The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2009, 08:49
Sprawa jest prosta. Uwielbiam gry RPG, czy mógłby mi ktoś jakąś polecić.
Oprócz serii Gothick, wiedźmina. Jest jeszcze jeden problem mam VISTE, więc dodatkowo gra ta musi na niej odpalić;/
A i żeby gra byłą wydana w polskiej wersji językowej
Odpowiedz cytując
lodecki
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 14.07.2009, 18:23
mam mały problem z Gothiciem 3.

a mianowicie, zainstalowem gre, skopiowalem Cracka, odpalam gre...
gra chodzi normalnie z tym, ze glowny bohater oprocz chodzenia nie moze wykponywac zadnych akcji, nie moge rozmaiac z innymi postaciami, walczyc, nie moge robic nic poza chodzeniem.

Mial ktos podobny problem ? porzebny jest jakis patch ? za jakakolwiek pomoc bede wdzieczny.
LUBELSZCZYZNA
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 14.07.2009, 21:24
lodecki napisał(a):Wyświetl post
mam mały problem z Gothiciem 3.

a mianowicie, zainstalowem gre, skopiowalem Cracka, odpalam gre...
gra chodzi normalnie z tym, ze glowny bohater oprocz chodzenia nie moze wykponywac zadnych akcji, nie moge rozmaiac z innymi postaciami, walczyc, nie moge robic nic poza chodzeniem.

Mial ktos podobny problem ? porzebny jest jakis patch ? za jakakolwiek pomoc bede wdzieczny.
Nie wiem w czym problem, ale marnujesz czas grając w trójkę, jeżeli nie grałeś w I czy II to najwyższa pora
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.07.2009, 15:15
Polecilibyście mi jakąś grę akcji/strzelankę?

Tylko że mam słaby komp (Athlon 1300, 512 ram), więc najlepiej tytuły do 2004 roku.

Grałem już i przeszedłem Call of Duty i obydwie części Maxa Payne'a.

Myślałem nad Jedi Knight 2, Ghost Recon, albo Delta Force: Black Hawk Down. Chyba że macie ine tytuły godne polecenia?
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.07.2009, 15:32
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Oprócz serii Gothick, wiedźmina. Jest jeszcze jeden problem mam VISTE, więc dodatkowo gra ta musi na niej odpalić;/
Morrowind , Oblivion , Knights of the old Republic 1 i 2 , Dark Messiah of Might and Magic , Two Worlds

Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.07.2009, 15:39
Mistel napisał(a):Wyświetl post
Polecilibyście mi jakąś grę akcji/strzelankę?

Tylko że mam słaby komp (Athlon 1300, 512 ram), więc najlepiej tytuły do 2004 roku.

Grałem już i przeszedłem Call of Duty i obydwie części Maxa Payne'a.

