|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
http://i27.tinypic.com/343t1qv.jpg http://i29.tinypic.com/qs2r2r.jpg ![]()
mam czarny pas w poniżaniu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ponoć wczoraj, tj. w niedzielę, była "Szybka Piłka" na dwójce, oglądał ktoś, co mówili o Wiśle?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gratulowali sukcesu Zielinskiemu, bardzo dobrego meczu i o porażce Wisły. Ogólnie nie mówili o Wiśle pozytywnie, no chyba, że uznać za pozytywne, że łaskawie postawili nas koło Amici jako faworyta do mistrzostwa.
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W szybkiej piłce dużo nie gadali o Wiśle... ale na TVP3 w sportowym wieczorze była rozmowa na ten temat...
i gadali że Skorża złożył propozycje rozwiązania kontraktu za porozumieniem stron... ale bardzo możliwe że Cupiał nie przyjmie dymisji... gadali coś o Lenczyku ale że to raczej nie możliwe żeby go zastąpił i o Smudzie że on poczeka sobie na reprezentacje... i mówili że Bednarz powinien i raczej odejdzie... Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Krystian168 : 27.07.2009 o godz. 09:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przez ponad 10 lat to już nawet nie znając się na piłce można nabyć doświadczenia, więc chyba pora przestać zwalać na doradców i traktować decyzje Cupiała jako własne, przemyślane po swojemu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tylko i wylacznie bo to Oni sa odpowiedzialni za odpadniece z pucharow i obecna sytuacje w klubie.
Trzeba miec tylko nadzieje ze Cupial wyciagna wnioski z ostatnich lat ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No Krystian Rogala bardzio zacny działacz piłkarski w Polsce. Jego polityka prowadzenia klubu do dziś zapewne w Ruchu wspominają płacąc co miesiąc zaległe kredyty...
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ciekawe o kogo chodzi, stawiam na Brożka |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Skandalem jest to, co wyprawia się po wczorajszym meczu. Kilku marnych warszawskich dziennikarzy uparcie twierdzi, że drugi gol padł ze spalonego. Oczywiście nie widzieli powtórek na Canal+ i sądzą, że ich propaganda o pomocy sędziów w stosunku do Wisły odniesie pożądany skutek. Oczywiście też nie ma mowy o tym, że przy stanie 1:0 Paweł Brożek wyszedłby sam na sam z bramkarzem, gdyby arbiter nie odgwizdał urojonego spalonego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Napinka w komentarzach do artykułów też leci równa że 2 spalone że Wiśle w każdym meczu przyznają bramki zdobyte nieprawidłowo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Okey druga sytuacja, piękna piłka i nie ma mowy o spalonym... A co do pierwszej sytuacji to ja uważam że Wisła poniekąd strzeliła bramkę liniowemu... okey piłkarze Zagłębia wyszli 6 Wiślaków na spalonym... ale 4 stało w linii z Marcelo, sędzia ustawiony idealnie, a spalony na pół nogi pamiętajmy o tym że sędzia nie może sobie zatrzymać sytuacji, patrzyć musi i na ustawienie zawodników i na moment zagrania. Ma 5 zawodników w jednej linii a Marcelo jest jakieś 40 metrów od niego, przy tak minimalnym spalonym ciężko wyłapać spalonego zawodnika, zwłaszcza zwracając na ustawienie Marcelo w momencie podania. Ja uważam że dopóki nie będzie kamer w piłce, dopóty takie bramki wpisane są w grę, ba! nawet uważam że wiele zespołów będzie grało pod takie spalone "na Inzaghi'ego"... Jeżeli kogoś wina to głównego, który znowuż z duchem gry powinien patrzeć czy wykonujący wolnego nie popełni jakiegoś przewinienia. Dlatego uważam że mocno przekoloryzowane są te komentarze nawet w C+ te o "oczywistym błędzie sędziego".
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Już nie przesadzaj, 6 Wiślaków na splaonym i to nie małym, błąd sędziego ogromny. W ogóle mecz sędziom nie wyszedł, najpierw skrzywdzili Zagłębie, a potem parę razy Wisłę: spalony przy 1 na 1 Brożka, Costa powinien wylecieć z boiska, miał jedną nakładkę na żółtą kartkę i potem drugą na żółtą, a nawet czerwoną (a żółtko już wtedy miał).
Przy dugiej bramce to ja nie widzę spalonego, tu się pismaki ośmieszają jak zawsze. Szczególnie PS dzisiaj, oczywiście wg nich dwie bramki ze spalonego, o dalszych błędach sędziego na niekorzyść Wisły ani słowa. Pozdrawiam ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
6 wiślaków na spalonym z czego de fakto 5 leciało w przeciwnym kierunku do lotu piłki , nie uczestniczyło w grze czyli jednym słowem nie miał prawa się nimi sędzia sugerować odgwizdując ewentualnego spalonego .
Ta bramka ( nawet biorąc pod uwage spalonego Marcelo ) to majstersztyk trenera Skorży . Zaimponowało mi to zagranie które było ewidentnie nastawione od poczatku do końca na Marcelo . Każdy wiedział co miał robić na boisku i o to chodzi . Z tą nagonką na spalone to bym nie przesadzał , bo nawet na gazeta.pl napisali że Wisła złapała forme na lige mistrzów , doceniając styl z jakim pokonaliśmy Zagłębie . Nie ulega wątpliwości że w naszym położeniu , jedyne co nam zostało to wygrywac kazdy mecz po 4/5 do 0 i obronic mistrzostwo Polski . |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Ty z tym majstersztykiem tak nie przesadzaj, nawet Piotrek powiedział że trochę źle zagrał z tego wolnego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Tak gwoli ścisłości. ![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie nie wiem po co Pietia mówił, że chciał strzelać
![]() Cała teoria o kapitalnym rozegraniu wolnego runęła Jednak z tego wyszło świetne podanie po ziemi. Wreszcie zaczęliśmy wykorzystywaćstałe fragmenty, tego brakowało z Levadią.A co do mediów to wszyskie, oprócz tych z Krakowa, będą wytykały sędziom błędy na korzyść Wisły, teraz popularny w mediach jest Lech, wiadomo też, że Warszawa nie lubi się z Krakowem, nawet poza sprawami sportowymi. |
|
|
|
Member
Offline |
|
Przecież od razu widać było, że mu zeszło. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
to akurat dotyczyło bramki nr . 2 jeśli dobrze czytam .
To że źle trafił w piłkę to nie znaczy że zagranie nie miało tak wyglądać . Tego nie powiedział . Ostatnio każdy stały fragment jest kierowany na Marcelo , ale jak widać obrońcy rywali jeszcze tego nie zauważyli . W tym wypadku pilka miała iść górą , a przeszła dołem i chyba na tym polegał ewentualny bład w wykonaniu Pietii |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A ja uważam że na siłę się do Skorży teraz próbujecie przy***. Nikt tam do końca nie wie jak było...tylko w takim razie dlaczego pięciu pobiegło do tyłu, a jeden pobiegł do przodu ja uważam że gdyby Marcelo zareagował jak reszta, normalnie, nie nastawiony na to, że na niego ta piłka pójdzie, to by do tej piłki nie doszedł... Ja uważam że tak się powinno grać te wolne... w końcu wyjdzie idealnie (o ironio pewnie wtedy zagwizdają...)
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Generalnie właśnie wydaje mi się, że było to zagranie ćwiczone na treningach
Stałe fragmenty gry i gra z klepy to może być za niedługo nasza główna broń ofensywna Jakby co zawsze mamy Jirsaka, który pięknie bije wszystkie rożne i wolne Szkoda tylko, że zamiast gole strzelać obija poprzeczki xD |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ciacho: Ty chyba coś sobie pomyliłeś, jeśli widzisz że 5 graczy się cofa na ewidentnym spalonym dla zasłonięcia jednego nie na spalonym podczas wykonywania rzutu wolnego, to oni chyba widzą gdzie kto jest i potrafią się ustawić porządnie :/ no chyba, że Wisła gra teraz 5 ligowy futbol ale nawet tam umieją myśleć, pomyśl zanim coś napiszesz
|
|
|
|
Member
Od: 05.2003
Offline |
|
, obrońcy uciekli (normalne nawet trampkarze o tym wiedza) nasi zostali próbowali wrócić (tez normalne) spalony jak byk, fuks że sędzia uznał i tyle |
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/sport/1,65025,69...mpaign=4606275 - no i czy nie ma nagonki na Wisłę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest właśnie obiektywizm naszej prasy. Ciekawe czemu nie czepili się lewego obrońcy Zagłębia [murzyn, nie wiem jak się nazywał;]. Ten to dopiero zasłużył na wykluczenie. Piłka nożna myliła mu się często z karate.
Cytat:
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|