|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś jakiś pomysł na naprawę łańcuszka kulkowego (bo mi się przerwał w połowie...)?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy w restauracji "U Wiślaków" mają C+?
i do której jest otwarte? Lub w jakim barze blisko błoń oglądnę mecz Wisły z Zagłębiem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wszedzie jest C+, aco do godzin otwarcia nie boj sie mecz obejrzysz wszedzie zanim zamkna
|
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Nie orientuje się ktoś czy jest jakis bus bezpośrednio z Krakowa do Istebnej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
czy ktos wie jak i skad dojechac z krakowa do roznowa?jakis bus itp ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
szukam jakiegoś taniego internetu na miesiąc do laptopa, jest coś takiego mozliwe?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kup Play Online 1GB starter za 19złotych. Jak masz komórke z 3G to moze ona sluzyc za modem
![]() Ja np uzywam SE K770i jako modem i smiga az milo ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czy jest w Krakowie jakiś sklep, jeśli jest to gdzie, w którym dostanę markowe obuwie sportowe (NIKE,Adidas) po cenach niższych niż np: w galeriach? Istnieje coś takiego?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
SE T280i nie ma 3G, poszukaj na allegro K600i ma 3g, jest bardzo tani.... za uzywanie 3G operator nie pobiera $, masz wykupiony na start 1024 mb, i z tego ci ciagnie transfer...
Ja podlaczylem kablem USB do komputera telefon i działa az milo... ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ja znam sport tiff czy jakoś tak..to jest hurtownia sprzętu sportowego na przeciwko rotundy przy błoniach..buty sportowo są tańsze o 20-40zł niż w galerii..możesz tam kupić też koszulki, polówki, spodenki i dresy nike, adidasa, pumy....itp...możesz też próbować w dekatlonie (koło plazy i na zakopiance)
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
w CH Zakopianka, obok Carefoura, w takich niskich rozowych budynkach sa outlety ww firm- mozesz spokojnie cos znalezc,zwlaszcza jesli nie zalezy Ci na modelu najnowszym.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dokładnie tam,jak również w Decathlonie koło CH Zakopianka,i w Galerii Solvay na przeciw Zakopianki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeździ lub jeździł ktoś z Was na LARP? Jakaś kultura tam obowiązuje czy tylko picie, palenie i ruchanie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sporttiw dokładnie tam gdzie wspomniano wyżej - polecam. Poza tym słyszałem o sklepie na Limanowskiego gdzie halówki Nike/Adidas można kupić 20-30 zł taniej niż w Galeriach. Kolega znalazł przez internet |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie do noszących soczewki (a jeżeli ktoś zna poprawną odpowiedź to też mile widziane):
Noszę soczewki od tygodnia i wiem, że każda ma dwie strony prawą i lewą (jak się wywinie). Prawa wyglądem przypomina miskę, lewa bardziej talerz i teraz pytanie: prawe oko - prawa strona, lewe oko - lewa strona, czy soczewka na każde oko powinna być "wywinięta" na prawą stronę? Bardzo proszę o szybkie odpowiedzi. PILNE! z góry dzięki EDIT: Ok, dzięki. Tak myślałem, że coś jest nie tak. Dziwne, że okulista bada pod różnymi aparatami i maszynami i całe g*wno widzi. Powód: edycja
Ostatnio edytowane przez wislacki : 07.08.2009 o godz. 22:38.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie w Krk w centrum można zjeść ' domowe (tanie) obiadki ' ?
Trzeba było się wynieść z ciepłego k*rwi dołka, a że dwie lewe ręce to jakiegoś schaboszczaka po robocie bym zjadł ;-) Fajny jest gospoda ' babcia Malina ', a jakieś inne lokale ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() za 15 zł masz świetny obiad w Barze Smak na Karmelickiej,sama polska kuchnia,a ludzi zawsze masa,w tym ja ![]() Bary mleczne blizej centrum : -Bar Gornik na Dolnych Młynow obok szpitala im Dietla -Bar Targowy na Daszynskiego (moj faworyt ,kapusniak 1,70zł + pierogi ruskie robia robote ) ![]() -Bar Kazimierz na Krakowskiej ,tez polecam ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
szukam taniego sklepu z czesciami do PC Krk,Wieliczka (chodzi o karty graficzne)
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na jakim przystanku najlepiej wysiąść żeby było najbliżej do kościoła Maksymiliana Kolbe w Mistrzejowicach
P.S. jade 9 ![]() ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
adresow poszukaj w google ![]() Mapa sklepów z Białą Gwiazdą
http://tnij.com/mapa_sklepow_z_biala_gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
A jesli nie odpowiada Ci taka opcja to Sporttiw i Krak Sport. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Nieco dziwne pytanie, bowiem przeglądając wislakrakow.com i wchodząc na poszczególne wątki forum, bądź na artykuły nie "tworzy" mi się nowy link. Tzn. mam cały czas bez względu na to gdzie jestem na TWSD główny link (wislakrakow.com). Nie mam bezpośrednich odnośników. Wie ktoś jak temu zaradzić? Trzeba coś w opcjach zmienić? Mam mozille.
|
|
|