T HUNT WHAT YOU CAN'T KILL
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ludzie za taką kasę chyba można....cholera TRZEBA... wymagać grama estetyki i pomysłu.Jakby to byl stadion dla prywatnego inwestora (np.Cupiała) to byłby przeanalizowany na 1500 sposobów a że jest dla miasta któremu wyglad delikatnie mówiąc lata i powiewa a jedynym wymogiem jest/było klasa elite i pojemność to też jedynymi oceniajacymi z coprawda mizernymi mozliwościami ( ale jednak jakimiś - vie gwiazda na trybunie) są kibice kochajacyi Bialą Gwiazdę. ![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Teraz wypada się tylko cieszyć, że za niedługo zaczną robić 2 piętro ![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc dzisiaj wpadłem na stronę poświęconą stadionom na Euro 2012 w Poznaniu, Wrocławiu i Gdańsku i patrząc na ich projekty stwierdziłem, że coraz mniej mi się one podobają. Wszystkie są tak jakby na jedno kopyto. Chodzi oczywiście o to co jest na zewnątrz. Chyba najmniej podoba mi się stadion we Wrocławiu. Te oponki faktycznie stają się już monotonne. Pewnie zabrzmi to "że każda pliszka swój ogonek chwali", ale nasz stadion podoba mi się coraz bardziej. Niejeden się zaśmieje ale z czasem docenimy jego orginalność. Oczywiście odległość od lini bocznej nie miałem na myśli
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie jak to będzie z tymi "wystającymi" poza trybuny kolumnami, bo ja już się gubię:
![]() Na tym zdjęciu owe kolumny są po obu stronach trybuny wschodniej i brak ich na zachodniej stronie. ![]() Tutaj znów są po północnej stronie obu trybun, wschodniej i zachodniej ![]() Tutaj znów nie ma ich w ogóle (wg mnie tak byłoby najlepiej) Jeszcze na innym zdjęciu widziałem, że te kolumny są po obu stronach trybuny wschodniej i po północnej stronie zachodniej trybuny, ale już nie znalazłem obrazka. Czy ktoś wie jak to ostatecznie będzie wyglądać? Powód: dopisanie zdania
Ostatnio edytowane przez Sami : 13.08.2009 o godz. 21:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kolumnady nie będzie wogółe, tak jak to jest na 3 wizualce którą pokazałeś, ona jest najaktualniejsza.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki panowie. W sumie bez nich lepiej. Zdecydowanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tyaaa jeszcze ten durny daszek nad wejściem + zabudowa okrąglaka i zgodzę się z Gwiaździstym ![]() ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Ajj już od kilku godzin na oficjalnej stronie (http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeria) jest "Zdjęcia z budowy (Liczba galerii w tej kategorii: 38)"
Już myślałem, że dodali nowe zdjęcia a tu żadnych nowych nie ma a ilość galerii to 37, co ciekawe rano było 37 Co do stadionu faktycznie lepiej bez dodatkowych słupów |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...owe_fundamenty |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A mnie zastanawia co to są takie pochyłe na pierwszej wizualizacji przy boisku treningowym. Tuż przez samymi kołowrotkami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Słyszałem, że to wyjścia/wejścia podziemne, ale skąd jakieś tunele pod ziemią to nie mam pojęcia...
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to pewnie przejścia pod tymi boiskami treningowymi (które ciekawe czy powstaną)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
a co z bazą treningową bo dawno dawno temu było o niej głośno i czy ona w końcu zostanie zbudowana tak jak obiecywali czy zostawia to tak jak jest ? ze względu że nie ma Euro w Krk ?
Ostatnio edytowane przez famul : 13.08.2009 o godz. 23:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A ja mam pytanie odnośnie bazy treningowej: Przewidziane w planach budowy są dodatkowe boiska? Tak jak na wizualizacji widać?
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...a_budowa/6004/ Dodatkowe 4 rzedy zostały dodane do trybuny C, w porównaniu z E, co tłumaczy obnizenie murawy o te 0,8 m. Wszystko sie zgadza. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|