|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Znacie jakas nieplatna stronke typu ADTHE NEt ,oprocz Sopcasta ,bo co wejde to sa odnosciki do Justina a placici nie bede
![]() Darmowa jakas polećcie ,bo bym sobie Celtic chcial zobaczyc ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dla firefoxa: narzedzia-->opcje-->zaawansowane-->ustawienia
Server proxy HTTP: 174.142.24.201 Port: 3128 I za nic nie trzeba placic. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
w operce tez to działa?
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A dla Lecha lepiej, żeby niespodzianki były? Jeśli tak, to ja tym słabszym kibicuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Znaczy się ja słabszym chciałem kibicować w LM, bo tak dla Lecha gorzej, tylko się wyraz pomylił (lepiej/gorzej) Po co mi Leszek znowu w UEFA? Mało się w tamtym sezonie nasmuciłem jego fuksiarska grą?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W każdym temacie musisz swoje trzy grosze dodać odnośnie nienawiści do Lecha? Monotematyczny się robisz. Zmień płytę czy coś.
Celtic za sprawą Samarasa prowadzi 2:0 i już chyba nic nie zabierze mu awansu ![]() BATE w 90.minucie prowadzi 2:1, ciekawe, czy wycisną jeszcze coś. ![]() Zaczęły się także mecze w Bułgarii i Rumunii ale tam widnieje 0:0. Edit: Ps. Dynamo ma gorszy współczynnik ![]()
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 05.08.2009 o godz. 18:52.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Celtic już 2-0. Kuchenkorz jak zwykle ma farta:/ Dynamo Moskwa ma lepszy, czy gorszy współczynnik od ziemniaków?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Celtic 0-2 (90' Samaras ) BRAVO
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dynamo zupelnie bez ambicji, zasluzony awans Celticu.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
I tak wolę ruskich od Celticu. Jakoś nigdy nie darzyłem sympatią klubu "Borubara"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Celtic wygrywając 0-2 z Dynamem przełamał złą passę porażek na obcym terenie. Jak widać odejście Gordona Strachana wyszło Celtom na dobre. Mam nadzieję, że w kolejnej rundzie zdołają pokonać wyżej rozstawionego przeciwnika i awansują do Ligi Mistrzów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na kanale FTA ogólnodostępny Pro TV International leci mecz Timiosoara - Shaktar. Na razie 0 do 0..
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kanaly FTA mozna odbierac posiadajac kazda platforme.O nr kanalu mnie nie pytaj bo mam CP
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Timisoara-Szachtar 0-0 (jak na razie Szachtar poza burtą
)Levski-FK Baku 0-0 (jak na razie dogrywka) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Spokojnie, to dopiero 1. połowa się skończyła. Jeszcze 45 minut na sensację.
PS. Jak widać, podświadomie brakuje nam pewnej drużyny. Niech to kurczę pieczone... Edit: Levadia remisuje do przerwy, ale z gry to Węgrzy mają więcej. Przynajmniej tak wygląda na justinie tv. Oczywiście, w tle Węgrzy i Rumuni wymieniają sobie "uprzejmości". Zobaczymy, czy Timisoara stanie na wysokości zadania (po godzinie gry z Szachtarem utrzymują zwycięskie dla nich 0:0). Powód: Aktualizacja
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 05.08.2009 o godz. 19:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oj mocno się męczy Levski Sofia. W końcu objęli prowadzenie 1:0. Tym większy żal, bo przecież jeśli awansują to okaże się, że mogliśmy na nich trafić.
Zdobywca Pucharu UEFA Szachtar również w mocno trudnej sytuacji. Nadal 0:0. Nasz pogromca - Levadia, dzielnie stawia czoła kolejnemu rywalowi. Debrecen w tym dwumeczu na stan rozegrania 3/4 owej batalii prowadzi tylko 1:0 i wszystko się jeszcze może zdarzyć. To tylko potwierdza jak zaciekłe mogły być boje Wisły z Węgrami. Partizan odrobił już jedną bramkę straty z Cypru. A grają dopiero 7 minut... ![]() No i Zurich przed szansą jeszcze. W końcówce 1.połowy prowadzą 1:0 z Mariborem. Jeden gol jeszcze i mają awans. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja oglądam na:
http://www.justin.tv/goalsoccer_2 Po 50. minutach wciąż 0:0, ale Levadia znowu kurczowo się broni. A Zurich do przerwy odrobił stratę dwóch bramek. Wszystko pod Lecha. Zobaczymy, co będzie jutro. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szachtar zremisowal z Timisoara 0-0 i odpadl z LM.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Debrecen 1:0. Czyli Levadia jednak za burtą. Gola zdobył Coulibaly. Naprawdę ładna akcja Węgrów. Szkoda
![]() Jak patrzę na grę Debrecena, to wiem już czego nam zabrakło. Konsekwencji, konsekwencji i prawdziwego zapierdalania od 1. do ostatniej minuty.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 05.08.2009 o godz. 20:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Trudno sie dziwic, druzyna ogorkowa, a Debreczyn niewiele lepszy. Taka latwa droga do LM...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tymczasem Debrecen: Kontra lewą stroną, dośrodkowanie i strzał z bliskiej odległości. Właśnie tego zabrakło "naszemu" Kirmowi, kiedy trafił w poprzeczkę w Sosnowcu. 1:0 dla Węgrów i chyba sytuacja odnośnie awansu jest jasna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Slavia Praga odpadła z Sheriffem Tiraspol, w pierwszym meczu było 0-0, w rewanżu Sheriff strzelił gola na 1-1 w 90 minucie. Nie tylko my tak pechowo odpadliśmy ze słabszym rywalem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nóż mi się w portkach otwiera jeżeli spojrzę na drużyny ,które awansowały do ostatniej rundy eliminacji ... Debreczyn , Sheriff Tiraspol , Ventspils ... a do tego żydki z Maccabi Haifa rostawione ...
/konrad1991tsw nie w 90 tylko w 94 ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Diogo strzela glowa na 2-0 dla Olympiakosu.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W następnym roku będzie Liga Mistrzów
Na nowym stadionie, z nowymi gwiazdami..... |
|
|
|
Banita
Od: 08.2009
Offline |
|
co do dzisiejszych meczow to same niespodzianki Celtic wzial sie w garsc i wygral na wyjezddzie 0-2 Borysov odpadl z mistrzem Litwy, Shakhtar - zwyciezca pucharu UEFA odpadl z mistrzem Rumuni i niestety Slavia Praga poleciala z mołdawskim superpowerem... reszta tzw nuda |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|