|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tzn testy są w necie ale chodzi mi o wyjaśnienie pytań do tych testów
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś czy da się zmienić nick na naszym forum ?
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie chodziło mi o ty czy pies na peronie wyczuje palenie gdy siedze juz w pociągu a o to czy te psy na peronie są wogule po to żeby szukać narkotyków czy są to zwykłe psy ? i czy wogule możliwe jest że bedą wchodzić do pociągu na jakiś stacjach w celu znalezienia czegos?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Najlepiej to idź na dworcowy posterunek policji i dopytaj ... Będziesz miał pewne informacje .... Człowieku proszę Cię... Jak się tak boisz to może zrób jak na filmach ... weź puszkę wsyp do niej kawę i tam włóż woreczek ... Kawa podobno zmyli psy i będzie git ... Albo towar zostaje w domu ... aa i długa droga przed Tobą, to może poczytaj coś, co? psy są a nie som ... <żenada>
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 12.08.2009 o godz. 08:27.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepiej spytać SOKistę, on ci wszystko powie ;]
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Pytanie do ludzi mających jakąś wiedzę na temat komputerów.
Komputer dziewczyny zaczął szaleć. Zaczęło się od tego, że gdy wchodził w stan czuwania, zawieszał sie i tylko reset pozostawał. Później przy włączaniu pokazywało się okno od dosa. W tym momencie przy uruchamianiu kilka razy zakręci się wiatrak i to wszystko. Nie da się go włączyć. Co może być tego przyczyną ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
pzdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Jak nie pomoże to pisz dalej .![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy to okienko (rejestracja na UR) oznacza ze mnie przyjęli, czy jeszcze nie?
![]()
Ostatnio edytowane przez Mistel : 12.08.2009 o godz. 11:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Oprocz baterii zrobiłem to wszystko wczoraj juz. Pomogło na tyle ze teraz wiatrak chodzi caly czas a nie kilka sekund...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
1. Zamieniamy W na kW ,więc 200W= 0,2kW 2. Mnożymy kW przez h ,więc 0,2 kW * 1h = 0,2 kWh 3. Mnożymy kWh przez ceną za kWh (u mnie np. na lekcjach nauczyciel najczęściej podawał 40 groszy 0,2 kWh * 0,4 zł/kWh = 8groszy ![]() Czyli dobrze napisałeś ;P. Mam nadzieję,że się nie pomyliłem. ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Witam
Potrzebuję małej pomocy od kogoś kto ma konto na Neteller.com. Priv Pozdro ![]()
"Cała gra polega na tem, iżby piłkę, bez dotykania się jej ręką, za pomocą zgrabnych kopnięć wpędzić w bramę nieprzyjacielską"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
http://antaeus.wrzuta.pl/audio/87cU8...t_-_soundtrack
czy ktoś zna wykonawce i tytuł tego utworu w oryginale? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jaką polecacie stronke/forum GSM z dzownkami tapetami itp.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]()
...Tylko Wisełka Tylko Krakowska Nasza Drużyna Zawsze Mistrzowska...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Kupiłem koszulkę na allegro, która w zakładce była zaznaczona jako używana, lecz w opisie ta "koszulka została przymierzona / nienoszona". Po otrzymaniu paczki t-shirt okazał się spłowiały i ewidentnie widać ślady noszenia i prania.
Sprzedawca "tłumaczy" się tymi słowami "koszulka nie była noszona jak i nie była prana . Może spłowiała od leżenia w szafie i nie wygląda jak nówka z sklepu. Zdjęcia byly wyraźne i w wysokiej roździelczośći. Co mi poradzicie ? WIELKIE DZIĘKI ![]()
Ostatnio edytowane przez Kyno : 12.08.2009 o godz. 18:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
rozpoczać spór a jak nic nie da negatyw - jesli jest taka sytuacja jak opisujesz |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
napisz mu ze prosisz o zwrot kosztow towaru a przsylke odeslesz na swoj koszt jak nie zadziala to postrasz go policja.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jaki polecacie w miarę tani zakład fotograficzny, w okolicach centrum, robiący zdjęcia do dowodu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie, do osób,które znają sie na amerykańskiej miarze wzrostu. Mianowicie, jeśli pisze mi, że ktoś ma "Height: 5 ft 2 in" to 'na nasze' jak to wychodzi?
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Czyli 30,48*5=152,4
2,54*2=5,08 Czyli 157,48cm tj ok. 1,57m "chyba" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ktoś wie gdzie mogę kupić nowe słuchawki Creative EP-480?
![]()
I
|
|
|