|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Brawo Pawełek! Co za cudowna interwencja
![]() ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Moze zamiast przyczepiac sie do Pawelka (chociaz to jest wina w 90%), to lepiej do zawodnika ktory frajersko stracil pilke a drugi stal obok sie sie temu przygladal...
Cebanu do bramki ? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Kapitalny mecz Pawla Brozka! 2 razy wylozyl na tacy pilke Maleckiemu, po jego dotknieciu padl samoboj. I to jest wlasnie gra dla druzyny
![]() Pawelek, co mecz to blad... ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ja nie wiem co z tym Pawełkiem. Facet jest po prostu nie do odgadnięcia. Jak mógł coś takiego puścić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
I tak miało być - pełna kontrola, zero szans dla miedziowych, tak trzymac. Tylko Valdesa zmieńcie bo on juz nawet na ekstraklase jest slaby :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cała drużyna zagrała naradę dobry mecz.
Szczególnie Małecki zasługuję na pochwalę 2 bramki plus kilka ciekawych zagrań. Pawełek skutecznie nas utwierdza w przekonaniu ,że marny z niego bramkarz |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Udało mi się dzisiaj wytypować skład, strzelców, zmiany - tylko wynik nie siadł. Myślę, że jak ostatnio broniłem Mauro na forum, to nie bez powodu. Pokazał dzisiaj dojrzałą grę, dużo precyzji, dużo odbiorów, mało strat. Porządny występ.
O Pawełku póki co się nie wypowiadam bo nie chcę oglądać forum jako gość przez następny tydzień, a łagodniej niestety nie jestem w stanie. A co do meczu, to całkiem ładnie - Zagłębie jakby wystraszone, my pewnie w obronie. Bardzo spodobała mi się dzisiaj gra Alvareza, gra z przodu z chłopakami idzie za akcją, nie to co Piotr, który z tyłu rozmawia z Głowackim i Marcelo ale do przodu nie pójdzie. Łobo słabiej niż ostatnio, Małecki skutecznie, Brożek nieskutecznie, Kirm bezbarwnie, Sobolewski nijako. Ale mało było przestojów, dlatego mecz na plus zdecydowany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gramy bez bramkarza...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Dajcie szanse Ileeeee!!!!
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
I niech Mariusz teraz nie mowi ze Valdezowi tez sie takie zdarzaja.... Ja rozumiem ze moze sie to przytrafic raz , drugi ale kuurwa nie dziesiaty!
A tak poza tym show to bardzo bardzo jestem zaskoczony nasza gra! Przez 93minuty preing i agresja. Dawno takiego meczu nie widziałem w wykonaniu Wisly ( chyba z Barca ostatnio ) Brawo Alvarez! Duzo razy sie podlaczał do przodu i w defensywie tez był bardzo dobry ( moze jeden blad miał ) Brawo Patryk Malecki! Wiślak z krwi i kosci i waleczny! Biega za dwoch. Ladna bramka i dobra gra! I musze pochwalic jeszcze 3 graczy. Gławackiego z Marcelo - to to robili na obronie dzis to byla bajka. Czycili wszystko nawet momentami na połowie przeciwnika. No i Mauro Cantoro - dobry mecz. Wprowadzil spokoj, dobrze rozgrywal na boki. Brawa dla reszty druzyny za zaangazowanie. BRAWO WISŁA! 2/30 planu wykonane! ![]()
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 07.08.2009 o godz. 21:13.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No tak to mówić nie możesz.
Cały mecz ładny w jego wykonaniu, grał pewnie i dokładnie. Gdyby nie ten doliczony czas pewnie wielu by go chwaliło Widać każdy ma swojego Cabaja... ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ten mecz to był majstersztyk .Gol na 1:4 ,coz mowic , dobrze ze przy takim wysokim wyniku dla Wisly,choc morale troche spadło ,ale i tak jest super super super
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=21542 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
niestety ten ładny występ w jego wykonaniu jak Ty to nazywasz i z czym ja tez sie zgadzam, zamazał kiksem, po ktorym dla mnie powinien usiasc na ławie czym prędzej...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gra wygladala niezle, w koncu wykorzystujemy sytuacje
brawo za wynik! Mimo tej pieknej bramki ktora wpuscil Pawełek bede zaskoczony jezeli w nastepnym meczu zagra Cebanu...(chociaz bym chcial).Mam jeszcze pytanie, kto mi wyjasni czemu wchodzi Cantoro, a nie swietnie wygladajcy na treningach Jirsak(tak mowil nasz trener)? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Po wpadce z Levadią takie zwycięstwa miały budować atmosferę w drużynie i wszystko dobrze szło do 92 minuty. Błąd Pawełka zniweczył całą magię tego znakomitego zwycięstwa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ten człowiek dziś pokazał że nie powinien bronić bramki Wisły. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bo Cantoro dostał szansę, żeby pokazać że mimo 8 lat w Wiśle - nie jest darmozjadem i ciągle potrafi grać w piłkę, co udowodnił grając w mojej ocenie lepiej niż Diaz i lepiej niż Sobolewski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z tym "lepiej" to zdecydowanie przesada. Ale zagrał dobrze -- dużo lepiej niż się po nim spodziewałem
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie no porażka z tym Pawełkiem.Chłop przez 92 minuty gra dobry mecz jak nie on. Wychodzi do dośrodkowań, pewnie łapie piłki i taki babol. Miał okazję żeby się psychicznie podbudować no to się podbudował. A co do meczu to pozytywnie zaskoczyła mnie gra Wisły. Pressing i waleczność do ostatniej minuty. Szkoda, że Brożek się nie przełamał, ale co się odwlecze...
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ludzie to byla poezja naszej "skopanej ligi" ,nawet Cantoro gral 5 razy lepiej niz zawsze , widac ze Skorza dal im trening pod mecze el. Ligi Mistrzow 4 runde ,a olali Levadie fizycznie, ale coz brawo Wisełka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Świetny mecz w naszym wykonaniu. Dawno nie widziałem tak grającej Wisły. Dużo kombinacyjnych akcji, podłączanie sie cały czas bocznych obrońców. Miło się to oglądało. Kolejny dobry mecz Łobo. Brożek wciąż nie przełamany, ale znów asystuje. Dziwnie sie jednak poczułem jak padł gol samobójczy, a Brożek stojący obok w ogóle nie okazał radości. Byłem przekonany, że piłka poleciała koło bramki...
Pawełek przez 92 minuty bardzo dobry mecz, ale w 93 minucie znów zje**ł mi humor. Pierwszy gol genialny ponad połowa drużyny na spalonym ![]() Ale sędzia boczny zrewanżował sie 9minut później pokazując spalonego, którego nie było a Brozio wychodził sam na sam. Lechia 6:2, Wisła 4:1 ))))))))
Ostatnio edytowane przez Kamson : 07.08.2009 o godz. 21:29.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
asysty rzeczywiscie swietne ale znow gral kiche jednak chcialym sie skupic na Mariuszu tak sie zastanawiam czy taki zawodnik ma prawo grac w Wiśle? Talinn , Chorzow , Lubin to sa tylko przyklady z tego sezonu , jak mozna stracic bramke 40 metrow
Ostatnio edytowane przez madenn : 07.08.2009 o godz. 21:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Błagam !!!!!! Błagam redakcje .. Niech przy nastepnym wywiadzie zostanie postawione pytanie : do Skorzy : Czy bedzie Pan sprowadzal nowego bramkarza czy do bramki wejdzie ILIE
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Obawiałem się tego meczu, bo wydawało mi się, że Zagłębie po zimnym prysznicu w Warszawie wyjdzie podwójnie zmobilizowane na Wisłę i będzie chciało u siebie pokazać, że potrafią wygrywać także w Ekstraklasie. Całe szczęście Wisła zagrała na poziomie takim do jakiego przyzwyczaiła w Polsce, czyli mistrzowsko. Szkoda straconej bramki ale innej możliwości póki co nie ma. Brawo Wisła!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Aha i Piasecki tez sie nie popisal , nie podał reki Maleckiemu.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Po takim meczu aż ciśnie się pytanie: Dlaczego do k*** n*** tak się nie dało w Tallinie?
Na duży plus na pewno gra Małeckiego - widać że chłopak poważnie walczy o nowy dobry kontrakt Natomiast na miejscu Mariusza Pawełka wręcz bym się pochlastał. W rewanżu z Levadią - szmata z dystansu, z Ruchem - gol tylko że nie uznany, dzisiaj - bramka z dystansu, dobrze że bez konsekwencji. Jedyna różnica, że po 4:0 my bylibyśmy liderem, a po 4:1 liderem jest Lechia. Nie chcę tu najeżdżać na Mariusza, ale ten co go trenuje jest albo ślepy, albo nadaje się najwyżej do trenowania Cabaja 2-6.Tak na marginesie - albo chłopaki chcą na poważnie "odkupić" katastrofę w pucharach, albo Skorża rzeczywiście ich pogonił do pracy. Mam nadzieję, że jedno i drugie (plus rozmowa z Cupiałem). Oby sił i chęci nie zabrakło w kolejnych meczach, zwłaszcza gdy przyjdzie do starcia z "górą" - a towarzystwo z Bułgarskiej czy Łazienkowskiej bardzo niechętnie oddaje punkty. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|