|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Chciałem powiedzieć że my wszyscy nie znamy się na piłce . W zeszłym roku jak pisałem o Pawełku że puszcza babole to mało kto się odzywał , a teraz już widzę 90% osób przejżała na oczy..... Trenerzy wciąż widzą potencjał .... Niestety gramy świetny mecz możemy mieć 2 mecz z rzędu do zera i Pawełka puszcza babola ... dziś on nas nic nie kosztuje a jak zakosztuje nas tak w ważniejszym meczu o tytuł .. albo w pucharach w 90 minucie to nie którzy przejżą na oczy
W każdym razie pytam się ile kiksów jeszcze potrzeba sztabowi by przejżeć na oczy? ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Trochę dziwi mnie, że zamiast radości po efektownym zwycięstwie i chwaleniu naszych graczy większośc użytkowników skupia się na jeżdżeniu po Pawełku... |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
wybaczcie jezeli to nie do konca na temat ... moge was tylko zapewnic ze to PRAWDZIWE emocje kibica
Wisly... """pamietasz chyba Tomek jak pisalem w zeszlym sezonie o Pawelku .. jak dostal kolanem od jakiegos tam zawodnika Totenhamu ... dzis gral bardzo dobry mecz ... juz nawet wydawalo mi sie ze wreszcie wszedl na wyzszy poziom , ze wszedl w lepsza klase ... a tu taka szmata ... to koniec mojej oceny Pawelka. to dobry bramkarz ale bledy wali jakby kompletnie nie mial jaj ... moze mu wycieli za dziecka jadra z wiazku z jakas tam choroba. smutne jest to ze w meczu z Zaglebiem gral na prawde dobrze. na tyle dobrze aby mozna powiedziec ze sie ze zmienil ... ale nie. pawelek to juz koniec. Ile Cebanu do bramki. Ale wiesz juz chyba ze Wisla zdobywa III mistrzostwo z zedu bez jaj bracie! kto! bedzie mistrzem Polski Darek.""" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ja mam nadzieje że taka gra, zaangażowanie i np. nowe rozwiązania taktyczne to będzie jakaś norma a nie chwilowe przeprosiny z Levadie z takim podejsciem jak dzis to bedziemy tylko szli do przodu i można byc spokojnym o naszą przyszłość, wiem że zawsze sie tak nie da ale żeby to weszło w nawyk bo az radość to oglądać i człowiek jest dumny jak na taką gre i walke patrzy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ehhh trzeba miec nadzieje ze działacze wysupłaja jakos te 80 tys euro na tego Vaska... bo juz nie chce mi sie czytac kolejnych tłumaczen Mariusza czy Kazimierskiego o tym jaki to Pawełek jest znakomity bramkarz...
No dokladnie prze 90min Pawełek bronił bez zarzutu - mozna nawet powiedziec ze bardzo dobrze... no i sruu do 93 min... wszystko leglo w dupie... Zeby to byl jeszcze jakis lob to bym przebolal... ale taki turlacz?! Eh szokoda Mariusza bo to fajny gosc ale jednak troche słaby... ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ludzie nie kraczcie ! Mi to wisi czy na wyjezdzie klepiemy miedzianych 4-0 czy 4-1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A ja sie poprostu ciesze że spełniły sie słowa M.Skorży
No a druga bramka Małego to wisienka na torcie,palce lizać <mniam> Ps.Brożek ma 4'asysty' xD Powód: nic
Ostatnio edytowane przez Kordel : 07.08.2009 o godz. 21:38.
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
. Mimo wszystko prowadzimy 2-0, jestesmy lepsi i uwazam, ze powinien wejsc zawodnik ofensywniejszy jak nie Jirsak to Mączyński. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
*urwa Pawełek to jest porażka. Teraz będzie cierpiał że mu wszyscy cisną, a broni jak junior. Wcześniej też by go przelobowali... według mnie Cebanu powinien dostac wreszcie szansę...
A co do innych piłkarzy, Brożek strasznie kiepsko w ataku, 3 dogodne sytuacje i lipa, dobrze że chociaż elegancko dogrywał. Diaz też trochę tracił, w sumie Cantoro też ale ogólnie dobry mecz rozegrał, i do sektora gości podszedł Blado wypadł coś Kirm, w przeciwieństwie do Łobo, który chyba odzyskuje powoli formę. Te bramki strzelone w Gdańsku dały mu wiarę w swoje umiejętności. Sędzia delikatnie mówiąc - zachował się jak cwel kiedy Małecki schodził. Ogólnie to sędziował do dupy. Kończąc mam nadzieję, że wszyscy za tydzień zagrają na tym samym poziomie co dziś, no może oprócz Brożka który mógłby wreszcie się przełamac i złapac formę i Pawełka który powinien dostac urlop. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cały zespół zagrał świetnie, oprócz jednej osoby Pawełka.Przecież ten człowiek to jakaś totalna porażka, jak no może grać w Ekstraklasie nie mówiąc o WIŚLE. Żebym ja przez cały mecz modlił się żeby do bramkarza nikt nie podawał.Nie mam słów na opisanie poczynań tego osobnika, jedyne co przychodzi mi do głowy to DRAMAT!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bezpłatny !!!!!! Ceeeeebbbbbbbbaaaaaaannnnnuuuuuuuuuu !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grzesiek632 .... z tym fajny gość z Pawełka bym polemizował ... daje się prowokować kibicom , udziela głupich wywiadów ...
w których porównuje się do Valdesa... dalej puszcza babole.... Matko ile mamy czekać na porządnego bramkarza ........ który będzie skoncentrowany całe 90 minut i wybroni nam jakiś mecz .... Wiem że zawsze było cienko na tej pozycji w Wiśle poza Dolha ale na litość boską .... ile takich wpadek miał Sarant Majdan Piekutowski który bronili w Wiśle mniejwięcej tyle ile Pawełek....no ile .... Nie wiem co pisać już niech ktoś dla odmiany napiszę że Pawełek ma potencał i przez rok przejdzie metamorfoze i zostanie golkiperem na miarę Mistrza Polski ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Oceniasz jego występ po jednej wpadce na mecz? i to takiej która chuja zmieniła... rozluznił się chłopak przy stanie 0-4 w 94 minucie i **** z tym. ochłon bo zagrał b. dobry mecz i w paru akcjach ratował nas przed utratą gola. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Szkoda że Mariusz tak spierdzielił tę sytuację. Cały mecz na niezłym poziomie. Moim zdaniem pewne interwencje, porządne chwyty po uderzeniach z dystansu i na koniec babol.
Dobrze mu życzę ale gość sam bata na siebie kręci. O reszcie zastrzeżeń nie wspomnę, zwycięzców się nie sądzi ![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie będe pisał już o babolu Pawełka, szkoda tylko bo powinno być na zero z tyłu. Podoba mi się nasz nowy prawy obrońca. Ładnie się włącza ofensywnie do gry
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Póki co to zagrał w lidze dwa mecze, w jednym prawie wrzucił sobie gola, sędzia go uratował - w tym puścił z połowy piłkę, która leciała nisko kozłując. Bronisz go chyba tylko dla sprzeczki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Człowieku..... skończ już...... wstydu (chociaż Ty) oszczędź.... !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Za co wy go posadzacie, wygralismy oczywiscie ze tak, i co teraz najlepiej Cebanu wsadzic ktory napewno nie jest wogole zgrany ani z Glowa/Marcelo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
tak grającej druzyny przez całe spotkanie nie widziałem naprawde dawno, walka,walka i SKUTECZNOŚĆ 120%
brawo ! Patryk z meczu na mecz rozkręca sie coraz bardziej, wyrasta nam na pierwszo planowa postać ps. ze wzgledu na szacunek dla drugiego człowieka - o błędzie Pawelka sie nie wypowiadam
Ostatnio edytowane przez Dubi : 07.08.2009 o godz. 21:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jest , ok czyli ty widzisz dalej Pawełka rozluźnia się chłopie to nie jest mecz na festynie czy w Klasie A ....to jest ekstraklasa i drużyna Wisła Kraków która zasługuje na golkipera który nie będzie ośmieszał naszego klubu rozumiesz !!! ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
i po raz kolejny zapie... nam bramkę Cebanu nawet nie mial szansy na zgranie pamietasz Amike w Krakowie z zeszlego sezonu i mecz w Zabrzu
Ostatnio edytowane przez madenn : 07.08.2009 o godz. 21:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"Gra Wisły staje na głowie. Patryk Małecki strzela jak na zawołanie, a Paweł Brożek zamiast trafiać do siatki, kolekcjonuje asysty. W efekcie krakowianie bezdyskusyjnie rozbili Zagłębie Lubin 4:0 "
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358..._Mistrzow.html Może wyborcza ogladała inny mecz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
1 Pawełka nie będę komentował bo raz to mi ciśnienie skoczy a jak mi skoczy to mi się tiki nerwowe robią więc sobie odpuszcze.
2 Wreszcie podobała mi się gra Wisły czyli granie piłką i skrzydłami.Ciesze się że zrezygnowano z pomysłu na grę:wykop może będzie Brożek.Tak powinniśmy grać i jestem naprawdę pod wrażeniem bo czułem się jakby to nie moja Wisła grała.Widać że to jeszcze nie to ale widać że zmieniła się koncepcja gry nie wszystko wychodzi tak jak powinno ale ważne że próbujemy grać piłką.Potrzeba jeszcze trochę czasu aby zgrać to w całość np Kirm średnio rozumie się tam na lewej stronie dużo lepiej wygląda współpraca Alvarez z Łobodzińskim, ale to zaskoczy.Szkoda mi trochę Pawła bo chyba trochę podłamany był swoją grą a nie grał źle tylko wpaść nie chciało. A i taki cytat z z forum kuchenki: "I jeszcze jedno. To źle że Skorża został w Wiśle. " Czyżby się czegoś obawiali ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Według mnie administracja powinna zamykać forum w dniu meczu i otworzyć na następny dzień... bo wyczytuje tu takie brednie, że już nie wiadomo czy się śmiać czy płakać...
Już dawno nie widziałem meczu Wisły, gdzie grając na wyjeździe aplikuje 4 bramki ( nie liczę meczu z Lechią bo tam to był horror ) i gra agresywnie przez całe 94 min. Jeśli chodzi o Pawełka.. nikt nie jest doskonały, cóż Pawełek widocznie już swego poziomu nie przeskoczy, ale nie rozumiem jak można cały czas napie... na własnego piłkarza ,który w każdym meczu kilka razy ratuje "dupe" drużynie przed utratą bramki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
No pewnie że nie tylko on, jest jeszcze Cabaj . Ciarki mnie przechodzą jak pomyślę jak słaby musi być Cebanu skoro nie gra przy słabiutkim Pawełku. Choć i tak dałbym Ilie szansę, nie ma chyba klubu w którym bramkarz po tylu błędach dalej miał miejsce w składzie.Podsumowując obecny sezon to Pawełek zagrał 5 oficjalnych meczy z tego jeden mu można zaliczyc pozytywnie( z Lechem) choć i tak przegrany. Bramki w Tallinie,Lubinie i z Levadią "u siebie" to kompromitacja a tydzień temu z Ruchem uratował go(nie wiem czy słusznie) sędzia. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ciekawi mnie co nasz pseudo bramkarz musi zrobić, by nie znalazł się już nikt stający w jego obronie? Równie interesujące jest, co na pytanie Ilie "trenerze, kiedy dostanę szansę?" odpowiadają trenerzy? Jeśli po takich błędach bramkarza nie będzie zmiany w bramce, to albo Cebanu to kompletny amator albo układziki działają w najlepsze...
a to dopiero ciekawostka...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 07.08.2009 o godz. 21:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |