The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2009, 13:30
pierwsze piwo jakie wypiłem to był Barbakan, chyba jeśli sie nie myle to browar za komuny był najwyżej raz w tygodniu do kupienia.
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.02.2009, 14:16
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
apropo tego tekstu Tiramisu..
http://www.youtube.com/watch?v=z95jFK6UxW4
A ja myślałam, że staruszek sam to wymyslił,,, Eh,,,
Dzięki za filmik.

ps. te stare zdjęcia,,, MAGIA! Mój tato jest fotografem,, Mam w cholerę fotografii z dzieciństwa wywoływanych w łazience,, Ale to była frajda się dostać do tej "ciemni" i podglądać,,, Eh,, Ja chcę być spowrotem malutka i żyć w latach 80 i nic a nic nie wiedzieć o świecie .

I dzieci nie były małymi kopiami dorosłych w ubraniach różniących się tylko rozmiarem, których absolutnie nie wolno ubrudzić,,

Mała T:
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 23.02.2009 o godz. 14:34.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 23.02.2009, 14:59
christof20 napisał(a):Wyświetl post
Święta racja, tamte czasy już nie wrócą. Sam na dodatek dorastałem w okolicy, która chyba nigdy nie cieszyła się dobrą sławą (Kamienna, Murowana i te sprawy). Pamiętam jak z kuzynem zbieraliśmy obrazki z gum Turbo i puszki po piwie (info dla młodych - nie, nie na złom; wielu ludzi kolekcjonowało wtedy puszki). W telewizorze był najpierw jeden, później dwa programy; zapomnijcie o Polsacie i TVN-ie. Jak przez mgłę pamietam jeszcze seriale "Jazon z gwiezdnego patrolu"(leciał chyba po Teleranku) i "Dempsey i Makepeace na tropie". Co jeszcze utkwiło mi w pamięci z tamtych czasów Saturatory !! Zawsze stał taki jeden na przystanku tramwajowym przy Nowym Kleparzu. Kupowało się wodę z sokiem wiśniowym albo cytrynowym (o ile mnie pamięć nie myli). Oczywiście w szklance, nie w jakimś plastikowym śmieciu. Komputery Konsole Dual Core PS 3 A co to takiego Wtedy szczytem komputerowych marzeń był ZX 81, Spectrum, a później Amiga 500, C 64 czy PC 286. A z konsol to Atari 2600, i później Pegasus. Współczesny młody maniak komputerowy pewnie by oślepł z nadmiaru pikseli
Też kolekcjonowałem puszki jak sobie to teraz przypomniałem to mi się zachciało śmiać
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 23.02.2009, 15:01
Ala 1955 mi przypomniał(a) o książkach.

Podczas choroby w ciągu jednego dnia przeczytałem całosc trylogii Złoto Gór Czarnych http://www.petlaczasu.pl/czarnych/b59577

Już nigdy później żadna powiesc nie wciągnęła mnie tak mocno, i nie pochłonąłem takiej ilosci stron jednego dnia.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 23.02.2009, 15:07
ja kolekcjonowałem kapsle, więc chyba bardziej w stronę butelek..
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 23.02.2009, 16:30
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
ja kolekcjonowałem kapsle, więc chyba bardziej w stronę butelek..
Kapsle?

"Jeśli żyłeś wtedy i widziałeś go w akcji
To Maradona nie Pele jest dla ciebie królem piłkarzy
Czasy kiedy nie było kablówki w domach
Mehico 86 czarno-białego telewizora
Bramkę w finale strzelił brodaty Horhe
Brazylijczyk Socrates z karnego strzelił bramkę Polsce
Ja na podwórku kiedy cieszyłem się bramką
Ręce w górze i okrzyk Diego Armando
Graliśmy w kapsle z Krzyśkiem z drugiego piętra
Graliśmy w piłkę na boisku którego już nie ma
Do szkoły chodziliśmy w trampkach sierżantach
Granatowy mundurek, na ramieniu tarcza 150
Jeansy były tylko w Peweksie
Jak ktoś je miał to zlatywało się całe osiedle
Na komunię czekaliśmy niecierpliwie na prezenty
Zegarek grał trzydzieści melodyjek

Wielu pamięta z nas tamten świat
Kiedy komunizm uciekał z Polski
Ja chcę pamiętać czas
Cudowne dzieciństwo w latach 80.

Byłeś kozakiem jak miałeś buty Robins
W lato, a w zimę wszyscy i tak mieli buty Snowfix
Piliśmy płyn Lugola jak wybuchł Czarnobyl
Pomarańcze w święta to był prawie dobrobyt
Dziewczyny w białych czeszkach grały w klasy
Skakały przez gumę, zazdrościły tym co miały Barbie
Słodycze, czekolada, przysmak warszawski
Lans, wakacje [?] Bułgarii
Kiedyś byliśmy też niegrzeczne kajtki
Ale od dziewczyn się ściągało a nie ściągało im majtki
Teraz w każdym kiosku kupisz cygaro
Kiedyś wybór był taki Klubowe, Popularne, Caro
Dzieciaki na festynie wygrywały bieg w workach
Teraz na klatce dzieciaki ćpają amfę z worka
Pamięć? wehikuł czasu made by Eldo
Kapsle, podchody, wata cukrowa i boski Diego"

http://www.youtube.com/watch?v=q6iK38USqvo
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 23.02.2009 o godz. 16:40.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 23.02.2009, 17:14
Lichy44 napisał(a):Wyświetl post
Chociaż urodziłem się w roku obalenia komunizmu, to nie obce mi są te zabawy. Gra która nazywacie 'jednym podaniem" u mnie na podwórku nazywała się inaczej, ale nie wiem czy mogę podać tą nazwę z uwagi na sąsiadki z drugiej strony błoń (jeszcze potraktują to jako objaw antysemityzmu, więc napisze w cudzysłowie "żyd".
Tu nie ma co dawac w cudzyslow.
Gra sie nazywala ZYD i tak bylo chyba w calej Hucie.

- Grzesieeeek !!!
[otwierane okno]
- Coooooooo !!!!!
- Grasz w ZYYYDAAAAAAA ?!!
- Noooo !!
- To chodz na przedszkoleeee !!

I sie napierdzielalo w zyda kilka godzin. Kilkanasie "biedronowek" zdarlem na betonie.
Fajna gra.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
duren
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 23.02.2009, 17:19
7 kotów napisał(a):Wyświetl post

- Grzesieeeek !!!
[otwierane okno]
- Coooooooo !!!!!
- Noooo !!

I sie napierdzielalo w zyda kilka godzin. Kilkanasie "biedronowek" zdarlem na betonie.
Fajna gra.

u mnie to się nazywało auto.
Wyobrażaliście sobie pójście na lekcje do podstawówki bez grania wcześniej "klasowych"?
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 23.02.2009, 17:47
Ja sobie wyobrazam, bo mialem na 7.30

Oprocz drugiej klasy gdy chodzilem na 16:45 i 17:30.
To nie zart. W szkole bylo 3000 dzieci i nieoddane do uzytkowania 2 pawilony klasowe. Szkola 52 na D303.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
puszek06
Banita

Od: 11.2008

Stary 23.02.2009, 18:21
[quote=7 kotów;680307]Tu nie ma co dawac w cudzyslow.

- Grzesieeeek !!!
[otwierane okno]
- Coooooooo !!!!!
- Noooo !!

obecnie w tej sytuacji - mandat za darcie mordy, prokuratura wszczyna dochodznie o promowanie faszyzmu, madnat za granie pod blokiem w piłe - i dziwić się ze dziecki siupią amfe teraz
Odpowiedz cytując
Ni_Ma
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 23.02.2009, 19:45
Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
A pamiętacie jak przyjeżdżał cyrk i sprzedawali taką ółtą oranżadkę w woreczkach i piło się z tego przez rurkę? Albo te dawne przystanki (wiaty) na większych dawali 2 do kupy np na prądniku przy BP obecnym.
Ogólnie osiedla w hucie takie mniej zielone, bo drzewa młode i jeszcze małe były wtedy i masa Topoli w porównaniu do tego co teraz zostało.

mi się one kojarzą z wczasami nad morzem....
"oranżada napój boski nawet łysym rosną włoski" chodził po plaży pan z koszem w białym czymś i się darł na całe gardło... nie wiem czemu ale strasznie to lubiłam pić (może dlatego że nie było wyboru? )
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 04.08.2009, 21:55
Metal Slug ktoś pamięta?
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Stary 04.08.2009, 22:12
AYALA napisał(a):Wyświetl post
pierwsze piwo jakie wypiłem to był Barbakan, chyba jeśli sie nie myle to browar za komuny był najwyżej raz w tygodniu do kupienia.

pieszczotliwie zwany "barbi" tez zacząłem od tego...później nic gorszego nie dane mi było pic...
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 04.08.2009, 22:32
"Barbi" u nas barbelucha ale fakt nic gorszego już nie piłem. Nie licząc "Kruszona"
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
mt_kielce
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 04.08.2009, 22:43
Ja urodzony w 91roku ale wychowany podobnie jak Wy. Tiramisu ma boskiego Diego ja mam Zidane'a z 98, roku, roku w którym zakochałem się w piłce. Oglądałem Nieustraszonego, Drużynę A, Tsubasę, wieczorynki dało się oglądać Bolek i Lolek, Smerfy, Muminki a teraz tabaluga i takie inne gówna. Najśmieszniejsza zabawa w dzieciństwie to jak ścigałem się z księżycem na rowerze xD Kiedyś dzieci potrafiły się bawić, a teraz albo komputer albo papierosy od 1 podstawówki, ku*** kiedyś było lepiej
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.08.2009, 23:03
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Metal Slug ktoś pamięta?
Jasne, moja ulubiona gierka na automat. Zdaje się że kilka części tego było, np 2 toczyła sie na pustyni

Ostatnio nawet ściągnąłem sobie ta gierkę wraz z emulatorem żeby można było pociupać na kompie
the end
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 05.08.2009, 02:17
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Metal Slug ktoś pamięta?

Na PlayStation wydali chyba z 10 części tego. Niezbyt skomplikowana, ale niesamowicie grywalna gierka.

Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
A pamiętacie jak przyjeżdżał cyrk i sprzedawali taką ółtą oranżadkę w woreczkach i piło się z tego przez rurkę? Albo te dawne przystanki (wiaty) na większych dawali 2 do kupy np na prądniku przy BP obecnym.
Ogólnie osiedla w hucie takie mniej zielone, bo drzewa młode i jeszcze małe były wtedy i masa Topoli w porównaniu do tego co teraz zostało.
Mówisz o tym cyrku co się rozkładał na błoniach jakieś 10-15 lat temu? Jeden, jedyny raz byłem w cyrku właśnie tam. Co do oranżady w proszku to najlepiej smakowała bez wody...
Ostatnio edytowane przez Gordian : 05.08.2009 o godz. 02:21.

Odpowiedz cytując
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 05.08.2009, 02:56
Oranzada w woreczkach,czyli cytrynada.A oprocz tego florida do picia , piwo , ktore jak w.w.barbidul mozna bylo dostac spod lady , pilo sie cieple , nikt wowczas nie myslal o schlodzonym.Browara kupowalo sie w pewexie , a z piwa puszkowego wtedy urywalo sie skuwke z otwarciem i zawsze bylo w cholere smieci . A gumy do zucia ? I to nie mowie o Donaldach z historyjkami,ktore sie zbieralo , czy tez Mambach , ale o gumach Turbo , ktore smak tarcily po jakims kwadransie.Eh jeszcze wiele mozna wymieniac , super temat...
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Stary 05.08.2009, 07:44
7 kotów napisał(a):Wyświetl post

- Grzesieeeek !!!
[otwierane okno]
- Coooooooo !!!!!
- Noooo !!

Fajna gra.
U mnie to się nazywało gra w NIEMCA. A przecież centrum Huty
Ale jak wiadomo, żyd, niemiec ....... co za różnica

Z kompów to nieodżałowany C64 - i masa gier ekonomicznych i sportowych.
Kto by zliczył godziny przy grze Vermeer, Microprose Soccer i ..... zerwane przyssawki i połamane dżoje na Decathlonie.
Jak dobrze, że są emulatory
Ostatnio edytowane przez Devonisch : 05.08.2009 o godz. 08:16.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 05.08.2009, 14:51
Jeśli już o grach mowa to tutaj można pograć w stare gry
http://www.nintendo8.com/

Cytat:
Nie tylko za darmo, ale też w prosty sposób. Wystarczy przeglądarka. Zapomnijcie o emulatorach i ROM-ach. Super Mario Bros, Mortal Kombat i Indiana Jones są kliknięcie stąd.

Portal Nintendo8 umożliwia granie w stare gry z Nintendo, Gameboy'a, Commodore 64 czy DOS-u w oknie przeglądarki. Zazwyczaj, jeśli chcemy pograć w starocie, musimy instalować specjalne programy emulujące działanie konsoli czy starego systemu. Trzeba je też skonfigurować, a to wszystko nie jest wygodne. Dzięki Nintendo8 możemy ominiąć te utrudniania i grać prosto ze strony internetowej.
Dlatego, jeśli najdzie nas ochota na zagranie w Super Mario Bros (części od 1 do 3), Prince of Persia, Lemmingów czy Mortal Kombat, wystarczy że wejdziemy na Nintendo8.

komputerswiat.pl
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 05.08.2009, 15:00
co do kolekcjonowania różnych rzeczy,to na początku tradycyjnie obrazki z Donaldów,później piłkarze z cin cin,turbówki to wiadomo,puszki po napojach,karteczki do notesów (żeby się dziewczynom przypodobać ),samochodziki bburago.Pamiętam jak dorwałem swoją pierwszą piłkarską koszulkę replikę Milanu George Weah dałem za nią wtedy 50 zł co było kasą wielką,ale mam ją do dziś Z tym kolekcjonowaniem za młodu zostało mi do dziś bo teraz kolekcjonuje vlepki,bilety,programy itp rzeczy.Co do konsol,to pierwszą jaką miałem to był pegasus za pieniądze zarobione z chodzenia z szopką Granie w piłkę to wiadomo,gdzie się tylko dało i całymi dniami,i warto wierzyć w 4 listną koniczynkę bo kiedyś taką znalazłem i moim życzeniem były prawdziwe bramkarskie rękawice,i po latach się to spełniło

edit gumy Turbo przez pewien okres były podobno rakotwórcze ale miałem zaprzyjaźnioną panią w cukierence i ona mi te gumy dawała pudełkami za darmo i dzięki temu kolekcja się powiększała ,a gumy robiły za plastelinę lub trafiały od razu do kosza

no i jeszcze nieśmiertelna wata cukrowa czy to w wesołym miasteczku czy zoo...
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 05.08.2009 o godz. 15:05.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 05.08.2009, 15:19
http://www.youtube.com/watch?v=z95jFK6UxW4 nie wiem czy ten filmik już był w tym temacie, ale na pewno wiele osób już go widziało. Pomimo tego, myślę że warto jeszcze raz z nostalgią przy Dylanie powspominać tamte wspaniałe lata.

szkoda że już nigdy nie wróci to beztroskie życie
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 05.08.2009, 20:57
mozdzierz napisał(a):Wyświetl post
- pierwsza przejażdżka "nowym" tramwajem, tzn. zakupionym z Norymbergii jakoś w okolicach lat 90 przez Kraków
Ja jak wspominam moją pierwszą przejażdzkę krakowskim tramwajem- to aż mi się łezka w oku kręci... Z tego co kojarzę to było w pierwszej połowie lat 90. Wieczór, było już ciemno, blask ulicznych latarni (trzy razy więcej niż w mojej mieścinie), rozświewtlone sklepowe wystawy i mnóstwo ludzi na ulicach, nos przylepiony do szyby i szczęka na podłodze... Takich rzeczy się nie zapomina.
Jakie małe i prozaiczne sprawy potrafiły kiedyś wprowadzić w zachwyt małolata... Nie to co dzisiaj...

Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 05.08.2009, 22:04
Ja wprawdzie jestem rocznik '87 ale myślę ,że liznąłem tego klimatu troszkę bo dorastałem właśnie w latach przejściowych z tamtego okresu na ten (bardzo ciekawe czasy).
Pamiętam manie odtwarzaczów Video i kasety z wypożyczalni.Wszystkie filmy Karate Kids , Niekończąca się opowieść. Później filmy akcji z Van Damem ,Seagalem, itp.
W telewizji: Domowe przedszkole ,Kulfon i Monika , Pan tic tac, Wieczorynka,Randka w Ciemno,Drużyna A,McGayver ,Nieustraszony, Słoneczny Patrol ,Strażnik Teksasu,Doktor Quin i nawet Esmeralda

