|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dla mnie po prostu niesamowita jest rozmowa na temat budowy stadionu na 128 stronach. A stadion jest skończony w 50 %.
Większość z postów to pytania co to będzie itp. przecież jest strona www.stadionwisly.info z której można się dużo dowiedzieć i niekoniecznie kilka razy pytać się o to na forum. |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://sketchup.google.com/3dwarehou...feb2af50c118d4
fajna wizualizacje zrobił chłopak z forum pesleague.pl, sami ocencie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...po_prac//5832/
Na tym Zdjęciu dokładnie widać że szczelina pomiędzy nowymi trybunami a ,,starymi'' trybunami E i D będzie bardzo mała, praktycznie żadna ![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ktoś wie, czemu nie kładą dalej schodków? Skończyli na równo z końcem wyjścia na sektor.. mogliby to zakończyć i brać się za górne rygle
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jednak idzie w górę kolejny rygiel i nie czekają na położenie wszystkich schodów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
radekogi, odwalasz kawał dobrej roboty!! dzięki
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Dzięki nim widać, że nasz stadion będzie prezentował się całkiem nieźle. Brakowało takich dokładnych widoczków na nasz stadion, z różnych miejsc. Wielkie dzięki za tworzenie czegoś takiego, dzięki temu wiele osób może sobie lepiej uzmysłowić to jak nasz obiekt będzie się już w niedalekiej przyszłości prezentował. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
po 20 a ziemia przy AiB nadal wybierana
miło się na to patrzy wiecie moze z których stron ścianka szczelinowa jest skonczona? wydaje mi się że wzdłuz boiska juz jest bo było tam to robione wczoraj, dzis przy pawilonie a jak z resztą? przy narozniku widze ze tez juz ziemia wybierana to tam juz scianka jest skonczona? Podzielcie sie wiedza ze mna Pytam z czystej ciekawosci nie odpisywac prosze po co mi to wiedziec |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
O cholera jasna ... godzina 23:30 a oni na budowie cały czas wybierają tą ziemie !! Szacunek dla takiej firmy !!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Godzina 3:30 nad ranem, a oni caly czas pracuja!!! :O
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
to chyba byłaby pierwsza tego typu w Krk ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam do Was prośbę, piszących w tym temacie. Zauważyłem, że ten temat stał się być mocno hyde parkowy, tylko połowa postów jest pisana z sensem, bardzo fajne rendery daj nam radekogi. Ale kogo interesuje to, że robotnicy pracują do 3 godziny w nocy. Było też sporo postów typu: "Ale fajnie się patrzy jak nasza trybuna tak szybko rośnie
". Nie wiem, może moderatorzy pozwalają na takie posty, jak tak to sorry. Ale one nic nie wnoszą do tematu. Nie mówie już nic o pytaniach zadawanych kilkakrotnie, bo po prostu nie wszyscy czytają posty kolegów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czy post że nasz stadion jest budowany 24 godziny na dobe nic nie wnosi no ale ok...Według mnie to jest akurat całkiem na temat...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie wszyscy mają ochotę wertować 120 stron w tym temacie w poszukiwaniu odpowiedzi, nie każdy jest inżynierem budowlańcem żeby pisać sensownie i coś wnosić do tematu. Kogo interesuje to, że robotnicy pracują do 3 w nocy? Np mnie, choć o 3 w nocy śpie smacznie to mimo wszystko wiem że robotnicy pracują. I takie "nic nie wnoszące info" sugeruje, że rzeczywiście są jakieś opóźnienia. Było, masz racje, mnóstwo postów w stylu ale fajnie że trybuna tak szybko rośnie ale wydaje mi się że po to ten temat jest. Każdy kibic Wisły cieszy się z tego jak stadion idzie w górę i myślę że ma prawo wyrazić radość w odpowiednim temacie. Pzdr.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ale akurat to że pracują w nocy można było już zaobserwować od momentu zbrojenia płyty dennej więc nie wiem czemu co stronę ktos musi o tym napisać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Radekogi, jestem pod wrażeniem Twojej pracy! Tak trzymać, czekam na kolejne rendery
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Kolejne stopnie na dolnych trybunach są dokładane wolno bo wolno, ale zawsze dokładane. Z kolei budowa ścianki przy A i B zmierza do końca. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ciekaw jestem, czy z punktu widzenia architekta możliwe jest na tym etapie jakieś rozsądne połączenie dachu trybuny wschodniej z dachem trybuny południowej i północnej tak, aby stanowiło to jakąś spójną całość. Myślał ktoś nad tym?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Oczywiście , ale nie sądzę żeby ktoś z "góry" wpadł na ten pomysł , oraz nie wiem czy z technicznego punkt widzenia jest to wykonalne , a szkoda bo stadion nabrałby angielskiego charakteru
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Wypada też dodać że na takim obiekcie musi być okreslona wentylacja (chociażby po to żeby murawa "oddychała") więc pewnie z tego powodu dachy nie są połączone. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co za pierdoły....
Normalnie żal d.. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Proponuje czytać ze zrozumieniem kolego ,przeczytaj jeszcze raz post mojego poprzednika a następnie mój, może coś ci się rozjaśni zanim zaczniesz krytykować.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ironia? czy na serio piszesz? bo nie czaje....
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
nawet na tym forum człowiek sie nowych rzeczy dowiaduje ,heheh
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak najbardziej serio piszę o wentylacji, a trawa była przykładem takim też trochę dla jaj i niesprawdzonym, gdzieś to wyczytałem a i z tego co pamiętam to tu też na forum była o tym mowa jak dach miał być całkowicie zasuwany ale np na stadionie Ajaxu ruch powietrza jest wywoływany sztucznie przez wentylatory. A innym przykładem odnośnie tego co pisałem wcześniej może być to że ciepło emitowane przez człowieka.
Ostatnio edytowane przez spinnaker : 07.08.2009 o godz. 16:28.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|