|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szymek mówił o Leviadzie
Ja osobiście jakoś nie dostrzegałem krytyki ze strony Węgrzyna w przypadku meczu z Ruchem. Owszem, w****ia mnie jego .......enie, ale ogólnie ostatnio nie jeździł po Wiśle. Dowalił z kolei ten dziennikarz co gadał bodaj z Niedzielanem o tym "pokazaniu klasy z Levadią"... ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A mnie się wydaje, Że Kazek i Szymek chcą być po prostu mega obiektywni i stąd ich przesadna krytyka Wisły. A co powiedzieć o Starowiczu, którego relacji np z kosza ja znieść po prostu nie mogę.....
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cracovia w Sosnowcu bez kibiców
Na początku sezonu Cracovia zagra na stadionie w Sosnowcu bez publiczności. Zgody na organizację imprez masowych nie wydała miejscowa policja - informuje "Gazeta Wyborcza". - Wniosek, który wpłynął do nas był niezgodny z wymogami nowej ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych. Z tych względów formalnych odesłaliśmy dokumenty do Krakowa - informuje aspirant Hanna Michta, oficer prasowy komendy w Sosnowcu. http://www.90minut.pl/news/99/news99...z-kibicow.html ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Np ostatnio uparł się, że Kirm jest najgorszy na boisku i ciągle to powtarzał. Czego on wymaga ? Jak reszta człapie i nie pokazuje się do podań, to chyba by musiał być Messim, żeby błyszczec. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez _gilardino_ : 04.08.2009 o godz. 12:44.
![]() |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Taaa ich wywody są porażające ,jeden z drugim to urodzeni myśliciele. Nie chodzi o to ze maja mowic ze Wisla jest super,ale niech nie przyp***** lają sie do kazdego szeczgółu ,zwlaszcza Wegrzyn,bo Szymkowiakowi to wiecznie cos w tej Wisle nie pasuje. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Smuda w Polonii Warszawa ?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,70993,68...i_miliony.html - czyżby większość sezou we Wronkach
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Gdyby naprawdę pierdół czepiali się gości co coś gdzieś kiedyś kopnęli prosto,to ok. Ale oni? to najbardziej wkurza. Poza tym Szymkowiak jest nieporozumieniem jako reporter. Facet drażni swoimi zamulastymi wypowiedzami, no i nie ma nic ciekawego do powiedzenia. To są typy w stylu, byleby gadać. A jak nie wiesz co powiedzieć to nie mów. Już niech gry nie komentują, tylko niech jakieś ciekawostki wspominają. O ile tak owe posiadają.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 05.08.2009 o godz. 10:05.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Szymkowiak jest ciekawy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Marszałku wlasnie ku temu zmierzam.
Ci panowie w zadnym razie nie nadaja sie na stanowiska ktore w C+ piastują,co troche burzy moja dobrą opinie w kontescie tego ze C+ ma dobrych fachowcow. I dziwi mnie ze niektorzy uwazaja ze ze ci panowie sa OBIEKTYWNI ,co jak co ale posluchajcie nastepnym razem jak wyrazaja sie o przeciwniku Wisly a jak o Wisle.Zapewniam ze ogladajac gdzies tam powtorke a nie na zywo ,kiedy czlowiek sie wsłucha ,widac to a raczej slychac.Niedowiarkom polecam tą metode. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Posłuchaj wywiadów pomeczowych i wskaż 3 piłkarzy, którzy mogliby ich zastąpić. Może na siłę dałoby się jakiegoś trenera wcisnąć (jest Białas tak na marginesie), ale piłkarze są ciekawsi i naprawdę wybrali nielicznych takich, którzy potrafią się wysłowić. Szymkowiak zaczął rok czy dwa lata temu i się w miarę wyrobił, na początku naprawdę słownictwo i składania to była porażka, a teraz ... ujdzie
![]() Aha i osobiście mam wrażenie, że Węgrzyn i Szymek ponad miarę chwalą Wisłę, widać kwestia gustu ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ilje Cebanu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dokładnie, według mnie Węgrzyn i Szymek zawsze są za Wisłą. Nie są jednak nieobiektywni i dlatego czasem nas krytykują, ale zawsze jest to konstruktywna krytyka. Być może Szymek nie jest zbytnio wygadany, jednak zna naszą ligę jak mało kto. Jemu nikt nie odmówi wywiadu, nikt go nie wy.......i z szatni jak wejdzie, bo wszyscy go dobrze znają i są jego kumplami. Często opowiada jak to było za jego czasów w Wiśle, albo rozmowy z Cupiałem, ma do zaoferowania coś czego żaden dziennikarz nigdy nie będzie miał. Wole kogoś takiego niż zwykłego dziennikarza.
Odnośnie Węgrzyna, to jest to mój ulubiony "współkomentator", zawsze przeżywa to co się dzieje na boisku i reaguje pod wpływem emocji, a ja to lubie. A jeśli już krytykujemy, to ja bym skierował tą krytyke w strone Terleckiego. Denerwuje mnie to jak wychwala Legie, albo Lecha opowiada jacy to wspaniali piłkarze, jak jednym zagraniem mogą odmienić losy meczu... dramat. ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Smuda ładnie jest w potrzebie,że taki folklor chce prowadzić. Ciekawe kto by bardziej zbajerował Wojciechowskiego, Liczka z notesem swym czy ssssss, Smuda.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Hm..
Smuda powtarza, że chce być selekcjonerem. Czyżby dochodziły do niego głosy, że w PZPNie mają innego kandydata? ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no tak, Majewski dostanie kadrę, a co wtedy stanie sie z nowo utworzoną U-23?
Pewno futbol na Tak, i Jerzy W. Engel U Stefka, to Cabaj, Polczak, Wasiluk i Dudzic, będa mieli pierwszy plac. Może w rankingu w końcu minie nas Malta ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Do Szymkowiaka nic nie mam - owszem jest Widzewiakiem - ale nie anty wiślakiem. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Obaj mają nieskrywany uraz do Wisły, za to że im w pewnych momentach słusznie podziękowała za grę. Teraz ich to boli i odgrywają się na swój sposób. Ja osobiście Węgrzyna nie mogę słuchać w meczach Wisły, a przy derbach to trzeba ściszać głos, aby nie słyszeć jego koszernych wywodów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Otoz to tez mi sie wydaje ze ich glownym powodem wylewania flustracjii jest to ze musieli odejsc. Widac to (i slychac) czarno na bialym--złosć ,gniew ,chcec "odwdzięczenia " sie poprzez dogryzanie EWIDENTNIE złosliwym komentarzem. I tez jak Wegrzyn komentuje(A dlaczego komentuje Wisle tak czesto ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Charlie napisał:
Cytat:
Cytat:
Ciekawe jakby Wisła analizowała sobie kiedy dla niej wygodnie byłoby grać z Legią i Amiką i zgłosiłaby przy ustalaniu terminarza. Już widzę co by się działo. A w mediach....koniec świata Wątek korupcyjny ! |
||
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie wiedziałem, gdzie to napisać, więc piszę tu.
Czy w barze "U Wiślaków" mają C+? i w których godzinach, bar jest otwarty? z góry dzięki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja tam do Wegrzynow i innych Szymkowiakow zalu nie mam ale ten dziennikarzyna ktory podczas meczu Wisły z Ruchem przeprowadzał wywiad z Niedzielanem, ktory powiedział ze Wisła jest klasowym zespolem, szczegolnie pokazała to w Estonii to jakis frajer je...y. Co to za profesjonalizm ma byc!! Taki nedzny "dzniennikarz" sie napina przed kamerami a sie dziwia pozniej ze na necie sie napinaja na forach itp jakies dzieciaki czy cos. Pies tracał teo frajerskiego dziennikarza bo od razu widac ze Wisły to on nie lubi - ale nie powinien tego okazywac...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Według mnie Węgrzyn i Szymkowiak nie są najgorsi. Fakt, zwłaszcza Węgrzyn opowiada nieraz jakieś historie typu, że Wisła gra zbyt wolno, ale czasem ma racje. Poza tym według mnie z tych wszystkich "ekspertów" on i Szymkowiak są najbardziej za Wisłą mimo, że starają się być obiektywni. Oglądając mecz na żywo w tv bardziej koncentruje się na samej grze niż na ich komentarzu. Dużo bardziej stronniczy jest Mielcarski, który według mnie ma żal do Wisły. W zeszłym sezonie mówił, że Wiśle nie należał się tytuł tylko Lechowi. Terleckiego pominę zasłoną milczenia bo to najgorszy, najbardziej stronniczy "ekspert" C+ w historii. A Wieszczycki jest wyraźnie za Legią bo w niej grał.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Kazimierz Węgrzyn to już chyba zapomniał, że grał w Wiśle. Komentowanie meczu w jego wykonaniu wychodzi mizernie. To że Węgrzyn nieprzychylnie na Wisłę spogląda dałoby się jeszcze przełknąć. Każdy ma jakieś tak sympatie, może akurat jemu jest bliżej do Cracovii. Natomiast nie do przyjęcia jest styl tego komentowania. Ogólnie C+ stacza się po równi pochyłej jeśli o dziennikarstwo sportowe chodzi.Jeden przykład z ostatniego meczu Wisła - Ruch. Wywiad po, lub w trakcie spotkania (nie pamiętam) z Andrzejem Niedzielanem. Pytania, odpowiedzi standard. Aż tu nagle ni z gruchy, ni z pietruchy dziennikarzyna przypier**** pociskiem, że Wisła z Levadią lipnie zagrała. Uwaga ta nie na miejscu, nie pasowała do kontekstu żadnego pytania oraz żadnej odpowiedzi. Tak po prostu sobie wcisnął zdanie. Uj mnie obchodzi czy ten pan jest zawistny, czy jest kibicem Cracovii, czy też może chciał być dowcipny (?) albo jest po prostu głupcem, ale takimi wyskokami nie tylko swoją reputacje targa ale też stacji C+.
Co do Szymkowiaka to on akurat jakiś tam sentyment musi mieć do Wisły. Tak jak Konrad89 napisał usiłuje być obiektywny, ale ten sentyment się wyczuwa do Wisły. Nie chodzi tutaj tylko o hasanie z mikrofonem przy linii bocznej, ale także o np różne wywiady z nim.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 06.08.2009 o godz. 21:02.
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Typy Interii na 2 kolejkę:
http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...y,1349546,6357 Wśród typerów m.in przyszły? prezes Wisły ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak to On, przyjaciele mówią do niego po prostu Janusz,ale my znamy go pod innym pseudonimem "Profesor".
To On na tyłach PZPN-u zmieniał losy ekstraklasy nie bacząc na straszliwe niebezpieczeństwa czekające go na każdym kroku. To o nim będzie ta ballada. Generał Profesor, Wszystkich profesjonalistów to idol, W serca wroga straszny cios, Marny wszystkich wrogów los. Generał Profesor, Wodzi wszystkich za nos, Choć od śmierci o włos, Zawsze śmieje się w głos! Niczego się nie boi, Z niebezpieczeństwa drwi, Bez trudu przejdzie nawet Przez zamknięte drzwi. Jest silny i odważny, Tylko złych ludzi bije, Nie pali papierosów I wódy nie pije! cracovia.krakow.pl Dziękuje panie profesorze jest pan Wielki. :| ![]()
Boia chi molla !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|