Myślałem nad Jedi Knight 2, Ghost Recon, albo Delta Force: Black Hawk Down. Chyba że macie ine tytuły godne polecenia?
Alien vs Predator 1 , 2 cud miód
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 27.07.2009, 19:05
Witam, mam pewien problem z gra Wiedźmin.
Otoż doszedłem do momentu gdy wychodzimy z kryjowki salamandry w wyzimie handlowej i spotykamy wilkołaka Vincenta Meisa. Fabularnie nasz Geraltt za nim podąrzył i rozmowa z wilkołakiem konczy sie w okolicy starej kuźni czyli kryjowki wilkołaka. i jest jeden zajebisty problem, niewiem jak wyjśc z tego zasranego kwadratu. Jeśli ktoś bylby tak miły co przeszedł ten moment prosiłbym o wytłumaczenie jak z tamtąd sie wydostac.
pozdrawiam
Odpowiedz cytując
thomasson
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 08.08.2009, 13:03
Czy mógłby mi ktoś doradzić czy lepiej kupić Call of Duty 4, czy też może lepiej trochę dopłacić i kupić CoD: World at War?
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.08.2009, 13:08
thomasson napisał(a):Wyświetl post
Czy mógłby mi ktoś doradzić czy lepiej kupić Call of Duty 4, czy też może lepiej trochę dopłacić i kupić CoD: World at War?
CoD 4 jest znaacznie lepsze od World at War. Przynajmniej w singlu.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 08.08.2009, 13:08
Zależy jakie realia wojny lubisz Nowoczesne tzn np Irak czy też II wojnę światową.
Osobiście World at War dla mnie to gra beznadziejna,walka na bagnety itp,sporo kitajców no i ogromne wymagania sprzętowe a grafa na poziomie jak nie gorsza niż Call of Duty 4. Tak więc polecam COD4: Modern Warfare. P.S już nie długo premiera drugiej części
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 08.08.2009, 13:21
Cytat:
P.S już nie długo premiera drugiej części
Po trailerach na youtube.com zapowiada się, że druga część modern of warfare będzie równie znakomita, jak nie jeszcze lepsza od pierwszej części. Czekam z niecierpliwością.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 08.08.2009, 13:33
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
Po trailerach na youtube.com zapowiada się, że druga część modern of warfare będzie równie znakomita, jak nie jeszcze lepsza od pierwszej części. Czekam z niecierpliwością.

Jeżeli będzie miała więcej niż 10 h gry,to na pewno będzie znakomita
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
Amptiq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 08.08.2009, 14:36
Jak dla mnie może mieć i 3h gry, byle by tylko był dobry multiplayer.
Odpowiedz cytując
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 08.08.2009, 16:15
spróbuje czymś Was zaciekawić, gdyby komuś przypadła ta gra do gustu, o wszelkie wskazówki pytajcie na priv

Football Superstars to ciekawa gra typu MMO, której motywem głównym jest masowa, sieciowa zabawa w piłkę nożną. Wcielamy się w młodego, amatorskiego zawodnika, marzącego tylko o tym, by stać się zawodowym piłkarzem, reprezentującym barwy najlepszych drużyn na świecie. Oczywiście, nikt nie rodzi się z umiejętnościami Ronaldinho czy Lamparda – droga do sławy, pieniędzy i wielkiej piłki jest bardzo daleka, wymaga sporych nakładów czasowych, ciężkich treningów i pewnej dozy talentu. Każdy, bez względu na umiejętności, może jednak spróbować swoich sił w czysto amatorskiej zabawie na boiskach parkowych czy szkolnych – w ten sposób zaczynały bowiem nawet największe legendy w historii piłki nożnej. W zależności od liczby chętnych do gry zawodników, dzielą się oni na dwa zespoły po 3, 5, 7 bądź 11 piłkarzy. Początkowo rozgrywka jest w dużej mierze chaotyczna i przypadkowa, lecz wraz ze wzrostem umiejętności naszych i naszego sportowego alter ego, mamy do czynienia z coraz poważniejszym podejściem do rywalizacji.

Nasz wirtualny piłkarz z meczu na mecz uczy się sportowego rzemiosła, zarówno związanego z przygotowaniem fizycznym i technicznym, jak i z aspektami taktycznymi i mentalnymi. Te ostatnie pełnią w grze bardzo istotną rolę – każdy zawodnik musi bowiem mieć swoje miejsce i zadania na murawie, gdyż tylko mądra i poukładana współpraca wszystkich formacji może przynieść drużynie sukces. Odpowiednia organizacja i dyscyplina gry jest wspierana przez system przyznawania punktów doświadczenia – otrzymujemy je nie tylko strzelanie bramek czy samodzielne rajdy, ale także za odbiory piłki, blokowanie strzałów, ładne podania czy czystą grę. Każdy mecz opisany jest masą statystyk, które wpływają także na parametry naszego piłkarskiego wirtuoza.

Wraz z rozwojem naszego piłkarza, zwiększają się jego możliwości gry – możemy dołączyć do profesjonalnych zespołów, biorących udział w regularnych rozgrywkach ligowych i pucharowych, a jeśli nasze ambicje sięgają jeszcze dalej i mamy ku temu odpowiednie warunki, możemy starać się o stworzenie i pokierowanie losami własnej drużyny. Jednak nawet największe gwiazdy muszą czasem odpocząć od piłki i znaleźć czas dla siebie. Ciężko zarobione na boisku pieniądze możemy przeznaczać na różnego rodzaju rozrywki i działalności, często luźno związane z piłką nożną.

Screenshots
https://footballsuperstars.com/game/screenshots/
Gameplay
http://www.youtube.com/watch?v=vpY0tiZniBs

Download
http://odsiebie.com/pokaz/4435284---61f0.html
http://odsiebie.com/pokaz/4435695---6c77.html
http://odsiebie.com/pokaz/4436781---96ba.html
http://odsiebie.com/pokaz/4437030---d274.html
http://odsiebie.com/pokaz/4437308---50a0.html
http://odsiebie.com/pokaz/4438078---8a14.html
http://odsiebie.com/pokaz/4438848---dc3e.html
http://odsiebie.com/pokaz/4438858---03e2.html
701 mb

program pobierający grę automatycznie [nie trzeba go instalować]
http://odsiebie.com/pokaz/4433867---4c10.html
1 mb
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Stary 08.08.2009, 16:51
dawidTS napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli będzie miała więcej niż 10 h gry,to na pewno będzie znakomita
Dokładnie, pierwsza część była zdecydowanie za krótka. Także liczę na więcej misji na takim poziomie jak ta w Czarnobylu.

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.08.2009, 18:03
Mam problem z Quantum of Solace, zainstalowałem pograłem z 2 razy a dzisiaj chce włączy klikam na ikonke i nic...O co kaman?
Odpowiedz cytując
tranceaddict
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.08.2009, 01:59
Diablo 3 i Assassins Creed to sa dwie gry na ktore oczekuje, chociaz MW2 tez nie zle wyglada. Ciekawy czy bedzie jakis znowu poziom gdzie se strzelasz z AC130H Spectre, nie wiem czy na PC taki byl poziom bo na Xboxie takie cosik bylo i duzo fanu mialem z tym.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 09.08.2009, 07:17
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Dungeon Siege 2 Tak miodnego crpg nie widziałem dawno
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 09.08.2009, 10:35
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Dungeon Siege 2 Tak miodnego crpg nie widziałem dawno
Ale to nie jest erpeg tylko hack'n'slash
Ja od siebie polecam Neverwinter Nightsy (a szczególnie dwójkę z Maską Zdrajcy - palce lizać)
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Stary 10.08.2009, 18:19
Podlinkowałby kto jakimi pewnymi linkami do Worms Armagedon? Szukam to tylko demo i trial. Może komu wpadły w oko. Pozdrawiam.

Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 10.08.2009, 18:28
Podlinkowałby kto jakimi pewnymi linkami do Worms Armageddon? Szukam to tylko demo i trial. Może komu wpadły w oko. Pozdrawiam.
http://darkwarez.pl/forum/viewtopic....edon&start=160

Trzeba miec konto, ale linkow sporo do wyboru.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 10.08.2009, 18:30
Szukam czegoś fajnego na Athlon 1300 + 512 RAM. Jakiś bardzo dobry tytuł typu Call of Duty czy Max Payne - czyli najlepiej strzelanka. Tylko nie CS.
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 10.08.2009, 18:47
Podlinkowałby kto jakimi pewnymi linkami do Worms Armagedon? Szukam to tylko demo i trial. Może komu wpadły w oko. Pozdrawiam.
http://peb.pl/logiczne-zrecznosciowe...rmageddon.html
.....
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Stary 10.08.2009, 20:34
DominoForza, wislak_92, wielkie dzięki. Jednak człowiek ślepnie na stare lata. EOT.

Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 10.08.2009, 23:58
tranceaddict napisał(a):Wyświetl post
Diablo 3
To plus Starcraft 2 z mojej strony.

Czy to czlowiek z wiekiem dorosleje czy to sprawka World of Warcraft(w ktorego przestalem grac) sprawilo ze jedyna gra ktora mnie bawi to... Chessmaster?
Odpowiedz cytując
tranceaddict
Senior Member

Stary 11.08.2009, 00:15
koyoot napisał(a):Wyświetl post
To plus Starcraft 2 z mojej strony.

Czy to czlowiek z wiekiem dorosleje czy to sprawka World of Warcraft(w ktorego przestalem grac) sprawilo ze jedyna gra ktora mnie bawi to... Chessmaster?
Chess jaki masz 9000, ja kiedys w to grywalem ale komp czasem z deka dlugo myslal wiec nie grywam w nia, plus nowy komp wiec i gry jeszcze nie wgralem na nia. Jakos Starcrafty mnie nie pociagaja, zadna jakos z tych gier mnie az tak nie fascynuje. Wow tez nie gralem oprocz Warcrap 2
Ma ktos do sciagniecia moze Homeworld, wiem gra stara jak swiat, ale pamietam ja lata temu i byla/jest jedno z niewielu gier ktore nigdy do konca nie przeszedlem wiec chce sie jej zrewanzowac i ja skonczyc, dosc wysokie AI z tego co pamietam. Jakby ktos mial jakies linki do tej dzialajacej gry bede z gory wdzieczny
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 11.08.2009, 08:33
jaki jest adres storny, na ktorej mozna bylo sprawdzic jakie gry/programy zostaly wypuszczone ?
pamietam ze bylo to tak n?.nl
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.08.2009, 12:56
http://www.nfohump.com/forum/index.php
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.08.2009, 17:26
brzydki.brzydal napisał(a):Wyświetl post
http://www.nfohump.com/forum/index.php
Dokładniej to będzie tak http://www.nfohump.com/index.php?swi...ns&sectionid=2 bo to co podałeś to link do forum
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 11.08.2009, 18:33
tranceaddict napisał(a):Wyświetl post
Chess jaki masz 9000, ja kiedys w to grywalem ale komp czasem z deka dlugo myslal wiec nie grywam w nia, plus nowy komp wiec i gry jeszcze nie wgralem na nia. Jakos Starcrafty mnie nie pociagaja, zadna jakos z tych gier mnie az tak nie fascynuje. Wow tez nie gralem oprocz Warcrap 2
Ma ktos do sciagniecia moze Homeworld, wiem gra stara jak swiat, ale pamietam ja lata temu i byla/jest jedno z niewielu gier ktore nigdy do konca nie przeszedlem wiec chce sie jej zrewanzowac i ja skonczyc, dosc wysokie AI z tego co pamietam. Jakby ktos mial jakies linki do tej dzialajacej gry bede z gory wdzieczny
Mam 10.

Ogolnie to gry to rzecz gustu jednak nie wiem jak to Blizard robi ale sprawia ze gracze przywiazuja sie do tej marki i nie chca grac w nic poza ich produktami. WoW jest dla mnie najlepsza gra wszechczasow jesli chodzi o gry PC. W Diablo nigdy nie gralem dluzej niz 10 minut bo mnie zwyczajnie w swiecie znudzilo natomiast w 3 to zrobie wszystko by miec ten tytul. Tak samo SC2 mimo ze w jedynke gralem jakies 15 miut poniewaz braklo mi czasu na wiecej a po tych 15 minutach stwierdzilem ze mimo lat to jeden z najlepszych rtsow wszechczasow. Dwojka moim zdaniem bedzie jeszcze lepsza.

Homeworlda poszukaj na pebie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów