|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam takie pytanie, czy jezeli mialem umowe (roczna) o prace np do grudnia... a zwolniono mnie w sierpniu... mozna liczyc na jhakies odszkodowanie ?
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czasową umowę można wypowiedzieć bez podania przyczyn, jeżeli to była pierwsza lub druga umowa z tą firmą to mogli Ci ją wypowiedzieć kiedy chcieli bez podania przyczyny.
I jak już to nie odszkodowanie a odprawa - ale to raczej przy umowach na nieokreślony albo przy długoletnich umowach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jeśli zgrywasz do ipoda przez itunes to samemu Ci przekonwertuje.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
a właśnie, że g*wno prawda za przeproszeniem. najnowszy itunes sam nie konwertuje, trzeba samemu.
ale dzięki wszystkim wyżej za pomoc - działa mi bez problemów program E.M. TOTAL VIDEO CONVERTER ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Podbijam na nową stronę, bo 2 temu nie doczekałem się odpowiedzi, a wierzę, ze ktoś wie
![]() Do ludzi robiących wlepki: potrzebuję informacji ile kosztuje wydruk 1000-1500szt naklejek (standardowych kwadratowych) i gdzie w Krakowie można by je najtaniej zrobić (lub gdzie je poza Krakowem zamówić by doszły pocztą). Dla kumatych gotujących się do linczu > nie chcę wydawać nieautoryzowanych vlep Wisły. Z góry dzięki za odpowiedźZ góry dzięki, ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy slyszeliscie gdzies aby na Wisłe mozna bylo kupic bilet przez internet.? Albo ze bedzie taki pomysl
Np na mecz inaugurujący nowy stadion? ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiecie jak na interi zrobic aby zapamietane login i haslo ( nie musisz nic wpisywac tylko zaloguj) przestalo sie pokazywac .
Poprostu zeby komputer nie pamietam hasla ani loginu , u siostry w pracy potrzebne. ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wyjasni Ktos (najprosciej) jak "przerobic" foto, abym mial tylko np postac na zdjeciu, bez tla itd i jakim programem ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam takie pytanie sprzedadzą mi bilet dla ziomka bez jego dokumentu? Gdy będę znał pesel. Przedtem nie było z tym problemu ale czy teraz też nie będzie ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
nie bedzie problemu
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Opera--->Narzędzia-->Preferencje-->Hasła potem klikasz na hasła i szukasz interi i na usuń Potem może wyskawić, przy logowaniu czy zapmiętać hasło kilkasz na nie i zaznaczasz kwadracik Nie pamiętam jak się robi w Mozilli anie w IE :( sorry Screnny ![]() ![]() Myślę, że po częsci ci pomogłem jeżeli nie to chyba źle coś zrozumiałem o.O
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 10.08.2009 o godz. 17:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzieki ci wielkie za tak duza pomoc
![]() ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Wie ktoś czy domowym sposobem można ściągnąć simlocka z Nokii 6120 classic?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy WŚ jest otwarty przez wakacje?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Duzo dzis pytam.
Czy mozecie mi powiedziec. Ludzie z daleka niemajacy konkaktow w KRK. Jak zalatwiacie bilety.? Jedziecie na gape ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 10.08.2009 o godz. 18:53.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Gdzie w Bochni jest jakaś knajpa w której można oglądnąć mecz ? Stricte Wiślacka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Miał ktoś jakieś doświadczenia z programem Google AdSense? Jeśli tak, to jak się układało korzystanie z niego? ; - ) Dzięki.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Watts : 10.08.2009 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Odrazu ban dla kolegi wyżej... i posty do wykasowania. Nie masz gdzie sobie jaj robić?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie dla Braci z Wrocławia- jak najszybciej dotrzeć z ulicy Słowiańskiej na stadion Śląska? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, najlepiej na pm.
Z góry dzięki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
SV chodziło o te posty,których już nie ma
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ktoś się orientuje czy istnieje możliwość "wynajęcia" gdzieś w Krakowie worka bokserskiego. Chodzi mi o to, że przychodzisz i np przez 30 min można się na takim worku wyżyć
Ewentualnie jakieś siłownie gdzie jest też worek bokserski lub inne rozwiązania ze wspomnianym przedmiotem.![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
hmm widziełem kiedys w TV zwiastun filmu/komedii o dwóch braciach ok 40. dawali ostro po dupie. nie wiem czy to film wchodzacy do kin czy juz na DVD dostepny. nie znam tytułu i tu jest problem. moze ktos cos podpowie
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|