Pamiętam te wszystkie bajki z Kratera, gume Turbo , segregatory z karteczkami, różne gadżety z chipsów itp.
Pegazus i wymienianie się dyskietkami.
Cały dzień zabawa.To były czasy
Odpowiedz cytując
anka1906
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.08.2009, 22:18
MaG* napisał(a):Wyświetl post
Ja wprawdzie jestem rocznik '87 ale myślę ,że liznąłem tego klimatu troszkę bo dorastałem właśnie w latach przejściowych z tamtego okresu na ten (bardzo ciekawe czasy).
Pamiętam manie odtwarzaczów Video i kasety z wypożyczalni.Wszystkie filmy Karate Kids , Niekończąca się opowieść. Później filmy akcji z Van Damem ,Seagalem, itp.
W telewizji: Domowe przedszkole ,Kulfon i Monika , Pan tic tac, Wieczorynka,Randka w Ciemno,Drużyna A,McGayver ,Nieustraszony, Słoneczny Patrol ,Strażnik Teksasu,Doktor Quin i nawet Esmeralda

Pamiętam te wszystkie bajki z Kratera, gume Turbo , segregatory z karteczkami, różne gadżety z chipsów itp.
Pegazus i wymienianie się dyskietkami.
Cały dzień zabawa.To były czasy

to były piękne czasy... aż się łezka w oku kreci był jeszcze wróbelek Ćwirek, Kot Filemon, PELE-MELE (to bardziej dziewczyńskie było) mi nieodzownie z dzieciństwem kojarzy się Disco Relax nadawane na Polsacie w niedziele o 10.30 i białe buty SZLAZINGERY (nie pamiętam jak pisało się te nazwę
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881

Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg

Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 05.08.2009, 22:22
anka1906 napisał(a):Wyświetl post
to były piękne czasy... aż się łezka w oku kreci był jeszcze wróbelek Ćwirek, Kot Filemon, PELE-MELE (to bardziej dziewczyńskie było) mi nieodzownie z dzieciństwem kojarzy się Disco Relax nadawane na Polsacie w niedziele o 10.30 i białe buty SZLAZINGERY (nie pamiętam jak pisało się te nazwę
Panowie jak was czytam to wszystko mi sie przypomina
Disco Relax było w soboty chyba a Disco Polo Live w niedziele a w gumach turbo były takie obrazeczki z samochodami

ooo ile ja bym dał zeby sie cofnac do tamtych czasów.. wtedy wszystko było inne! A teraz na kazdym kroku ludziom sie w dupach przewraca z tego dobrobytu
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.08.2009, 22:29
Za dziecka robilo sie tyle ciekawych rzeczy a teraz taki malolat ledwo 6 lat ma i nie gada o niczym innym tylko komputer i playstation
Odpowiedz cytując
anka1906
Senior Member

Stary 05.08.2009, 22:29
Doda możne sie schować przy SHAZIE (?) to jest prawdziwa Krolowa ja pamiętam grę na kompa co jeździło się motorkiem i można było układac swoj tor!!! albo TANK to dopiero gra! aprpop gadżetów w czipsach, kiedys były takie żetony ze zwierzętami, pamietam jak znalazłam bizona, wymieniłam go na trzy inne. Interesy od małego ...
czas zmiany pieniędzy (ze złotówki papierowej czerwonej na blaszana),pamiętam jak stałam w kolejce do sklepiku szkolnego CENTUŚ i tylko ja miałam papierówkę a wszyscy inni już metalowe :(:(
Powód: skleroza :)
Ostatnio edytowane przez anka1906 : 05.08.2009 o godz. 22:38.

Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg

Odpowiedz cytując
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 05.08.2009, 22:37
i pierwsze hiciarskie teleturnieje czar par z Ibiszem i oczywiście koło fortuny z Pijanowskim i pierwszą Magdą M
a z kolekcjonerskich rzeczy, poza wymienionymi to były jeszcze albumy WWF
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując
anka1906
Senior Member

Stary 05.08.2009, 22:43
pio napisał(a):Wyświetl post
i pierwsze hiciarskie teleturnieje czar par z Ibiszem i oczywiście koło fortuny z Pijanowskim i pierwszą Magdą M

"Idź na całość" z zong'iem, Pierwszy teleturniej gdzie się dzwoniło i można było zagrać jaki pamietam to Statki (trafiony zatopiony), albo Big Brother z Manuela i Januszem Dzięciołem (zwycięzcą ) , Dwa Światy, Bar...

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów